Afgelopen donderdag heb ik een paar sandalen van Dolcis gekocht. De kwaliteit was bedroevend. De sleehak is hol, waardoor de bandjes geen enkele grip hebben en na 1 dag loslaten. Goedkope troep, ni... Toon meer
Ik baal ervan dat artikelen WEL te bestellen zijn, terwijl later blijkt dat ze NIET voorradig zijn. Het is daarnaast belachelijk dat je er WEL al voor moet betalen, terwijl je NIET meteen je geld teru... Toon meer
Twee weken geleden heb ik een bestelling geplaatst bij douglas. Dit was op een Zondag dus op dinsdag zou ik mijn bestelling binnenkrijgen. Netjes bestelbevestiging gehad maar woensdag had ik nog niets... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Dolcis biedt een breed assortiment aan leuke schoenen en tassen voor een scherpe prijs. Online kan direct direct in de webshop besteld worden. Herenschoenen, damesschoenen, kinderschoenen en tassen: voor heel het gezin is er iets leuks te vinden bij Dolcis!
Nederland
- www.dolcis.nl
De bestelling van mijn laarzen was snel en zag er net zo goed uit als op de site.
Go
de materiaal en een goed pasvorm. Ben er erg bij mee
Perfecte service, zoals beloofd!
Beste Dolcis,
Jullie doen wat jullie zeggen. Dat is tegenwoordig een heel grrot compliment!
Supersnelle levering!
Erg tevreden! Twee paar laarsjes besteld en voldoen helemaal aan de verwachting. Ze zijn exact als de foto op de site. Maat is natuurlijk altijd even afwachten of dat klopt, maar dan heb je de mogelijkheid om ze in de winkel terug te brengen. Was niet nodig.
Extreem tevreden!
's Avonds besteld, de volgende dag in huis! Super snel dus, en erg goede service!
Een perfecte service na bestelling.
Na mijn bestelling via het internet bleek dat van 1 bestelling toch de maat niet goed was. Bij de dichtstbijzijnde winkel (Ridderkerk) het ene paar ter ruiling aangeboden en dit is op een zeer servicegerichte wijze behandeld. Een nieuw paar is besteld en op de door mij aangegeven dag bezorgd. Perfecte service dus.
De hele bestelling is goed verlopen.
Alles volgens afspraak verlopen. Geen klachten tot nu toe. Retour gestuurd omdat de maat niet goed was. Overgemaakt geld moet nog binnenkomen, maar er is pas 1 dag verstreken sinds het terugsturen..
Leuke laarzen en tas, helaas wel beiden met nadeel.
Hele leuke laarsjes gekocht (Emilio Luca X - licht taupe enkellaarzen). Snelle service, erg bij mee :) wel een nadeel... het rechter laarsje is een stuk ruimer dan de linker. Dit loopt een beetje vreemd, dus dat is erg jammer. Daarnaast ook nog een tas besteld die prima in de smaak valt! Was wel donkerder dan op de site leek en dus donkerder dan ik verwacht had, maar nog steeds leuk.. !
Super Retourmogelijkgeden
Ik heb 2 paar van dezelfde schoenen gekocht, want ik was niet zeker over de grootte van de maat.
Ik ben vaak nogal langzaam met het terugsturen, maar bij Dolcis heb ik 100 kalenderdagen de tijd om ze terug te sturen wat ik echt geweldig vind!
Dus dat neemt weer een deel van mijn zorgen weg en ik heb de schoenen gevonden die ik wou!!
Verkeerde kleur en stof
Ik had laarsjes in de kleur taupe besteld, welke van leer zouden moeten zijn.
Wanneer ik de schoenen thuis kreeg (dit was overigens wel snel) bleken het cognac kleurige laarsjes met suede stof te zijn.
De verkoopster (toen ik ze retour deed) gaf ook aan dat dit probleem erg vaak voor kwam, dat de afbeelding er totaal anders uit zag dan in het echt. Ze had zelfs af en toe dat ze zelf op de site keek en dacht: 'huh, hebben we die in het assortiment?' wat dus wel zo bleek te zijn maar de kleur of stof niet overeen kwam, en het serienummer wel.
Jammer dit, het waren namelijk hele leuke laarsjes!
Snel, accuraat en goede kwaliteit
De bestelling was, zoals beloofd, de volgende dag gearriveerd op het Intreza Punt. Het product was het juiste product in perfecte, nieuwe staat.
Dagaanbieding van enkellaarsjes!!
Nou geen enkel probleem mee gehad, laarsjes besteld en via track en trace goed te volgen, had mijn laarsjes mooi na een paar dagen in huis en precies tussen de tijd die aangegeven was!! Ik helemaal blij en ze zitten erg lekker!!
