Colours of the Orient Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Ik wilde altijd al een Chinese bruidskast en via Wendy ben ik tot aankoop overgegaan van deze authentieke kast. Handgemaakt in China. Zowel telefonisch als via mail/app contact gehad. Duidelijk adv... Toon meer

+ De kast is van goede kwaliteit en mooi afgewerkt. + Een afspraak maken voor bezichting gaat heel gemakkelijk en flexibel (op zondagochtend online geappt, zondagmiddag konden we terecht). + Tra... Toon meer

We gingen voor een aqua-blauwe maar kwamen thuis met de rode :) Echt een eye-catcher in onze woonkamer. We konden gewoon langskomen om de kasten te bekijken en kregen rustig de tijd om een keuze t... Toon meer

1. Meubelwinkel

Wij leveren unieke met de hand gemaakte Chinese Meubelen. Als je onze liefde voor interieur deelt en een warm, sfeervol en gezellig thuis wil, kies je voor onze meubelen. De meubelen hebben messing beslag. De Chinese antiekolie waarmee de meubelen behandeld worden, geeft een mooie antieke uitstraling.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

We moesten er lang op wachten, maar nu hij er staat zijn we er zeker blij mee

Ik weet niet of wij zelf de Chinese Bruidskast Paars - Deep Purple hadden uitgekozen. Maar een interieurstylist heeft ons deze aangeraden en op basis daarvan zijn we tot aanschaf over gegaan. De kast met 2 legplanken en 2 lades was niet op voorraad op het moment van bestelling (18 september 2023). De verwachte levertijd was begin december. Helaas duurde het tot 21 februari 2024 voordat de kast via de haven van Rotterdam door DHL voor de deur is geleverd. De chauffeur was zo aardig om even mee te helpen deze in de kamer te zetten wat eigenlijk niet hun taak is, maar voor mijn partner was deze toch iets te zwaar om mee te helpen tillen. We moesten er lang op wachten, maar nu hij er staat zijn we er zeker blij mee.

5 april 2024
Logo Colours of the Orient

Antwoord van Colours of the Orient

Goed om te horen dat de kast bevalt. Het heeft inderdaad even geduurd, erg balen, het onvoorspelbare van de boten die nu soms wel en soms niet om moeten varen vanwege het gevaar in het Suezkanaal maakt dat het nakomen van de levertijd soms tegen zit. Bedankt voor het geduld en veel plezier van de kast!

Zeer tevreden

Prachtige kast gekocht voor een klant van ons. Paste perfect in het interieur. Goede levering en foto komt mooi overeen met de kast in het echt. Vlotte communicatie en een keurige levering direct bij onze klant. Kortom zeer tevreden!

5 april 2024

Hele goede ervaring met dit bedrijf en prachtige kast

Hele goede ervaring met dit bedrijf: op afspraak alle kleuren en maten en soorten kasten kunnen bekijken. Hierbij goed advies gekregen. De kast werd op de afgesproken tijd/dag geleverd en in goede orde ontvangen. We zijn er heel blij mee, echt een hele mooi afgewerkte, prachtige en degelijke kast!

9 november 2023

Blij met onze nieuwe tv kast

Vorig jaar contact opgenomen omdat wij de kasten welke aangeboden werden heel mooi vonden maar helaas net te klein voor ons als tv kast. Vervolgens werd er met ons meegedacht, er komt een nieuwe lichting kasten aan welke een groter formaat hebben. Vervolgens foto’s gekregen en uitleg over de mogelijkheden en formaat van de kast. Deze na toezegging apart gehouden en ondertussen staat het pronkstuk bij ons in de woonkamer. Ontzettend blij mee. Hele fijne service en persoonlijk contact. Met dank aan Wendy wie ons zo fijn geholpen heeft!

30 maart 2024

Een goed besluit

Het was een korte maar een zeer goede ervaring met het bedrijf Colours of the Orient waar wij een rode Chinese Bruidskast kochten.
We hadden vooraf de website bezocht en onze keus kunnen maken, waarna we het bedrijf in Eersel bezochten. Daar maakte we kennis met Wendy die ons adviseerde in de keus die we gemaakt hadden.
een dag later stond de kast in de woonkamer door Wendy zelf geleverd. ( onze dank hiervoor )
Met veel positieve reacties.
Lenie en Wijnand

21 februari 2024

Prachtkast!

