DennisDeal levert echt supergoede service. De post was vergeten te melden dat ze een Stomacorset van DennisDeal had aangeboden, toen ik niet thuis was en dat ik dat op zo'n ophaalpunt moest afhalen.... Toon meer
DennisDeal is 100% betrouwbaar en service is op en top.Na bestelling hoeft men niet lang te wachten.Bij problemen kan men via mail kontakt opnemen voor hulp.Indien het product niet naar wens is kan he... Toon meer
Het toegestuurde product was helaas incompleet maar na een goed mailcontact nu een compleet product ontvangen.Top geregeld nu kan ik het alsnog optijd kado doen.Dank voor het snel oplossen van het "fo... Toon meer
De tracking was een beetje onduidelijk, maar een paar dagen later dan aangegeven is mijn besteliing gewoon aangekomen. Kwaliteit artikel moet ik nog uitproberen, maar ziet er zeker ok uit. Ik geef 4... Toon meer
Beste joep
Bedankt voor de goeie oplossingen en het helpen nadenken van hoe we het op konden lossen van de scheerapparaat van me vader.
Snelle reacties.....super!
Met vriendelijke
Groet, iris
Mijn bestelling was in zijn specifieke vorm niet in stock en niet meer leverbaar. Vervolgens kreeg ik een mailtje met gelijkaardige alternatieven (andere kleur) die wel leverbaar waren.
Na mijn voorkeur doorgegeven te hebben werd het pakketje in goede staat thuis geleverd.
De service was heel goed. De dag na mijn bestelling kreeg ik al een mailtje met de alternatieven. De communicatie via e-mail verliep ook heel vlot.
Hoewel de bezorging niet helemaal lekker verliep (pakketje in eerste instantie niet bezorgd en toen er een nieuwe poging werd gedaan bleek ‘t niet compleet te zijn) is dit heel netjes en snel opgelost. Ze zijn erg behulpzaam en vriendelijk ook.
nadat een bestelling niet geleverd werd, zorgde Joep er voor dat er een nieuwe bestelling werd geplaatst die snel werd geleverd
Hallo Arjen,
Ik heb de Baoer ballpoint pen goed ontvangen verder is de services van jullie uitstekend en hij schrijft goed heel hartelijke bedankt.
Met Vriendelijke groet,
Robert Martinius
Goed contact met Dennis vlotte afhandeling nadat
van de klok unit de wijzers verbogen waren aangekomen,
Hij heeft een gratis een nieuwe voor me besteld en weer geleverd.
Pluim.
De Courier had mijn pakje ergens laten vallen het was uitwendig geschonden en inwendig iets gebroken,het werkte dus niet.
Dit probleem werd door de klanten service samen met de nodige foto's en video, zonder enige discussie opgelost, ik kreeg binnen de voorziene termijn mijn nieuw toestel toegestuurd zodat in mijn deadline gehaald heb, TOP
Ik kreeg relatief snel het bestelde product geleverd, maar het bleek het verkeerde. Binnen een dag was het opgelost via de klantenservice en het juiste product werd alsnog binnen 2 weken later geleverd. Goede communicatie over de status van de levering en in dit geval ook over het oplossen van het foutief geleverde product. Goed opgelost!
Levering gebeurde tijdens mijn afwezigheid en de pakjesdienst had me hiervan niet op de hoogte gebracht. Toen ik lange tijd later contact nam met hen hebben ze dit heel mooi afgehandeld en heb ik alsnog het item in mijn bezit. Top dus.
Ik had het bestelde product niet ontvangen, zelf was het me ook een beetje ontschoten. Na lange tijd nam ik contact op met Joep van Dennis Deal. Hij heeft alles heel netjes geregeld en ik heb de bestelling alsnog ontvangen. Ondanks een foutje van de besteldienst, keurige service van Dennis Deal!
Er was mij een horloge bandje toegestuurd met een fabricagefout. Er werd mij in 2de instantie een verkeerd bandje nagestuurd. Maar 3de keer goede keer. Een juist en perfect bandje dit keer. Telkens vriendelijk en snel geholpen. Mijn dank hiervoor.
Ik zocht naar een 25w 300ma LED driver voor mijn defecte lamp. Op AliExpress hadden ze er voor 0.46 €, toch vertrouwde ik niet echt de kwaliteit van de product en de lange levertijd.
Dus vond ik dennisdeal, die hadden ook drivers, deze keer met een behuizing en hopelijk betere kwaliteit.
Dus had ik een bestelling op 28 september geplaatst voor 1 stuk, 25w 300ma totaal aan 14.99€. Op 9 oktober is deze toegekomen, maar helaas was dit een 24w 230ma, niet wat ik had besteld.
Ticket aangemaakt, allemaal geen probleem, ze hebben een nieuwe opgestuurd op 10 oktober.
Op 19 oktober heb ik de nieuwe driver ontvangen, alleen dan het deze weer een 24w 300ma was en de behuizing was volledig kapot.
Gefrustreerd weer een ticket aangemaakt, bla bla. Toch zijn ze overtuigd dat ze een 25w hebben. Toch gingen ze mij een nieuwe opsturen, een SF20-36W.
Nogmaals uitgelegd dat ik wel een 25w en niks anders wil, dat staat (toen) duidelijk op hun site dus verwacht ik een 25w.
Toch konden ze me alleen een 24w & 36w aanbieden, niet wat ik zocht. Dus maar een terug betaling aangevraagd, die heb ik dan ook gehad.
Heel spijtig, toch heb ik een sterk vermoeden dat dit wel eens een re-seller kan zijn die in china de "goedkope" artikelen aankoopt en de sneller naar belgie kan leveren, met een flinke winst erop.
U mag gerust eens de artikelen/prijzen op AliExpress en dennisdeal.com vegelijken. U zal zien dat deze allemaal te vinden zijn op AliExpress voor mindere prijzen, gewoon andere fotos.

Antwoord van DennisDeal.com
Correcte en profesionele afhandeling van mijn bestelling. 👍👍👍
Verkeerde bestelling gedaan, hierna gevraagd om retour en ik werd gelijk netjes en vriendelijk geholpen tot geld was terug gestort nadat ze de bestelling hadden teruggeroepen.
Goede zaak!!
snelle levering en perfect passend op mijn motor
Men heeft hier veel aandacht voor de klant. Ik kreeg een defect artikel toegezonden en de servicedesk heeft er alles aan gedaan om de fout te herstellen en mij te compenseren. Hierdoor heb ik een goed gevoel bij en, niet minder belangrijk, vertrouwen in het bedrijf Dennisdeal
Hele goede service, er was iets fout verzonden en ze hebben er alles gedaan om dit recht te zetten.
Ik had al aangegeven dat ik het foute artikel ook wilde behouden.
Het foute artikel mocht ik behouden en voor hetzelfde bedrag wat anders uitzoekken uit de winkel.
Een aantal urnen voor huisdieren besteld en tijdens het transport ben ik zeer netjes op de hoogte gehouden over het verloop. Zelfs na bezorging nog nadrukkelijk gewezen op het goed beoordelen van de producten ivm beschadigingen aangezien het om een item voor een overleden huisdier gaat.
Zeer goede service aan de voorkant en aan de achterkant van de bestelling
De producten zijn soms iets duurder maar de service is prima. Ook met een vraag over een kleine bestelling snel en netjes geholpen
zeer tevreden over de service van deze site