Volkswagen T-cross besteld en geblutste ford focus gekregen in Mallorca, hahaha vergelijkbaar noemen ze dat, de dame aan de balie zei dan nog "volgende keer geen verzekering nemen via Doyouspain maar... Toon meer
Ondanks bekeken slechtere reviews toch geboekt bij dit bedrijf. Geen spijt van gekregen. In een woord: perfect! De helft goedkoper dan andere bedrijven. Spiksplinter nieuwe auto. Ophalen en terugbre... Toon meer
Bij Sunnycars in NL een auto gehuurd voor een reis in Oviedo Spanje. Deze moesten we ophalen op vliegveld bij Hertz balie(Dollar Rent). Tot 3x duidelijk gezegd dat wij alle verzekeringen al hebben bet... Toon meer
Hele USA reis met creditcard betaald en bij de balie van Dollar werd dit niet geaccepteerd. Behalve Apple Pay (wat wij niet hebben) zijn er geen andere oplossingen aangeboden om te betalen. Hierdoor k... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
We are sorry, but the browser/version you are using is not supported by Dollar.com. Please use one of the links below to download and install a free version of your browser choice. Microsoft Internet Explorer (ver 6.0 or higher supported) Netscape Navigator (ver 8.0 or higher supported) Mozilla Firefox (ver 1.5 or higher supported) Apple Safari (ver 2.0 or higher supported) Click here to go to the Dollar.com home page. ,
Dollar car rental Mexico.
Dollar car rental Mexico.
Onze dochter heeft drie maanden vooraf een wagen gehuurd in Oaxaca-airport voor één week aan een voordelige prijs. Toen we op de afgesproken dag en uur de wagen willen afhalen in de luchthaven, toont de medewerkster onmiddellijk een foto van (onze) beschadigde wagen , waardoor de verhuur zogezegd NIET kon doorgaan aan de afgesproken prijs. hievoor hadden we met ons gezin extra een taxi betaald en stonden we nietsvermoedend op de luchthaven om onze huurwagen op te halen. Géén excuses, géén berichtje vooraf en géén andere wagen voorgesteld.
moet er nog een tekeningetje bij ook ?
Gelukkig hebben wij via een andere (niet-officiële) verhuurder toch een wagen kunnen bemachtigen (aan het dubbele van de oorspronkelijke prijs weliswaar).
Geboekt via Mastercard (klacht omtrent malafide verhuurder is onderweg....).
Los Angeles belazerd met opzet
De auto was geheel nieuw en heerlijk mee gereden maar de misselijkmakende verrassing kwam later pas met de creditcardafrekening. Dollar bleek een bedrag van 324 dollar te hebben afgeschreven. Na het verkrijgen van de specificatie bleken er allerlei kosten in rekening te zijn gebracht waar ik niet om gevraagd had zoals pechhulpdienst en wegsleepverzekering. De medewerker heeft steeds overal Yes ingevuld waar ik NO zei. Op de vraag of we de auto met volle tank moesten inleveren zei de man dat we hem leeg konden inleveren. Ja en dan achteraf het dubbele in rekening brengen dan wat een volle tank kost! Ik heb getekend ervan uitgaande dat de man alles zo had ingevuld als ik zei, nou niet dus. Dit is gewoon opzettelijk belazeren van je klant! Nog nooit meegemaakt dit terwijl ik best vaak een huurauto moet regelen. Stelletje fraudeurs!
slechte ervaring met Dollar/Hertz
In januari 2020 huurde ik bij Dollar/Hertz op het vliegveld van Malaga een auto (Fiat 500). Na enkele dagen constateerde ik dat het oliereservoir geheel leeg was; de peilstok was volkomen droog, en bleef dat na toevoegen van een liter olie. Een levensgevaarlijke situatie!
Nadat ik dit probleem telefonisch bij Hertz had gemeld werd de Fiat door een transporteur weggehaald en kreeg ik een vervangende auto aangeboden, die echter niet naar mijn verblijfplaats (80 km van Malaga) werd gebracht, maar die ik zelf in Malaga moest gaan halen, hetgeen me een halve dag kostte. Een treurig gebrek aan service.
Ik heb bij Hertz niet de indruk gekregen dat men dit voorval als gênant of zelfs maar uitzonderlijk beschouwde; men was ongeinteresseerd.
