De var hurtige til at vende tilbage på telefon med god rådgivning. Og der kom også nogenlunde hurtigt en dato i kalenderen. Udførslen af opgaven blev løst nogenlunde. Når jeg spurgte de to VVS... Toon meer
Faktisk 0 stjerner Upræcist tilbud- løfter der ikke holdt- spildtid , glemte ting , ekstra kørsel og det mest ineffektive personale der bandede og brokkede forkert sig over ALt, forkert montage... Toon meer
Very unprofessional company. Year after year we have the same problem with the heating, but they can’t spend more then 2 minutes to look at it. The person in charge came in a random time, withou... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
For os er kvalitet i arbejdet og god dialog med kunderne kerneværdier. Det efterlader tilfredse kunder, og det sikrer, at vores løsninger holder i mange år.
Jagtvej 167, 2100, København Ø
- 39203083
- www.jagtvejens-vvs.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
2 timer for meget på fakturaen
Udførslen af opgaven blev løst nogenlunde. Når jeg spurgte de to VVS'ere om noget så svarede den ene i øst og den anden i vest.
De hængte en radiator op hos mig og den hænger en lille smule skævt. Det opdagede jeg da den hang på væggen. Til det svarede de blot at hvis den skulle hænge lige, så skulle de starte forfra. Selvom det var dem der havde hængt den skævt op. Det blev derfor forsøgt løst med en kile på bagsiden af radiatoren, som dog ikke har hjulpet det store.
Da jeg modtog regningen var der skrevet for meget arbejdstid og parkeringstid på. Det klagede jeg over og blev derefter ringet op af en meget mumlende og sur mand fra firmaet. De to timer ekstra som de to VVS'ere ikke har været på min adresse, skulle angiveligt være brugt på at afskaffe en radiator.
Meget ærgerlige penge. Og endte med at være en dyr regning og en dårlig stemning.
Cancelled our appointment 1 hour…
Cancelled our appointment 1 hour before, very unproffesional, don’t use these guys.
Hastesag på vores ejendom krævede hurtig aktion
Vores ejendom , fik en hastesag her til morgen (fredag) med et større brud på en vandforsyning i vejen, og Jagtvejens VVS som vi har brugt i mange år som VVS ere på ejendommen, smed hvad de havde i hænderne og troppede op med kompetente folk til at give HOFOR modspil til en hurtig løsning, hvorefter de eablerede en midlertidig løsning på vandforsyningen, inden weekenden. Se det er service. Vi er super tilfredse med deres indsats. Tusind tak for hjælpen.
Very unprofessional company.
Very unprofessional company.
The person in charge came in a random time, without agreement on the day and hour. One can not put up a single question, because the phone is constantly ringing.
Once again, no solution to our problem, but our andelsforegning is being charged.
We have experienced that same issues as many have described before, that they always forget to take the tools with them, so they have to drive away and come back later. It is a scam.
Faktisk 0 stjerner
Faktisk 0 stjerner
Upræcist tilbud- løfter der ikke holdt- spildtid , glemte ting , ekstra kørsel og det mest ineffektive personale der bandede og brokkede forkert sig over ALt, forkert montage af cisterne.
En regning på mere end det dobbelte af tilbud
Ingen imødekommenhed overhovedet- så frække - kunne ikke være værre
Firmaet
bør lukkes ned
Usædvanlig dårlig service
Forkert montering af afløbsslange fra vaskemaskine med det resultat, at vandet væltede ud, første gang jeg tog maskinen i brug.
Opskruet pris, medarbejderen skulle hele tiden "køre for at hente dele".
Værst, grov og nedladende tone over for mig som kunde og overfor en anden håndværker.
almindelig uhøflig og ringe service
almindelig uhøflig og ringe service. Vi har i forbindelse med et renoveringsprojekt i min andelsforening brugt Jagtvejens VVS.
Firmaet har været enormt uprofessionel igennem hele processen. Kommunikationen med firmaet har været så ringe og når man efterspørger hjælp skal man gøre dem opmærksomme flere gange før de overhovedet gider se på ens problem. Samtidig efterlader håndværkerne døre og vinduer åbne når de går fra lejlighedrne hvilket har resulteret i der flere gange har været fri adgang til flere lejligheder fra gaden. Hvilket er enormt ubehageligt, men også decideret farligt for de beboere der har kæledyr.
Dette skette blandt andet da håndværkerne havde glemt at sætte et rør på i mit køkken. Snakkede med håndværkerne 4 gange før de fik det fikset, hvilket resulterede i jeg stod uden vand i 3 uger ekstra.
Arbejdet de laver er ligeledes ringe. Jeg har i 2 måneder efterspurgt de kom og så på min vandhane hvor der knap nok kommer vand ud efter de har været der. Har heller aldrig haft problemer med mit toilet, men nu løber det hele tiden hvilket de stadig ikke har gidet fikse.
