Volkswagen T-cross besteld en geblutste ford focus gekregen in Mallorca, hahaha vergelijkbaar noemen ze dat, de dame aan de balie zei dan nog "volgende keer geen verzekering nemen via Doyouspain maar... Toon meer
Ondanks bekeken slechtere reviews toch geboekt bij dit bedrijf. Geen spijt van gekregen. In een woord: perfect! De helft goedkoper dan andere bedrijven. Spiksplinter nieuwe auto. Ophalen en terugbre... Toon meer
Bij Sunnycars in NL een auto gehuurd voor een reis in Oviedo Spanje. Deze moesten we ophalen op vliegveld bij Hertz balie(Dollar Rent). Tot 3x duidelijk gezegd dat wij alle verzekeringen al hebben bet... Toon meer
Hele USA reis met creditcard betaald en bij de balie van Dollar werd dit niet geaccepteerd. Behalve Apple Pay (wat wij niet hebben) zijn er geen andere oplossingen aangeboden om te betalen. Hierdoor k... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
We are sorry, but the browser/version you are using is not supported by Dollar.com. Please use one of the links below to download and install a free version of your browser choice. Microsoft Internet Explorer (ver 6.0 or higher supported) Netscape Navigator (ver 8.0 or higher supported) Mozilla Firefox (ver 1.5 or higher supported) Apple Safari (ver 2.0 or higher supported) Click here to go to the Dollar.com home page. ,
Price-Quality was really good
Good car, good price. Only the waiting line was way too long (2hrs)
Huurauto Valencia
Goed geholpen aan de balie op het vliegveld. Zowel ophalen als inleveren van het voertuig verliep soepel en snel.
Zeer vriendelijk en behulpzaam…
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader!
Prima bevallen, goede service
Goede service, snelle afhandeling, geen gezeur of ik een upgrade wil of een extra verzekering. Vriendelijke medewerker.
dubbele afboekingen voor een dezelfde auto
ik heb voor 17 dagen een auto via rental cars gehuurd, en op dat moment werd er gelijk het bedrag door Rental Cars van mijn credit kaart afgeschreven, eenmaal in Amerika aangekomen, kreeg ik een auto van Dollar auto verhuur, toen ik thuis kwam heb ik nog 2 aanvullende afschrijving op mijn creditkaart van nagenoeg een hetzelfde bedrag gekregen, dus mensen nooit zaken doen met Rental Cars of Dollar
Via Sunnycar auto gehuurd bij Dollar…
Via Sunnycar auto gehuurd bij Dollar Rent A Car op vliegveld Madrid. Auto wrer ingeleverd op vliegveld Alicante. In beide gevallen uitstekend geholpen en prima service. Achteraf geen verborgen extra kosten. We kregen een compleet nieuwe auto mee. Hebben hier ruim 2 weken mee gereden en allerlei plaatsen aangedaan. Heerlijke vakantie gehad en een uitstekende ervaring met Tent A Dollar Car
PUINHOOP
In Atlanta gereserveerde auto proberen op te halen. Na 3 uur in de rij te staan zijn we aan de beurt. Dollar deelt ons doodleuk mede dat er geen auto beschikbaar is ondanks dat ik 3 maanden geleden heb gereserveerd. Ik mag van Dollar wel wachten want misschien komen er over 5 uur weer auto's binnen, anders misschien vanavond of vannacht of wellicht morgen of overmorgen. Dollar wenst me veel succes!! Oja, geld wordt binnen 10 dagen teruggeboekt maar ondertussen heb ik geen auto voor mijn vakantie. Bij een ander verhuurbedrijf heb ik noodgedwongen een auto voor een prijs van € 1.100 MEER geboekt en na 6 weken heb ik nog geen geld van de gereserveerde auto mogen terugontvangen.
Klantvriendelijke autoverhuurder
Duidelijk, klantvriendelijk, behulpzaam en correct!
Aanvaring dollar
Ik had een premium auto besteld welke gegarandeerd om 13.30 uur klaar zou staan in San Francisco. Na 5 uur wachten met vrouw en drie kinderen bleek dat de auto niet geleverd kon worden. Hierbij werd een goedkopere versie aangeboden. Daarnaast werd geprobeerd een extra verzekering te verkopen waarvoor ik al verzekerd was. Ook werden er kosten berekend voor een extra bestuurder. Dat mag hier wettelijk niet. Uiteindelijk heb ik een auto geaccepteerd en ter compensatie een tank benzine gekregen. Dit kon echter niet op papier worden meegegeven maar in het systeem van dollar werd er geadministreerd dat we een lege tank hadden meegekregen.we mochten daarom de auto leeg inleveren. Bij het inleveren hebben we de auto half vol ingeleverd. We dienden echter hiervoor 200 dollar af te rekenen. Ik ging hiervoor gepikeerd verhaal halen. Er werd aangegeven dat we gewoon 200 dollar af moesten rekenen en dat er geen afwijkende afspraak bekend was. Toen ik hier nie mee akkoord ging werd gedreigd door een medewerker van dollar om te politie te bellen. Uiteindelijk vonden ze toch de aantekening en zijn de 200 dollar kosten geschrapt.
Een reservering voor een auto op aruba…
Een reservering voor een auto op aruba geregeld. Kom daar aan enige wat de verhuurder mij verteld is er Ijn geen auto's. Auto's zijn niet terug gebracht of dollar heeft verhuur weer verlengd aan andere klanten. Ik heb even auto gereserveerd vertel ik de medewerker en die kan nix voor me doen sta je dan op Aruba op get vliegveld zonder enige interesse van Dollar car rental. Gelukkig was er een Avis carverhuur bedrijf er naast en die had Gelukkig nog 1 auto beschikbaar, alleen moest ik 2 keer zo duur betalen dan ik had afgesproken met Dollar car rental dus het kost me ook veel meer geld.
