Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ditte was fantastic. We did a session with her and our dog do try to help with our dogs anxiety and territorial behaviour. Her insights were profound, brought us to tears, helped us understand our dog... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Working with Ditte was a gift. She is thoughtful and in tune with animal life and was able to clearly relay Pearl's messages to me. Our session left me feeling healed, warm and connected.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

This was an exceptional experience. I appreciated Ditte's clarity of delivery and the structure that she provided with concrete steps. Also, the live telepathic sessions in which we could observe t... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Loved this experience! The family wanted to give our father a special gift for his 75 years birthday. Ditte’s warmhearted, honest, enlightening and lovely session turned out to be the best gift... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Psychotherapeut
  2. Loopbaancoach
  3. Levenscoach
  4. Huisdierentrainer
  5. Thuisstudeerschool
  6. Bijles

Geschreven door het bedrijf

Jeg er født særligt sensitiv med en luksusudgave af fornemmelser inden for den spirituelle verden, bl.a. som dyretelepatør, clairvoyant og coach. Det er en sjælden gave, jeg er født med, fordi jeg praktiserer telepati hurtigere og meget mere detaljeret end mange andre behandlere gør. En nøjagtighed på 99% på hver session skaber et endnu større publikum og interesse for disse evner, som jeg gerne giver videre til andre interesserede. Jeg er blevet kendt som Danmarks mest anerkendte dyretelepatør, hvor jeg har bragt ordet ”dyretelepati” på Danmarkskortet og uddannet over 850 elever i hele verden. Jeg rejser verden over for at udvide folks perspektiver og viden om, at adfærdsproblemer er nemme at løse og ikke eksisterer, så længe vi virkelig forstår behovene og strukturen i den individuelle tilstand, uanset om vi er to- eller firbenede. Det er lykkedes mig at udbrede min teori og navn til hele Europa, og jeg ser en betydelig interesse fra andre lande som USA, Grækenland, Spanien, England, Indien Japan, Canada, Portugal, Hawaii, mv. Min livsmission er at gøre telepati til “den nye store ting”, fordi det handler om at stole på din intuition. Du vil blive hel som sjæl, når du kan gøre det. 𝐌𝐢𝐧 𝐛𝐚𝐠𝐠𝐫𝐮𝐧𝐝 𝐨𝐠 𝐞𝐫𝐟𝐚𝐫𝐢𝐧𝐠 ✅ TED❌ foredragsholder: “The Three Tools To Success My Disabled Son Taught Me.” ✅ Har arbejdet som spirituel coach, terapeut og clairvoyant i de sidste 26 år ✅ Forfatter til 4 bøger om adfærdsproblemer med dyr og børn & unge i mistrivsel ✅ Medforfatter til coaching bogen “Activate Your Life Vol. III” – #1 bestseller ✅ Kendt som Danmarks mest anerkendte dyretelepatør og har uddannet over 850 elever i hele verden ✅ Medvirket i radioprogrammer på POP FM, NRJ og MTV Radio ✅ Medvirker løbende i forskellige TV-programmer, både som clairvoyant og dyretelepatør, bl.a. Papirhuset på Netflix, Forsidefruerne på Viaplay, Familien fra Bryggen på TV3, Specielle evner på DR2 og Nyhederne, TV2News, Go’Morgen Danmark og Go’Aften Danmark.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ditte is a healer , animal communicator , light being !

Ditte brings energy that’s completely guided . I was introduced to ditte for the animal telepathy course that I attended . She is one of those who can guide you away from fear into accepting your power. She knows you as you reach her and start working with her. She helped balance my energy and how I was showing up through every session that I attended . The world of animal telepathy and how she serves her purpose is spectacular.
Ditte is a gift

7 februari 2024

Bestilte Ditte til billedteleparti

Bestilte Ditte til billedteleparti, da jeg stod i en svær periode med min hest. Hun sendte en lang mail med hele deres korrespondance. Jeg tudede hele mailen igennem. Rigtig mange ting var bare spot on og andre ting gjorde mig fortvivlet og frustreret, men der var Ditte hurtig og ringede mig op, og talte mig til ro og vi gennemgik lige nogle af de punkter som jeg havde behov for. Taaak 🫶🏼 ville ønske der var flere menneske som dig.

6 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ditte har usædvanlig formidabel evne…

Ditte har usædvanlig formidabel evne til at tale med heste og har en hel utrolig indsigt i hvordan de hænger sammen. Desuden er hun en knald dygtig behandler af både dyr og mennesker. Ditte kæmper en flot kamp for dyrene og jeg har kun de fineste roser at give Ditte.

6 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så kompetent både til dyr og mennesker!