At de så er dårlige til deres arbejde er en ting, men oveni det er Jan, som har været den primære kontakt person, så ubehagelig at snakke med. Når man kommer med et kritikpunkt får man grimme beskeder igen og flere i andelsforeningen er blevet råbt af ad ham og har haft meget ubehagelige interaktioner med ham. Han har blandt andet bedt mig om at spærre mine katte inde på et 2 kvm værelse da hans håndværkere ikke vil arbejde med katte i lejligheden, og at der som følge af kattene var klamt i min lejlighed. Hans beskeder grænser sig til chikane, men jeg kan også se på de mange anmeldelser her at jeg ikke er alene om oplevelsen.
Så ærgeligt at vi er tvunget til at bruge dem, ellers havde jeg bestemt valgt et andet firma.
Hold jer væk fra dette firma
Hold jer væk fra dette firma! Kan ikke anbefales, dårligt håndværk, dårlig kommunikation, overholder ikke tidsplaner og lægger ekstra timer på.
Vælg noget andet!! Jan ejeren er dybt arrogant, truende og ubehagelig i sin fremtoning.
Undgå Jagtvejens VVS.
Undgå Jagtvejens VVS.
Vi bad dem komme og kigge på vores toilet med henblik på et tilbud på udbedring. VVS'eren kom og var der kortvarige og vi modtog et tilbud på mail. Efterfølgende har de så fremsendt en faktura for serviceopgaver på 1.328,75 kr, selvom de skriver på deres hjemmeside "GRATIS skræddersyet tilbud til dig".
De har ikke udbedret noget ved toilettet.
FUP OG FIDUS!!!
Mit råd: kontakt en anden VVS'er på Nørrebro
Flot service
Flot service. Stod i en akut situation og fik straks god vejledning og hurtig hjælp. Har brugt dem flere gange og altid været tilfreds med deres arbejde.
Bad service, no show twice
Bad service. Not only did the inspection find faults where a previous inspector found none, but when I ordered the repairs and took my morning off, they did not show up. Then I took another appointment, and again they did not show up. Stay away.
Har brugt jagtvejens vvs mange gange
Har brugt jagtvejens vvs mange gange til fuld tilfredshed.
Fin vejledning og gode resultater
Folkene er søde og gør det godt
Fuldstændig vanvittigt at opkræve…
Fuldstændig vanvittigt at opkræve kunder penge for at komme ud og reparere egen fejl i ejendommen.
Vil ALDRIG anbefale nogle at bruge de her amatører.
Jeg har ikke selv haft dem ude
Jeg har ikke selv haft dem ude. Men oplevet en af deres firma biler i et kryds ved Lyngbyvej. En mor med en barnevogn går over. Da det så skifter til rødt vælger hun jo at forsætte. Manden i bilen vælger så at gasse op så hun springer for hun tror jo at han vil køre.
Hvis det er den profilisme de har i trafikken. Det må jo også spejle sig i deres arbejde.
Urimelig faktura
Fik monteret et gaskomfur af jagtvejens vvs. Opgaven var meget enkel, vvs'er skulle afmontere det gamle og installere de nye. Han var sammenlagt 45 min i lejligheden, der var opbrudt af en times kørsel efter nye gasslange. Da jeg endelig fik min faktura var der sat 2,5 timers arbejde ind. For 45 min arbejde og resten for kørsel til lejlighed + afhentning af slange. Ringede og spurte om det var rigtigt at jeg skulle betale for kørsel, uden hæld.
Kan ikke anbefales
Kan under ingen omstændigheder…
Kan under ingen omstændigheder anbefales. Ufattelig dårlig service og efterfølgende kundeservice. Hvis i sender dem mails med spørgsmål angående faktura, så kvitterer de blot øget rykker gebyr og ubehagelig kundeservice. De fralægger sig alt ansvar.
Alt for dyrt
Deres priser er helt i skoven i forhold til andre VVS firmaer - såvel deres start- som timepris. Kan ikke anbefales.
Jeg har ALDRIG oplevet så elendigt VVS…
Jeg har ALDRIG oplevet så elendigt VVS arbejde.
Pas på Jagtvejens VVS. Jeg fik dette firma til at stå for VVS installationerne i mit helt nye køkken via en tømrer, som anbefalede dem, og som senere viste sig heller ikke at kunne lave sit arbejde ordentligt. Alt dette firma har lavet for mig har været en katastrofe.
Først sendte Jagtvejens VVS et andet VVS firma ud på deres vegne for at ordne rørarbejdet i mit køkken, og dette firma var særdeles ubehagelige og inkompetente, har jeg fået konstateret efterfølgende.
Senere lavede Jagtvejens montør skader hos min underbo, da de skulle lukke for et gasrør, og de har ikke tilbudt min underbo nogen form for kompensation.
