Staun Designbutikken Reviews

TrustScore 2 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har købt et par shorts som viste sig og være i mega dårlig kvalitet så jeg sender retur på egen regning efter meget besvær og ingen svar om hvordan jeg sender retur. Jeg har stadig ikke modtaget m... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb af Kartell-stol I januar 2018 købte vi en Kartell-stol, som manglede en gummidut under det ene ben, hvilket vi skriftligt har gjort opmærksom på 5 gange siden. I oktober måned 2019 har vi ikke mo... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Simpelthen verdensklasse service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ikke nok med June og Susanne oser af personlighed og charme på deres mange søde og sjove reels, så kræser de også om deres kunder. Har kun handlet online,... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Først svar efter flere rykkere. Forventet levering angivet i ordrebekræftelse kan man ikke regne med. Der loves info om estimeret lev dato, hvis varen ikke er på lager. I 10 dage intet nyt. Ingen sv... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 77% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Copy-paste af dårlig oplevelse...

Jeg har ikke så meget andet at sige end hvad andre 1* anmeldelser allerede har ytret.
Det er den samme problematik som går igen og igen - ingen proaktiv handling fra butikkens side, mangler forsat svar på flere af mine mails og fra den seneste mail er der gået 10 dage nu. Nærmest ikke til at komme igennem på telefon og de vender heller ej tilbage som lovet.
Har ventet på min sidste vare siden den 6 juni, selvom hjemmesiden havde anvist andet. Det er virkelig, virkelig ringe og endda af jer som er den eneste danske forhandler af Kartell.
Jeg vil helt sikkert bede andre om at gå udenom jer - det er livet simpelthen for kort til.

Svar:
Jeg har forsøgt at komme igennem til jer flere gange siden den 16 juni og det lykkedes mig at komme igennem den 7 juli, hvor der blev lovet at sagen vil blive undersøgt og at medarbejderen ville vende tilbage til mig. Det skete aldrig! Og det var endda i uge 27!

Jeg har desuden aldrig fået en besked på at varen var udgået og jeg havde selv forespurgt leveringstid på en anden farve.

29 juli 2022

Antwoord van Staun Designbutikken

Kære Maria. Vi er selvfølgelig klar over den leveringstid fra Kartell er et problem, men det er meget beklageligt ude af vores hænder. Vi gør faktisk hvad vi kan. I din situation, der havde du betalt to forskellige produker. Det ene leverede vi meget hurtigt til dig, den anden havde vi ikke på lager, og derved har vi bestilt ordren hos Kartell. Det viser sig så at den pågældende farve som du har bestilt er udgået og at vi ikke kan få den hjem til dig. Det er sådan at Kartell, uden varsel, tager farver på produkter ud af produktionen uden at fortælle os forhandlere det. Derudover har vi haft ferie i uge 29 og 30, hvilket forklarer hvorfor du ikke har fået svar på din mail. Du ønskes en dejlig dag. Mvh June, Staun Designbutikken

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk butik med en super service

Fantastisk butik med en service uden lige. Nærværende og kompetent betjening og absolut høj kvalitet i kundebetjening. Jeg kan kun anbefale Staun Designbutikken, hvis man ønsker Kartel produkter eller flot dametøj

27 december 2021

Antwoord van Staun Designbutikken

Tusind tak for dine søde ord - dem er vi rigtig glade for.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og virkelig hurtig…

Fantastisk service og virkelig hurtig levering. I er altid så søde og hjælpsomme og jeg elsker at shoppe online som i butikken hos jer. De bedste anbefalinger herfra ++++

12 augustus 2021

Antwoord van Staun Designbutikken

Tusind tak for din søde anmeldelse - den gør os så glade :-)

Forfærdeligt.

Jeg købte nogle Kartell Bubble Club havemøbler som skulle bestilles hos Kartell i Italien. Det var et forfærdeligt forløb, hvor kommunikation fra Staun var under al kritik. De er svære at få fat i, de kommunikerer aldrig pro-aktivt, de beklager, at deres e-mail ikke virker, at de er "ude af huset" eller at deres leverandør ikke svarer - alt sammen noget jeg ikke kan forholde mig til som kunde.
Der gik fire måneder før jeg modtog det sidste havemøbel! Og det skete kun efter, at jeg rykkede efter 6 ugers tavshed, hvor der ingen kommunikation kom fra Staun. Kundepleje og proaktiv kommunikation er ikke begreber jeg forbinder med min oplevelse. Find et andet sted at handle.

