Wij vlogen op 20 augustus 2026 van Düsseldorf naar Corfu en op 2 september weer terug. De heenvlucht vertrok 25 minuten te laat. Op de terugvlucht was het toestel nog niet eens geland in corfu op het... Toon meer
Nou gewoon slecht,stewards zeer onprofessioneel! Bij macdonallds zijn ze nog vriendelijker! Had mijn vlucht omgeboekt van hersklion naar Düsseldorf ,had bussiness class en moest nog 300 euro bij bet... Toon meer
Het verdienmodel van Condor is je last-minute flink laten betalen voor je rugzak. Je kunt 8 of 20 kilo bijboeken, maar daarbij wordt niks over formaat gezegd. Dat volgt pas vlak voor je het vliegtuig... Toon meer
We hadden vertraging vanuit gran canaria naar dusseldorf waarbij we het bericht van de piloot ontvangen dat we vertraging hadden vanwege een aircoprobleem. Dit bleek vervolgens 2 uur te duren. Dat am... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vielen Dank für Ihr Interesse an Condor. Wir würden Sie bitten, direkt mit uns in Kontakt zu treten. Dies ist unter www.condor.com/kontakt möglich. Wir freuen uns über Lob, aber auch über Kritik, die uns hilft besser zu werden.
Duitsland
- www.condor.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Online inchecken ging erg moeizaam
Online inchecken ging erg moeizaam, 4x geprobeerd en om een stoel te kiezen moest je 6.99 betalen.
Na de 4e poging eindelijk gelukt.
We hadden 2 stoelen bij de nooduitgang, en toen we er zaten kwamen ze even vertellen dat we nog €48 moesten betalen voor 1 van de 2 stoelen.
Mooi niet natuurlijk! Zij geven bij check in deze stoelen vrij voor 6.99, dus gaan we daar niks meer voor betalen.
Uiteindelijk was de vlucht toch vol en hoefde we niet te betalen.. dus als er nog plek was geweest hadden we wel kunnen betalen🤷♂️
Veel gevlogen maar dit nog werkelijk nooit meegemaakt.
80 euro bij moeten betalen voor…
80 euro bij moeten betalen voor handbagage. Terwel deze met de boeking duidelijk inbegrepen was. We hadden geen andere keus, anders mochten we niet met de vlucht mee. Gewoon diefstal schandalig!
nog nooit zo'n slechte service gehad
Retour tickets geboekt met Condor van Düsseldorf naar Mallorca. Voor 18 t/m 22 augustus. Ze waren al wat duurder dan hun concurrenten maar hebben hier toch geboekt omdat ze fijne vluchttijden hadden (vroeg heen en laat terug). Gisteren een mail gekregen dat de terugvlucht is veranderd van 22:40 naar 11:40. Wat wij al erg vervelend vonden omdat er een hele vakantiedag van ons word afgepakt. Maar wat we tot onze verbazing ook zagen is dat condor geld heeft afgeschreven voor deze omboeking terwijl de maatschappij dit zelf heeft gedaan. Toen we belde naar Condor werden we heel grof te woord gestaan en werden we opgehangen. Later namen ze de telefoon helemaal niet meer op. Ik heb al veel gevlogen in mijn leven maar dit nog nooit meegemaakt. We gaan nu proberen of we de vluchten bij de verzekering terug kunnen krijgen want eigenlijk is er gewoon geld van ons gestolen. Als je gezeik wilt voorkomen vlieg dan zeker niet met condor!!!
Erg slecht
Erg slecht, nooit nooit meer.
4.5 uurtjes vliegen zonder entertaiment, zonder 1 beker water. En alles is exclusief.
Stewardess had weinig geduld
( 1 stewardess)
Na het lezen van allerlei horror…
Na het lezen van allerlei horror reviews hield ik mijn hart vast!
Maar zoals bijna altijd worden er alleen maar recensies geschreven als er dingen mis gaan, niet wanneer dingen goed gaan (vooral door Nederlanders😉)
Waar mensen werken worden altijd fouten gemaakt, maar liever met bagage, dan met gezondheid/levens 😉
We kwamen dus enigszins angstig aan bij condor op tenerife! Binnen een poep en scheet was onze koffer ingecheckt, we keken elkaar verrast aan. Komen we boven... Bleek de dame onze boarding passen vergeten te zijn haha. Wij weer terug, niks geen probleem, werden netjes gegeven. Handbagage bij geboekt, werd niet eens gewogen en ook niet over gezeurd of 't wel of niet al betaald zou zijn, mocht gewoon mee!
