Tot tweemaal toe een afspraak gemaakt om naar een lekkage te kijken die het timmerwerk van onze dakgoot ernstig aantast. De eerste keer niet komen opdraven zonder bericht, een tweede poging gedaan na... Toon meer
Wil Dewus en zijn mensen hebben binnen 4 dagen mijn dakpannen vervangen (incl. nieuwe stoflatten en panlatten en opendampfolie), de zonnepanelen verwijderd en herplaatst en nieuwe bitumen aangebracht... Toon meer
Van de week heeft Willie Dewus en zijn team uit Heerhugowaard op onze woning nieuwe dakpannen geplaatst (met nieuwe dakfolie en panlatten). Het karwei snel en zorgvuldig gedaan. Ook de zonnepanelen zi... Toon meer
vandaag een klus laten uitvoeren door deze fijne vakmensen, tussengoten opnieuw inbranden. Was best pittige klus maar netjes uitgevoerd. Werkplek ook weer keurig achtergelaten. Dit was de tweede kee... Toon meer
Hallo mijn naam is Willie Dewus en ik ben de eigenaar van Dewus Dakwerken. Na 20 jaar ga ik nog steeds iedere dag met plezier aan het werk. Ik werk aan uw dak alsof het mijn eigen dak is.
Nederland
- www.dewusdakwerken.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
vandaag een klus laten uitvoeren door…
Dit was de tweede keer dat ze voor ons een klus uitvoerden, volgend jaar komt er een nieuwe klus aan.
Onbetrouwbaar
In de eerste instantie snel contact en snel ter plaatse.
De mannen waren vriendelijk en leken professioneel en betrouwbaar. Met de nadruk op leken.
Er moest een stuk beschadigd/rot dakbeschot vervangen worden en een velux raampje plaatsen. Dit is mijn inziens prima gebeurd, maar helaas zijn ze delen van het dakbeschot vergeten te repararen.
Daarnaast hebben ze de aanwezige zonnepanelen slecht teruggelegd waardoor vogelschroten ontbreken, of nog erger; dakramen niet meer open gaan omdat de panelen blokkeren.
Ze stelden een datum voor om dit allemaal op te lossen. Wel vroegen ze om een aanbetaling, zodat ze verder konden werken. Daar rook ik al onraad, maar was toch te goed van vertrouwen.
Helaas kwam er vervolgens niemand meer opdagen en ook van de heren zelf geen reactie meer, alleen van de receptioniste(?) die telkens zgn. een terugbel verzoek met spoed aanmaakt omdat de mannen druk zijn. Uiteraard word je niet meer teruggebeld; alle communicatie valt dood.
Lieve mensen ga niet in zee met deze dakdekker want je word voorgelogen van hier tot Tokio.
Komen afspraken niet na
Allereerst prima contact, kwam snel langs en prima offerte en betaald. Afspraak lastminute gecanceld door bedrijf (prive) nieuwe afspraak weer niet komen opdagen. En de compagnon reageerde eerst wel maar vervolgens ook niet meer
Vriendelijke mannen snel geholpen!
Vriendelijke mannen snel geholpen!
Probleem direct gevonden en opgelost!
Zeer tevreden echte aanrader!
Gigantische lekkage gehad
Gigantische lekkage gehad! Na meerdere bedrijven langs te hebben gehad was de lekkage nog steeds niet verholpen ik kwam op Google dewusdakwerken tegen en hebben mij super geholpen en na maanden eindelijk van de lekkage af bedankt mannen 💪🙏
Positieve ervaring
Wij hebben tot nu toe een hele positieve ervaring met Dewus dakwerken en in de eerder geschreven negatieve reviews herkennen wij ons gelukkig niet. Na de dakinspectie ontvingen wij een duidelijke prijsopgave voor de renovatie van ons dak. Omdat wij later twijfelden of bepaald houtwerk mogelijk ook aan vervanging toe was, kwam de eigenaar dezelfde week nogmaals langs om dit te bekijken. Vervanging bleek niet nodig te zijn en dit beschouwden wij als een eerlijk advies.
De communicatie verliep zowel via WhatsApp als telefonisch goed.
De medewerkers zijn hardwerkende en vriendelijke mensen en na afloop is alles netjes achter gelaten. Wij zijn blij met ons 'nieuwe' dak.
Prima renovatie van dak
Schrok eerst van de negatieve ervaringen op trustpilot.
Toch met ze in zee gegaan. Geen spijt gehad, redelijke prijs, snel en het dak ziet er goed uit. Jammer dat de communicatie meer per mail sneller gaat dan telefonisch.
Geen goed bedrijf, Geen communicatie & slechte kwaliteit
Geen goed bedrijf, komen in eerste instantie snel langs, mooie prijs ook. Uitvoering was ook nog redelijk snel en vriendelijke uitvoering destijds. Bij lekkage nog 2 keer iemand langs gehad, probleem is niet verholpen. Mijn dakbeschot en dakisolatie zit inmiddels onder de schimmel van langdurige lekkage al maanden. We hebben dakramen laten plaatsen, die er dus niet goed in gezet zijn, scheef en lek rondom. We hebben het dak laten impregneren wat niet is gebeurt. Dak folie betaald wat maar voor de helft geplaatst is. 2 dak doorvoeren laten dichtmaken waar ze gewoon een dakpan op hebben gelegd en geen folie, isolatie of hout dus wekenlang tocht gehad. Kortom, schijn bedriegt, Dewus is gewoon een hele slechte keuze kwa dakdekkers. Ik zou zeker verder zoeken naar een andere partij.
Amateurs!
Die ene ster is Dewus dakdekker niet eens waard! Ze zouden het hele dak renoveren en isoleren. Het enige wat ze gedaan hebben is een plaat vervangen en over de bestaande isolatie heen bitumen neergelegd. Vervolgens zo slecht af gewerkt dat er nog steeds lekkage is. 2 keer zijn ze daarna nog langs geweest (met moeite, zeer slecht te bereiken) en hebben iets “dicht” gemaakt. Daarna kan je ze nooit meer bereiken! Heeft handen vol geld gekost. Ook onze rechtsbijstand erop gezet en ook daar wordt niet op gereageerd. Uiteindelijke andere dakdekkers laten komen en gaven aan dat het een stel amateurs waren geweest en eindelijk is het nu voor elkaar! Dus mocht je ze in willen huren… doe het niet! Daarnaast zijn al meerdere slechte recensies verwijderd van deze site.. er zijn nog veel meer gedupeerde!
Garantie ????
Schoorsteen goed afgewerkt,
Schoorsteen kap is van dak gewaaid (schade op auto)en dakgoot rooster is niet terug geplaatst.
In mei zijn ze geweest.
Div.keren gebeld maar nemen geen contact op.
Dus dit bedrijf geeft dus geen garantie.
Van de regen in de drup
Dewus dakwerken heeft mij letterlijk van de regen in de drup geholpen. Mijn ‘gerenoveerde’ dak (advies ivm aanschaf zonnepanelen) laat lekkages achter, niet 1x, niet 2x maar wel 3x! Het bedrijf lost de eerste 2 heftige lekkages op, maar bij de 3e laten ze niets meer van zich horen. Terwijl ik 10 jaar garantie heb. Pas op voor dit bedrijf!