Mijn bestelling zou in 2 delen geleverd worden. Deel 1 had al forse vertraging, ruim 3 weken. Deel 2 is nooit geleverd en zoals Dell schrijft, zoekgeraakt bij de bezorgdienst UPS. Nu al 4 weken... Toon meer
De prijzen op de Dell website variëren per land voor exact dezelfde computer. Ik had een mooie pc op de Nederlandse site besteld voor €1179. Tot mijn grote verbazing constateer ik dat deze pc met ex... Toon meer
Dell heeft een. Community waar je terecht kunt als je een probleem hebt, op deze website verwacht je dat Dell support afdeling vaak zal inkijken maar dat doen ze niet. Veel Pc's zullen op 26 juni ni... Toon meer
Na eerst bijna 4 weken van mailen en bellen dan eindelijk een offerte met beantwoording van mijn vragen/eisen - moet drie schermen aankunnen etc. Vervolgens probleem na probleem waarbij er geen oploss... Toon meer
- Computerwinkel
- Computer & laptop accessoires
- Computers en accessoires winkel
- Computer hardware fabrikant
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Dell NL biedt bedrijven en thuisgebruikers oplossingen voor computertechnologie en services op maat. Bezoek Dell NL voor laptops, desktops, monitoren en printers.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Nieuwe dell precision 3680 gekocht
Nieuwe dell precision 3680 gekocht, waarop win 11 niet ingesteld kan worden omdat netwerk adapter niet werkt.
Omdat zakelijk is gekocht geen retour mogelijk, en met de helpdesk kom ik niets verder. Waardeloos prutmerk geworden, hopeloos!
Levertijd klopt echt niet
op 26-8-2024 een Dell Inspiron gekocht, bij het bestellen was de levering datum 28-8-2024
na betalen via IDeal was het opeens 4 september 2024
ik heb de Laptop geannuleerd, maar weer afwachten waar neer het aankoop bedrag is terug gestoord..
Wat een slechte ervaring. (Ordernummer:
1008967374)
(Dell wat hebben jullie veel slecht recensies!)
Totaal waardeloos
Totaal waardeloos. Totaal onbereikbaar. De chat werkt niet en voor een simpele adviesvraag is er niemand bereikbaar. Totaal drieletterwoordwaardig.
Dell leverde een spaans toetsentbord
Dell leverde een spaans toetsentbord, omdat ik in Spanje woon. Ik had nadrukkelijk een laptop met een amerikaans toetsenbord gezochjt, omdat deze in Spanje niet verkrijgbaar is. Ze antwoorden niet eens op mijn mail.
Plastic fantastic Dell(ete)
Dell vostro 3520 gekocht. Na 9 maand laat zo spontaan frame om scherm los, doordat bevestiging niet goed is. Ondanks garantie zegt Dell dat dit er niet onder valt. Repareren kost 80% van nieuwprijs. Echt ongelofelijk dat dit geen garantie is, zelfs opsturen weigeren ze. Plastic fantastic, vroeger waren ze veel degelijker gebouwd. Zecweten dat ze rotzooi verkopen als om frame gaat en daarom staat dit sneaky in hun voorwaarden dat daarvoor geen garantie is.
Voor geen Dell meer.
Dell insperation 15 veel problemen geen oplossing
een Dell insperation 15 gekocht na 1e maand opgestuurd voor reparatie aan het ventilatie systeem aangezien dit kapot was. laptop is terug gestuurd zonder dat het probleem was verholpen, dus nog een keer opgestuurd. weer niet verholpen. na de reparaties liet het scherm los. helemaal klaar mee dus eigenlijk wouden we hem terug sturen ( dit allemaal binnen de garantie) en het liefst geld terug krijgen maar dit is volgens dell ook niet mogelijk. nu zitten we dus nog steeds met een kapot scherm en een kapot ventilatie systeem. net weer gebeld om de laptop nogmaals op te sturen voor reparatie. rijg ik nu te horen dat ze maar 1 probleem tegelijk aanpakken en dat als de laptop weer terug is ik nog maar een keer mag bellen over de ventilatie.
