Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Først og fremmest vil jeg sige, at det, man får ud af at være med i CVX, i meget høj grad afhænger af det engagement, man selv lægger. At få succes i dette netværk, kræver at man møder op til mø... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fysiske møder kun i Kbh. området. Online adgang virkede ikke sidste gang Ingen advisor jobs, der matcher min kompetencer, selv om konsulenten gjorde meget ud af fremhæve "mine gode kompetencer" - m... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg deltog på årets første partnermøde ved Horten Advokater i Hellerup... anderledes end Skovridderkroen som man er vant til, men fantastisk arrangement med spændende cases, og virkelig fedt at se a... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Efter fire måneder som partner i CVX Ventures er jeg meget tilfreds. Det er et setup, som kan gøre en kæmpe forskel for det danske erhvervsliv i fremtiden. Personligt ville jeg dog gerne se et lidt s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Investeringsmaatschappij

Info over CVX Ventures ApS

Geschreven door het bedrijf

CVX Ventures
CVX Ventures investerer i førende vækstvirksomheder sammen med et netværk af erfarne erhvervsfolk, der bidrager med risikokapital og viden, som gør en forskel for vores porteføljevirksomheder.

Vi tror på, at de bedste investorer er dem, der giver grundlæggere den rette viden, erfaring og netværk til den specifikke fase og branche. CVX investerer altid sammen med de bedste engle for den pågældende grundlægger. Vi har arbejdet med mere end 70 virksomheder, hvor vores partnere investerer og støtter virksomheder, hvor de kan tilføje reel værdi.

Siden 2020 har vi hjulpet over 150 virksomheder gennem investeringer og bestyrelsesposter.

Hver måned præsenterer vi nøje udvalgte investerings, advisory board- og bestyrelsesmuligheder i danske vækstvirksomheder fra mere end 45 forskellige industrier for vores partnere.

CVX Ventures giver mulighed for at blive investor i de mest interessante vækstvirksomheder. Venturekapital er en attraktiv investeringsklasse og giver mulighed for personlig indflydelse gennem aktive roller i advisory boards og bestyrelser.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super profesionelt forum for start-up interesserede

Super profesionelt forum for alle med interesse for start-up. Fint mix af investeringscases og advisory- og/eller bestyrelsesposter. Det er en stor styrke, at hver case er godt gennemarbejdet inden præsentation og fakta har været gennem en foreløbig due-dilligence proces. Klar anbefaling her fra.

10 april 2024

Kære Hans

Sikke en anbefaling! Tusind tak for det. Vi arbejder nemlig hårdt for at præsentere kvalitetscases 🌟

Håber vi ses til næste partnermøde.

Modtog nedenstående spam-mail

Modtog nedenstående spam-mail -

Håber alt er vel?

Min kollega nævnte dig ifm. vores investeringer og bestyrelsesposter, og jeg tænkte, det kunne være godt at lære hinanden bedre at kende.

Hvordan ser din kalender ud til et 10-minutters kald i dag mellem 13-15 eller i morgen mellem 9-11?

Jeg ser frem til at tale med dig. Hav en rigtig god dag.

Mvh

9 april 2024

Kære Mads,

Vi henvendte os på grund af din interessante profil.

Beklager, hvis vores mail ikke faldt i din smag. Vi udvælger omhyggeligt profiler, som vi finder relevante.

De er meget ihærdige i at spamme folk

De er meget ihærdige i at spamme folk
De er meget ihærdige i at spamme folk. Tror ikke de kender til Dansk lovgivning omkring at kontakte andre erhvervsdrivende. Jeg har tidligere for nogle uger siden fået en mail fra en ansat fra CVX Ventures, og han bruger en sådan ordlyd så man kommer til at tro at man har en aftale med ham.

Nu kan jeg så se at han skriver akkurat det samme til min kollega i virksomheden, og derfor skriver jeg denne Trustpilot så andre kan se hvilken virksomhed de er. De er nok ude og spamme folk, fordi de ikke kan få penge drevet nok ind igennem de produkter og services de har. Måske de har en lav ordre bog, også skal det gå udover andre der laver noget.

