Først og fremmest vil jeg sige, at det, man får ud af at være med i CVX, i meget høj grad afhænger af det engagement, man selv lægger. At få succes i dette netværk, kræver at man møder op til mø... Toon meer
Fysiske møder kun i Kbh. området. Online adgang virkede ikke sidste gang Ingen advisor jobs, der matcher min kompetencer, selv om konsulenten gjorde meget ud af fremhæve "mine gode kompetencer" - m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg deltog på årets første partnermøde ved Horten Advokater i Hellerup... anderledes end Skovridderkroen som man er vant til, men fantastisk arrangement med spændende cases, og virkelig fedt at se a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Efter fire måneder som partner i CVX Ventures er jeg meget tilfreds. Det er et setup, som kan gøre en kæmpe forskel for det danske erhvervsliv i fremtiden. Personligt ville jeg dog gerne se et lidt s... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Info over CVX Ventures ApS
Geschreven door het bedrijf
CVX Ventures investerer i førende vækstvirksomheder sammen med et netværk af erfarne erhvervsfolk, der bidrager med risikokapital og viden, som gør en forskel for vores porteføljevirksomheder.
Vi tror på, at de bedste investorer er dem, der giver grundlæggere den rette viden, erfaring og netværk til den specifikke fase og branche. CVX investerer altid sammen med de bedste engle for den pågældende grundlægger. Vi har arbejdet med mere end 70 virksomheder, hvor vores partnere investerer og støtter virksomheder, hvor de kan tilføje reel værdi.
Siden 2020 har vi hjulpet over 150 virksomheder gennem investeringer og bestyrelsesposter.
Hver måned præsenterer vi nøje udvalgte investerings, advisory board- og bestyrelsesmuligheder i danske vækstvirksomheder fra mere end 45 forskellige industrier for vores partnere.
CVX Ventures giver mulighed for at blive investor i de mest interessante vækstvirksomheder. Venturekapital er en attraktiv investeringsklasse og giver mulighed for personlig indflydelse gennem aktive roller i advisory boards og bestyrelser.
Denemarken
- www.cvx.vc
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
CVX er et SCAM- hold jer væk
Blev kontaktet af CVX hvor de skrev at de kunne ønske at bruge mig i bestyrelser eller advisory boards - tænkte at det kunne være interessant og tilbød et telefonmøde. Inden mødet fik jeg læst op på mødet og kunne se at det var et SCAM og spurgte derfor med det samme om de ønskede at sælge mig et abonnement hvortil der blev sagt ja (det er på 17.500 kr). Den inviterende mail var med andre ord en direkte løgn.
Kan se at CVX har svaret uden at forholde sig til at deres oprindelige mail var grov misvisende. Uanset om man har ok produkter skal man ikke lyve i salgsprocessen

Excellent support and service
CVX has been supportive throughout the whole process with continuous feedback and guidance on company material leading up to our presentation in CPH.
We are located in Oslo so it was very helpful that CVX also have an office in Oslo where we met regularly with the team.
Would defiantly recommend CVX to any start-up looking for help finding good board members/investors!

Antwoord van CVX Ventures ApS
Rigtig godt netværk og vel tilrettelagt…
Rigtig godt netværk og vel tilrettelagt møder.
Jeg har mødt interessante kunder til min konsulent forretning.

God platform
God platform for at gennemse interresante cases - både hvad angår mulige investeringer, men også det at kunne bidrage til den danske vækstscene gennem bestyrelsesmuligheder

Antwoord van CVX Ventures ApS
Mega god oplevelse jeg har haft med…
Mega god oplevelse jeg har haft med CVX. Gode professionelle mennesker og seriøse og interessante business cases. Jeg glæder mig til at se hvordan samarbejdet fortsat udvikler sig 😄

Antwoord van CVX Ventures ApS
What surprised me the most is…
What surprised me the most is the fact that I don’t just bring my knowledge to the table - I always take something with me, when leaving a CVX meeting. I always gain new inspiration and knowledge when joining the pitch sessions or masterclasses.

Antwoord van CVX Ventures ApS
CVX Ventures provided a new uncharted…
CVX Ventures provided a new uncharted network and curated access to board positions and investment opportunities. While being strictly professional in their onboarding and event management, they are also easily approachable person to person.

Fantastic Network at CVX Ventures
CVX Ventures provides an excellent network for those looking to invest in new companies, but even more great at facilitating board- and advisory roles. They host impressive events and offer great value for the membership fee! A big thank you to Oliver for a great intro and pleasant connection.

Antwoord van CVX Ventures ApS
Jeg er meget glad for mit partnerskab hos CVX
Jeg er meget glad for mit partnerskab hos CVX Ventures. Det giver både god inspiration og har været med til at åbne for investering i nogle virksomheder, som jeg normalt ikke havde haft mulighed for.

Godt netværk
Jeg har længe overvejet at deltage i et netværk, men har ikke tidligere lige fanget det der gav mening. CVX ringede mig op, og jeg tilmeldte mig. Det har jeg ikke fortrudt. Jeg har endnu ikke fundet et match til en bestyrelsespost eller advisory board, og tror også vi er mange om buddet. Men jeg synes jeg får mange andre ting ud af det, særligt netværk og President Summit.

Godt netværk
Godt netværk med gode muligheder for inspiration og eventuelle bestyrelsesposter

Antwoord van CVX Ventures ApS
Looking forward to attending physically…
Looking forward to attending physically in Copenhagen :)

interesting setup
interesting setup - mostly scandivision companies though.

Great concept and facilitation
Great concept and facilitation. Very effective way to bring investors and potential advisory and board members in contact with relevant companies.

Ulovlig spam mail / svindel
Jeg modtog en e-mail, hvor det blev antydet, at jeg kender nogen hos CVX. Det gør jeg så ikke - det er simpelthen bare spammail fra sælgere, som snupper e-mailadresser fra LinkedIn.
Hvad der er endnu mere bekymrende, er nok, at det virker som en form for pyramidespil - svindel.
Håber denne besked sparer andre besværet med at høre på deres ævl.
Teksten i spammail lyder sådan her:
Hej Peter
Håber alt er vel?
Min kollega nævnte dig ifm. vores investeringer og bestyrelsesposter, og jeg tænkte, det kunne vare godt at lære hinanden bedre at kende.
Hvordan ser din kalender ud til et 10-minutters kald i dag eller i morgen.
Jeg ser frem til at tale med dig. Hav en rigtig god dag.

Antwoord van CVX Ventures ApS
Der er god inspiration at hente gennem…
Der er god inspiration at hente gennem de virksomheder der pitcher ved partnermødene. Har investeret i to af virksomhederne.

CVX er professionelle
CVX er professionelle - særligt arrangementer, hvor der sker præsentation af kandidater fungerer rigtig godt.
Nogle af de virksomheder der udvælges er 'for umodne' til at have advisorer (som de skal betale for).
Netværket er meget business-agtigt - jeg kunne godt efterspørge mere ESG ..... måske CVX kunne have en samfundsopgave i at støtte særlige virksomheder. Og det ville tiltrække en anden gruppe partnere.

Har været med i 2 år
Har været medlem i 2 år og har fået to poster og lavet én investering. Synes konceptet spiller og menneskerne ved CVX er super professionelle

Antwoord van CVX Ventures ApS
Lees meer over geverifieerde reviews.