Jeg har købt et par shorts som viste sig og være i mega dårlig kvalitet så jeg sender retur på egen regning efter meget besvær og ingen svar om hvordan jeg sender retur. Jeg har stadig ikke modtaget m... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Køb af Kartell-stol I januar 2018 købte vi en Kartell-stol, som manglede en gummidut under det ene ben, hvilket vi skriftligt har gjort opmærksom på 5 gange siden. I oktober måned 2019 har vi ikke mo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Simpelthen verdensklasse service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ikke nok med June og Susanne oser af personlighed og charme på deres mange søde og sjove reels, så kræser de også om deres kunder. Har kun handlet online,... Toon meer
Først svar efter flere rykkere. Forventet levering angivet i ordrebekræftelse kan man ikke regne med. Der loves info om estimeret lev dato, hvis varen ikke er på lager. I 10 dage intet nyt. Ingen sv... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Vardevej 7, 7100, Vejle, Denemarken
- +45 75863223
- kundeservice@designbutikken.dk
- www.designbutikken.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 77% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtigt og effektiv leveringen.
Er tilfreds med den hurtige levering og hele vejen igennem god oplevelse. Jeg handler gerne igen hos dem :)
Copy-paste af dårlig oplevelse...
Jeg har ikke så meget andet at sige end hvad andre 1* anmeldelser allerede har ytret.
Det er den samme problematik som går igen og igen - ingen proaktiv handling fra butikkens side, mangler forsat svar på flere af mine mails og fra den seneste mail er der gået 10 dage nu. Nærmest ikke til at komme igennem på telefon og de vender heller ej tilbage som lovet.
Har ventet på min sidste vare siden den 6 juni, selvom hjemmesiden havde anvist andet. Det er virkelig, virkelig ringe og endda af jer som er den eneste danske forhandler af Kartell.
Jeg vil helt sikkert bede andre om at gå udenom jer - det er livet simpelthen for kort til.
Svar:
Jeg har forsøgt at komme igennem til jer flere gange siden den 16 juni og det lykkedes mig at komme igennem den 7 juli, hvor der blev lovet at sagen vil blive undersøgt og at medarbejderen ville vende tilbage til mig. Det skete aldrig! Og det var endda i uge 27!
Jeg har desuden aldrig fået en besked på at varen var udgået og jeg havde selv forespurgt leveringstid på en anden farve.

Antwoord van Staun Designbutikken
Fantastisk butik med en super service
Fantastisk butik med en service uden lige. Nærværende og kompetent betjening og absolut høj kvalitet i kundebetjening. Jeg kan kun anbefale Staun Designbutikken, hvis man ønsker Kartel produkter eller flot dametøj

Antwoord van Staun Designbutikken
Fantastisk service og virkelig hurtig…
Fantastisk service og virkelig hurtig levering. I er altid så søde og hjælpsomme og jeg elsker at shoppe online som i butikken hos jer. De bedste anbefalinger herfra ++++

Forfærdeligt.
Jeg købte nogle Kartell Bubble Club havemøbler som skulle bestilles hos Kartell i Italien. Det var et forfærdeligt forløb, hvor kommunikation fra Staun var under al kritik. De er svære at få fat i, de kommunikerer aldrig pro-aktivt, de beklager, at deres e-mail ikke virker, at de er "ude af huset" eller at deres leverandør ikke svarer - alt sammen noget jeg ikke kan forholde mig til som kunde.
Der gik fire måneder før jeg modtog det sidste havemøbel! Og det skete kun efter, at jeg rykkede efter 6 ugers tavshed, hvor der ingen kommunikation kom fra Staun. Kundepleje og proaktiv kommunikation er ikke begreber jeg forbinder med min oplevelse. Find et andet sted at handle.