John, booking 388777340
Had ik de reviews maar eerder gelezen. Nu na deze slechte ervaring kom je er pas achter wat voor oplichters het zijn. In deze digitale wereld Toll betaling via een E-Z pass van enkele kwartjes je 9,99 dollar per Toll charge aan administratiekosten te rekenen is misbruik maken van de situatie. Eerst probeerden ze me aan de balie te doen geloven dat ik niet verzekerd was dan proberen ze je voor 12,95 de Toll per dag te laten afkopen. Onbegrijpelijk dat een dochteronderneming van Hertz zo omgaat met z'n klanten. Nooit meer een Car Rental bij Dollar. Boston Logan Airport
Oplichters .Lang moeten wachten
Oplichters .Lang moeten wachten. Auto was nog niet beschikbaar , pas na min,. 1.5 uur. Zeiden dat we tegen extra beteling wel andere auto konden krijgen. Niet gedaan, toch gewacht. Achteraf bleek getekend voor "cover" . Dus dubbelop betaald voor wat bleek een onnodige verzekering. Verzekering was namelijk al bij booking.com betaald.
Hebben wij na klagen wel van booking terug gehad maar dat was maar de helft van het bedrag van Dollar.
Slecht bedrijf
De kleine letters zijn zeer onduidelijk: bij aankomst bleek dat we eerst verderop, zonder dat t duidelijk was aangegeven, een shuttlebus moesten nemen omdat t verhuurbedrijf op 7 km van t vliegveld ligt.
Bij t invullen van de gegevens bleek dat we ineens het dubbele moesten betalen ivm extra verzekering. Nu huren wij al jaren een auto op Lanzarote maar dit hebben we nog nooit meegemaakt.
Verder is het personeel ( behalve de buschauffeur) helemaal niet zo aardig.
Wij gaan dus nooit meer naar deze dollarverslinders!!!
Dollar car rental Edinburgh (Schotland) September 2019
Drie punten die mij besloten een slechte waardering te geven:
1) De wachttijd bij de ophaal balie was langer dan 45 minuten; niet leuk
2) Ik kreeg geen ophaal document gemaild met de conditie van de auto. Ook niet na de huurperiode er twee keer om gevraagd te hebben bij de klantenservice. Sterker nog; de klantenservice heeft helemaal niet gereageerd.
3) Bij inleveren van de auto ging de medewerker heel minutieus alle banden bekijken. En ja, ze vond een plekje waar volgens haar een schade was te zien. Ik kreeg sterk de indruk dat ze wist waar ze moest kijken om een schade te vinden. Dollar vond het noodzakelijk om ongeveer 200 euro (!!!!) In te houden van mijn borg.
Kijk uit met deze aanbieder
Kijk uit met deze aanbieder. Ze bieden allerlei extra's aan als je de auto afhaalt bij de service. Onder andere boden ze ons voor meer dan 200 dollar een pas aan om zonder extra kosten door de tol te kunnen. Dat leek ons een overdreven bedrag en dat was ook zo want wij hebben geen 200 dollar aan kosten gehad voor de tol. Maar als je het niet doet, komen zij achteraf nog met rekeningen en die bedragen halen ze gewoon van je creditcard. Het vreemde was dat we al tol hadden betaald. Het zijn vaak kleine bedragen per tolpoortje. En we waren voor de tolpoortjes gestopt. Maar ze hadden op hun rekening een hele lijst aan tolpoortjes die wij niet betaald zouden hebben. Op het bedrag dat je moet betalen gooien zij voor elk tolpoortje een 9,99 aan administratiekosten. Dus bijvoorbeeld; Je hebt 46 dollarcent aan tolbelasting daar komt dan 9.99 dollar bovenop aan administratiekosten. Zo kwam het totale bedrag van 24 dollar aan tolbelasting op een veelvoud daarvan. Niet met deze aanbieder in zee gaan. Ze zijn niet betrouwbaar, niet goedkoper dan andere en je wordt, als je eenmaal terug in je land bent en het niet meer kunt controleren, op kosten gejaagd en dan ben je ver weg en kun je weinig meer doen.