Føj.

Og ja, som andre skriver, så føler jeg mig nødsaget til at politi anmelde dem.

1 april 2024

Hej Michael,

Tak for din feedback. Vi værdsætter din ærlighed, da den hjælper os med at forbedre vores service og tilpasse vores kommunikation til vores kunders behov.

Vi forstår dine bekymringer vedrørende de e-mails, du har modtaget, og din opfattelse af, at de ikke var tilstrækkeligt personlige eller relevante. Vores mål er altid at kommunikere på en respektfuld og relevant måde uden at oversvømme med unødvendig information. Vi beklager, hvis vi ikke har levet op til dine forventninger i denne henseende.

Når det kommer til vores kontaktstrategi, ønsker vi at præcisere, at hver henvendelse er gennemtænkt og tilpasset. Det var ikke vores intention, at vores medarbejdere skulle give indtryk af, at der allerede var en fast aftale på plads i de tidligere e-mails. Formålet med disse henvendelser var mere at undersøge din interesse i et potentielt møde.

Derudover vil vi gerne understrege, at der ikke er nogen personlige bekendtskaber involveret; vores henvendelser er baseret på professionelle relationer, der er screenet af en af vores ansatte.

Vi vil gerne invitere dig til en direkte dialog, hvis der er nogen misforståelser, vi kan afklare, eller hvis du har yderligere spørgsmål.

Endnu en gang tak for din feedback, og vi ser frem til at høre fra dig.

Venlig hilsen,

Spam

Opaterer 15/4 2024

Jeg har netop modtaget Denne mail fra Trustpilot:

Hej Daniel Jensin

Tak for din anmeldelse af www cvx vc (redigeret link da man ikke må have link i anmeldlser på trustpilot) på Trustpilot.

www cvx vc (redigeret link da man ikke må have link i anmeldlser på trustpilot) har rapporteret din anmeldelse for skadeligt eller ulovligt indhold.

Det er altså denne anmeldelse vi snakker om:

Spam, Jeg får en mail om en der skulle kende mig, som har anbefalet men jeg kender ikke nogen af dem. Den præcis samme mail kender jeg flere der får.

Og så får jeg svaret:

Kære Christian?

Jeg ved ikke hvorfor den skulle være skadelig eller ulovlig?

Men jeg ved at den mail de skrev til mig var ulovlig spam, og det er sjovt at de pludselig skriver at den skulle være skadelig eller ulovlig, de svarer mig ellers
27/3 2024 her på Trustpilot med:

"Kære Daniel,

Vi værdsætter din ærlige feedback. Vi beklager enhver ulejlighed, du måtte have oplevet i forbindelse med vores kommunikation."

Kære Daniel,

Årsagen til at række ud er, at vores research team har fundet din profil relevant i sammenhæng med vores arbejde omkring nordiske vækstvirksomheder, og at vi tror på, at der kunne være et positivt samarbejde mellem dig og CVX Ventures. Derfor rækker vi ud.

Vi beklager, hvis denne tilgang har givet anledning til misforståelser eller besvær for dig. Vores mål er altid at sikre en professionel og respektfuld kontakt med vores netværk.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi er her for at hjælpe og sikre, at din oplevelse med os er positiv og konstruktiv.

Vi ser frem til at løse eventuelle udeståender og fortsætte en positiv relation.

Fortsat god dag.

Terrible partner experience

Terrible partner experience. Seems like just a way to generate easy revenue. Approved a set off terms by mail where after they sent an identical mail with new terms added in the bottom. These terms were not agreed to by phone.

Unserious process for becoming an adviser. Not worth the time, money or energy.