3 augustus 2021

Antwoord van Staun Designbutikken

Kære Bjarne - Som vi også har haft en dialog på mangler du også af fortælle andre ting i sagen, men vi har bevidst ikke skrevet noget herinde. Men den korte historie er at din vare ikke var på lager hos os eller hos Kartell, og så skulle der en produktion til før vi kunne levere den. Når vi ikke har varerne på lager er der mellem 4-8 ugers leveringstid på dem, hvilket er meget "normalt" for designmøbler, da den så kommer er der var en fejl på din sofa, hvilket så resulterer i at vi bestiller en ny hjem til dig, og ja, det er der leveringstid på og du har den anden i mellemtiden, for at kunne bruge den, og du får leveret den nye og først derefter laver du denne anmeldelse uden følgende at "klage" til os. Vi beklager selvfølgelig leveringstiden fra Kartells side og at der var en fejl på. Vi er desværre ikke herre over at vores mail var røget t i et spam filter samt at vi i den gældende periode at dine mails var gået i vores spam filter. Det er beklageligt. Så er det ikke let. Man er altid velkommen til at ringe, og din ordre var i en ferie periode hvilket også resulterede i at vi ikke var lette at få kontakt til, men når det er sagt så håber vi at du/I bliver glade for de pågældende udendørs stole og sofa til trods for leveringstiden. mvh June, Staun Designbutikken

Rigtig god oplevelse.

Havde en virkelig god oplevelse ved at handle med Staun Designbutikken.
Meget hurtig ekspedition, fin service, bestilte den ene dag, havde varen næste formiddag.
Og alt var perfekt, vi er ovenud tilfredse.
Glæder mig til at besøge butikken næste gang, vi kommer til Vejle,
Mvh Jane Thulesen, Roskilde.

25 juni 2021

Antwoord van Staun Designbutikken

Mange tak for din søde anmeldelse - den er vi meget glade for :-)

Dårlig oplevelse.

Dårlig oplevelse.
Bestiller 2 lamper og en pude 8 februar - rykker for svar angående leveringstid den 17 februar. Der påstås at mail er fremsendt med 2-4 ugers levering. Jeg beder om at denne mail fremsendes igen. Det sker aldrig. Svar den 26 februar om at lamperne nok kommer ugen efter. Siden har jeg ikke kunne få fat i dem på telefon eller mail trods en del henvendelser. Dags dato har jeg annulleret orden.

30 maart 2021

Kære Christian.

Jeg har lige svaret på din mail hvor jeg har skrevet nedenstående svar til dig.

Vi har været ude af huset idag på en opgave og derfor har vi ikke kunne være ved telefonen, og det er beklageligt, men det har været nødvendigt. Vi er igang på stående fod at ringe til alle dem som har haft ringet til os.

Vi har ikke haft modtaget andre mails fra dig udover denne idag så det kan jeg ikke forstå fordi vi har haft skrevet til dig hver gang vi har haft modtaget en mail?

Jeg kan nu se at du har lavet en trustpilot anmeldelse af os, og det er mig helt uforståeligt, fordi ja, vi har været ude af huset idag, og har ikke kunne tage telefonen, men agere på den måde er mig uforståeligt især i disse tider. Alles tålmodighed er på prøve.

Jeg annullerer selvfølgelig din ordre hvis du ikke ønsker den alligevel. Jeg beklager den lange leveringstid, men Kartell har ikke haft farven på lager, men vi modtager dem efter påske, og det sker desværre af og til at leveringen tager længere tid grundet at de ikke er på lager hos Kartell og skal produceres. Det er desværre også altid de ordrer som lander som anmeldelser på trustpilot.

Du ønskes en dejlig påske.
June - Indehaver

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Først svar efter flere rykkere

Først svar efter flere rykkere.
Forventet levering angivet i ordrebekræftelse kan man ikke regne med. Der loves info om estimeret lev dato, hvis varen ikke er på lager. I 10 dage intet nyt. Ingen svar på 3-4 mails og ingen respons på flere telefonopkald. Ønskede derfor at annullere min ordre. Ved femte mail endelig bekræftelse på, at de havde annulleret min ordre. Jeg køber meget ofte på nettet og har aldrig nogen andre steder oplevet en sådan grad af “ radio silence” og manglende opfølgning.

