Smag er en individuel ting, men alle må syntes at designet på sengebordsskufferne er for lækkert. Jeg bestilte dem søndag aften og tirsdag formiddag havde jeg dem, det kan ikke gøres hurtigere. 5 stje... Toon meer
Transport: varerne var pakket forsvarligt ind og de kom hurtigt frem Produktet: så fin finish og funktion, glæder mig over at de skal være i mit hjem længe Service: der var velkomst brev og skruer t... Toon meer
Modtog de flotteste væghængte sengeborde nogensinde, super godt håndværk. Tak til dig, Gert 😉 Vil helt klart anbefale Designers First til mine venner og kolleger 👍
Smukke stilrene senge skuffer, med en gedigen tyngde og et køligt flot skandinavisk design. Hurtig leverance af et tidløst møbel, ovenikøbet med et personligt brev fra Gert, som efter eget udsagn er... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi tilbyder dansk design, produceret i Danmark – solgt til hele verden. Det eksklusive udvalg af dansk design interiør fra DESIGNERS FIRST findes kun hos os. Vi håndplukker de nye design, der finder vej til vores webshop, og vi tilføjer løbende nyheder til vores sortiment. De ting, du finder hos os, er nøje udvalgt, og vi tænker i kvalitet før kvantitet.
Hjulmagervej 4A, 7100, Vejle, Denemarken
- info@designers-first.com
- www.designers-first.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Smag er en individuel ting
Smag er en individuel ting, men alle må syntes at designet på sengebordsskufferne er for lækkert. Jeg bestilte dem søndag aften og tirsdag formiddag havde jeg dem, det kan ikke gøres hurtigere. 5 stjerner herfra!
Flot design
Transport: varerne var pakket forsvarligt ind og de kom hurtigt frem
Service: der var velkomst brev og skruer til ophængning med i pakken
Modtog de flotteste væghængte…
Smukt og enkelt kvalitets design
Super kvalitet - som altid, er vild med jeres gennemførte enkle design, service og hurtige levering.
Håber at I vil blive ved med at udvikle produkter til det mere minimalistiske udtryk.
God dansk kvalitet
Meget hurtig levering.
Varen var som forventet- god dansk kvalitet.
Hurtigt levering og lækkert design
Produktet lever fuldstændig op til mine…
Produktet lever fuldstændig op til mine forventninger og mere til👏
Lækkert produkt
Virkelig lækre sengeborde. Flot design, lækre materialer og ikke mindst hurtig levering.
Uovertruffen kunderservice og top kvalitet.
Uovertruffen kunderservice, lynlevering og high-end kvalitetsprodukter. (Beside sengeborde) fra den smukke danske designtradition. Mine bedste anbefalinger til Designers First 👍
Lækre produkter og god service
Virkelig lækre produkter (sengebord og hylde med knage), og elsker det er dansk designet og produceret.
Super god service ifm oplysning om leveringstid og ombytning (jeg havde bestilt forkert).
Flot og lækkert produkt til fair pris
Flot og lækkert produkt til fair pris, god service og hurtig levering.
Bedste service jeg længe har fået
Bedste service jeg længe har fået. Venlig, imødekommen, hurtig respons og ikke mindst levering langt hurtigere end aftalt. Ovenikøbet er det et produkt i rigtig god kvalitet. (Beside sengeborde)
Kan kun give mine allerbedste anbefalinger. Hvis bare andre satte service i samme grad som Designers First.
Vi har modtaget de smukkeste natborde…
Vi har modtaget de smukkeste natborde fra Designers First, og vi er virkelig imponerede. Kvaliteten er helt på højde med – og efter vores mening fuldt ud sammenlignelig med – de dyre, etablerede danske designere.
Man kan både se og mærke, at det er håndlavet dansk kvalitet. Finish, materialer og detaljer er gennemtænkte, og der er en solid tyngde og fornemmelse af ægte håndværk, som man sjældent oplever.
Natbordene er ikke bare funktionelle, men et designstatement i sig selv. Vi er meget glade for vores valg og kan varmt anbefale Designers First til alle, der ønsker ærligt dansk design og høj kvalitet.
Fem store stjerner
Hurtig levering - nemt og overskueligt mht. samling mv..
Utrolig smukt håndværk - og fantastisk service.
SÅ tilfreds !!
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice
Købte to sengeborde med afhentning i Vejle, og havde lidt problemer med afhentningen. Men fik en super god service, og virkelig glade for mine sengeborder.
Super flotte
Super flotte, funktionelle, enkle, gedigent håndværk
Vi er ovenud tilfredse
Anbefaler varmt
Hurtig og effektiv levering.
Hurtig og effektiv levering.
De fedeste sengeskabe. De er fantastisk flotte. De overgår mine forventninger, ud fra billeder på nettet. ⛄️☃️🧑🎄🎅

Antwoord van Designers First
Jeg købte 2 sæt BEDSIDE i hvid med grå…
Jeg købte 2 sæt BEDSIDE i hvid med grå skuffe.
Jeg blev først lige lidt forundret da jeg åbnede pakkerne. Fordi jeg troede at jeg havde bestilt et møbel, hvor skuffen var en gråmalet træskuffe. Så jeg dobbelttjekkede hjemmesiden, men der var oplyst at skuffen var i aluminium - så jeg havde læst forkert.
Efter at have overvejet lidt, valgte jeg at beholde dem, og er i dag super glade for dem.
De passer helt perfekt ind i stilen og i rummet.

Antwoord van Designers First
Smukt og genialt
Vi havde før et AK2405 i valnød men brugte aldrig skufferne.
Derfor ledte vi efter et lettere design.
Vi faldt over "Designers First" som havde som tilbød de fleste af de faktorer vi sætter pris på.
Lyst, let, Dansk Design, holdbarhed og god service.
Det er nu monteret og lever til fulde op til beskrivelsen.
Meget flot samlet, enkelt, super finish.
Vi er glade
Flotte produkter som lever op til…
Flotte produkter som lever op til forventningerne- hurtigt levering 👍
Lees meer over geverifieerde reviews.