Het boarden stond heel mooi beschreven op internet, ivm corona hoe het in z'n werk zou gaan. Nou geloof me, mensen zijn overal 't zelfde, de hele gate stond ramvol, ongeveer 1 cm afstand van elkaar!!! Maar ach, iedereen is corona moe, ik vergeef 't ze 😂
Boarden ging vlot! Geen problemen en vertrokken op tijd. Piloot sprak Duits, Engels en zelfs Nederlands, dat was cool! Wij doen 'n cursus Duits momenteel maar in die snelheid kan ik er nog weinig van maken haha. Hij vertelde af en toe waar we vlogen en hoe we zouden vliegen enz. Netjes gedaan. Vaart zat er lekker in, ruim 1000km per uur, hoppa! 40 min eerder aangekomen dan verwacht. M'n eerste turbulentie meegemaakt, nondeju, wat heftig. Gelukkig waarschuwen ze netjes op tijd!
Al met al een hele goede vlucht gehad. Nette landing, stonden lekker snel stil! Snel bij koffer en buiten.
Enige nadeel van condor tot nu toe, wij konden met geen mogelijkheid omboeken, dus vanaf Amsterdam vertrokken en met condor terug, ze deden erg moeilijk over omboeken, dit vond ik wel een heftige regel. Dat maakt dat ik niet snel opnieuw voor condor zal kiezen... Of de reisorganisatie ervoor laat kiezen in dit geval. Het was best een hel om alles nog geregeld te krijgen, hier zou condor wat soepeler in kunnen zijn!
Probeer al sinds mei geld van…
Probeer al sinds mei geld van geannuleerde vlucht terug te krijgen. Eerst geen reactie. Daarna referentie naar per post (niet waar) gestuurde vouchers. Na drie formele brieven nog steeds geen reactie.
Ben bang dat ik geld van drie tickets kwijt ben >1000euro.
Annulering snel en correct afgehandeld
Helaas door corona werd onze vlucht van Amsterdam naar Windhoek (gepland september 2020) geannuleerd. Hierop kregen wij meteen een voucher van het volledige bedrag. Prima, maar we kozen toch voor een refund (geld terug).
Een belletje was voldoende (geen wachtrij, gewoon meteen opgenomen). Binnen 15 minuten zou per email bevestiging komen (klopte dus) en de terugbetaling zou circa 3 weken duren (geen probleem). Drie dagen later het volledige bedrag netjes teruggestort ... dat noem ik nog eens een zeer nette afhandeling!
Ter vergelijking: De reis terug naar Amsterdam (weliswaar vanuit Victoria Falls) eveneens geannuleerd door KLM, maar deze maatschappij maakt er een potje van (klant niet informeren en hopen dat je binnen 90 dagen je geld terug krijgt).
Wat ons betreft kunnen diversen vliegtuigmaatschappijen een voorbeeld nemen aan hoe Condor de annulering snel en netjes heeft afgehandeld ... 5 sterren dus!
Omboekingskosten
75 euro omboeking kosten per persoon per vlucht....waanzinnige bedragen die nergens meer op gebaseerd zijn! Zeer teleurgesteld in deze maatschappij......
nooi meer
vlucht Cuba naar Brussel op 5/12 geannuleerd wegens faillissement Thomas Cook. geen enkele verwittiging gekregen!! opnieuw geboekt via zelfde Condor website 675€ extra per persoon + reeds betaalde 350€ = 1025€ voor een enkele vlucht = een zeer zure appel. geen enkel gehoor bij Duitse garantiefonds noch bij Thomas Cook of Condor. nooit meer Condor!!
Mijn bagage 2cm te lang
Mijn bagage was 5kg in plaats van 8kg.
Maar de standaard bagage van van nl is 2cm te lang en breed. Hierdoor 100 euro extra betaald.
Dit is schandalig!
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar. Ik heb mijn vlucht telefonisch laten annuleren. Er is toen bevestigd dat ik mijn volledige geldbedrag retour zou krijgen. Ze gaf aan dat deze betaling in december zou plaarts vinden. Echter heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Zonder deze bevestiging had ik de vlucht nooit laten annuleren. Om deze reden heb ik nu dubbele kosten gemaakt. Het gaat om meer dan 550 euro.
Doe het niet
Doe het niet! . Stond ik dan half december met mijn vliegticket in Cuba om terug te gaan naar Nederland. Ging de vlucht niet ivm faillisement van thomas cook. Niet geinformeerd hierover. Dure tickets moeten aanschaffen om terug te komen naar Nederland. SGR geeft geen thuis omdat het geen pakketreis was en ook Condor geeft geen thuis. Heel erg slecht!