Prima zooltjes (Psb) & supersnel geleverd
Comfortabele laarzen, mooie uitvoering en niet te duur
Ik ontving mijn bestelling al de volgende dag! De laarzen zijn erg mooi en hebben een goede pasvorm. Ik ben erg tevreden.
Leuk aanbod, makkelijk opgehaald in andere winkel
"Voor 20 uur besteld de volgende dag in huis" maakten ze niet waar, maar de schoenen waren er wel na twee dagen. Voor mij prima, maar als je adverteert met die slogan, laat klanten dan even weten als het toch niet lukt (niet op voorraad oid). Ik vond het aanbod fijn en het is makkelijk dat je de schoenen in allerlei verschillende winkels kunt ophalen.
fijne schoenen en snelle levering
Snel geleverd en het zijn erg fijne schoenen
Zeer slecht, nooit weer! Klantenservice waardeloos
Ik heb laarsjes besteld via Dolcis, betaling gedaan(ook afgeschreven) maar kreeg geen opdrachtbevestiging. Volgende dag ook geen levering dus contact opgenomen met de klantenservice, reactie van de klantenservice duurde 5!! dagen. (terwijl ze 2 beloven) Ik heb 3 dagen lang mijn account in de gaten gehouden of het niet alsnog geregistreerd was als besteld. Dit was niet het geval, omdat het een weekaanbieding betref besloot ik het nog een keer te bestellen. Dit keer ging het wel goed maar kreeg ik 5 minuten later ook een melding dat de eerste bestelling ook verstuurd zou worden. Meteen contact met de klantenservice opgenomen maar reactie ook weer paar dagen later terwijl de schoenen (beide) al geleverd waren. Hun antwoord was: Mevrouw u kunt het kosteloos naar een dolciswinkel of shoepoint brengen, ja mooi is dat, die zit niet bij mij in de buurt!! Kost me weer een middag + benzine. Dit is niet de oplossing die ik normaal vind.
Snelle en goede levering!
's Zondags schoenen via internet besteld en op dinsdag al in de winkel.
Vriendelijke bediening en uitleg in de winkel. Al met al : voor herhaling vatbaar!
goede service
Heb 3 x iets gekocht. de eerste keer lfijne laarsjes. helaas gingen deze iets te snel stuk.
terug naar de winkel. ze wilden ze laten maken. helaas bleek toen ik terug kwam dat ze ze niet meer konden maken. kreeg toen tegoedbonnen voor dat bedrag.
heb toen later zomer schoenen die afgeprijsd waren gekocht en gedragen tijdens de vakantie.
Pas heb ik nog winter laarsjes gekocht, nog niet aan gehad. deze werden door T.N.T. bezorgd, alleen ben daar niet zo blij mee. T.N.T. weigeren hier om aan de deur te bezorgen. ze zeggen dat ze dit niet mogen vd gemeente. Nu heeft er iemand bij de receptie een handtekening moeten zetten voor ontvangst. hier ben ik niet zo blij mee.
Niet betrouwbaar
Via de website werd duidelijk aangegeven dat de gewenste schoenen op voorraad zijn. Dus, bestelling geplaatst.
Vervolgens hebben wij een e-mail ontvangen met daarin bevestiging van betaling en bestelling. Pas 5 dagen later komt een e-mail binnen met de mededeling dat één of meerdere artikelen verzonden zijn en via track&trace te volgen zijn. Echter de track&trace link bevat geen code (wel de postcode) Bij verder lezen staat in de bestelling (zelfde overzicht als uit eerste e-mail) nu de mededeling: Niet op voorraad.
Absolute onbetrouwbaarheid. Eerst de indruk geven (via de website) dat het product bestelbaar is. Vervolgens bevestigen via e-mail (na betaling). Dan 5 dagen stilte en dan een e-mail die de indruk wekt dat je bestelling is verzonden maar via onduidelijke berichtgeving kenbaar maken dat het product niet op voorraad is. Vervolgens ook niet duidelijk aangeven wat/welke stappen dan gevolgd kunnen worden of wat wij van Dolcis kunnen verwachten. Telefonisch navragen (kost dus geld) krijgen we te horen dat het geld wordt teruggestort.
Vandaag, op 12 oktober, nog steeds het geld niet teruggestort. Een mooie manier om even wat extra rente op de Dolcis rekening bij te schrijven.
Een organisatie die nog wat moet leren over hoe je betrouwbaar levert en klanten terug laten komen zodat Dolcis ook in de toekomst kan profiteren van trouwe klantbasis die blijven uitgeven aan Dolcis.
Voor ons dus niet meer. Dolcis staat op de zwarte lijst.
Jeroen