Colours of the Orient Reviews 99

TrustScore 5 uit 5

4,8

Ik wilde altijd al een Chinese bruidskast en via Wendy ben ik tot aankoop overgegaan van deze authentieke kast. Handgemaakt in China. Zowel telefonisch als via mail/app contact gehad. Duidelijk adv... Toon meer

Vorig jaar contact opgenomen omdat wij de kasten welke aangeboden werden heel mooi vonden maar helaas net te klein voor ons als tv kast. Vervolgens werd er met ons meegedacht, er komt een nieuwe licht... Toon meer

+ De kast is van goede kwaliteit en mooi afgewerkt. + Een afspraak maken voor bezichting gaat heel gemakkelijk en flexibel (op zondagochtend online geappt, zondagmiddag konden we terecht). + Tra... Toon meer

We gingen voor een aqua-blauwe maar kwamen thuis met de rode :) Echt een eye-catcher in onze woonkamer. We konden gewoon langskomen om de kasten te bekijken en kregen rustig de tijd om een keuze t... Toon meer

1. Meubelwinkel

Wij leveren unieke met de hand gemaakte Chinese Meubelen. Als je onze liefde voor interieur deelt en een warm, sfeervol en gezellig thuis wil, kies je voor onze meubelen. De meubelen hebben messing beslag. De Chinese antiekolie waarmee de meubelen behandeld worden, geeft een mooie antieke uitstraling.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Waar voor je geld

Kast werd geleverd zoals ook op de afbeelding stond. Ben er superblij mee. En de kast was met zorg goed beschermd ingepakt. Maar liefs 3 verpakkingslagen!! Dat was heel fijn. Met zorg voor je product...!

9 juli 2025

Prachtige kast

Prachtige kast, was helaas toch iets te groot voor door ons trapgat, dus staat nu in onze woonkamer te pronken i.p.v. op de slaapkamer. Was echt een heel zorgvuldige en snelle bezorging. Wij zijn super tevreden!

Shiva

1 april 2025

Wow, relaxing agua, wat een kleur....

De kast hebben we 14 november online besteld en 4 december 2024 stond de kast op z'n plek bij ons thuis. Prachtige kast, degelijk, prachtige kleur, goed in de lak en mooi afgewerkt. Tussen bestelling en bezorging op de hoogte gehouden door Wendy over het verloop. Heel blij met de kast en heel blij met Colours of the Orient. Nu nog ff een foto komen maken Wendy ;-)

9 januari 2025

Niet verder zoeken!

Ik had al verwacht (na het lezen van de diverse positieve reviews) dat de kwaliteit van De Chinese kast geleverd door Colours of the Orient al prima zou zijn. Echter wist de kast me nog steeds na levering positief te verbazen. Mooi afgewerkt, kwalitatief goede sluitingen en vooral, wat een mooie uitstraling de kast geeft in onze huiskamer.

En verder over Colours of the Orient:
Duidelijke communicatie en (kleur)advies door Wendy, netjes de levering aangekondigd, super verpakt, etc.
Wendy heeft duidelijk hart en ziel voor haar zaak. Dit soort klantvriendelijk zou normaal zou moeten zijn, maar wat de meeste bedrijven inmiddels hebben verleerd.

7 januari 2025

Superduidelijke website en hele fijne…

Superduidelijke website en hele fijne communicatie met Wendy.Best spannend online uitzoeken maar wat een prachtige kast,ik heb gekozen voor de Noodle kast en geweldige kleur Mystical Grey.Wendy kwam de kast op zondagmiddag zelf brengen,topservice.Heel veel opbergruimte,ik ben heel blij!

8 december 2024

Chinese bruidskast

+ De kast is van goede kwaliteit en mooi afgewerkt.
+ Transparante reële afspraken over bezorg moment.
+ Het produkt wordt uitermate vakkundig ingepakt, dus kans op schade tijdens transport is klein.
- Onprettige ervaring met transportbedrijf. We wonen aan een doodlopend zandpad. Het kleinste formaat verhuiswagen kan erin. De betreffende chauffeur deed dit niet i.v.m. een recente ervaring; hij had vastgezeten met zijn wagen op een soortgelijk pad. Voorstelbaar, maar hij dacht volstrekt niet mee in oplossingen en schoof alles op een ander af. Ik heb uiteindelijk met mijn 13 jarige zoon de kast 100m kunnen sjouwen. Te doen hoor, maar het verdient geen schoonheidsprijs.