Fysiske møder kun i Kbh

Fysiske møder kun i Kbh. området.
Online adgang virkede ikke sidste gang
Ingen advisor jobs, der matcher min kompetencer, selv om konsulenten gjorde meget ud af fremhæve "mine gode kompetencer" - men ja, for CVX var de gode - gav i hvert fald pæne 15k ekstra til omsætningen

Kære Johnny

Tak for din feedback. Vi er kede af, at du oplevede tekniske problemer med onlinemødet sidst. Jeg kan se, at du har været i dialog med os på telefonen, og håber det bliver bedre næste gang.

Hvad angår match af advisor jobs, forstår vi din frustration. Selvom vi ikke kan garantere specifikke muligheder for alle, er det vigtigt for os at understrege, at nye virksomheder løbende søger advisors gennem vores community. Vi opfordrer dig til at holde øje med de nye muligheder, der bliver tilgængelige hver måned.

Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse og ser frem til muligvis at assistere dig med at finde et match, der passer til dine kompetencer og interesser.

Phishing-like mails

Unserious mails fra an partner at CVX, who falsely claimed to be referred from a common aquantaince. They appeared to have plowed through LinkedIn to find customers.
It was not quite clear if the mail was to suggest that I invest in their compagny, be considered for a board somewhere or was personal, in the way of a linkedIn pickup attempt. Either way, it was characterized by nonsense on several levels.
Apparently the compagny is known for its quite aggressive marketing-techniques.

3 januari 2024

Dear Kira,

Thank you for sharing your concerns with us. We want to assure you that CVX does not engage in phishing activities, and we take privacy and professionalism seriously in all our communications.

Our team members carefully screen and research potential contacts before reaching out to ensure relevance and appropriateness. We apologize if there was any confusion or misunderstanding regarding the nature of the email you received.

We strive to maintain clear and transparent communication with all our contacts, whether it pertains to investment opportunities, board considerations, or professional networking. If there was any ambiguity in the email you received, we sincerely apologize for any confusion it may have caused.

Please feel free to reach out to us directly if you have any further questions or concerns.

Best regards,

God platform

God platform.
Matchmaking mellem spændende firmaer og koncepter på den ene side og professionelle med erfaring samt investorer på den anden.
Fint professionelt setup med strukturerede møder og mulighed for at deltage online. God opfølgning.

22 februari 2024

Tak for din anmeldelse!

Vi sætter pris på din tilfredshed med vores platform og matchmaking. Det er dejligt at høre, at din oplevelse med vores professionelle setup og opfølgning har været positiv.

Vi ser frem til at præsentere flere investeringsmuligheder i fremtiden.

Ulovlig markedsføring!

Ulovlig markedsføring!

Modtager en mail som jeg ikke vil svare på, for det er jo svindel. Det er ulovlig markedsføring og de bliver nu anmeldt til politiet af samme grund. Det er både uetisk og ulovligt hvad de gør.

Mailen lyder:

Hej

Håber alt er vel?

Jeg ser frem til at tale med dig. Hav en rigtig god dag.

Mvh

4 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min oplevelse med CVX er rigtig god…

Min oplevelse med CVX er rigtig god efter to møder. Deres service inspirerer og er velorganiseret, hvilket forbedrer min kapacitet til omfavne nye tendenser. Jeg anbefaler dem varmt her på Trustpilot.

28 februari 2024

Antwoord van CVX Ventures ApS

Det glæder os virkelig, at du har haft en positiv oplevelse med vores CVX Partnermøder.

Din anerkendelse af vores velorganiserede service betyder meget for os, og vi takker dig for at tage dig tid til at dele din feedback.

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen i fremtiden!

Engagement !!

Engagement !!
Videobrist med ‘glimt i øjet’

22 februari 2024

Hej Finn

Tusind tak for feedback. Det er rigtig at vi fik lidt tekniske problemer på scenen, men godt det endte med at virke, og fantastisk vi alle kunne grine af det ;)

Vi håber, at se dig igen næste gang.

Mvh. Kim

CVX ventures pitchevent

Igennem CVX ventures pitchevent mødte vi vores nye investor og bestyrelsesmedlem. CVX hjalp med at facilitere investeringsrunden efter dette.