Rigtig god oplevelse.
Havde en virkelig god oplevelse ved at handle med Staun Designbutikken.
Meget hurtig ekspedition, fin service, bestilte den ene dag, havde varen næste formiddag.
Og alt var perfekt, vi er ovenud tilfredse.
Glæder mig til at besøge butikken næste gang, vi kommer til Vejle,
Mvh Jane Thulesen, Roskilde.

Dårlig oplevelse.
Dårlig oplevelse.
Bestiller 2 lamper og en pude 8 februar - rykker for svar angående leveringstid den 17 februar. Der påstås at mail er fremsendt med 2-4 ugers levering. Jeg beder om at denne mail fremsendes igen. Det sker aldrig. Svar den 26 februar om at lamperne nok kommer ugen efter. Siden har jeg ikke kunne få fat i dem på telefon eller mail trods en del henvendelser. Dags dato har jeg annulleret orden.

Antwoord van Staun Designbutikken
Først svar efter flere rykkere
Først svar efter flere rykkere.
Forventet levering angivet i ordrebekræftelse kan man ikke regne med. Der loves info om estimeret lev dato, hvis varen ikke er på lager. I 10 dage intet nyt. Ingen svar på 3-4 mails og ingen respons på flere telefonopkald. Ønskede derfor at annullere min ordre. Ved femte mail endelig bekræftelse på, at de havde annulleret min ordre. Jeg køber meget ofte på nettet og har aldrig nogen andre steder oplevet en sådan grad af “ radio silence” og manglende opfølgning.

Antwoord van Staun Designbutikken
Jeg har købt to kartel lamper for flere…
Jeg har købt to kartel lamper for flere uger siden men har endnu ikke hørt fra Jer.
Jeg har også forgæves ringet til Jer? Men I vender selv ikke tilbage.
Det er ikke god stil at holde en kunde hen så længe uvidende om I overhovedet har i sinde at sælge lamperne til mig...

Antwoord van Staun Designbutikken
Det er et upålideligt sted
Det er et upålideligt sted, at handle, hvis man gør det over nettet
De har et ur, som skriver hvornår varen bliver afsendt fra butikken.
Men det er løgn for det du bestiller har de ikke på deres eget lager. Det bliver bestilt når det er købt. Og så går der var 3 uger før det ankommer til Danmark. Når du først har købt hos dem kan man ikke fortryde købet selvom det ikke er ankommet. Det er vigtig info, som jeg syntes jeg vil dele med kommende kunder..

Antwoord van Staun Designbutikken
Meget imødekommende og rigtig god…
Meget imødekommende og rigtig god betjening. Købte en Bryllupsgave der blev pakket meget smukt ind. Her glæder jeg mig til at handle igen.

Fantastisk kundeservice!
Fantastisk kundeservice!
Altid smilende og god rådgivning på produkterne.
5 stjerne herfra! Jeg kommer igen. :)

Antwoord van Staun Designbutikken
God service, helt igennem fantastisk personale. Vil til enhver tid anbefale denne butik.

Antwoord van Staun Designbutikken
Super service og flotte produkter
Altid en fantastisk oplevelse at komme i butikken! Og super service og flotte produkter! Stor anbefaling herfra!

