Comwellrebildbakker Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Havde fået et "Forkælelsesophold" af min mand i gave. I det var en 3 retters menu. Desværre viste det sig at være en buffet - og en buffet, som var umanerlig ringe! De forklarede, at de ikke havde... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hvis vi skal starte med det positive så var personalet søde og imødekommende mennnnn det er et stort og slidt hotel . Alle gangarealer minder om et fængsel dog er der forsøgt at lave små hyggelige kro... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fint værelse men det trænger snart til en opsigning morgenbuffet er udemærket Aftensmaden tja den kan jeg ikke udtale mig om for hver gang vi spørg er der fuldt booket dvs der ikke plads til alle... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og venlige og hjælpsomme personale Vi overnattede en nat på denne hotel og har haft rigtig god oplevelse med vores ophold. Værelset var rummeligt, rent og havde alt hvad vi havde brug... Toon meer

Contactgegevens

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Blandet oplevelse.

Har lidt svært ved at give en samlet anmeldelse da nogle ting var rigtig godt og nogle ting som var helt forfærdeligt.

Ved ankomst skulle vi have haft en massage, som jeg havde givet min kæreste i fødselsdagsgave. Massøren havde ferie og de stod lidt på bar bund og da vi ville ud og køre MTB var der for lang tid at vente. Skal siges vi kom kl 14 og at vi derfor ikke kunne vente på en løsning, som der ellers blev arbejdet på - det var super service at der trods alt blev gjort noget.

Selv Hotellet:
Vi fik nogle af de gamle værelser. Tror vi havde 4111 eller noget i den retning. Værelse ud mod tennis banen.
Det er nok det ældste, grimmeste mest falde færdige værelse jeg nogensiden har boet på og har været på en del hoteller efterhånden. Endnu værre nævne jeg det for receptionisten dagen vi rejser, som siger at det kunne vi uden problemer have opgraderet. Hvorfor spurgte de ikke om det da vi ankom? De andre værelser skulle have været renoveret og meget up to date. Meget ærgerligt vi ikke fik den mulighed men sådan er det vel når man onlinebooker eller???. Det havde gjort helheds oplevelsen en kende bedre.

MTB:
Vi havde booket et "såkaldt" sports ophold. Må sige at jeg er en smule overrasket over de elendige faciliteter der er til rådighed. Tennisbanen, skulle dog ikke bruge den, var overfyldt med vand. Fodbold banen lignede en der var 67 år gammel. Jeg brugte derudover en masse tid på at finde en MTB der virkede og fandt først en i 4. forsøg. Et billardbord der også havde en del år på bagen osv osv..
Specielt for mig som der kører en del MTB, så ligner det at der mangler en ildsjæl som kunne give dette område et løft. For udover mine mange skifte af cykel, styrtede min kæreste pga. af dårlige bremser på hendes cykel og kom halv galt afsted.

Restauranten:
Den eneste grund til at jeg ikke kun giver en stjerne. FREMRAGENDE intet mindre. Der var styr på tingene. Gode tjener og hvad der lignede en overtjener der virkelig havde styr på ALT.
Kanon mad og derudover var det bare helt som det skulle være. Det skal de i hvert fald have stor ros for.

Opsummering:
Sports hotel vil jeg godt sætte en smule spørgsmålstegn ved. Synes som nævnt der mangler en ildsjæl. Jeg havde nok også forventet noget mere men der var ikke meget "sport" over hotellet/oplevelsen. Så vil jeg klart anbefale at man booker et ordentlig værelse. Synes ikke man kan byde nogen de værelse var var inde i. Skiftede værelse af det første lugtede af kloak. Skuffende man ikke blev opgraderet når muligheden bestemt var der. Men deres restaurant var virkelig i høj klasse. Det er/var det der gjorde at vi tilnærmelsesvis fik en god oplevelse. Fremragende til det personale. FLOT..

9 augustus 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig juleanretning.

Har aldrig fået så dårlig julemad, og det var elle retterne. Fiskefilet
Smagte mærkelig, tartelletfyldet var en glasagtig sovs med nogle ærtebælge, ris alamanden var tynd og sjasket, vil ikke spise der en anden gang.

3 december 2016
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dejligt hotel i super omgivelser

Comwell Rebild er et rigtig dejligt hotel der ligger i de mest fantastiske omgivelser. Personalet er super høflige og altid smilende :O)
Rigtig lækker og indbydende morgenmads buffet.
Suiten vi boede på var dog en anelse slidt og der var lidt glemte sager (hårelastikker og navneskilt) på gulvet efter de forrige gæster.
Men alt i alt et super dejligt ophold.
Kommer forhåbentligt igen og tager denne gang MTB med.
Fire stjerner er "kun" givet idet der ikke var gjort ordentligt rent i suiten, ellers ville det have været 5

27 mei 2015

Dårlig vejledning = ingen middag

Vi var ikke blevet adviseret om, at restauranten havde lukket søndag aften. Vi blev henvist til en restaurant på den anden side af gaden. Desværre var receptionen ikke klar over, at den lukkede 20.30.
Det ophold og den middag jeg havde inviteret min veninde på i anledning af hendes 60 års fødselsdag, og som vi var rejst fra København efter, endte derfor med to færdigpakkede sandwich.
Min efterfølgende klage til hotellet blev besvaret med "det skal vi huske fremover" - ingen kompensation eller bare en undskyldning
Hotellet og omgivelserne er skønt, men en anbefaling kan det bestemt ikke blive til.

28 december 2014
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt ophold

Er man til dejlige omgivelser og skøn natur eller sved på panden så er dette stedet. Dejligt hotel med fin betjening. Her har man uanede muligheder for at få sin lyst styret, men hensyn til motion. Enten i hotellets store motionsrum, på tennisbane, multibane eller Beachvolley bane eller ude i naturen på gåben, på MTB på afmærkede ruter eller på racercykel.
Hotellet har også en lækker swimmingpool med tilhørende dambad og sauna. Absolut et sted jeg kan anbefale.

9 juni 2013