Ditte har ramt plet så utrolig mange gange i løbet af de sessioner vi har haft sammen - både telepati med heste, men også som terapeut for mig. Det er så givende på mange måder, alt suges ind og noget skal bearbejdes før det giver mening. Men der er altid en mening med alt ❤️

24 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ditte har hjulpet min kat igennem…

Ditte har hjulpet min kat igennem teleparti. Min kat har haft en slem start på livet, og nu har hun det virkelig godt. Jeg har fået en kat, der snakker og spinder. Jeg har brugt Ditte 2 gange, og ville ikke tøve med og bruge Ditte igen

5 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg giver Ditte mine varmeste…

Jeg giver Ditte mine varmeste anbefalinger på baggrund af hendes evner som underviser / Coach. Udover at være knivskarp er hun utrolig respektfuld omkring alt levende ( Dyr + mennesker ) og super empatisk og samtidig meget nærværende i alt hvad hun laver.

10 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft 2 dyre telepati med Ditte. Min hund har haft alene hjemme problemer. Han kan den dag idag være alene. Men der skal ikke meget til før det går galt. Derfor har jeg haft kontakt til Ditte. Hun er meget dygtig til at fornemme hunden, hans sind og sindstilstand. Derfor har jeg haft stort udbytte af Ditte, idet vi har kunne arbejde med de små ting i hverdagen som pludselig vælter korthuset igen. Dittes telepati har givet pote hos os. Og jeg vil i tøve med at kontakte Ditte igen. Hvis jeg kunne give 10 stjerne til Ditte ville jeg gøre det.

7 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den mest givende oplevelse i mit liv

Jeg har været i terapi hos Ditte. Ditte kunne fortælle/fornemme ting omkring mig som KUN jeg vidste om mig selv. Det var en mega syrede, men sindssyg givende oplevelse! For det gjorde virkelig meget for mig at noget af mit aller inderste blev italesat. Jeg kunne gå hos Ditte hver dag for at blive klogere på mig selv som menneske! Jeg har kun positive ting at sige om Ditte. KÆMPE anbefaling herfra ♥️

3 september 2023

Powerful energy!

Ditte is super powerful and I love learning from her! I took an animal telepathy class with her and when we were preparing our chakras, she said that my throat chakra was not open and AS she said my name I felt some energy hit me from the front of my body, like a wave crashing into me. She opened my throat chakra with her intention! I'm clairsentient and it was noticeable! I also appreciate practicing telepathy with her guidance.

11 november 2023

Mind-blowing hestetelepatør!

Mind-blowing hestetelepatør!
Ditte har gennem mere en 10 år jævnligt telepateret med min hest. Dette har bl.a. resulteret i mere leg i vores træning, samt et mere optimalt samspil med både trænere og behandlere.

2 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ditte is a wonderful teacher!

I took a telepathy class with Ditte and found it fascinating! I’ve never done anything like that before, and Ditte did a fantastic job of teaching, guiding, and answering questions. As a result, I feel I have a much more expanded perspective of my intuitive abilities and also a deeper connection with all living beings. I really enjoyed learning more about the animal communication…it has improved and matured my relationship with my dog.

2 augustus 2023

TAK DITTE

Jeg havde fornøjelsen af at blive coachet af Ditte i forbindelse med mit arbejde. Ditte gav mig nogle fantastiske redskaber til at udvikle mig selv på og beholde fokus på det vigtige. Jeg kan på det kraftigste anbefale Ditte, hvis du har brug for et ekstra skub eller bare for at spare med en der ser tingene fra en anden vinkel.

2 augustus 2024

Til stor inspiration

Så spændende med en bog om børn og unge i mistrivsel!
Jeg er uddannet i kommunikation med dyr ved Ditte Young for mange år tilbage, og har haft stor glæde af det lige siden. Både i forhold til at forstå dyr og mennesker.
Jeg oplever Ditte som en fantastisk god formidler. Hun er empatisk, nærværende, hamrende dygtig terapeutisk, og ikke mindst super humoristisk.
Altid spændende og inspirerende at følge med, og jeg ser frem til at lære om at hjælpe børn og unge med at blive forstået.

2 augustus 2024

Som var det magi

Du tog min datter under dine vinger for en samtale eller 2 vedr hendes angst for at miste os. Det forandrede hende og os foreviget. Hun gav slip på angsten fra den ene dag til den anden. Som var det magi. Tak! Anbefaler dig til alle der har børn der kæmper med angst. ❤️

4 december 2023

At "tale" med heste/dyr

Ditte er suverænt den bedste telepatør, som jeg har oplevet. Hun kan vitterligt telepatere med dyrene - i modsætning til 5 andre telepatører, som jeg har har konsulteret til min hest, hvor ingen af dem rent faktisk kunne "tale" med hesten !!! - Ditte lavede en billed telepati og det var spot on - hun beskrev fx hændelser min hest har været udsat for, som jeg ikke var bekendt med og følgevirkninger af det, som forklarede de symptomer og den ubalance, som min hest viste mig, men som jeg ikke forstod eller vidste hvad skyldtes - mega fantastisk - og ja, jeg havde fået en udredning af en dyrlæge ekspert - dyrlægerne kunne ikke finde en årsag - kun se symptomerne.

3 juli 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.