10 november 2020

Kære Nynne.
Vi har skam haft skrevet til dig, så at lægge os ud til at vi ikke har haft svaret er ikke korrekt. Vi skrev til dig at varen ikke var på lager, og at den er gået i din spam, det er beklageligt. Desuden hvor du har haft lavet din ordre, der har vi haft en undervisningsopgave på Grønland i 3 uger, hvor vores service på webshoppen ikke har været som normalt, og det er beklageligt, men sandt. Vi har haft annulleret din ordre ifølge din opfordring så at du laver denne anmeldelse af os, ser vi som bemærkelsesværdigt, men selvfølgelig dit eget valg.
Du ønskes en god dag.
mvh
June
Staun Designbutikken

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg har købt to kartel lamper for flere…

Jeg har købt to kartel lamper for flere uger siden men har endnu ikke hørt fra Jer.

Jeg har også forgæves ringet til Jer? Men I vender selv ikke tilbage.

Det er ikke god stil at holde en kunde hen så længe uvidende om I overhovedet har i sinde at sælge lamperne til mig...

26 oktober 2020

Kære Sultan.
Vi har været afsted til en stor opgave på Grønland og de sidste to uger der har vi ikke haft adgang til internet grundet meget dårlig internet i øst grønland. Dette er også oplyst på vores hjemmeside, at vi har begrænset adgang til både telefon og mail i den periode. Det er vi rigtig kede af, men vi er tilbage på vores pind, og besvarer alle mails idag.
God dag til dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er et upålideligt sted

Det er et upålideligt sted, at handle, hvis man gør det over nettet
De har et ur, som skriver hvornår varen bliver afsendt fra butikken.
Men det er løgn for det du bestiller har de ikke på deres eget lager. Det bliver bestilt når det er købt. Og så går der var 3 uger før det ankommer til Danmark. Når du først har købt hos dem kan man ikke fortryde købet selvom det ikke er ankommet. Det er vigtig info, som jeg syntes jeg vil dele med kommende kunder..

10 juli 2020

Kære Vibeke.
Tak for din 1 stjerne.
Jeg er da ked af at du skriver dette omkring os, fordi det har ikke været vores hensigt med din ordre. Du kunne sagtens have annulleret dit køb, dog i tide, og ikke når produktet var afsendt fra lageret, hvilket vi også har haft gjort dig opmærksom på. Beløbet for lampe nr. 1 blev hævet da den blev afsendt, og beløbet for nr. 2 blev hævet da nr. 2 lampe blev afsendt.

Du bestiller to lamper, hvor vi leverer den ene omgående, og spørger dig direkte om du ønsker den anden, fordi vi ikke havde den anden på lager, og så skulle vi bestille den hjem til dig. Dette bekræfter du og fortæller os at du GERNE vil vente på den anden lampe.
SÅ bestiller vi den hjem fra Italien. Der går så tre uger før den kommer, det er korrekt, da vores leveringstid fra Italien er fra 2-8 uger, normalvis 2-3 uger, men du kontakter os omkring annullering af nr. 2 lampe, da den allerede er AFSENDT fra Italien. Så der kan vi desværre ikke annullere ordren, hvilket vi også har oplyst dig omkring. Der var god med tid til at annullere den, men dette gjorde du desværre ikke indenfor tidsrammen, hvilket er derfor købet var bindende.
Jeg håber desuden at du bliver glad for dine smukke Kartell lamper.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget imødekommende og rigtig god…

Meget imødekommende og rigtig god betjening. Købte en Bryllupsgave der blev pakket meget smukt ind. Her glæder jeg mig til at handle igen.

21 juni 2020

Fantastisk kundeservice!

Fantastisk kundeservice!
Altid smilende og god rådgivning på produkterne.
5 stjerne herfra! Jeg kommer igen. :)

19 juni 2020

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, helt igennem fantastisk personale. Vil til enhver tid anbefale denne butik.

18 juni 2020

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og flotte produkter

Altid en fantastisk oplevelse at komme i butikken! Og super service og flotte produkter! Stor anbefaling herfra!

