De var hurtige til at vende tilbage på telefon med god rådgivning. Og der kom også nogenlunde hurtigt en dato i kalenderen. Udførslen af opgaven blev løst nogenlunde. Når jeg spurgte de to VVS... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Faktisk 0 stjerner Upræcist tilbud- løfter der ikke holdt- spildtid , glemte ting , ekstra kørsel og det mest ineffektive personale der bandede og brokkede forkert sig over ALt, forkert montage... Toon meer
Vores ejendom , fik en hastesag her til morgen (fredag) med et større brud på en vandforsyning i vejen, og Jagtvejens VVS som vi har brugt i mange år som VVS ere på ejendommen, smed hvad de havde i hæ... Toon meer
Very unprofessional company. Year after year we have the same problem with the heating, but they can’t spend more then 2 minutes to look at it. The person in charge came in a random time, withou... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
For os er kvalitet i arbejdet og god dialog med kunderne kerneværdier. Det efterlader tilfredse kunder, og det sikrer, at vores løsninger holder i mange år.
Contactgegevens
Jagtvej 167, 2100, København Ø
- 39203083
- www.jagtvejens-vvs.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ringe arbejde og laaang vendtetid
De har lavet min gulvarme, og var 2 måneder om at komme og tilslutte det, og lige lave det sidste tre timers arbejde for at tilslutte det.
Jeg har senere opdaget at det ikke var samlet ordentligt og de havde lavet nogle samlinger der var utætte.
KAN PÅ INGEN MÅDE ANBEFALES !!!
Forfærdelig
Dette er simpelthen den dårligste kundeservice jeg nogensinde har oplevet.
Der er også efterladt grimme detaljer på badeværelset i forbindelse med modernisering.
0 stjerner!!
Tilbudsgivning på regning
I forbindelse med to utætte tagvinduer bad vi Jagtvejens VVS om et tilbud på skift af disse. Da vi valgte ikke at benytte os af dette tilbud fik vi tilsendt en regning på 992,50!
Skandaløst dårlig service og overpris!
Advarsel: Hold jer væk fra Jagtvejens VVS! Det er simpelthen den dårligste service, jeg nogensiden har oplevet. Blikkenslageren løste en række opgaver i min lejlighed. Da de forlod lejligheden undlod de at tjekke vandtrykket. Det var helt i bund på den varme vand - ikke bare hos mig, men også hos overboen. Jeg bad dem efterfølgende at komme forbi og tjekke op på sagen. Det gjorde de 5 dage efter, hvor de kiggede på vandtrykket i min lejlighed og sagde at jeg selv måtte skifte filteret på armaturet. De skiftede dog blandingsbatteriet hos overboen. Det blev jeg så faktureret yderligere 1500 kr. for. Det tog ca. 1/2 time... flot. Den samlede faktura var total uigennemskuelig, fyldt med fejl og et urealistisk højt timeforbrug. Jeg har bedt dem om at sende en mere forståelig og retvisende faktura. Det gad de ikke. I stedet er der kommet en inkasso-varsel med posten. Ret usympatisk måde at drive en virksomhed på...
Aldrig nogen sinde igen - selvom det er "husets" VVS - ville ønske at jeg kunne give 0 stjerne
Da vi skulle til at renovere vort badeværelse i sommeren 2012 faldt valget på Jagtvejens VVS fordi det var "husets" VVS i den andelsboligforening vi bor i. DET SKULLE VI ALDRIG HAVE GJORT!
Alt hvad der kunne gå galt, gik galt - jeg vil forsøge at give et kort overblik over de værste af problemerne nedenfor:
1) Da vi bor i en gammel lejlighed er det normal praksis at faldstammer fra toilet, bad o.lign føres i loftet hos underboen. Jagtvejens VVS lavede det vildeste sjusk - hvis jeg kunne oploade billeder ville jeg gøre det. Det skulle efterfølgende laves om og selvom Jagtvejens VVS fik hjælp af Andelsboligforeningen tekniske sagkyndige til at opmåle, beskrive og strukturere arbejdet med faldstammerne, lavede de endnu engang fejl i arbejdet.
2) Grundet de meget tynde vægge i ejendommen er al rørføring synlig og også der begik de den ene fejl efter den anden.
A) De glemte at skifte den synlige toilet-faldstamme ud, der kommer fra ovenbo. B) De lavede "knæk" på rørføring de mest underlige steder fremfor at gemme disse "knæk" væk oppe under loftet.
C) De knækkede et andet rør (hvilket jo kan ske i en gammel ejendom), og da de skiftede dette rør ud rev de adskille ledninger over som var vedhæftet dette rør grundet min datter havde en lyskæde viklet om røret - al belysningen kunne vi efterfølgende smide ud. Derudover stod på vort nye køkkenbord uden af dække af og lavede ridser i dette.
D) De rør/strenge der løber i badeværelset er jo alle "stemplet" fra fabrikken så de ved hvilke rør de har med at gøre - disse stempler ville være naturlige at skjule, så de ikke er synlige i badeværelse - det kunne de heller ikke finde ud af.
3) En dag da jeg kommer forbi for at besigtige arbejdet undrer jeg mig over at afløbet til bruseren ligger højere end dørtrinnet ud af badeværelset. Jeg kommenterer at det vel bliver rillet ned i gulvet hvortil de selvfølgelig fortæller mig at det havde de ikke tænkt sig. Efter lidt talen frem og tilbage får de det alligevel løst - alternativet havde været at alt vand fra badet ville ende i gangen.
Dette er desværre bare et lille udsnit af de mange fejl de lavede hos os i den periode de var der - jeg kommer ALDRIG til at benytte Jagtvejens VVS igen. Heldigvis havde vi en fastprisaftale og den entreprise de havde hos os må ha' kostet dem en blodig formue - det betød at vi først blev færdige med VVS arbejdet efter 5 måneder.