Diertotaalservice Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,1

Als je het terrein opkomt is de lucht al te ruiken. Er zitten mooie kippen. Alleen zitten er veel kippen met snot(IB infectie )in de groep. Ook veel kippen zijn kaal. Bij de duiven lag er een duif die... Toon meer

Op de website staat vermeld dat kattenbakgrit alleen wordt verzonden in combinatie met voer. Ik heb zowel voer (12kg) als grit (120lt) besteld, maar alleen het voer gekregen. Ik had namelijk het per o... Toon meer

- op 19/10 bevestigingsmail van mijn bestelling ontvangen -1 kattenstoel teddy bordeau + 1 reservehoes bordeau -er werd mij gemeld dat ik voor bordeau een levertijd van ongeveer... Toon meer

Voedseldieren in een dikke laag schimmel. Dat was normaal volgens hun...Maar wel 2x zo duur als andere winkelaa Tropische dieren zitten er gortdroog bij. Kapotte plekken in het tapijt waar je over str... Toon meer

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Altijd zeker

ik heb al jaren lang ervaring met Diertotaalservice. Altijd hulpzaam. Altijd vertrouwbaar. Een wat een selectie!!!

26 september 2013

Farmfood Classsic , Goede voeding, mijn hond is er blij mee!

Farmfood is niet overal te koop,
Gezocht en gevonden, Diertotaalservice.
Netjes en snel geleverd,binnen 2 dagen .
Farmfood is the best voor mijn herdershond. super.
Hij vind het lekker, en hij kijkt mij zo dankbaar aan.
Ook mijn hond, geef ik geen voer met die enge toevoegingen.
Goede voeding. geen dokterskosten,
De brokjes zijn klein, dus goed voor groot en kleinen honden.
Gelijk 2 zakken genomen, en diertotaalservice blijft nijn leverancier.Bedankt!

24 september 2013

super service

super site voor het bestellen van al uw benodigdheden voor uw huisdier. snelle levering.

11 september 2013

Super service, flexibel en snel

Hoi,

Wat fijn dat de bestelling nog kon worden aangepast na een email van mij waarin ik niet eens mijn klantnummer had vermeld. Ik was er super blij mee, ook blij om het feit dat het door mij teveel overgemaakte al was overgemaakt op mijn rekening.

Bedankt

7 september 2013

Goede service en levering

Ik had vrij laat op zondag avond iets besteld wat pas donderdag geleverd kon worden (KVV, diepvries) omdat ik onder die regio viel. Andere bezorgdag was maandag, maar omdat het op zondag vrij laat besteld was, nam ik aan dat het pas donderdag zou komen. Voor mij geen probleem.
De dag erna op maandag werd ik gebeld of ik thuis was en de bestelling geleverd kon worden. Ze belden vooraf omdat het om diepvries ging en ze niet wilden dat het zou smelten als ik niet thuis was. Topservice en binnen een half uur stond de bezorgbus voor de deur.
Ik zal zeker nogmaals bestellen en raad Diertotaalservice ook zeker aan.

25 augustus 2013

Super snel verstuurd

Jammer dat je geen mail krijgt dat ze het verstuurd hebben en dat je het dan ook kan volgen waar het pakketje is

18 augustus 2013

Betere communicatie zou fijn zijn

Dinsdag werd een bestelling bezorgd, maar er was iets niet op voorraad. Dat zou woensdag verstuurd worden. Donderdagochtend nog niets gehoord, geen mail of wat. Toen heb ik gebeld en dezelfde dag zou het pakket verzonden worden. Vrijdag nog geen mail met track en trace. Na aantal keren bellen steeds geen gehoor gekregen, dus mail gestuurd. Later email contact gehad over de, door mij niet ontvangen, track en trace code.

Volgens dts stond de track en trace op een mail die ik eerder keeg, maar dit is onjuist. Ik heb de mails een aantal keren bekenen en op geen enkele mail stond een track en trace. Ook zou ik volgens dts op vrijdagochtend een mail gehad hebben, maar dit klopt ook niet want toen heb ik geen mail van dts gekregen anders zou ik niet proberen te bellen en later zelf een mail sturen. Dts suggereerde dat ik niet goed heb gelezen en wimpelen hun fout af op de klant. Jammer.

Bestelling is vrijdagmiddag toch nog in goede staat en achteraf snel aangekomen, maar een betere communicatie zou op zijn plaats geweest zijn.

17 augustus 2013

Nette afhandeling na niet op voorraad artikel

Ons honden ligbed was niet op voorraad. Helaas moest ik hier wel zelf over nabellen en kreeg geen bericht dat het artikel niet op voorraad was. Dit zou een aandachtspunt voor jullie voor de volgende keren kunnen zijn. Maar daarna prima geholpen en de service gehad om het product extra snel te laten bezorgen. Nette afhandeling en goede service!

17 augustus 2013