Jeg har købt et par shorts som viste sig og være i mega dårlig kvalitet så jeg sender retur på egen regning efter meget besvær og ingen svar om hvordan jeg sender retur. Jeg har stadig ikke modtaget m... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Køb af Kartell-stol I januar 2018 købte vi en Kartell-stol, som manglede en gummidut under det ene ben, hvilket vi skriftligt har gjort opmærksom på 5 gange siden. I oktober måned 2019 har vi ikke mo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Simpelthen verdensklasse service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ikke nok med June og Susanne oser af personlighed og charme på deres mange søde og sjove reels, så kræser de også om deres kunder. Har kun handlet online,... Toon meer
Først svar efter flere rykkere. Forventet levering angivet i ordrebekræftelse kan man ikke regne med. Der loves info om estimeret lev dato, hvis varen ikke er på lager. I 10 dage intet nyt. Ingen sv... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Vardevej 7, 7100, Vejle, Denemarken
- +45 75863223
- kundeservice@designbutikken.dk
- www.designbutikken.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 77% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Glimrende service
Jeg venter på min Kartell stol i dag, og ved allerede nu at jeg vil give Staun Designbutikken 5 stjerner. Jeg fandt produktet billigere et andet sted, men kontaktede så Staun angående deres prisgarenti og hvordan jeg indløste den. De svarede hurtigt og fortalte at der kun var én stol på lager i min ønskede farve. Så jeg valgte kun at bestille den ene (jeg skulle bruge mindst én stol til kommende arrangement).
Deres mails (selvfølgelig standard automatisk), gav den rette feeling, den virkede personlig uden at blive for meget, og da der var sket en forsendelsesfejl skrev de med det samme og beklagede, fortalte hvad der var sket, og hvornår jeg kunne forvente at modtage varen. Fejlen har været udenfor deres hænder, men synes det var dejligt at få besked så hurtigt ift. ændringerne. Til forskel fra hvor jeg tidligere har købt stole, fandt jeg først ud af efter 1 uge, at de ikke havde stolen på lager alligevel....
Når jeg skal have de næste par Kartell stole, vil det derfor helt sikkert være ved Staun de bliver købt.
Køb af Kartell-stol
Køb af Kartell-stol
I januar 2018 købte vi en Kartell-stol, som manglede en gummidut under det ene ben, hvilket vi skriftligt har gjort opmærksom på 5 gange siden. I oktober måned 2019 har vi ikke modtaget den manglende dut, ligesom vi ikke har hørt fra butikken en eneste gang. Stolen er ubrugelig uden dutten, da den står helt skævt. Meget useriøs forretning - vil fraråde al handel hermed.

Antwoord van Staun Designbutikken
Bestilte noget Kartell og der stod
Bestilte noget Kartell og der stod, at den ville blive afsendt samme dag, hvis man bestilte inden en time. Næste dag skrev jeg en mail til dem, fordi jeg undrede mig over ikke at have hørt noget. De oplyste så, at den ikke var på lager og der ville gå en uges tid. Inde på deres hjemside stod der stadig, at hvis man bestilte den ville den blive afsendt samme dag. Forklarede dem, at hvis jeg havde vidst, at den ikke var på lager, så havde jeg bestilt den på en udenlandsk hjemmeside, hvor det er billigere og de endda også har gratis fragt, men hvor det godt kan tage en uges tid, før man har varen. Men i dette tilfælde er det jo ligemeget, når jeg alligevel skal vente en uges tid. De påstod, at de havde sendt en mail om det, men under alle omstændigheder hvis mailen var dukket op, så var det jo først bagefter. Måske de så håber, at folk ikke gider afbestille!?? Jeg har i hvert fald ikke lyst til at handle der mere, for synes ikke rigtig om forretningsstilen...
God service og hurtige respons
Hurtig levering og god pris
Bestilte i weekenden en vare, da den var i restordre i en lokal butik. Det fremgik ved Staun, at min vare ville blive afsendt mandag, og det blev den, så jeg fik den i dag tirsdag - tilmed 150 kr billigere end ved den lokale forhandler. Super!
God service og opfølgning
Vi bestilte 2 bastole af mærket Kartell. Ganske kort efter at ordren var afsendt, fik jeg en venlig mail med info omkring at fabrikken i Italien var ferielukket i august, men at ordren var afsendt og jeg ville blive informeret ligeså snart de havde dem.
Da de fik dem i midten af September fik jeg en mail, at de nu var hjemme og hvordan jeg ønskede dem sendt og på hvilket tidspunkt.
Stolene kom som aftalt dagen efter og alt var i den skønneste orden. Nemt og smertefrit!
Dårlig service hos Staun Designbutik
Bestilte 4 lamper og 1 opbevaring af mærket Kartell. Det startede fint. Lamperne kom hurtigt, og opbevaring ville komme ugen efter - blev jeg lovet pr. telefon. Der gik dog 2 ½ uge før den kom. Og så havde den 3 markante ridser. Staun sagde det var P&T's skyld, men det var umuligt at de havde lavet de skader. Jeg måtte på posthus og sende retur, og der kom så ny, efter endnu 1 uge. Staun ville ikke refundere mig min udgift for fragt, trods de havde sendt mig en defekt vare. Så defekt vare og usand info vedr. levering. De fik dog hævet alle pengene, trods at den ene vare først blev endeligt leveret næste 4 uger efter ordre. Så dem springer jeg over næste gang!
Dit is Trustpilot