6 december 2024

Super goede service en mooie kwaliteit Chinese kasten.

Wij hebben 2 Chinese bruidskasten gekocht in het zwart voor ons nieuwe appartement. We zijn er super blij mee en het is een echte eyecatcher in onze woonkamer. Voor de aankoop zijn we naar Eersel geweest waar we diverse modellen en kleuren konden bewonderen. Wendy heeft ze op een zondag persoonlijk bij ons afgeleverd, wat een service. Dank je wel Wendy, je bent een toppertje.

14 oktober 2024

Prachtige kast!

Wij hebben de Chinese bruidskast in de kleur forest green gekocht. Wendy is deze persoonlijk komen afleveren.
Wat een plaatje is het! Wij zijn er echt super blij mee!
De kast heeft een fijn formaat waardoor deze niet lomp oogt. Toch kan er echt heel veel in opgeborgen worden. Aanrader!

20 november 2024

Zeer goed op alle vlakken

Goede verhouding prijs/kwaliteit.
Vriendelijk en efficiënte service.
Wendy zorgde ook voor het transport naar Zuid-Frankrijk.
Zeer degelijk verpakt en daardoor in goede staat aangekomen.
Dank voor alles!

4 november 2024

Een echte blikvanger! Ik wilde altijd al een Chinese…

Zowel telefonisch als via mail/app contact gehad. Duidelijk advies en betrouwbaar adres.
Helemaal blij nu de kast in huis staat, gekozen voor de kleur epic orange, een echte blikvanger :)

2 november 2024

prachtige kast voor een goede prijs.

We hebben een chinese bruidskast besteld en hij helemaal top! In overleg werd een geschikte bezorgdatum afgesproken en hij werd heel goed verpakt en kwam keurig op de afgesproken datum.
We gebruiken hem als garderobekast in de hal, waar het een echte blikvanger is.

10 november 2024

Wat een eyecatcher

We zijn ontzettend blij met onze aankoop! Voordat we tot aankoop overgingen, wilden we zeker weten dat de kast echt authentiek Chinees was. Gelukkig kregen we bij de opslag alle bevestiging én meer!

De eigenaresse was ontzettend behulpzaam en nam uitgebreid de tijd om ons alles te vertellen over de kast en zijn achtergrond. Het was een fijne ervaring waarin we de tijd kregen om goed te overwegen. Wat we ook erg waardeerden, was dat ze eerlijk met ons de voor- en nadelen besprak, vooral omdat we twee kleine kinderen hebben. Dit gaf ons extra vertrouwen in de keuze die we maakten.

Naast de mooie kwaliteit van de kast en het geweldige design, voelden we ons dus ook echt goed begeleid. Aanrader!!!

5 november 2024

Blij met onze aankoop.

We zijn heel prettig geholpen en mochten zelfs in de opslag de kleur gaan bekijken. We hebben de kast in prima staat ontvangen en zijn er blij mee.

21 september 2024

2 kasten ( bruidskast en ming…

Ik heb 2 kasten ( bruidskast en ming kast) gekocht, vooral omdat de maat en de prijs zeer goed zijn. Contact is heel goed en zeer vriendelijk, proces verliep dan ook soepel. De kasten zien er mooi ( oriental red en olive green)en degelijk stevig uit. Voor mij een goede keuze.

9 augustus 2024

Zeer prettige ervaring!

We hebben onlangs een prachtige Chinese kast in olijfgroen gekocht bij Colours of the Orient, en we zijn er helemaal weg van! Wat een supermooie kleur. De kast was gelukkig op voorraad en we hebben hem op woensdag besteld en vrijdag stond hij al op de plek (perfect gedaan DHL!). De persoonlijke service en het fijne e-mailcontact (dankje Wendy!) hebben het kopen alleen maar leuker gemaakt. Deze zaak is zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een prachtig meubelstuk.

16 augustus 2024