Op 21 -1-2026 via Bol.com een Delonghi Magnifica Plus ECAM 320.70.TB gekocht bij CPS. Helaas ging na 28 kopjes koffie de maalmolen kapot op vrijdag 30-1-2026. Mail gestuurd naar CPS om 16.15... Toon meer

Laptop aangekocht en betaald via bol.com. Dit bedrijf annuleert zomaar de laptop omdat msi de prijzen heeft opgeslagen nadat de laptop is aangekocht, maar nog niet verzonden. Ik ben zelf zelfsta... Toon meer

Nadat ik een stofzuiger via bol.com had besteld las ik pas de recensies, en werd ik erg huiverig. Echter helemaal geen problemen ondervonden, behalve dat het product 1 dag later kwam dan beloofd. Netj... Toon meer

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 8% van zijn negatieve reviews beantwoord

Roest in de mandjes van airfryer

Roest in de mandjes van airfryer. Hele airfryer moest op de post.mandjes vervangen. Kwam kapot terug.maar moest weer na reparatie centrum. Na wel 100 x mailen en 2 maand verder. eindelijk geld retour via bol. Had gewoon twee nieuwe mandjes opgestuurd. Was dit allemaal niet gebeurd. Hier verschillende keren om gevraagd.

23 februari 2026

Helaas ging na 28 kopjes koffie de maalmolen kapot op vrijdag 30-1-2026.
Mail gestuurd naar CPS om 16.15 ,en kreeg om 17.22 gelijk antwoord om de machine om te ruilen.
Maandag een retouropdracht per mail gekregen en dinsdag 3-2- 2026 de machine retour gestuurd naar CPS.
5-2 kreeg ik een mail van CPS dat de nieuwe machine onderweg was .
Vrijdag 6-2 hadden we de nieuwe machine binnen.
Geweldige service ,goede communicatie,en wij zijn zeer tevreden hoe alles afgehandeld is.

21 januari 2026

Super service

Ondanks de negatieve reviews hier, had ik het risico genomen en een Lenovo laptop aangekocht via bol. Het toestel werd snel geleverd maar er was een kapotte pixel. Ondanks dat 1 defecte pixel normaal niet genoeg is voor een vervanging bij Lenovo, heeft cps het toestel teruggenomen en onmiddellijk een ander toestel verzonden. Aanrader!

28 januari 2026

Aankoop via Bol.com, Delonghi Magnifica Plus ECAM320.70.TB

De bestelling werd later geleverd dan oorspronkelijk gepland. Daarbij wil ik wel vermelden dat er die week uitzonderlijk veel sneeuw lag, waarvoor ik alle begrip heb.

Na contact met de leverancier CPS-IT over de status van de bestelling, werd verzekerd dat de levering de dag nadien zou plaatsvinden. Deze afspraak werd correct nagekomen en de bestelling werd uiteindelijk in goede orde geleverd.

Alvast bedankt.

10 januari 2026

Positieve ervaring

Ik heb via bol.com een laptop besteld.
Er was een klein misverstand met de leveringsdatum op bol.com
De levering was de dag erna met de post aan huis gekomen
Ik ben zeer tevreden

31 december 2025

Laptop aangekocht en betaald via…

Laptop aangekocht en betaald via bol.com.
Ik ben zelf zelfstandige en als mensen bij mij iets bestellen en mijn grondstoffen worden duurder dan ga ik achteraf ook geen extra geld vragen als de artikelen al betaald zijn geweest.
Dat zijn risico's die je erbij neemt en altijd incalculeert als je de markt volgt.
Klantenservice van dit bedrijf is absoluut beneden alle peil.
Bestelde en betaalde artikelen moeten geleverd worden.

22 december 2025

Wat een arrogantie

Wat een arrogantie. Ik was heel beleefd en wou nog een vraag stellen over postNL, werd onmiddellijk onderbroken door de zaakvoerder en de huid volgeschonken nog voor ik mijn vraag kon voltooien. BLIJF HIER WEG ALS JE KLANTVRIENDELIJKHEID BELANGRIJK VINDT.