18 juni 2020

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Pas på de vil kun have dine penge

Hvis i køber her, kan i ikke sende det tilbage som købeloven ellers siger
De svare ikke på mail tager ikke telefonen så hvis varen ikke opfylder din/jeres ønske kan i ikke få pengene tilbage
Så drop at købe her, find en anden seriøs virksomhed
Redigeret kl 20.11
Jeg kan ikke forstå at du forsøger at drive din forretning igennem trustpilot men det er dit valg.
For det første oplyser du ikke de rigtige beløb du tilbød os at vi kunne få - 20 % og jeg ville betale difference men det ville du ikke have.
Så du lyver også ☹️
Hej alle her skal i se vores sidste korrespondance
Tidligere skrive hun til mig at hun betragter at denne handel er afsluttet.
Så sender jeg denne mail.
Hej
Jeg betragter ikke denne handel som afsluttet
Jeg har skrevet til dig før at du kunne sende dokumentation på at du har orienteret om at disse vare ikke kan sendes retur.
Det har du ikke gjort.
Du har ikke svaret på mine mails, hvis du ikke sender retur seddel så skal du vide det er ikke sidste gang der bliver skrevet på trustpilot så det er en spørgsmål om hvad du tror der er billigst.
Jeg kan desværre se der er andre der har haft lignede sager hvor de køber bla. en stol hvor der mangler en gummi dut til stoleben de skriver den er ubrugelig.
Så vil i ikke snydes hold fingrene væk.
Svar
Det er uforståeligt at du forsat ikke holder dig til sandheden.
Nu er det jo ikke sådan at man kan den ene dag sige noget og så den anden dag sige noget andet men det fortæller igen hvilken forretning metoder du bruger.
Heldigvis har vi optaget hvad du har sagt, det bliver man nød til når folk lyver og har de forretningsmetoder som du bruger.
Igen hvis du ikke vil snydes, så køb det et andet sted. ☹️
Jeg kommer ikke med usande ting skal i vide alt hvad jeg har skrevet er fakta.
Hvorfår skriver du så ikke at du fik et kvinde menneske til at rige mig op for at svine mig til er det normalt åbenbart hos jer.
Hvis du havde svaret på mail
Hvis du havde skrevet send varen retur.
Hvis du havde skrevet kom op så finder vi en løsning.
Det gjorde du ikke du svarede ikke på mine mail jeg rykker flere gange da der er en 14 dages frist.
Du har selvfølgelig forsøgt at trække det her så de 14 dage var gået.
Du er selv skyld i at jeg har skrevet her, det skal retfærdigvis siges at jeg havde overvejet at slette det men konstaterede at vi var knap nået hjem da havde du været inde at skrive så må du forvente at jeg skrive igen.
Jeg ønsker dig held med butikken men jeg ville nok tage en kursus i kunde service
God vind og helbred til jer

31 maart 2020

Kære Børge.
Tak for din stjerne.
Dog vil vi gerne kommentere på det du har skrevet fordi det passer ganske enkelt ikke.
Man kan godt sende retur og alle ordrer på vores webshop har 14 dages returret medmindre det er bestillingsvarer. Dette var også oplyst til dig samt i vores betingelser på vores hjemmeside, hvilket er derfor du ikke kan levere det tilbage.
Desuden så skrev du en mail igår hvor webshoppen var gået hjem, og derfor du først får et svar idag.
Mvh Indehaver June Staun

REDIGERET , KL. 19.43 SAMME DAG:
Efter vi havde sendt mails til Børge, stod han i butikken en times tid efter uden forudgående aftale.
Selvom det er påvist både på vores dør, sociale medier og hjemmeside at vores fysiske butik er lukket for kunder grundet corona virussen, møder han alligevel op på vores adresse og går ind af døren sammen med hans kone. Vi havde ikke fået låst døren pga. 5 minutter forinden havde vi lige fået over 100 kasser møbler, selvom jeg påpegede da de kom ind at vi havde lukket. Dette ville jeg normalt aldrig sige til kunder, men i disse tider gør jeg det grundet mig selv og min familie er udsatte pga vores helbred. Dette var de tilsyneladende ligeglade med. Desuden snøftede hans kone hvor jeg spørger om hun er forkølet, hvor jeg får afvide at det er pollen allergi?. Vi havde lige modtaget en masse varer, og jeg var alene i butikken, dog med video overvågning hvor min kollega så med.
De lader som om at de er "kunder", og vil kigge på en bordlampe. Så da de siger at de gerne vil købe en lampe, spørger jeg dem om det skal betales på kort, og jeg taster ind på terminalen og stiller den sådan så vi holder afstand til hinanden. Så trækker han sit andet køb op af posen og siger meget vredt. SÅ kan vi betale med disse 6 dækkeservietter som du ikke vil tage retur. Jeg kigger op og er meget uforstående omkring dette, da jeg synes det er en meget mærkelig måde at handle på. Selvfølgelig kan de ombytte købet, men det er slet ikke dette han har haft i tankerne af gøre fra start eller spurgt om i mailsene til os. Det resulterer i at vi bliver verbalt overhalet og overrumplet af en meget uforskammet kunde, som synes jeg skal belæres om at drive virksomhed og jeg bliver talt meget ned til, samt trodser både vores vilkår som butik og regeringens forhold i corona tiderne. De tog så lampen med under armen, som har en værdi af 1649,- og det køb de havde betalt var 1200kr. Her står vi med underskud, og en vred kunde som blot havde lavet et fejlkøb, men ikke selv ville indrømme det og det skulle gå udover os som butik. Hvor er næstekærligheden henne?

