De Blå Mænd Reviews

TrustScore 2 uit 5

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Absurd dyre priser, og ikke særlig god service. Jeg har haft dem forbi to gange nu, og er begge gange blevet overrasket over hvor dyr en regning jeg har fået for bare det mindste...

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vanvittig kørsel hos jeres ansatte, ligger og blæser 140-150km/t på en landevej. Hvorefter vedkommende kommer højre om, stiger ud af bilen og truer. Da hornet blev brugt fra min side. Derefter lig... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har brugt de blaa mænd to gange og har ikke tænkt mig at bruge dem igen Første gang til ændring af dyser på komfur, hvis arbejdet for så vidt var helt i orden, men noget uorganiseret og regningen e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service fra de blå mænd, da vores gasfyr Gil I Stryker og vi stod uden varmt Vandværk og varme mellen jul og nytår. De kom hurtigt, og fejlfandt hurtingt og kompetent fejlen. Defekt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Thuisdiensten

Geschreven door het bedrijf

De Blå Mænd er din kompetente håndværker i Storkøbenhavn. Vi har samlet alt fra VVS-installatører og murere og tømrere under samme tag, så vi kan hjælpe dig, ligegyldigt hvilken type opgave du måtte stå med – stor som lille. Vi kan rykke ud alle tider på døgnet, hele året rundt, og skulle uheldet være ude, så står vi der normalt inden for maksimalt en time. Vi ved, at hurtig respons og godt håndværk er nøglen til glade kunder. De Blå Mænd er ambassadører for det gode håndværk. Vores netværk af højt kvalificeret og reel arbejdskraft repræsenterer essensen af dansk håndværkertradition og har gjort det siden grundlæggelsen af De Blå Mænd i 1949. Vores mission er at give dig adgang til de bedste ressourcer på den mest simple måde.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 45% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi er godt tilfredse

Vi har brugt dem i flere år I vores andelsforening, de styrer vores varme systemet og vi har også brugt dem til større og mindre reparation arbejder. De kender huset og det er vi trygge ved. De rykker hurtigt ud. Det kan klare de fleste opgaver, da de har forskellige håndværkere tilknytte, det er snart så man kun behøver at ringe et sted hen

4 maart 2020
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Elarbejde - ledninger

Det var ok men de lyttede ikke til det jeg sagde

26 februari 2020

Hej ...

Tak fordi du gav dig tid til at skrive til os på Trustpilot.

Vi lytter altid til vores kunder og gør vores bedste for at rådgive så godt som muligt.

Hvis det i dette tilfælde ikke har levet op til dine forventninger, er det meget beklageligt.

Det vil glæde os meget, hvis du vil skrive til os på info@3blaa.dk og uddybe din oplevelse. Angiv i den forbindelse gerne ordrenummer eller fakturanummer. De står på din faktura.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den VVS'er der kom ud var helt okay

Den VVS'er der kom ud var helt okay. Men faktura er HELT under lavmålet. Jeg betaler gerne for tid og materialer, men at skulle betale 900, OVENI - EXCL MOMS på en hverdag, EFTER jeg har betalt materialer, kørsels tid, parkering osv. OG ikke kan få forklaring. Det er ikke okay!

Dertil kommer, at håndværker flyttede tid - dvs. jeg skulle være hjemme to halve dage - hvilket IKKE afspejledes i faktura.

NEJ jeg kan ikke anbefale "Blå Mænd" - pga. forretningsmodel!

Anne-Mette Arnkjær

25 februari 2020

Hej Anne-Mette

Tak fordi du gav dig tid til, at skrive til os på Trustpilot.

Vores priser fremgår af vores hjemmeside: www.deblaamaend.dk.

Her kan du se, at vi har et grundgebyr for mindre opgaver op til 1½ times varighed. Grundgebyret er på 1.102,50 kr. inkl. moms og indeholder arbejdsløn, kørsel og administration i op til 1,5 timer.

Grundgebyret indeholder dog ikke materialer, servicevogn og miljøtillæg, da disse varierer meget fra opgave til opgave.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

udmærket...

de kommer som aftalt og også til tiden.
Første besøg var dog totalt ligegyldigt og de kunne ingenting gøre og de kom igen for at konstatere hvad der var galt, bestille vare for at lave det ved 3 besøg.
så under man sig over man skal betale for det først besøg var totalt spild af mig tid og deres.
det kan også bare være de har været lidt rundhåndet med timerne for 2 -3 besøg men efter som det ikke stå på regningen er det lidt svært at gennemskue.

24 februari 2020

Hej Mikael

Tak fordi du har givet dig tid til, at skrive til os på Trustpilot.

Til at starte med, kan jeg fortælle dig, at du ikke har betalt for det første besøg.

Jeg kan godt forstå, at du synes det er svært at gennemskue hvordan tidsforbruget på din faktura er fordelt. Tak fordi du gør os opmærksom på det. Det vil vi prøve at gøre bedre i fremtiden.

Hvis du ønsker en uddybning af din faktura, er du meget velkommen til at skrive til os på info@3blaa.dk.

Hav en rigtig god dag.

Elendig service

Første gang dukkede den blå mand ikke op. Jeg gav dem endnu en chance, men blev snydt af firmaets meget lidt transparente prissætning. Selve opgaven tog et kvarter, men jeg fik en regning for to timer. Det virker som om strategien er at oplyse lave priser over telefonen og så hive penge hjem på at lægge ekstra tid på for især kørsel til og fra opgaven. Jeg kunne ikke få detaljerede oplysninger omkring kørslen.
Meget dårlig service! Ville give 0 stjerner hvis det var en mulighed.

21 februari 2020

Hej E. Behrens

Tak fordi du har givet dit tid til, at skrive til os på Trustpilot.

Som jeg også har skrevet til dig tidligere, er jeg ked af, hvis du føler at du betaler for mere end du har fået.

Du har ikke fået en regning på 2 timer. Regningen lyder på den tid vores montør i alt har brugt på din opgave, hvilket er 1½ time.
På vores GPS kan jeg se, at han har været ved din adresse i 42 minutter. Den øvrige tid er brugt til transport til og fra din adresse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De Blå Mænd kom, da vi sendte bud efter dem og gjorde det de skulle hurtigt og effektivt. Så helt i top.
Susanne Sekjær
Charlottenlund