4 december 2025

Slecht bedrijf en slechte communicatie

Product besteld via Bol bij deze externe verkoper, maar ze komen hun afspraken niet na. Aanvankelijk stond er dat ik het product twee dagen na het plaatsen van mijn bestelling zou ontvangen. Toen het de dag was dat het product geleverd zou worden, verdween het tijdslot ineens uit de PostNL-app en stond er dat het pakket nog niet door hen was ontvangen of verwerkt. Na informeren bij CPS zeiden ze ineens: 'We hebben problemen met onze leverancier, het pakket zou op 28/11 bij u moeten zijn.' Helemaal prima. Vervolgens was het 28/11 en nog geen enkel teken dat ik het pakket die dag zou krijgen. Ik wilde mijn bestelling eigenlijk toen al annuleren. Maar doordat dit bedrijf ook nog eens belachelijk slecht bereikbaar is, ontving ik daar op 01/12 pas reactie op. Toen hadden ze het product ineens wel binnen gekregen. Omdat ze zeiden dat het de volgende dag geleverd zou worden wachtte ik nog even met annuleren. En inderdaad, weer dezelfde gang van zaken. Tijdslot verschijnt bij PostNL in de app, en op de dag zelf verdwijnt het tijdslot weer. En weer geen enkele communicatie vanuit CPS. Ik raad het af om bij deze partner van Bol te bestellen (tenzij je genoegen neemt met voorgelogen worden en slechte communicatie)

2 december 2025

Netjes geholpen na defect product

Ondanks wat problemen met het product hebben ze mij netjes en snel geholpen met retour en ontving ik een nieuwe robotstofzuiger. Erg tevreden met het contact en de afhandeling.

22 november 2025

gekocht via bol en geld kwijt

Titel: Slechte ervaring – product retour, geld kwijt

Ik heb via Bol.com bij dit bedrijf besteld, het product retour gezonden, maar het is “verloren gegaan”. Ik heb geen terugbetaling ontvangen.
Bol.com gaf aan dat ze de problemen met dit bedrijf kennen en er iets aan proberen te doen, maar voorlopig kunnen ze niets betekenen.

Opvallend is dat dit bedrijf geen retourlabels via Bol.com gebruikt — zo blijven ze buiten controle. Volgens Bol.com wordt zelfs bekeken hoe ze de samenwerking kunnen stopzetten, maar dat komt voor veel klanten te laat.

Wat mij betreft: zeer onbetrouwbaar bedrijf, niet aan te raden.

24 september 2025

Waardeloos respectloos misleidend…

Waardeloos respectloos misleidend bedrijf en een pure oplichterij!!! Koop hier nooit iets, krijg je achteraf spijt van!! Heb 400€ betaald voor een steel stofzuiger miele, krijg ik een defect artikel en in plaats van excursies aanbieden en mijn geld terugstorten maken ze het nu moeilijk en proberen mij de schuld te geven en alles aan te doen om mij niet terug te betalen, wat een rotmensen zeg!! Ik ga nu een klacht indienen naar een hogere instelling. Het zijn oplichters en geen bedrijf, hier draait alles alleen maar om geld en om aan geld te komen op welk manier dan ook, bah bah bah!!!🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

1 september 2025

Wees uiterst voorzichtig als klant

Wees uiterst voorzichtig als klant

Op basis van mijn ervaring en wat ik tijdens de juridische procedure ontdekte, lijkt dit bedrijf zijn administratie niet op orde te hebben. Zo is hun jaarrekening opnieuw niet tijdig ingediend, wat meestal geen goed teken is.

Klantenservice en garantie verlopen erg moeizaam. Retourzendingen verdwijnen of komen beschadigd aan, en het lijkt alsof er steeds een reden wordt gezocht om geen garantie te verlenen.

Ik raad nieuwe klanten aan om zeer voorzichtig te zijn bij een aankoop. Mijn advies: doe goed je onderzoek voor je bestelt. Een gewaarschuwd man is er twee waard.

