Telefoniste aan de lijn gehad. Zei mijn achternaam en mijn straatnaam verkeerd. Ze stond erop dat ze dat goed uitsprak. Daar draait hun business om toch? Ik zei daarna dat ik dit jaar niet geïnteresse... Toon meer

Ik heb 3 keer telefonisch een afspraak gemaakt en 3 keer zijn ze niet komen opdagen. Steeds de smoes vanwege onvoorziene omstandigheden konden we niet komen. Belt een andere nummer later in de week en... Toon meer

De beste mannen zouden twee dakgoten komen schoonmaken, de voorzijde eerst; u moet vogelbescherming nemen mevrouwtje kosten 400 eu. Achter komen we zo doen. Mijn oma rekent af en ze komen niet meer... Toon meer

Absolute oplichters. Zou alleen onze dakgoot komen reinigen, toen bleek een scheur te zitten in onze dakgoot. Moest de reparatie gelijk laten doen anders zou de lekkage verergeren bla bla. Geen 10 min... Toon meer

1. Schoorsteenveger
  2. Schoonmaakdienst
  3. Sloopaannemer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Het belang van jaarlijks onderhoud Als u hout, olie of kolen stookt komen er onverbrande roetdeeltjes vrij die zich hechten aan de wand van uw schoorsteenkanaal. Deze roetdeeltjes vormen een teerlaag (Creosoot genaamd) in uw schoorsteenkanaal en kan sch...

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,2

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ook ik trapte erin.....

Ook ik trapte erin.....

Als nieuwe bewoner van een huis met schoorsteen en een oude factuur van dakcontrol gingen wij ervan uit dat dit een prima bedrijf was.
Jemig wat pakte dat anders uit.
Na het vegen kwam er een verhaal dat het wel erg veel was en dit aan de schoorsteenkap lag. De informatie van de jongeman die me overtuigde om het direct te laten repareren was duidelijk: zo bent u niet verzekerd en hij kon geen veiligheidscertificaat afgeven op deze manier.

De kosten waren hoog, maar ook dit kon hij goed verklaren. Het was immers geen imitatie uit China en op deze specifieke kap zat een keurmerk van de brandweer. Daarbij ontving ook de verzekering een deel van deze kosten aangezien zij dit verplichten qua verzekering / dekking.

Na kort telefonisch overleg met mijn echtgenote besloten we het te laten vervangen. Na 5 minuten werk voor de mannen en een IDEAL-betaling van honderden euro's vertrokken ze.

Nog geen uur later belde ik naar de receptioniste.... het zat me toch niet lekker, na lang wachten stelde ze me gerust. Het verhaal klopte volgens haar en ik liet me gerust stellen.

Weer een dag later zocht ik op de recensies: alles werd duidelijk. Ik was opgelicht. Ik heb de brandweer en de verzekering gebeld: geen vam de verhalen was kloppend. Het (brandweer)keurmerk bestaat niet en de verzekering vraagt enkel een vonkenvanger bij een rieten dak, verder niets.....

Wederom contact en wederom na erg lang wachten. Rustig vertelde ik mijn verhaal. De mw vertelde me dat ik toch zelf had beslist. Maar na meermaals aangeven dat die keuze was berust op de verkregen (onjuiste)info van hun werknemer kreeg ik geen antwoorden meer.
Ik vroeg haar of ze dit ethisch eerlijk vond in deze tijd. Mijn hard verdiende CORONA bonus met mijn werk in de zorg verdween in hun zakken.
Ze was even stil en beloofde me dat de volgende dag, eind van de middag contact opgenomen zou worden om naar een oplossing te kijken.
Stiekem wist ik toen al dat dat een loze belofte was.... dit was meer mensen beloofd namelijk.

Waarom? Ik snap dit niet......

20 november 2020

Doe het niet

Doe het niet, begin er niet aan. Oplichting.
Geen reactie op mail gekregen of wat dan ook. Zijn gewoon weggegaan maar wel geld innen

19 november 2020

Oplichters!

Oplichters!
Zie ook bouwcontrol!

Als iemand nog een grote civiele zaak tegen deze oplichters wil beginnen neem dan contact op!

18 november 2020

Eén woord

Eén woord: waardeloos! Ga alleen op eigen risico met dit bedrijf in zee!! Verder wil ik geen woorden vuil maken aan dit bedrijf

16 november 2020

Bouwcontrol, Dakcontrol, Dakbeheer, deze boevenbende heeft vele namen

Oh hadden we de reviews en verhalen op radar maar van tevoren gelezen, dan hadden we niet persoonlijk hoeven ervaren wat voor oplichters dit zijn.
We hebben deze mensen via hun website ingehuurd om dakgoten te reiniging en toen hebben ze ons in een onbewaakt ogenblik overtuigd dat de dakvoetprofielen vervangen moesten worden a 1500,-. Na een half uurtje werk waren ze snel verdwenen, voordat wij goed en wel doorhadden dat ze de helft van de dakgoten uberhaupt niet gedaan hadden en de andere helft heel slordig. Diverse contactpogingen van onze kant strandden vervolgens bij de receptioniste met de belofte dat ze zouden terugbellen, wat nooit gebeurde.
Natuurlijk dom van ons dat we in een glad praatje getrapt zijn, direct met pin hebben betaald en niet van tevoren hebben gecheckt dat de normale prijzen voor dit werk een orde lager zijn. Het was een dure les en hopelijk kunnen we via deze weg anderen behoeden voor deze oplichters.

