Smag er en individuel ting, men alle må syntes at designet på sengebordsskufferne er for lækkert. Jeg bestilte dem søndag aften og tirsdag formiddag havde jeg dem, det kan ikke gøres hurtigere. 5 stje... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Transport: varerne var pakket forsvarligt ind og de kom hurtigt frem Produktet: så fin finish og funktion, glæder mig over at de skal være i mit hjem længe Service: der var velkomst brev og skruer t... Toon meer
Modtog de flotteste væghængte sengeborde nogensinde, super godt håndværk. Tak til dig, Gert 😉 Vil helt klart anbefale Designers First til mine venner og kolleger 👍
Smukke stilrene senge skuffer, med en gedigen tyngde og et køligt flot skandinavisk design. Hurtig leverance af et tidløst møbel, ovenikøbet med et personligt brev fra Gert, som efter eget udsagn er... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi tilbyder dansk design, produceret i Danmark – solgt til hele verden. Det eksklusive udvalg af dansk design interiør fra DESIGNERS FIRST findes kun hos os. Vi håndplukker de nye design, der finder vej til vores webshop, og vi tilføjer løbende nyheder til vores sortiment. De ting, du finder hos os, er nøje udvalgt, og vi tænker i kvalitet før kvantitet.
Contactgegevens
Hjulmagervej 4A, 7100, Vejle, Denemarken
- info@designers-first.com
- www.designers-first.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Super oplevelse
Jeg brugte chat funktionen til afklarende spørgsmål, og det gjorde udslaget at jeg bestilte de 2 sengeborde. Der var hurtig respons og jeg følte mig tryg ved at handle.

Vi bestilte BESIDE sengeborde
Vi bestilte BESIDE sengeborde, de er super flotte og kvaliteten er i top. Der bliver man ikke skuffet.
Vi bestilte Søndag aften og modtog dem allerede Tirsdag formiddag, selvom der står levering 4-7 hverdage. Så super god oplevelse.

Super Kundenservice
Super Kundenservice. Am Sonntag bestellt und schon am Dienstag in Süd Deutschland erhalten.

Over al forventning
Virkelig hurtig levering og fantastisk kundeservice ifm ombytning. Virkeligt smukt møbel som er over al forventning. Kan virkelig kun anbefale at handle ved Designers First.

Fantastisk og veldesignet produkt
Fantastisk og veldesignet produkt - vi har købt 2 BedSide XL og de er bare så smukke. Det er virkelig lækkerhed i reneste funktionelle form. Kæmpe anbefaling af Designers First herfra.

Super kvalitet
Super kvalitet på bedside, og ikke et samleprojekt som jeg først havde frygtet.

Antwoord van Designers First
Fint produkt der kun kan anbefales
Fint produkt der kun kan anbefales.
Hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse.

Alt som det skal være
Jeg har modtaget to fine sengeborde, der lever helt op til mine forventninger. Levering var hurtig. Kan kun anbefale :)

Nemt og bekvemt
Nemt og bekvemt - levering som forudsat og varerne bestillingssvarende.

Antwoord van Designers First
Jeg tog tilløb meget længe
Jeg tog tilløb meget længe, men nu har jeg købt to sengeborde - besidde og de er bare så fine. Virkelig god kvalitet og smuk finish. Forøvrigt også hurtig levering.

Antwoord van Designers First
God service og levering var hurtigere end forventet
Bestilte 2 stk. - BESIDE XL - sort m. mørk egetræsskuffe og messing skrue. Super lækkert produkt der føles som om det er lavet af gode materialer. Indpakningen af produktet var god så ingen transportskader og leveringen skete en uge tidligere end lovet. 💪

Antwoord van Designers First
Smukke pladsbesparende sengeborde i…
Smukke pladsbesparende sengeborde i flot design. Hurtig levering.
Hurtig respons på spørgsmål på produkt…
Hurtig respons på spørgsmål på produkt og hurtig levering 😃
Lækkert design

Antwoord van Designers First
Never got my items (two beside xl)
Never got my items (two beside xl). The company blaims the shipping company. The shipping company has no real customer service. I now consider both the items and my money lost.

Antwoord van Designers First
Jeg Bestilte varer men får senere en…
Jeg Bestilte varer men får senere en annullering af ordren, da varen ikke er på lager og man ved ikke hvornår den kommer på lager.
Hvorfor stod det ikke på hjemmesiden at varen ikke er på lager? Så jeg ikke skulle igennem hele bestillings seancen??

Antwoord van Designers First
Varen levede op til forventningen
Forsvarlig emballage
Varen intakt ved levering
Bestilte to varer og fikk beskjed to…
Bestilte to varer og fikk beskjed to uker etter bestilling at dere ikke kunne levere varen.