Al jaren hebben wij dagelijks plezier van een witte Chinese bruidskast. Sinds deze week een 2e pareltje in huis: Chinese Bao kast in evergreen. Wederom fijne en duidelijke communicatie van begin tot eind, van persoonlijke contact bij het kiezen tot aan een snelle levering.
De kleuren zijn precies zoals op de site, de kasten zijn mooi afgewerkt en zeer soliede. Je krijgt echt waar voor je geld.

22 maart 2024

De kast staat prachtig

De kast staat prachtig, precies zoals de bschrijving en foto's. Geen standaard last qua look, maar past denk ik in elk interieur. Mooie kleur.

In het weekend, later in de avond besteld. Al meteen persoonlijk reactie daarop met een vraag over de levering. Contact over de levering werd goed en netjes onderhouden.

Heel blij met de kast en de service!

13 maart 2024

Een sieraad,

Een sieraad,

Een prachtige “fris minten ” Chinese bruidskast is sinds twee weken de eye catcher in mijn woonkamer.
Ongelooflijk blij mee.
Dank je wel Wendy voor de zorgvuldige aflevering.

5 maart 2024

Goede service en duidelijke communicatie

Goede service en duidelijke communicatie. Online zag ik de mooie Chinese bruidskast, voor aankoop mocht ik de kast eerst nog even in het echt zien. Toen ik de kast eenmaal besteld had ging alles super snel. Erg snelle levering en Wendy legt alles duidelijk uit.

1 maart 2024

Azuurblauwe kast; een aanwinst!

De kast in de kleur die ik wilde, was niet op voorraad. Wendy gaf dit ook aan en stelde ook alternatieven voor, maar ik wilde een specifieke kleur en de wachttijd was voor mij geen probleem. Aflevering door Wendy zelf, op tijd en vlot afgehandeld, dus nu staat de azuurblauwe kast in de kamer te pronken. De kast was goed verpakt, voorzien van dotje poetskatoen en briefje met herkomst!

26 januari 2024

Op vraag om de kast eerst te zien voor…

Op vraag om de kast eerst te zien voor aankoop een grote bereidwilligheid tot afspraak op korte termijn en op een voor ons gepaste tijd.
Snelle levering, kast goed ingepakt, en tevens een mail dat als er iets niet goed zou zijn om contact op te nemen.
Een prachtige kast van zeer goede kwaliteit.
Heel blij mee😃en al veel complimenten voor gehad.
Unieke prachtige kleur, aanrader👍

28 februari 2024

Wat een geweldige kast!

Wat een geweldige kast! Wij hadden moeite met kiezen uit de verschillende kleuren en Wendy heeft ons daarop filmpjes gestuurd zodat wij een beter beeld kregen. Wij kozen de kleur olijf, die warm groen is. Prachtig! Kwaliteit van de kast is zeer goed en de service super. Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen.

27 februari 2024

Prachtige azuurblauwe Chinese kast

Helemaal blij met deze prachtige gelakte Chinese kast, de kleur (azuurblauw) is nog mooier dan gehoopt! Echt helemaal top, een echte eyecatcher in je woonkamer! We zijn erg tevreden over de levering van de kast. De wachtijd was zeer goed ingeschat. De kast was goed ingepakt voor vervoer en werd door Wendy thuis afgeleverd. Top service! Een echte aanrader!

19 februari 2024

Alles in goed overleg

Alles in goed overleg, goede communicatie!
Ook het bezorgen precies volgens afspraak, in een woord zeer tevreden.
De Chinese bruidskast is werkelijk prachtig, heel blij mee!!

26 januari 2024

Geweldig mooie kast!

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe Chinese Olive kleur kast!
Met Wendy haar fantastische hulp op afstand hebben wij een goede keuze kunnen maken; middels foto’s en filmpjes.
Alles klopt aan de kast; de kwaliteit van het hout, de afmetingen, de kleur.
Fijn dat er een plek is waar deze mooie unieke kasten verkrijgbaar zijn! Bedankt Wendy!

9 februari 2024