Designers First Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smag er en individuel ting, men alle må syntes at designet på sengebordsskufferne er for lækkert. Jeg bestilte dem søndag aften og tirsdag formiddag havde jeg dem, det kan ikke gøres hurtigere. 5 stje... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Transport: varerne var pakket forsvarligt ind og de kom hurtigt frem Produktet: så fin finish og funktion, glæder mig over at de skal være i mit hjem længe Service: der var velkomst brev og skruer t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Modtog de flotteste væghængte sengeborde nogensinde, super godt håndværk. Tak til dig, Gert 😉 Vil helt klart anbefale Designers First til mine venner og kolleger 👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukke stilrene senge skuffer, med en gedigen tyngde og et køligt flot skandinavisk design. Hurtig leverance af et tidløst møbel, ovenikøbet med et personligt brev fra Gert, som efter eget udsagn er... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Meubelwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi tilbyder dansk design, produceret i Danmark – solgt til hele verden. Det eksklusive udvalg af dansk design interiør fra DESIGNERS FIRST findes kun hos os. Vi håndplukker de nye design, der finder vej til vores webshop, og vi tilføjer løbende nyheder til vores sortiment. De ting, du finder hos os, er nøje udvalgt, og vi tænker i kvalitet før kvantitet.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

30 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Unik design natborde

Vi har modtaget de smukkeste natborde. Minimalistisk design, kvalitet og materiale matcher 100% vores forventning.

26 april 2025

Antwoord van Designers First

Hvor er det skønt at høre. 1000 tak 👏👏.

Rigtig god kvalitet

Hurtig levering, meget sikker indpakning og et flot produkt med god finish.
Det vejer godt og føles som rigtig god kvalitet.
Godt arbejde.
Et forslag til forbedring vil være at gøre plads til et bagindført kabel, men det påvirker ikke min bedømmelse.

24 april 2025

Antwoord van Designers First

1000 tak. Både for ordren, de pæne ord, og den tekniske anbefaling 👍👍.
Alt det bedste herfra....Gert

Så smukke

Senge borde af høj kvalitet og et så flot design- lever virkelig op til billederne.
Er så glade for dem.

14 maart 2025

Antwoord van Designers First

Hvor er det skønt at høre.....👏👏👏.
Mange hilsener...Gert

Flot og enkelt design

Meget hurtig levering og selv her under påsken, de lever op det jeg havde forventet og jeg kan anbefale til alle og en hver at købe dem.

19 april 2025

Antwoord van Designers First

1000 tak for anbefalingen og fordi du har handlet hos mig 👌👌.

Bedste køb

Hurtig levering, alt fungerede.
Produktet lever op til forventninger.
Flot design.
Anbefales.

5 april 2025

Af hjertet tak 👏👏.

Høj kvalitet

Høj kvalitet, smuk og enkel design - en super service med hurtig levring og en god beskrivelse af monteringsprocessen. De bedste anbefalinger her fra!

28 maart 2025

Antwoord van Designers First

Skønt - jeg takker mange gange 👏👏.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og flot produkt!

Lynhurtig levering, flotte produkter der overstiger forventningen på både kvalitet og udseende. Glæder mig til at bruge produkterne.

25 maart 2025

Herligt - 1000 tak 😊.

Høj kvalitet i produkterne

Høj kvalitet i produkterne. Ekstrem god service og leveringstid for et lille firma. De varmeste anbefalinger herfra.

21 maart 2025

Antwoord van Designers First

1000 tak for både handel og anbefaling. Så kan jeg ikke ønske mere....😉.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stilrent design og hurtig ekspedition

Har bestilt og modtaget 2 stk Bedside væghængte senge borde. Kvaliteten, levering osv var super, vores allerbedste anbefaling herfra.

16 maart 2025

Antwoord van Designers First

Dejligt at høre. Jeg takker mange gange👍👍.

Smukkeste møbler

Vi har brugt lang tid på at finde de helt perfekte sengeborde, vi falder tilfældigt over Designers-first og bestiller 2 smukke sengeborde.
De kommer efter få dage, og vi er super tilfredse, fantastisk kvalitet og virkeligt smukt dansk design. Mine varmeste anbefalinger

6 maart 2025

Antwoord van Designers First

"Gode ting kommer til dem der venter..." 😉. Af hjertet tak for anbefalingen.
Bedste hilsener..... Gert

Har købt 2 stk BESIDE

Har købt 2 stk BESIDE.
Hurtig levering og super fin service ved personlig henvendelse.
Designers First får min varmeste anbefaling

27 februari 2025

Antwoord van Designers First

1000 tak for både handel og anbefaling 👍👍👍.

Rigtig god købs oplevelse

Rigtig god købs oplevelse, hvor service, pris, kvalitet og levering lever op til alle mine forventninger og ønsker. Vil helt sikkert handle der igen, og kan klart anbefale dem og deres produkter - jeg købte beside sengebordene.

10 januari 2025

Antwoord van Designers First

1000 tak - skønt at høre at det har været en god oplevelse. Så er det hele umagen værd....😉.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin kvalitet

Hurtig ekspedition, købt 2 sengeborder, kvaliteten lever op til det ønskede. Alt i alt tilfreds

30 januari 2025

Antwoord van Designers First

Fantastisk - så er vi 2 😉.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og god kvalitet

Har købt to Beside natborde, og vi er meget glade for dem. Vi skiftede mening om farvevalg efter bestilling, hvilket blev håndteret ved et hurtigt opkald og en mail. Vi fik fantastisk service, god produktkvalitet og varen var meget nænsomt pakket ved levering. Alt i alt en gennemført oplevelse af luksus hele vejen igennem processen.

9 januari 2025

Antwoord van Designers First

Fedt - det er sådan det skal være. Og ja, nogle gange skal det lige være en anden farve for at være helt rigtig, og det har jeg stor forståelse for 😊👍.
Bedste hilsener.....Gert

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smukt dansk design og topservice!

Hurtig leverance af et tidløst møbel, ovenikøbet med et personligt brev fra Gert, som efter eget udsagn er både direktør, fejedreng, indkøber med mere 🙂
Klar anbefaling af et produkt der oser af kvalitet, så drop nu alt det Temu møg og støt de danske designere, det er smukkere og giver noget godt at kigge på hver dag!

3 januari 2025

Antwoord van Designers First

1000 tak - og ja, jeg har mange funktioner i mit lille firma. Og alle er lige vigtige (...næsten 😊).
Mange hilsener...Gert

Hurtig levering.

Hurtig levering.
God kvalitet på de sengeborde jeg har købt

4 januari 2025

Antwoord van Designers First

Dejligt - så er det som det skal være 😊.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sengebordene er købt og de lever 120%…

Sengebordene er købt og de lever 120% op til forventningerne. Utrolig kvalitet og man kan mærke, at de er lavet med passion. Kan varmt anbefales.

16 december 2024

Antwoord van Designers First

Fedt når man kan komme over 100% ift. forventningsafstemning. Så kan det ikke være helt skidt 😊.
1000 tak.....Vh. Gert

Super kvalitet

Super fine sengeborde i god kvalitet. Meget lette at sætte op og god vejledning til.
2 dage fra bestilling til levering. Kan varmt anbefales at handle her.

1 december 2024

Antwoord van Designers First

Skønt at høre, og 1000 tak fordi du valgte at handle hos mig 👍.

Dit is Trustpilot