Perfekt med parkering lige foran hotellet. Meget venligt og smilende personale lige fra reception til rengøring. Fantastisk værelse med skøn udsigt over kanalen. Stor, lækker morgenbuffet hvor der hel... Toon meer
Et besøg værd og gir dig virkelig en rolig dejlig atmosfære.. Vi er vendt hjem efter to på Copenhagen Island. Hotellet har en rigtig god beliggenhed, med udsigt til Sydhavnen. Hvilket er en r... Toon meer
Rigtig smuk og attraktiv hotel. Med lækker udsigt over vandet og massere af sødt personale.. Vi var lige utilfredse med manglede tjek af fjernbetjeninger og ingen fornyelse af håndklæder, redni... Toon meer
Vi nød virkelig at bo på Copenhagen Island! Fint værelse med udsigt til Københavns havn, tiptop service og dejlig morgenmad. Alt ligger lige om hjørnet, Ikea, storcenter, restauranter og cafeer, tog,... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Oplev hotel Copenhagen Island ved Københavns Havn. Hotellet er designet af Kim Utzon og placeret på en kunstig ø i København. Se mere og book hotelophold.
Kalvebod Brygge, København, Denemarken
- www.copenhagenisland.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ingen service og intet ansvar.
Stedets personale tager absolut intet ansvar for deres manglende kommunikation og det ender med at blive dit problem - Jeg belønner god service, men må også advare mod manglen på dette.
I professionelt øjemed havde vi, dagen forinden booket et hotelværelse, og et medlem af teamet have klargjort for receptionen at dette værelse skulle bruges til scener i en musikvideo ifm. en medieskole mellem 07:00 og 09:00. Der blev givet grønt lys til dette, men da vi ankommer kl.07:00 på dagen efter med statister, fotografer, kunstner mm. så afviser manageren i receptionen os fordi at hun netop har fundet ud af at dette ikke følger stedet protokol.
I stedet for at forsøge at finde en løsning, blev der ikke foretaget det der ligner forsøg på at afhjælpe den situation. Dette hotels mangel på kommunikation allerede i indgangen skræmmer mig. Jeg ved at hvis den slags fejler allerede ved indgangen så afspejler det måden resten af virksomheden drives på. Ingen forståelse eller interesse for kundens behov eller situation dvs. ingen service.