8 oktober 2020

Niet aan te raden 👎

Men zei dat bijna de hele straat meedeed....niemand deed mee.
Dakgoot voor is schoongemaakt zeiden ze. Achter hoefde niet. Hele balkon onder de troep achtergelaten. Bij de voordeur ook allemaal troep op de grond.
Vervolgens hebben ze de spatranden afgebroken op meerdere plekken. Was absoluut niet zo hiervoor en pas nog gecheckt. Men zei mevrouw kijk het breekt zomaar af en moet echt vervangen. Bij normaal reinigen van de dakgoot breekt dit niet af.
Plus het voegsel bij de nokforsten zou gescheurd zijn. Moest ook vervangen. Echter was een paar maanden geleden gecheckt en prima in orde.
Reparatie kosten waren eventueel 1500 euro.
Gelukkig niet gedaan.

2 september 2020

Dakgoot reinigen worden

Dakgoot voor kant was binnen 2 minuten klaar misschien een hand bladen genomen en verder de emmer was leeg).
Dan heb ik advies gehad de achter kant niet te doen omdat bij de huizen verder ook wel schoon was. Ik heb gevraag of hij dan alleen wel kon kijken voor de zekerheid, hij deed dat maar niet in eens via de tuin in het huis , maar via de ladder aan de zij kant muur (hoek huis) bekijken en in 1 minuut advies gegeven voor nog 10 jaar niet meer doen.
Toch heeft wel het bedrag voor (voor achter) 10 EUR in rekening gebracht (dit was wel zo volgens afspraak voor reiniging achter) en geen rekening (de betaling was cash) gegeven.
Uiteraard de afsprak was voor 10 EUR voor elke kant maar redelijk is dat wel een prestatie tegenover moet staan.
Totaal tijd bij ons huis 5 minuten inclusief alles
Ik vind dat de Dakcontrol.bv een restitutie moet regelen voor EUR 10 wat het niet nodig was.

29 augustus 2020

Nu afgemeld

Vorige week is mijn vrouw benaderd door een vertegenwoordiger van dakcontrol bv en ietwat overbluft een afspraak gemaakt. De klantenservice was niet bereikbaar. Uiteindelijk met een vriendelijke dame van het kantoor gesproken en de afspraak op tijd kunnen annuleren. Hoop niet dat op deze ervaring een vervolg komt.

24 augustus 2020

Die gasten noemde zich nu “ dakcontrol”…

Die gasten noemde zich nu “ dakcontrol” maar ze werken onder heel veel namen. Hebben hier in Heenvliet wel eens de goten gereinigd en daar heb ik geen klachten over. Probeerde inderdaad na het reinigen om reparaties aan te smeren want er zou van alles niet goed zijn aan het dak. Benoemd dat ik mijn man er wel naar liet kijken, reinigen vd dakgoten betaald en weg waren ze. Niks aan de hand met het dak natuurlijk!!! Maar let op, steeds andere bedrijfsnamen en wel altijd gevestigd in shertogenbosch!!

24 augustus 2020

Wat een asociaal lui werk hier in het…

Wat een asociaal lui werk hier in het veld.

2 weken geleden netjes een afspraak aan de deur gemaakt met de Voorman van dit bedrijf met de afspraak dat zij om 15:00 voor de deur zouden staan om mijn dakgoten te reinigen. Nu komen ze vandaag om 12:00 al aan de deur, terwijl ik op werk ben, zonder enige bericht van te voren.
Toevallig was mijn vriendin bij mij thuis die hun ook vertelde dat ze een paar uur te vroeg waren. Toch zijn zij aan de slag gegaan. Ook probeerde zij mijn tuin in te komen door aan de poortduur te hangen, die zat namelijk nog op slot.

Nu heb ik het bedrijf gebeld en een klacht ingediend over hoe ze te werk zijn gegaan en dat ik nu een halve dag vrij heb moeten nemen om te moeten betalen voor een niet eens goed gereinigde dakgoot. (we hebben het namelijk gechecked). blijkbaar kunnen ze er niks aan doen dat ze te vroeg zijn en kunnen zij niet eens aan een simpele tijdsafspraak houden, zonder te melden dat ze wat eerder zijn.

Als dit bedrijf aan de deur staat, stuur ze per direct weg. Voorkomt een hoop kosten die je zelf moet maken, naast het slechte werk waarvoor je moet betalen.

28 juli 2020

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Komen aan de deur voor een afspraak te maken voor het reinigen van de dakgoot, wordt er verteld dat de dakgoot totaal lek is.
Direct een prijsaanbieding gedaan waar wij geen vertrouwen in hadden. Vandaag een ander bedrijf geweest, niets aan de hand!
Trap er niet in.
Oplichters zijn het!

28 juli 2020

Blij dat ik de afspraak heb gecanceld…

Blij dat ik de afspraak heb gecanceld na het lezen van deze reviews. Ze kwamen aan de deur om de dakgoten te reinigen. Afspraak gemaakt en deze is tot 2x toe afgezegd. Daar baalde ik al van. Bij het laatste telefoontje heb ik maar helemaal afgezegd, ik houd niet van dit soort bedrijven steeds die afbellen. Laat wel een ander bedrijf komen. Nu ik deze reviews lees, blij dat ik dat heb gedaan.

16 juli 2020

Ik heb helaas ook niet gegoogled anders…

Ik heb helaas ook niet gegoogled anders had ik beter geweten, maar de schoorsteen laten vegen (5 minuten ????) Vervolgens moest natuurlijk de kap vervangen worden. Hopelijk staat de kap wel goed vast. !! ik ben er in getrapt.

2 juli 2020

Is dit jouw bedrijf?