3 5ah powerstack accus kapot uit 2024, minder dan een jaar in gebruik. Alle 3 gestopt met opladen, oranje lampje brand op oplader, doet niks. Sterkte ermee want dewalt heeft 0,0 coulance. Na 5 kee... Toon meer
Zaagtafel 7942 gekocht maar deze ging na 2 jaar amper gebruiken kapot. Helaas is Dewalt niet bereid verantwoordelijkheid te nemen voor een zeer slecht product. Sterker nog ik moest 25€ verzendkosten b... Toon meer
Uiteraard weer belachelijk dat je altijd 1 ster moet geven want 1 ster is dus 1 ster teveel. Je kunt apparaten registreren tot einde van de maand en dan krijg je gratis accu echter moest je kopen... Toon meer
zeer slecht bedrijf als organisatie. Machines zijn prima niks mis mee zelfs uutstekend (dewalt xr), voor de rest zijn het dozenschuivers, en lopen ze jaren achter op andere grote merken kwa webs... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
DeWalt is an American worldwide brand of power tools and hand tools for the construction, manufacturing and woodworking industries.
East Joppa Road 701, 21286, Towson, Verenigde Staten
- www.dewalt.com
Kettingzaag spanner vastgelopen
Kettingzaag spanner vastgelopen. Te strak aangedraaid?! Hele machine kapot na 5 weken. Zonde van mijn geld!
Acties/ aanbieden voor reparatie binnen garantie
Ellende begon een half jaar geleden met het aanmelden van een aantal actie producten en aanvraag voor de gratis power stac accu. Dit heeft aan tijd meer gekost dan al die machine's bij elkaar gekost hebben. Nummers kloppen of niet compleet en mocht het uiteindelijk toch lukken met hulp van een medewerker dan krijg je bericht dat het nog drie maanden gaat duren. Oke prima. Dan blijkt er een probleem met de draairichting van de schroef machine en wil hem voor reparatie aanbieden. Aangemeld bij de walth maar niet bij toolmax waar ik hem had gekocht. Jammer joh! Blijkt onmogelijk want geen enkele winkel of walth dealer neemt hem aan.
Goed de bale van de walth
Prijs gewonnen met promotie. Dewalt geeft niet thuis. Servicedesk ronduit slecht.
Inmiddels een half jaar geleden contact opgenomen met Dewalt mbt tot een prijs welke ik gewonnen had op de officiële dewalt website. De servicedesk is enorm langzaam en lost het probleem niet op.
slechte service en onbetrouwbaar!
Zeer klant onvriendelijk bedrijf met zeer slechte service en zo te lezen ben ik niet de enigste. Ze hebben een actie en daarbij kan je bij besteding van €250, €600 en vanaf €900 gratis artikelen krijgen. Nou ik gok dat je nog beter in de efteling bij de sprookjes boom kan gaan zitten dat is meer waarheid als deze actie. Mijn aanvraag is nu 3 keer afgewezen en elke keer dezelfde smoes zeg gewoon eerlijk we hebben ons verkeken en de actie is voorbij! Wat een onvriendelijke en slecht bedrijf is dit gelukkig kan ik nog retourneren ik stap over naar Makita!
Ik heb een combiset gekocht
Ik heb een combiset gekocht, ik had al zo'n combiset maar die kwam uit 2007 en daar waren de accu's slecht van geworden de nimh accu's en die zijn niet meer los te krijgen. De machines zijn nog steeds goed dus ik ben zeer tevreden over de levensduur. Daarom een nieuwe combiset gekocht. En ik heb de gratis accu er gelijk bij gekregen heb er niet op hoeven wachten
Zeer slechte service, niet betrouwbaar en achterbaks.
Zoals anderen ook al schrijven, één ster is nog te veel. Ik heb een DW701 type 1 afkortzaag. Omdat bij gebruik de beschermkap niet meer functioneerde, dacht ik deze aan te bieden ter reparatie. Na een week kreeg ik de mededeling dat de machine niet meer te repareren was en dat er geen onderdelen meer van waren, maar ze hadden nu toevallig wel een leuke aanbieding voor € 550. Hier ben ik niet ingetrapt en ik heb de machine terugontvangen maar wel met een kapotte hendel (die was niet kapot bij inzending). Daarna zelf via internet gezocht naar onderdelen en wat schetst mijn verbazing, alle onderdelen zijn gewoon te bestellen. Ook zijn er tekeningen beschikbaar. Naar nu blijkt was er niets kapot maar alleen een staafje dat niet goed zat. De machine heb ik zelf gerepareerd. Gezien de zeer slechte service van De Walt en het proberen om een nieuwe machine aan te smeren is mijn vertrouwen in De Walt en haar producten helemaal weg. Ik zal dus nooit meer een DeWalt product kopen.
Promotie of wegjaagactie?
Ik kan me scharen in lange rij ontevredenen over de DeWalt acties. In mijn geval voor een gratis product. Netjes aangemeld maar in tweede aanleg met uploaden finale factuur is iets misgegaan zonder dat ik dat in de gaten heb gehad. Omdat er maar niets kwam (niet ongebruikelijk zo blijkt) toch eens aan de bel getrokken en toen pas gerealiseerd. Natuurlijk wordt dat dan netjes opgelost, … zou je denken, maar nee hoor, je bent te laat, we kunnen (lees: willen) niets voor je doen. Bedankt hè. Concullega’s met een M, jullie hebben er een klant bij.
Een ster is nog te veel
Een ster is nog te veel. In april een multitool gekocht met gratis accu binnen 8 weken. Word oktober, als je hem dan krijgt. Zie dat er nog verschillende acties lopen met gratis accu, schandalig om zo te handelen. Had ik dit geweten dan had ik een ander merk gekocht.