Dure Alienware Desktop gekocht met…
Dure Alienware Desktop gekocht met On-Site support. Vrij snel na levering veel spontane reboots en system halts.
Via chat contact opgenomen waar ze redelijk snel tot de conclusie kwamen dat het geen software issue maar een hardware probleem is. Mainboard werd snel vervangen. De monteur wist niet wat hij deed. Moest m.b.v. foto's het systeem weer opbouwen en deed het zelfs toen nog verkeerd. Ik moest hem er op wijzen dat de DIMM's verkeerd waren teruggeplaatst. Uiteindelijk mainboard toch vervangen. Dit was helaas niet de oplossing. Nu begint de ellende pas echt. Hoewel ik er van overtuigd ben dat het de GPU is die het probleem geeft, vertikken ze het al meer dan een maand om mij verder te helpen. Ze blijven om de zaken heen draaien en vragen mij tot vervelends aan toe om meerdere malen Windows opnieuw te installeren, drivers te updaten, logs te genereren en opsturen. En alles wat ik voor ze doe biedt geen oplossing. Ze blijven op de software hameren terwijl duidelijk de hardware het probleem is. (Dit hebben ze notabene zelf al bevestigd door het mainboard te vervangen) Het schiet niet op en ik zit met een pc van 3400 euro die ik niet kan gebruiken.
Nooit! maar dan ook NOOIT meer Dell.
Was een Dell fan, nu niet meer.
3e Dell laptop en altijd fan geweest. Maar de laatste laptop van 1,5 jaar oud (koste 1600 euro) zijn de twee voetrubbers al kwijt en begint het achterste rubber los te laten. Op zich een probleem wat te verhelpen zou zijn, ware het niet dat Dell klanten die voorbij hun garantie termijn zijn (en geen extra garantie willen kopen) geen mogelijkheden bied voor technische ondersteuning via chat of email.
Er is geen manier om ze te bereiken behalve bellen.
Waardeloze dienstverlening, dit was vroeger echt beter bij dell.
Volgende wordt een Lenovo, die gebruiken we zakelijk en zijn echt beter.
Querty laptop besteld
Querty laptop besteld, azerty geleverd gekregen door fout van medewerker.
Vervolgens kan de laptop niet omgeruild worden omdat er voor bedrijven geen retour policy is..
Het meest belachelijke wat ik ooit heb meegemaakt.
Omruilen van nieuwe artikelen niet mogelijk
De Dock stations wil ik retour doen en 4 andere Dock stations bestellen die wel werken op het niveau van de net aangeschafte laptops, ook via Dell. Mijn verbazing is echter groot als ik na bijna 2 weken proberen een retour ticket aan te vragen ( internet , website, telefoon verschillende nummers, e-mail ) niets werkt. Ineens een medewerker aan de telefoon krijg die mij kan vertellen dat wij een zakelijke klant zijn en dus niet mogen retourneren, waar dat precies staat in de verkoop voorwaarden weet hij niet. Er is geen discussie mogelijk, hij kan niet helpen,…
Product gekocht, niet ontvangen, geen geld terug. Diefstal!
Product gekocht, bij een UPS depot blijven hangen (afgeleverd), en probeer dan maar iets geregeld te krijgen. Geld foetsie!!
Ongelofelijk dat dit gebeurd bij zo'n groot bedrijf.
Geen omruiling mogelijk bij DEll
Dell Laptops ontvangen in klein bedrijf. Er was niet vermeld dat er géén usb-c poort op zat voor een docking station. Dell weigert ze om te ruilen. Forse schadepost dan maar op marktplaats dumpen?