Antwoord van Staun Designbutikken
Pas på de vil kun have dine penge
Hvis i køber her, kan i ikke sende det tilbage som købeloven ellers siger
De svare ikke på mail tager ikke telefonen så hvis varen ikke opfylder din/jeres ønske kan i ikke få pengene tilbage
Så drop at købe her, find en anden seriøs virksomhed
Redigeret kl 20.11
Jeg kan ikke forstå at du forsøger at drive din forretning igennem trustpilot men det er dit valg.
For det første oplyser du ikke de rigtige beløb du tilbød os at vi kunne få - 20 % og jeg ville betale difference men det ville du ikke have.
Så du lyver også ☹️
Hej alle her skal i se vores sidste korrespondance
Tidligere skrive hun til mig at hun betragter at denne handel er afsluttet.
Så sender jeg denne mail.
Hej
Jeg betragter ikke denne handel som afsluttet
Jeg har skrevet til dig før at du kunne sende dokumentation på at du har orienteret om at disse vare ikke kan sendes retur.
Det har du ikke gjort.
Du har ikke svaret på mine mails, hvis du ikke sender retur seddel så skal du vide det er ikke sidste gang der bliver skrevet på trustpilot så det er en spørgsmål om hvad du tror der er billigst.
Jeg kan desværre se der er andre der har haft lignede sager hvor de køber bla. en stol hvor der mangler en gummi dut til stoleben de skriver den er ubrugelig.
Så vil i ikke snydes hold fingrene væk.
Svar
Det er uforståeligt at du forsat ikke holder dig til sandheden.
Nu er det jo ikke sådan at man kan den ene dag sige noget og så den anden dag sige noget andet men det fortæller igen hvilken forretning metoder du bruger.
Heldigvis har vi optaget hvad du har sagt, det bliver man nød til når folk lyver og har de forretningsmetoder som du bruger.
Igen hvis du ikke vil snydes, så køb det et andet sted. ☹️
Jeg kommer ikke med usande ting skal i vide alt hvad jeg har skrevet er fakta.
Hvorfår skriver du så ikke at du fik et kvinde menneske til at rige mig op for at svine mig til er det normalt åbenbart hos jer.
Hvis du havde svaret på mail
Hvis du havde skrevet send varen retur.
Hvis du havde skrevet kom op så finder vi en løsning.
Det gjorde du ikke du svarede ikke på mine mail jeg rykker flere gange da der er en 14 dages frist.
Du har selvfølgelig forsøgt at trække det her så de 14 dage var gået.
Du er selv skyld i at jeg har skrevet her, det skal retfærdigvis siges at jeg havde overvejet at slette det men konstaterede at vi var knap nået hjem da havde du været inde at skrive så må du forvente at jeg skrive igen.
Jeg ønsker dig held med butikken men jeg ville nok tage en kursus i kunde service
God vind og helbred til jer

Bedste service
Tak for den bedste service ved køb af den smukke bourgie lampe.

Service på højt plan
Service på højt plan. Altid god vejledning. Skøn butik med stort udvalg og de lækreste produkter.

Antwoord van Staun Designbutikken
Her får man altid en varm velkomst og…
Her får man altid en varm velkomst og fantastisk god service! Butikken er virkelig flot og viser et imponerende udvalg af Kartells skønne møbler... Jeg har handlet der igennem de sidste 12 år nu og er aldrig blevet skuffet eller dårligt behandlet... kan kun anbefale Designbutikken!

Antwoord van Staun Designbutikken
Der er rigtig god service/vejledning og…
Der er rigtig god service og vejledning, samt et bredt sortiment.
Butikken ser os altid super flot ud.
Elsker mine ting fra Kartell, det er så stilet og lækkert.

Stor skuffelse
Jeg venter nu på 9. uge levering af to lamper. Har rykket for leveringsstatus flere gange. Fik at vide, at der ville gå 14-23 arbejdsdage pga juletravlhed. Jeg bad om en status efter 6 uger og fik en seneste leveringsdag 5 dage senere, men der kom ingen lamper. Så rykkede jeg dem igen, og fik at vide, at de ville være med i næste leverance. Nu er der så gået yderligere 2 uger, og jeg har intet hørt. Jeg finder det meget mærkeligt, at det skal tage så lang tid at levere to fabriksproducerede lamper. Da jeg bestilte lamperne, bestilte jeg også et speciallavet plankebord (hos en anden netbutik), hvor træet først skulle fældes i skoven, og det kom 5 uger efter! Men jeg tænker, at det desværre må være Design Butikken, der ikke har styr på ordrer og leverandører. Jeg håber meget, at jeg snart modtager mine lamper, men jeg vil helt klart overveje at bestille et andet sted fremover.