Dincykelservice Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og fine priser😀 Jeg har benyttet dincykelservice af flere omgange og hver eneste gang har jeg været fuldt ud tilfreds. Min cykel er blevet hentet og afleveret med et smil og jeg har være... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service og klarhed. Dejligt med en super professionel faglig vurdering og gennemgang. Udførlig faktura. Jeg er en meget tilfreds kunde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem og hurtig afhentning/aflevering samt reparation af min elcykel, som var punkteret (tredje gang inden for kort tid). I første omgang troede jeg det kun var en lapning, men cykelmekanikeren send... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Fietsenwinkel
  2. ook in
  3. Fietsaccessoirewinkel
  4. Fietsenmaker

Geschreven door het bedrijf

Vi er et dedikeret cykelværksted, som kun driver værksted. | Vi koncentrerer os om at give jer den bedste service og hurtig ekspedition. | Vi henter og bringer din cykel - nemt og ligetil. | Vi laver alle typer af cykler. | Kassecykler, hverdagscykler, børnecykler, elcykler, racer, gravel og andre specialcykler. | Vi er servicepartner for flere store producenter; Cargo kid, Babboe, Eventyrcykler, Pronghorn, Stromer osv. | Vi kan lave alle specialopgaver, og er elcykelspecialister som officiel Bosch certificeret servicepartner.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

59 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super service

Super service! Kommer definitivt bruges igen, næste gang cykeln skal serviceres eller laves.

18 juni 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tilfreds :)

Skønt at det bare kører og at cyklen bliver hentet. Især når man har en tung elcykel.
Eneste minus er at det er lidt dyrere. Men jo også forståeligt når cyklen skal hentes og bringes.

27 mei 2026

Fantastisk service

Fantastisk service - Fik hentet og bragt min cykel som var punkteret. Det hele var klaret på få dage og tilmeld en god pris. Kan anbefales.

7 mei 2026
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og yderst kompetent service

Super god og yderst kompetent service! Efter nogle forgæves forsøg hos andre cykelhandlere med min elcykel der ikke virkede, endte jeg med at ringe din cykelservice op. Allerede i telefonen skinnede fagligheden igennem og servicen var suveræn. De hentede cyklen samme aften og dagen efter fik jeg leveret min cykel tilbage på adressen så god som ny. Endnu et plus er, at man kan få tilsendt en video fra værkstedet af cyklen, så man kan følge med. De får den varmeste anbefaling herfra!

7 mei 2026

Super service og nemt.

Jeg har lige fået min cykel tilbage. Virkelig god service. 48 timers service. Super nemt at bestille afhentning og levering. De sender en detaljeret video hvad der skal laves og ok priser. Det bliver min cykel mekaniker fremadrettet.

24 april 2026
Review zonder uitnodiging