19 februari 2024

Kære Louise,

Vi er meget glade for at høre, at vi kunne hjælpe jer, og at det resulterede i at møde jeres nye investor og bestyrelsesmedlem. Vi er også glade for at have haft muligheden for at facilitere investeringsrunden og ser frem til fortsat at følge jer på jeres rejse.

Stella fra CVX

professionelt setup

professionelt setup, relavente virksomheder og dygtig ledelse og medarbejdere, ambitøse fremtidsusigter

11 februari 2024

Kære Carsten

Tusind tak for din feedback. Det er meget værdsat. Vi ses til næste partnermøde.

Teamer fra CVX Ventures.

Unprofessional

Was contacted out of the blue by a sales person who said "a colleague" had recommended me. When I asked who had recommended me it turned out to be the sales person's manager who had mined LinkedIn.

Asked for information material and was sent a pdf in clear "svengelska" (bad translation from Swedish, or maybe from Danish, to English), with typos and unprofessional layout.

I stopped the contact there.

8 februari 2024

Dear Heiner

Thank you for sharing your thoughts.

I'm genuinely sorry to hear that your experience did not meet the professional standards we strive for. We're in the process of revising our informational materials to ensure they are clear, accurate, and professionally presented. Your input is crucial to us as we aim to enhance our communication and services.

We appreciate your understanding and are here to address any further concerns you might have.

Warm regards
Kim from CVX Ventures

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Formatet var meget passende for så vidt…

Formatet var meget passende for så vidt angår antal cases og længden for arrangementet

25 januari 2024

Tak for din feedback!
Vi er glade for at høre, at du fandt formatet passende med hensyn til antallet af cases og længden af arrangementet.
Vi sætter pris på din mening og bestræber os altid på at skabe begivenheder, der matcher vores partner bedst muligt.
Tak for din deltagelse, og vi håber at byde dig velkommen til endnu flere arrangementer i fremtiden.

Inspirerende netværk

Super godt netværk med mulighed for at få inspiration, møde interessante og dygtige mennesker, og ikke mindst finde spændende investeringscases.

5 februari 2024

Antwoord van CVX Ventures ApS

Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse hos CVX!
Vi er meget stolte af vores netværk og glade for at kunne tilbyde en platform, hvor du kan finde inspiration, møde dygtige mennesker og udforske spændende investeringsmuligheder.

Et koncept der virker

Jeg var til start lidt skeptisk over for konceptet.

Efter et lille halvt år som partner i CVX har jeg nu både fortaget investering, samt landet en bestyrelsespost.

Kun positiv feedback herfra

5 februari 2024

Antwoord van CVX Ventures ApS

Det er fantastisk at høre, at din oplevelse med CVX har overgået dine forventninger!
Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for at høre, at du både har foretaget investeringer og landet en bestyrelsespost i løbet af dit første halve år som partner.
Tak for din positive feedback, og vi ser frem til at fortsætte med at skabe muligheder for dig i fremtiden.

Investering og inspiration

CVX's tilgang til investering i unoterede virksomheder passer perfekt for mig, da jeg ikke selv har alverdens tid til at finde og screene virksomheder, men bestemt har interesse i at investere i dem, når kvaliteten er i orden.

Jeg tager ny inspiration og nye forretningskontakter med mig, hver gang jeg forlader et af deres møder.

25 januari 2024

Tak for din feedback!
Det glæder os at høre, at vores tilgang til investering passer godt til dine behov.
Vi er glade for at kunne levere ny inspiration og nye forretningskontakter ved hvert møde.
Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde!

To the point

Tydelige, præcise og kompetente præsentationer af business cases; altid en fornøjelse.

30 januari 2024

Antwoord van CVX Ventures ApS

Tak for dine venlige ord!
Vi er glade for at høre, at du værdsætter vores præsentationer af business cases.
Vi ser frem til at fortsætte med at levere kvalitet og inspirere i fremtiden.

Lees meer over geverifieerde reviews.