Disconetto.dk Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den allerstørste tak herfra!! Jeg kontaktede Disconetto en onsdag formiddag, da klubbens mixerpult var død. En ny skulle skaffes inden hjemmekamp lørdag. "Jeg skal gøre mit bedste", var svaret hos... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Inden jeg købte kunne jeg se der var et par dårlige anmeldelser, købte fredag, leveret mandag - perfekt! Men service viser sig jo først når der er problemer, der manglede nogle dele i kassen (hel... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har søgt desperat efter gummifødder til vores fodskamler fra Stressless, da flere er knækket, og fodskammel vipper. Fandt dem hos Disconetto, de var billige, og deres ekspeditionstid var eminent, best... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk kundeservice og bedste pris for produktet, ifølge Pricerunner.dk Da jeg skulle til udlandet i perioden hvor min vare ville være blevet leveret, ringede jeg til Disconetto for at afta... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Muziekwinkel

Geschreven door het bedrijf

Dansk webshop og salgsvirksomhed, indenfor lyd og lys til professionelle og private. Vi er nogle garvede branchefolk der gerne hjælper med sammensætning af udstyr til både mindre og større projekter.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super god oplevelse GOD SERVICE

Super god oplevelse at handle med Disconetto meget hjælpsom.
Har handlet der tit.

Michael Redder
Maritim Leverance

4 februari 2016
Logo Disconetto.dk

Antwoord van Disconetto.dk

Hej Michael
Tusind tak for din pæne anmeldelse. Vi ser frem til at betjene dig en anden gang :-)

Allan
Disconetto.dk

Kanon sted at handle

Jeg stod med et defekt produkt fra en anden leverandør. Jeg kontakte Disconetto.dk for at købe det samme produkt der, men en hurtig og klar besked på at deres leverandøen ikke kan lever før i uge 49 :( men den medarbejder jeg snakkede med kom med et alternativ produkt som opfylde mine krav.
Så godt gået

19 oktober 2015
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Decideret pinlig oplevelse - Ellers tak!

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse med diskonetto, som egentlig bare vidner om rod i butikken.

Jeg spiller meget musik og laver lyd og lys, og blev således anbefalet diskonetto af en kollega.

Jeg bestilte en røgmaskine til en skarp pris, og med rimelig leveringstid 1 - 3 dage. Jeg fik bekræftelsen og det hele var super. I dag, knap og nap en uge efter, har jeg endnu ikke fået besked om at produktet var afsendt, men pyt med det, jeg skal jo først bruge det på fredag tænker jeg.

Jeg får så en mail fra en medarbejder for lidt tid siden om, at de ikke har produktet på lager alligevel. Én ting er at man laver en fejl, men det mindste man kan gøre er da så lige at give et kald med en løsning. Jeg ringer selv til kundeservice og får fat i en fyr, der siger at han nok kan skaffe produktet medio/ultimo November, men han kan kan ikke sige det med sikkerhed. Det vil sige, med bedste udfald kan jeg få det mere end halvanden måned efter det er bestilt. Han spørger mig så "om jeg ikke bare kan vælge et andet produkt"...

Nej tak. - Det kan jeg ikke vente på. - Så hellere betale lidt mere et andet sted :-)

- Produktet er iøvrigt stadig på lager på deres hjemmeside... Come on!

5 oktober 2015

Super service!

Har handlet hos dem i snart 3 år, med super service og priser hvergang :-)! Kan klart anbefale dem!

2 september 2015
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ikke verdens hurtigste levering - men fine varer og god service

Jeg har et par gange handlet hos Disconetto. Hver gang har jeg lige måtte tjekke op på levering for at sikre mig at tingene nu også var på vej - men jeg har også fået hurtigt svar hver gang og altid fået tingene inden jeg skulle bruge dem.

Varerne er meget fine til prisen og jeg har ikke kunnet finde tilsvarende andre steder til lignenede priser.

2 september 2015