Wederom top ervaring met Dell Service
Ondanks dat mijn laptop xps15 ruim buiten garantie & serviceperiode viel toch vriendelijk en zeer snel geholpen toen ik mn defecte toetsenbord wilde laten vervangrn door Dell. Kreeg na telefonisch contact met nederlandstalige helpdesk medewerker een zeer schappelijke offerte voor herstel aan huis via decE-mail. Binnen enkele dagen al een vriendelijke en vakkundige expert aan huis die het toetsenbord heeft vervangen. Dit is precies de service waarom ik steeds weer voor Dell kies, echt hulde. In verleden met voorgaande laptop eigenlijk ook alleen maar vergelijkbare ervaringen qua service.
Annuleren orders zonder reden
Zakelijk Alienware monitor van €1200 besteld en betaald op 7 februari. Monitor zou 1 maart binnen komen maar order is zomaar zonder bericht geannuleerd. Klantenservice kan niet achterhalen waarom deze geannuleerd is. Order opnieuw aangemaakt en weer het hele bestel proces in +3 weken levertijd. Top.
Niet te bereiken
Als het niet lukt om een bedrijf te contacteren, weet je dat je gefopt bent.
Ik heb hier niet eens over nagedacht tijdens mijn aankoop. Want bij Dell zou dit wel geregeld moeten zijn. Maar ik kom er nu achter dat je Dell niet kan bereiken. Jammer voor Dell, want zakelijk ben ik ook klant met zo'n 125 laptops.
Print problemen
Ik had een issue met de printer. Mijn computer is redelijk nieuw en opeens kon ik niet meer printen. Echter lag het niet aan de printer maar had ik ergens blijkbaar een instelling verandert. Een enorm behulpzame klanten service heeft niet los gelaten en uiteindelijk mijn probleem opgelost. Heb al veel klanten service gezien maar dat was dan toch een van de beste!
Nooit meer Dell!!!
Ik had een nieuwe batterij nodig voor mijn Latitude 5511 en wilde deze bij Dell bestellen om zeker te zijn dat deze goed zou zijn. na 2 weken kwam de batterij eindelijk aan, maar bleek de verkeerde. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en dan krijg je een slecht engels sprekende indische dame aan de telefoon. Het enige wat zij kon zeggen is dat zakelijke klanten geen goederen retour mogen sturen. Toen ik aangaf dat we hier in europa zijn en er andere regels gelden (ook voor Dell) kon ze alleen herhalen dat de algemene voorwaarden van Dell van toepassing zijn en dat bedrijven geen goederen retour mogen sturen. Ik heb zoiets slechts nog nooit meegemaakt. Nooit meer Dell voor mij!!
Geen hulp bij garantie
Als je slim bent koop je hier niets. Aankoop opzich is het probleem niet maar garantie..... je wordt gewoon niet geholpen. Had meer verwacht van een bedrijf als Dell. Zit nu met rechtsbijstand maar garantie te claimen
Sinds een paar weken een Inspiron 3020…
Sinds een paar weken een Inspiron 3020 Small Desktop aangeschaft, maar voor 1 simpele vraag naar support krijg je een Engelstalige medewerker aan de lijn.
Ik kan geen Engels spreken, dus geprobeerd zo duidelijk mogelijk uitgelegd dat ik een Nederlandssprekenden collega aan de telefoon wou hebben, hij bleef maar in het Engels zeuren, en dit noemen ze Dell support Nederland.
ook al zou ik vloeiend Engels kunnen praten, ik verrot het, ik woon in Nederland, en dan wil ik een Nederlands sprekende support aan de lijn, het lijkt mij stug dat er uit de 200 man die volgens de site aangeeft dat er geen één normaal Nederlands kan spreken, dus uiteindelijk de haak erop gegooid.
Dell premium service
Dell premium service is echt geweldig. Ik ben een kleine ondernemer maar de garantie en reparaties binnen de premium garantie kunnen simpelweg niet beter. Heel bijzonder in deze tijd. Na deze laptop zeker weer een dell.