Machines gekocht met "gratis" accu(s)…
Machines gekocht met "gratis" accu(s) echter komen die accu(s) niet binnen. Dus toch maar extra geld uit gegeven om accu's zelf te kopen aangezien we al begonnen waren met verbouwen. Dat vonden we erg jammer! 4 sterren want het zijn wel fijne machines.
Edit: uiteindelijk zijn dus accus aangekomen! ~ 5 maanden later.
Onacceptabele gratis accu actie
Ook ik ben een slachtoffer van de gratis accu. Erop vertrouwende dat de gratis accu binnen 8 weken zou komen vast een multitool zonder accu, ik moet nu dus tot oktober wachten en zolang constant accu’s wisselen.
half jaar wachten op GRATIS accu
9 Weken wachten op een GRATIS accu.
Wegens succes kan het nog tot eind oktober duren.
Machine kan je niet gebruiken en de garantie is ook al ingegaan.
O ja. Staat uiteraard in de kleine lettertjes krijg je te horen..
Waardeloze accu actie
Waardeloze accu actie.
In mei machines met gratis accu’s gekocht. Eind juli nog niets binnen. Nu bericht dat het oktober wordt.
Dus 5(!) maanden wachten is tot ze doen wat ze beloven. Inmiddels heb ik hun rommel niet meer nodig. Heb machines met 220volt snoer gebruikt.
Binnendienst houdt zich van de domme.
De zaak gaat naar de rechtsbijstand
KOOP HET NIET !!!! Oplichters
Bar slecht
Bar slecht, nul sterren.
7 machines gekocht voor mijn werk met de belofte van een gratis accu bij iedere machine.
Toen bleek het acht!! weken te duren, ok, kan gebeuren... maar die acht weken zijn nu voorbij en nu krijg ik vandaag een mailtje dat ik ze pas in Oktober krijg.
Daarop heb ik geantwoord dat dat echt niet kan en ik kreeg als reactie dezelfde standaard email terug.
Ik breng alles na de vakantie terug maar de leverancier en ik stap over op Makita.
Waardeloos dit.
Product gekocht met gratis batterij…
Product gekocht met gratis batterij erbij. Machine na iets meer dan ander halfjaar geleverd door productie vertraging en plots had ik geen recht meer op de gratis accu omdat de actie verlopen was... Op het moment van aankoop daarover contact gehad met hun waar beloofd werd dat ik achteraf de factuur kon doorsturen en dat dit dan verwerkt zou worden. Meerdere malen proberen te communiceren dat dit niet mijn fout was dat hun productie vertraging had, dat zij degene waren die dit artikel toen als deelnemend product van hun actie hadden vermeld en dat zij hun producten maar anderhalf jaar later verstuurd hadden. Maar dat begrepen ze blijkbaar niet. Slechte service hiervoor, dit werd zogezegd hogerop bij hun besproken maar dan stel ik mij toch vragen hoor...
Te lange levering
Multitool van de walt gekocht bij omdat daar actie gratis accu bij zat.
Na 10 weken nog geen accu.
Smoesjes was door het groote succes kon het wat langer duren.
Dit heb ik in mijn leven nog nooit meegemaakt dat een levering van zo'n groot merk zo lang duurt.
Waardeloos!!!!👺
Bij Toolstation multitool gekocht
Bij Toolstation multitool gekocht, zou binnen 8(!!!) weken een accu ontvangen. Dat was voor mij de reden om voor DeWalt te kiezen. En al mijn gereedschap te vervangen voor DeWalt. Want één accu platform heeft mijn voorkeur. Nu, 10 weken later heb ik de accu nog steeds niet ontvangen en ga de keuze voor een ander merk maken. Ik kreeg nog wel een e-mail van DeWalt dat de levering nóg langer gaat duren vanwege ‘overweldigend succes’. Ik was reeds gewaarschuwd voor de slechte service van DeWalt, maar was eigenwijs. Goede raad… en dan iets met goud.
Zeer slechte service
Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven. Verschrikkelijke service. Gemiddeld gaat het gereedschap 2 3 jaar mee en dan is het nooit meer te repareren.
Laser vsn 1400 euro na 3 jaar kaduuk en kost 750 euro om te rapareren???? Je wordt belazerd. Klantenservice is ook onbereikbaar.
Bij Mastertools.nl een hogedruk…
Bij Mastertools.nl een hogedruk reiniger van DeWalt gekocht. Wordt vanuit DeWalt geleverd zonder aanzuig filter, komt daar dus gewoon door de kwaliteitscontrole (hebben ze die dan eigenlijk wel). Wacht al meer dan twee weken op nalevering, hoe moeilijk kan het zijn om een pakketje op de post te doen? Slecht, naar mijn mening beter een ander merk kopen.
I de kruimeldief…
Ik koop speciaal de kruimeldief omdat ik daar een powerstack batterij bij krijg.
De batterij heb ik ontvangen maar de powerstack werkt niet op de kruimeldief.
Dus alle xr machines zijn NIET COMPATIBEL met powerstack. Dewalt heeft dat ook toegegeven maar toch blijft de reclame verdergaan.
Ik heb bij toolstation en multitool…
Ik heb bij toolstation en multitool besteld en zou en accu gratis erbij krijgen via de walt dus hele inschrijven en de hele mikmak en bellen nu bijna een maand en nog steeds niet De accu ontvangen en daardoor kan ik mijn multitool zonder accu niet gebruiken voor mijn werk ! Als er 0 ster was had ik op gedrukt service en klantvriendelijkheid 0.0