1 september 2025

Prima service van CPS

Ik zie heel veel negatieve reacties hier over dit bedrijf waar ik me niet echt in kan vinden. Tuurlijk ervaart iedereen het op een andere manier maar deze mensen hebben echt prima service en achteraf nog nazorg verleend. Waar Samsung geen gehoor gaf aan de consument vanwege een kapotte dweil stuk van mijn steelstofzuiger, wist CPS dit gewoon binnen een acceptabele termijn in orde te maken. Dus zeker alle sterren waard als iemand die 15 jaar in de service en dienstverlening heeft gezeten. Zo lang de communicatie duidelijk en transparant is, gaat alles altijd wel goed.

20 september 2025

CPS IT & ElectroIk heb via BOL een dure…

CPS IT & ElectroIk heb via BOL een dure airco gekocht. Deze bleek een kapotte compressor te hebben. Ondanks meerdere malen delonghi te hebben gecontacteerd, geven ze geen antwoord om het apparaat te repareren of te vervangen. Ook via de verkoper CPS IT & Electro en Bol geprobeerd. CPS IT laat het helemaal afweten, geven geen antwoord meer. Bol onderneemt geen actie. Ik kan naar mijn geld fluiten. Dit moet niet mogen. OPLICHTERS!!

1 juli 2025

Waarschuwing aan het publiek

Waarschuwing aan het publiek: ervaringen met CPIT, computerbedrijf in Harelbeke

Wij willen het publiek informeren over ernstige problemen die zich hebben voorgedaan bij klanten van CPIT, gevestigd in Harelbeke, waar aankopen onder meer via bol.com zijn gebeurd.

Meerdere klanten melden onder meer:

Leveringen die niet of slechts gedeeltelijk zijn uitgevoerd.

Producten of herstellingen die gebreken vertonen.

Moeilijkheden bij het verkrijgen van service of terugbetaling.

Onvoldoende en gebrekkige communicatie vanuit het bedrijf.

Daarnaast geven klanten aan dat bol.com onvoldoende tussenkomt en slachtoffers in de kou laat staan, ondanks dat de aankopen via hun platform zijn verlopen. Dit vergroot de problemen voor consumenten die op een oplossing rekenen.

Wij roepen consumenten op om extra voorzichtigheid aan de dag te leggen bij eventuele aankopen of samenwerkingen met dit bedrijf, zowel rechtstreeks als via platformen zoals bol.com.

Klanten die zich benadeeld voelen, kunnen klacht indienen bij de bevoegde instanties, zoals de FOD Economie, de lokale politie, of organisaties als Test-Aankoop. Ook via bol.com zelf kan melding gemaakt worden, al blijkt dat tot op heden vaak zonder resultaat.

Het doel van deze mededeling is anderen te waarschuwen, zodat zij niet in dezelfde situatie terechtkomen.

19 augustus 2025

Antwoord op jullie reactie

Antwoord op jullie reactie op het bericht hiervoor ‘een grote teleurstelling’:

1. Houden inderdaad ja, omdat jullie gewoon niet met een passende oplossing komen en dus optie houden, zodat we het kunnen verkopen. Wij kunnen absoluut niet zo’n lomp pakket zelf retourneren (zie ook punt 4) zoals besproken, jullie komen niet met een oplossing (blijkt achteraf ook uit de google reviews bij het bedrijf) dus proberen wij het zelf netjes op te lossen waar totaal niet bij meegedacht wordt. Ook grappig dat jullie niks van jullie laten horen en hier online gelijk reageren (met onjuiste informatie!)
2. ⁠Aan de telefoon zijn we repectloos behandeld en op de klachtenmail aan ene Pascal is niet gereageerd. Verder geven jullie nu in de reactie aan dat wij geen enkele oplossing accepteren, terwijl jullie letterlijk met nul oplossingen zijn gekomen??
3. ⁠Jullie hebben de informatie aangepast dus erkennen dat dit misleiding is, maar zorgen vervolgens niet dat het product opgehaald wordt? Of dat er een nette oplossing komt?
4. ⁠het product staat op de site als ‘15kg’ maar na zelf wegen is het product 35.10kg > boven het consumentengewicht om zelf te retourneren terwijl jullie claimen dat dit niet zo is. Nogmaals onjuiste informatie.