Ik ben verschrikkelijk teleurgesteld en voel me genaaid door Dollar car rental, dus als je naar Aruba gaat zou ik niet bij Dollar huren Ijn genoeg andere verhuur bedrijven die je niet aan he lot overlaten . Ik zou graag een officiële klacht willen indienen.
Dollar niet bereikbaar achteraf
Dollar Marokko niet bereikbaar via telefoon en e-mail. Wel houden ze 750€ borg van de rekening zonder factuur. Reden schade, maar met ondertekening van de bekentenis door de tegenpartij. Contract 349283.
Goede ervaring op fuerteventura…
Goede ervaring op fuerteventura AirPort. Kreeg een nieuwe nette auto en geen gedoe met extra verzekeringen. Bij inleveren binnen 24 u de borg terug
Borg
Op 24 september de auto netjes volgetankt en zelfde conditie zoals afgesproken op de luchthaven van Rome afgeleverd. Tot op heden 16 oktober de borg van 700 euro niet teruggestort en is te beschamend voor woorden. Dollar verwacht van de klant dat zij zich aan de afspraken houden echter houden zij zich er niet aan en is het pure diefstal. Ik huur regelmatig autoś alleen zal ik Dollar in het vervolg overslaan.
Never such a bad experience with dollar.com
Zeer nare ervaring: de gereserveerde VW was niet beschikbaar, ik weigerde de Dacia en nadien kreeg ik een wagen met veel schade en zonder gps. Na een uur kreeg ik uiteindelijk een keurige wagen met gps. Zoals gereserveerd.
Bij afgifte nadien moest ik €160 extra betalen voor 2 niet op voorhand gesignaleerde schades. Minuscuul klein. En een kleurenfoto kreeg ik ook niet. Alhoewel ik er op aandrong vermits mijn omniumverz dat vereiste. Nooit meer Dollar.com
Dollar Rent a Car in Alicante via…
Dollar Rent a Car in Alicante via doyouspain. Heel erg slecht, we hadden online geboekt waren op tijd maar aan de balie konden we alleen met een visa card betalen. Gelukkig iemand kunnen regelen, want hij zei dat dat wel kon, maar de deuren gingen dicht siësta. 3 uur gewacht daarna weer naar de meneer achter de balie en toen kon het ineens niet meer. Gevraagd of hij voor ons wilde bellen naar Dollar, want deze meneer zat achter de balie van Hertz. Nee, hij was totaal niet bereid om ons te helpen. Wij Dollar gebeld ging zijn telefoon. Gewoon keihard zitten liegen. We konden niet meer de boeking niet naar andere dag verplaatsen of helemaal annuleren. Geld niet terug gekregen, niet geholpen en een nare man ging ook nog z'n stem verheffen. Ik ga ook Hertz in Nederland bellen dit is een hele slechte service en die man van Dollar is zeer slecht en onbekwaam persoon. Hier zeker geen auto huren, Dollar is een dochteronderneming van Hertz en ook erg slecht.
Uitstekende balie medewerker
Uitstekende balie medewerker. Snel en zakelijk.
Niet opdringerig met extra opties.
Dollar Rent a car Girona
Dollar Rent a car Girona, slechte ervaring. Na het inleveren kreeg ik maar een deel van de borg terug. Ik heb de auto volgetankt ingeleverd en toch gingen ze me nog met meer dan 100 euro belasten voor benzine. Moest IK achteraf bewijzen dat ik de auto wel volgetankt had, (volle tank was 58 Euro), heel veel gedoe! Daarbij rare extra kosten achteraf, 16,50 voor rental costs?! Krasje op de bumper 96 euro, zal wel, maar extra 50 euro voor administratie kosten van de kras…. Ik voel me belazerd en zal nooit meer via Dollar/Hertz huren. Dollar is gewoon een oplichtingsbedrijf van Hertz! Kies een ander bedrijf!
Ik zal nooit meer een auto via Dollar…
Ik zal nooit meer een auto via Dollar huren. De reservering voor de (excessieve) borgsom wordt pas na 28 dagen weer vrijgegeven, terwijl de auto keurig volgetankt en in dezelfde conditie als opgehaald, weer is ingeleverd. Als je door omstandigheden een paar keer per maand een auto moet huren, ontstaan hierdoor grote problemen. In feite gewoon diefstal.
Doe het niet
Doe het niet. Zeer onvriendelijk en ze rekenen gewoon achteraf kosten via je creditcard voor een vieze auto aan de buitenkant.
Opgepast dollar car rental zijn grote…
Opgepast dollar car rental zijn grote dieven ooit op de aarde ben op vakantie voor twee weken met mijn gezin naar dubai geweest en heb bij dollar car rental een auto gehuurd en na mijn vakantie hebben ze mij 400€ aangerekend dat niet klopt en heb veel keren een i mail gestuurd van wat is het die 400€ en heb nooit een i mail terug gekregen en ook toen ik de auto op de luchthaven terug bracht en de parking ticket heb ik aan de pook gelegd en een medewerker die de wagen moest na zien heeft de parkeer ticket verstopt en moest daar 150€ voor betalen. Ik raad het voor niemand heb altijd Eurocar en hertz en sixt gepakt en geen prijsverschil en had nooit problemen. Dus opgepast dollar car rental grote dieven !!!!!!!!!!!!!!!!