VVS firmaet som Jan fra Jagtvejens VVS sendte ud til mig, monterede helt nye rør i mit køkken uden at kontrollere mit afløb. Det viste sig, at mit afløb var tilstoppet, og da jeg modtog en ny vaskemaskine, fik jeg oversvømmelse i mit køkken. Vaskemaskine montøren sagde, at den VVS der havde stået for min køkkeninstallation jo skulle have sørget for, at mit afløb ikke var tilstoppet.
Jagtvejens VVS sendte en ny montør ud, denne gang deres egen, som skulle rense mit afløb og rydde op efter hans kolleger. Han var ordentlig og reel.
Denne montør fortalte mig, at det var en fejl fra hans eget firmas side, at de ikke havde kontrolleret afløbet, da de lavede nye rør. Det var meget ringe VVS arbejde, og enhver VVS skulle naturligvis kontrollere, at afløbet fungerede, når man lavede nye rør i forbindelse med et helt nyt køkken.
Jagtvejens VVS, Jan var så fræk at sende mig en ny regning for oprydning efter hans egne folk. Han havde i forvejen opkrævet mig kr. 15.000 for deres hele vejen igennem elendige VVS arbejde, som jeg desværre betalte.
Det har vist sig, at Jagtvejens VVS ikke havde monteret vasken korrekt, og de forsøgte at tørre denne fejl af på Køkkenfirmaet, og Jan fra Jagtvejens VVS bildte mig ind, at det at fuge en vask var køkkenfirmaets tømrer, der skulle have monteret vasken og ikke hans VVS montør.... men alligevel ville han sende en montør ud og fuge min køkkenvask.... Det var igen elendigt VVS arbejde.
Denne montør fugede de to af siderne meget sjusket omkring vasken, og den lå helt skævt, hvilket jeg bemærkede overfor montøren. Jagtvejens montør sagde til mig, at det ikke kunne blive bedre, fordi bordpladen måtte være skæv......hvilket har vist sig at være det rene løgn.
Jeg har nu en anden VVS ude for at montere vasken korrekt, og han er rystet over Jagtvejens elendige VVS arbejde.
Denne VVS må rydde op efter Jagtvejens elendige VVS arbejde, og han må starte forfra og montere og fuge min køkkenvask korrekt. Armaturet sad også løst på, og der var ikke blevet fuget omkring vasken ved armaturet. Alt i alt HELT elendigt udført VVS arbejde.
Jeg har nu bedt Jagtvejens VVS om at dække mine ekstra udgifter til oprydning efter hans folk, da de allerede har fået betaling for dette arbejde, som de ikke har udført korrekt.
Det venter jeg svar på fra Jagtvejens VVS, og som jeg har skrevet, alle kan lave fejl - men det der adskiller et ordentligt firma fra et dårligt er at man erkender sine fejl og får løst tingene til kundens tilfredsstillelse. Jeg har indtil videre kun oplevet en flabet tilbagemelding fra dette firma. Derfor vil jeg advare mod dette firma på det kraftigste.
Sidste nye er, at Jagtvejens VVS har byttet om på montering til koldt og varmt vand - helt elementært som INGEN VVS bør kunne gøre forkert.....
Jeg havde brug for en VVS til at…
Jeg havde brug for en VVS til at installere vores nye gaskomfur. VVS’eren der kom var en utrolig flink og professionel håndværker. Helt igennem en god oplevelse. Prisen var også under hvad de først havde meldt ud og under hvad andre VVS fimaer havde tilbudt.
Salgsbesøg blev faktureret som arbejde
Havde problemer med min fjernvarme installation og ringede rundt. Jagtvejens VVS kunne komme inden for få dage. Ved første besøg kom de ikke som aftalt. og lagde heller ikke en besked.
Jeg fiksede problemet selv og ringede for at aflyse - ejeren forslog at han kom forbi og kiggede alligevel og så på anlægget så vi kunne lægge en plan for hvad der skulle gøres. Dette opfattede jeg som rigtigt god service og at vi så kunne lave en aftale om reparation eller service på anlægge.
Besøget varede 20-30 min og vi snakkede om at man da godt kunne se på anlægget efter sommer.
Et par dage efter fik vi en regning 727,50 for VVS firmaets besøg som vi intet fik ud af.
Jeg kontaktede dem for hører om dette ikke var en fejl - de havde jo bare besøgt os for at lave en aftale om senere reparationer af anlægget. Det mente de ikke på nogen måde. Jeg havde jo bestilt "arbejdet". Jeg havde netop ringet og aflyst dette og var derfor af den opfattelse at de tilbød mig at se på det og aftale nærmere.
Den manglende forståelse fra deres side gør at jeg aldrig vil bestille dem til rigtigt arbejde.