REDIGERET EFTER OVENSTÅENDE SVAR:
Ja jeg forventede sagen var afsluttet da du købte varen den 26. februar og at vi ikke havde hørt fra dig udover den mail med at du ville have en returlabel fordi du havde fortrudt dit køb, hvilket vi forklarede dig at vi ikke tager bestillingsvarer retur. Det er langt over de 14 dages fortrydelsesret. Vi har aldrig haft noget imod at bytte varen til noget andet, men så hører vi fra dig i en mail som du sendte i går eftermiddags igen, hvor vi så selvfølgelig svarer dig når vi møder ind idag.
Vi har haft sendt dokumentation da du spurgte og endda igen idag, hvilket du også kan se af din mail, så det er ikke korrekt at du ikke har fået det.
At du henviser til en anden sag er også helt fint, men hvad du ikke ved er at vi siden hen har fået en tilfreds kunde som har købt igen fra os. Faktisk to af dem som har haft lavet en herinde.
Jeg driver på ingen måde vores virksomhed via trustpilot, fordi hvis vi gjorde, så ville vi også have opfordret vores kunder til at skrive herinde, og så ville der være MANGE flere anmeldelser. Med de få uheldige handler vi har haft igennem de mange år vi har haft drevet butik, de er landet her. Sådan er det.
Du kommer med nogle meget grove beskyldninger efterhånden synes jeg, hvilket er meget upassende. Vi fik ikke afsluttet vores handel eller samtale da du gik ud af vores dør før vi fik betaling for differencen eller en afslutning. Det er korrekt jeg tilbød jer den med 20% og det får I selvfølgelig også, men lampen har stadigvæk en værdi af 1649 kr. Så derfor vil du modtage en faktura på differencen pr. mail i morgen.
God aften til dig.

REDIGERET 01.04.2020
Kære Børge.
Det er også helt fint at I har optaget mig, fordi det har jeg intet imod, jeg eller vi har ikke sagt noget som ikke er ok. Ved at I er gået ind i vores forretning så har vi også optaget jer. Både video, tale og tlf opkald efterfølgende, hvor du endda bekræfter at du vil slette dette opslag da du havde fået en dyrere vare.
Men det ændrer stadigvæk ikke på hvordan du som kunde opfører dig overfor os som butik hvilket er derfor vi svarer dig offentligt herinde fordi så andre kunder kan se hvordan du er som kunde mod os som butik.

Vi er dog stadig meget uforstående overfor hvorfor du mener vi snyder dig som kunde?

Punkt 1:
Du har fået ombyttet den vare du ikke ville have til en anden vare.

Punkt 2:
Du har endda fået en vare som har en værdi af 1649,- hvor du kun har haft betalt 1200kr

Punkt 3:
Du HAR modtaget alt det vi har sendt til dig pr. mail endda ordrebekræftelses kopi, mail kopi samt vores betingelser.

Punkt 4:
Du har brudt vores forretningsbetingelser samt regeringens anmodninger ved at gå ind i vores butik selvom det er oplyst på vores hjemmeside, webshop, sociale medier og hoveddør at vi ikke tager imod kunder pga. corona virussen og smittefare.

Punkt 5:
Selvom vi sagde der var lukket, brød du også dette ved fortsat at være i butikken.

Punkt 6:
Du har desværre gjort dig selv meget upopulær på trustpilot, men så kan andre se hvordan du opfører dig overfor os som butik og erhvervsdrivende.

Punkt 7:
VI må konkludere at fordi du har lavet et fejl køb, og ikke vil indrømme dette, så har du en vrede som skal gå udover nogen - det er så os den vrede er rettet mod. Det er også ok, men jeg reagerer og svarer når du direkte er personlig mod os som virksomhed og beskylder os for at snyde folk.