Wij zijn hele nette mensen en houden totaal niet van dit gedoe of klagen, want die zitten er ook tussen, maar na deze absurde situatie (nog steeds zonder oplossing) voelen wij ons genoodzaakt om dit hier te melden. Dit kost ons veel totaal onnodige tijd, stress en energie. We hopen dat jullie alsnog met een passende oplossing komen.

15 juli 2025

Een grote teleurstelling

Een grote teleurstelling – pure misleiding en nul verantwoordelijkheid

Wij hebben een product gekocht via CPS (partner van Bol.com) dat achteraf levensgevaarlijk blijkt in kleine ruimtes, terwijl dit nergens in de productinformatie vermeld stond. Het probleem ligt dus volledig aan hún kant, door het ontbreken van essentiële productdetails. Maar zodra je daar iets van zegt, word je niet serieus genomen, weggewuifd, en krijg je alleen maar domme, onwerkbare ‘oplossingen’ voorgeschoteld.

We hebben meerdere keren gebeld en gemaild, maar in plaats van hulp krijg je onbegrip, onzin-reacties en op een gegeven moment zelfs gelach aan de telefoon (!). Ze verwijzen je doodleuk naar ene ‘Pascal’ – maar als je die probeert te bereiken, hoor je er nooit meer iets van terug.

Kortom: een onprofessioneel, respectloos bedrijf dat geen enkele verantwoordelijkheid neemt voor fouten die ze zelf veroorzaken.
CPS lijkt misschien betrouwbaar via Bol.com, maar in werkelijkheid is het gewoon een organisatie die klanten afpoeiert zodra er een probleem is.
Eén grote scam – blijf ver weg.

5 juli 2025
Logo cpsit.be

Antwoord van cpsit.be

Beste, We hebben u onmiddellijk voorgesteld om het toestel kosteloos naar ons terug te sturen. Dit vond u niet goed, We hebben de productinformatie onmiddellijk op Bol.com aangepast, dit werd geweigerd door Bol.com zelf. U wilde het toestel houden in ruil voor een compensatie, als het zo gevaarlijk zou zijn waarom zou je het toestel überhaupt willen houden. Een ander voorstel van u was dat we het volledig bedrag terugbetaalden aan u, u zou het dan op een tweedehands site verkopen zodat het toestel niet moest opgestuurd worden. Dit is zelf volledig absurd, een toestel terugbetalen dat wij niet meer terug ontvangen. Wij hebben ALTIJD erkend dat de informatie op Bol.com inderdaad aangepast moet worden (wat wij uiteraard gedaan hebben en geweigerd is door Bol.com zelf zoals reeds gezegd). Wij verkopen het toestel zelf niet meer op Bol.com hierdoor. Dat u teleurgesteld bent kunnen we begrijpen, pure misleiding is totaal niet correct, gezien we dit onmiddellijk erkend hebben en het toestel wilden kosteloos terug naar ons laten komen. En nul verantwoordelijkheid is totale onzin want we hebben dit onmiddellijk willen aanpassen op Bol.com en aangezien dit niet lukte hebben we het toestel offline gehaald. Wij hebben uw melding serieus genomen, maar u wilde geen enkele oplossing die we voorstelden aanvaarden.

Steeds 'schuld van de klant' - geen garantie

Zeer slechte verkoper.
4 maanden geleden heb ik een Logitech Toetsenbord aangekocht.
De druk gaat spontaan van de toetsen.
Deze verkoper wil van geen commerciële geste weten en vertikt om te antwoorden op een tegenvoorstel. Zeer onbeleefd dus.
Deze verkoper stelt steeds "'het is de fout van de klant".
Een echte schande!

15 april 2025

Prima service

Ik had een printer besteld via Bol. Echter op de afgesproken dag is deze niet geleverd (1 dag na de bestelling). Ik heb gebeld met cpsit en werd vriendelijk te woord gestaan. De printer zou 1 dag later komen. De printer is er nu conform afspraak. Belangrijkste is dat iemand de telefoon opneemt en je vraag netjes beantwoord. Dat iets 1 dag later komt is geen probleem.

27 februari 2025