Bestelling was netjes verpakt, in een verzenddoos om de originele Productverpakking heen, zo voorkom je beschadiging. Dat is Top!

Heggenschaar besteld op dinsdag, die zou de volgende dag geleverd worden.. Na een paar dagen het contactformulier ingevuld met de vraag of er iets misgegaan was. geen reactie gekregen. Bij Tra... Toon meer

Goede prijs vergeleken met anderen. Vlotte levering, Alles netjes verpakt. En toen een opblaas product het niet goed deed (kwam ik pas veel later achter) was het supermakkelijk om contact op te nemen.... Toon meer

Nieuwe Up- date Het enige wat de Boer Drachten spijt, is dat mijn review niet is weggehaald door trustpilot. Hopelijk mogen klanten binnenkort foto's en mails toevoegen als be... Toon meer

1. Landbouwdienstverleningsbureau

De Boer is een uniek en groeiend familiebedrijf met meer dan 90 jaar ervaring. Oorspronkelijk begonnen in de veehouderijsector, zijn we nu uitgegroeid tot een veelzijdige, flexibele en betrouwbare totaalleverancier met een passie voor de klant. Onze producten zijn gericht op agrariërs, hoveniers, campinghouders, grond- weg- en waterbouw, (professionele) doe-het-zelvers en outdoor liefhebbers. Kortom: bij De Boer vind je alles voor buiten.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,0

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slecht communicatie bestelling niet…

Slecht communicatie bestelling niet ontvangen klanten service brutaal word niet geholpen mij geld ook nog niet ontvangen. Wat is dit voor service

17 juli 2024

Antwoord van Deboerdrachten

Bedankt voor uw feedback en we zijn blij dat uw kwestie inmiddels naar tevredenheid is opgelost.

We willen graag benadrukken dat ons doel altijd is om onze klanten vriendelijk en professioneel te helpen. Helaas hadden we tijdens ons gesprek moeite om de benodigde informatie te verkrijgen, wat de oplossing heeft vertraagd. We waarderen het dat we samen tot een oplossing zijn gekomen.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u uw review zou willen aanpassen om de huidige situatie beter weer te geven. Dit helpt ons om anderen een eerlijk beeld te geven van onze klantenservice.

Wij danken u voor uw begrip en hopen uw vertrouwen in de toekomst volledig te herwinnen.

zocht product op zeer korte termijn

zocht product op zeer korte termijn, website van de Boer verklaarde het op voorraad te hebben, en vandaag besteld morgen in huis, nou dat zou mij passen.
Van de koude kermis thuis, betaald en daarna een email dat het niet op voorraad was!!
Tja, dat was een domper, het vertrouwen in deze verkoper is in elk geval weg!

12 juli 2024

Antwoord van Deboerdrachten

Hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons te horen dat u teleurgesteld bent door deze situatie. Helaas was er sprake van een mispicking in ons voorraadbeheer. Hoewel dit zelden voorkomt, kan het helaas gebeuren. We erkennen dat het in uw geval erg ongelukkig was.

We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en zullen er alles aan doen om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.

Producten niet correct uitgeleverd en…

Producten niet correct uitgeleverd en krijg een niet voldaan antwoord terug. Gelieve ook niet terug te reageren. Ontbrekende onderdelen alsnog te versturen volstaat.

Antwoord van Deboerdrachten

Hartelijk dank voor uw review. We vinden het jammer om te horen dat je ontevreden bent over de situatie en begrijpen dat het erg frustrerend is om onderdelen te missen bij uw bestelling.

Zoals eerder aangegeven, valt de garantie en aftersales van Gardena-producten onder de fabrieksgarantie van Gardena zelf. Dit is een voorwaarde die Gardena stelt aan alle dealers om ervoor te zorgen dat ze zelf de kwaliteitscontrole en klanttevredenheid kunnen waarborgen. Helaas betekent dit dat wij als verkoper niet de ontbrekende onderdelen rechtstreeks kunnen versturen.

We begrijpen dat dit een vervelende situatie is en willen u graag verder helpen. We hebben inmiddels dan ook contact met u opgenomen om uit te zoeken of Gardena u inmiddels heeft geholpen.

Onze excuses voor het ongemak.

Snel geleverd

5 juli 2024

Antwoord van Deboerdrachten

We zijn blij dat u tevreden bent over uw bestelling bij de Boer Drachten. We hopen u snel weer te mogen begroeten als klant.

Top service snel geleverd

Top service snel geleverd

Antwoord van Deboerdrachten

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden over ons bent!

Altijd behulpzaam en meedenkend

Alles altijd op voorraad. Warme vriendelijke mensen. Vandaag fiets gekocht en gewoon eerlijk hoe het zit goed product !

6 juli 2024

Antwoord van Deboerdrachten

Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. We proberen altijd met onze klanten mee te denken.

Prima service en in de winkel heb je…

Prima service en in de winkel heb je ruime keuze.
Ik had per e-mail ruim na 17:00 een vraag gesteld; deze werd om 18:15 beantwoord en er werd al beloofd dat mijn daaropvolgende bestelling diezelfde avond gereed werd gelegd bij de balie. Dus direct de volgende ochtend al kon ik mijn bestelling ophalen.
Verder biedt de winkel enorm veel keuze in gereedschappen van hoge kwaliteit. Zo werd het retourtje Drachten een leuk uitstapje.

4 juli 2024

Antwoord van Deboerdrachten

Bedankt voor uw mooie review. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden over ons bent! Veel plezier gewenst met uw bestelling!

Altijd netjes op tijd wordt goed…

Altijd netjes op tijd wordt goed ingepakt

Alles goed verlopen en afgeleverd

Alles goed verlopen en afgeleverd

2 juli 2024

Antwoord van Deboerdrachten

Bedankt voor uw review! Fijn om te zien dat u tevreden over ons bent. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten op onze webshop.

op tijd bezord

Beste prijzen
Levert optijd
Komt na wat er wordt afgesproken
Heel fijn

Antwoord van Deboerdrachten

Wij doen iedere dag ons uiterste best onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service.

Snelle bezorging !!

Snelle bezorging !!
Super goed op de hoogte gehouden van bezorgtijd 👌🏻

Antwoord van Deboerdrachten

Bedankt voor uw review. Fijn dat u zo tevreden bent.

Bezorgd volgens afspraak

Bezorgd volgens afspraak
Helaas was de doos helemaal kapot en kwam de heggenschaar uit de doos

26 juni 2024

Antwoord van Deboerdrachten

Bedankt voor uw bericht. Wat vervelnd dat uw bestelling in een kapotte doos bij u aankwam. Mochten er artikelen beschadigt zijn dan horen wij dit natuurlijk graag. U mag ons dan een mail met foto's sturen naar info@deboerdrachten.nl

Snelle verzending

Besteld, snelle verzending, werd van het verzendproces goed op de hoogte gehouden! Zou daar volgende keer weer bestellen.

24 juni 2024

24 juni 2024

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Werd uiterst correct te woord gestaan en adequaat geholpen door de klantenservice om een vergissing van mij te corrigeren.

21 juni 2024

Goed en snel

Goed en snel. Dus een 👍

22 juni 2024

Prima machine geleverd

Prima machine geleverd. Via mooie en snelle website. En vooral attractieve prijs.
Dr komen goeie spullen uit dat verre Noorden.

18 juni 2024

Antwoord van Deboerdrachten

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over een product wat u bij ons heeft gekocht. Wij hopen u snel weer eens te mogen begroeten als klant!