Det er meget imod alle regler. Vi har haft butikken i 14 år samt haft firma siden 1983, og vi finder os ikke i den slags beskyldninger du laver, fordi de er usande, og du blot vil have at vi skal fremstå i dårligt lys og uprofessionelle.
Det er ikke vores skyld at du desværre har haft bestilt en vare hjem, som derefter ikke er som du håbede. Vi havde oplyst til dig omkring betingelserne før vi bestilte det hjem.

Vi slutter herfra og vil ikke besvare flere opslag eller lignede i dette opslag, medmindre der kommer usande beskyldninger igen. Hvis andre eller du skulle have flere spørgsmål må du henvende dig til os pr. telefon eller mail.

God vind og helbred til dig.

Staun Designbutikken
Indehaver June Staun

Bedste service

Tak for den bedste service ved køb af den smukke bourgie lampe.

28 februari 2020

Antwoord van Staun Designbutikken

Tusind tak for dine søde ord :-)

Service på højt plan

Service på højt plan. Altid god vejledning. Skøn butik med stort udvalg og de lækreste produkter.

18 februari 2020

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Her får man altid en varm velkomst og…

Her får man altid en varm velkomst og fantastisk god service! Butikken er virkelig flot og viser et imponerende udvalg af Kartells skønne møbler... Jeg har handlet der igennem de sidste 12 år nu og er aldrig blevet skuffet eller dårligt behandlet... kan kun anbefale Designbutikken!

17 februari 2020

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der er rigtig god service/vejledning og…

Der er rigtig god service og vejledning, samt et bredt sortiment.
Butikken ser os altid super flot ud.
Elsker mine ting fra Kartell, det er så stilet og lækkert.

17 februari 2020

Stor skuffelse

Jeg venter nu på 9. uge levering af to lamper. Har rykket for leveringsstatus flere gange. Fik at vide, at der ville gå 14-23 arbejdsdage pga juletravlhed. Jeg bad om en status efter 6 uger og fik en seneste leveringsdag 5 dage senere, men der kom ingen lamper. Så rykkede jeg dem igen, og fik at vide, at de ville være med i næste leverance. Nu er der så gået yderligere 2 uger, og jeg har intet hørt. Jeg finder det meget mærkeligt, at det skal tage så lang tid at levere to fabriksproducerede lamper. Da jeg bestilte lamperne, bestilte jeg også et speciallavet plankebord (hos en anden netbutik), hvor træet først skulle fældes i skoven, og det kom 5 uger efter! Men jeg tænker, at det desværre må være Design Butikken, der ikke har styr på ordrer og leverandører. Jeg håber meget, at jeg snart modtager mine lamper, men jeg vil helt klart overveje at bestille et andet sted fremover.

16 februari 2020

Kære Anja.
Tak for din 1 stjerne. Du bestilte disse lamper i december, vel at mærke at i de uger du har ventet har 3,5 af dem været fuldstændig lukket hos leverandøren i Italien grundet julen og helligdage i Italien hvor lamperne produceres. Og ja , det er meget beklageligt at vi ikke har kunne levere lamperne endnu til dig, og det har vi også undskyldt til dig pr. mail, men jeg vil sige at du siger at vi ikke har styr på vores ordrer er en MEGET hård kritik og desværre meget forkert. Du kunne jo have ringet til os pr telefon eller skrevet til os igen omkring dette. I din situation har Kartell haft problemer med at levere produkter i kobber farver, hvilket dine lamper lyder på. Dette omhandler ikke kun din ordre, men også andre ordrer med kobber farven. Det er noget som er helt ude af vores hænder og vi kan ikke andet end beklage. Men generelt synes jeg det er ærgerligt at når vi ingen gang haft taget betaling for dine varer at vi får en 1 stjernet bedømmelse. Vi gør og har gjort hvad vi kunne med dine lamper. Det er desværre lige så frustrerende for os at vi bestiller varer som ikke kommer, men vi kan ikke gøre noget. Jeg vil meget gerne at dette ikke bliver en offentlig debat fordi ellers ser vi gerne at ordren annulleres da vi ikke er interesseret i andet end glade kunder hos os. Desværre afskrækker dette andre kunder, hvilket vi som butik ser er helt forkert når vi har handlet med Kartell i over 14 år, som en af de eneste i Danmark. mvh June Staun, indehaver af designbutikken.dk