Net als alle andere huurders heb ik een…
Net als alle andere huurders heb ik een negatieve ervaring. Men maakt een onbetrouwbare indruk en probeert de klant van alles aan te smeren. Inderdaad maakt men er misbruik van dat de klant vermoeid aankomt na een lange vlucht. Ik betaalde een afkoop voor tolwegen waarvan ik er bijna geen gezien heb. Weet überhaupt niet hoe het werkt. Ze zijn in ieder geval aanzienlijk goedkoper dan het afkoopbedrag dat mij werd aangesmeerd. Heel louche. Zeer ondoorzichtig. Blij dat ik geen gebruik maakte van het niet hoeven terugbrengen van een volle tank. Diefstal !
Oppassen geblazen dus en erbij wegblijven.
Ik ga een refund claimen en een klacht indienen. Auto werd opgehaald op de luchthaven van Boston.
Auto gehuurd bij dollar
Auto gehuurd bij dollar. In Vancouver aangekomen wordt mij een auto uit een andere klasse, kleiner dan een Polo aangeboden en anders moet ik upgraden a 10 CAD per dag. Op indienen klacht geen enkele reactie gekregen.
Super Hoge Administratie kosten,Niet Normaal
In Florida auto gehuurd.
Terug van vakantie en na enkele weken komt er een rekening van de Tol binnen .
Aan Tol $.29,- betalen en aan Dollar voor de administratiekosten $.90,- ,dit is 3 keer zoveel .
Dit is niet normaal voor iedere Tol poort ook die van $1,50 rekent Dollar $9,99 administratie kosten .
Dit hebben wij bij Alamo nog nooit meegemaakt.
Ik heb een auto gehuurd in Mallorca en…
Ik heb een auto gehuurd in Mallorca en kreeg ter plaatse voor enkele euro's een upgrade van een Opel Corsa naar een nieuwe SUV.
Gehuurd via Sunny Cars en alles ging vlot, ook het terug storten van de waarborg.
Personeel was zeer vriendelijk.
Bij dollar auto gehuurd in Boston
Bij dollar auto gehuurd in Boston, Ik had al een auto gehuurd met gps maar men gaf een upgrade te willen geven naar 1 met geintergeerde GPS of ik even 900 dollar wilde bij betalen. Dus niet! Ook verzekering proberen aan te smeren. en kers op de taart was wel dat de tolkastje aanstond terwijl ik deze niet wilde, moest achteraf nog 179 euro betalen omdat deze dus aanstond, kreeg ook nog een rekening van plekken waar ik helemaal niet geweest was. DOLLAR NOOIT MEER !
Geboekt via autoeurope
Geboekt via autoeurope. Bij de balie in Dallas probeerde een meisje ons een 'sickness insurance' aan te smeren en ons te laten betalen voor een volle tank benzine. Opletten wat je ondertekent!
Dankzij Benny bij de uitrijgate kregen we, gratis, een grotere auto! Goede service Benny, dank je wel!!! Tip voor Dollar... neem meer van dit soort mensen in dienst. Goed voor de klantenbinding.
Ze maken gebruik van je jetlag...
Via Car del Mar een goede aanbieding geboekt bij Dollar Sanford. na een reis van 10 uur plus immigratie weten ze dit bij Dollar goed in te schatten. De krijsende dame is kort van stof en probeerde er alles aan te doen om extra's kwijt te kunnen. Dit terwijl het een all inclusive pakket betrof. Als je eventueel een wegsleepdienst nodig hebt werd duidelijk gemaakt dat je hun niet hoefde te bellen!! Of bijbetalen voor deze dienst! Volle tank terug inleveren: met veel woorden werd duidelijk gemaakt dat ze wel 3 dollar rekenen voor het bijtanken als je dat niet doet en het moet binnen een straal van 10 mijl. Overal staan benzinestations, maar ze spelen in op je jetlag. Het kan allemaal veel vriendelijker. Ik had een VW Jetta besteld maar kreeg een upgrade, zo'n benzineverslindende Amerikaan. Gelukkig kost de brandstof niet veel. Dus houdt voet bij stuk, beter nog ga naar een andere maatschappij, want krijg je problemen dan ben je wellicht de pisang.
Eerste keer verplicht vol verzekeren om …
Eerste keer verplicht vol verzekeren om de auto af te kunnen nemen ivm minder dan 650 euro borg op creditcard (voor de goedkoopste auto die ik kon huren en nooit eerder dit probleem gehad met deze creditkaard?????)
Tweede keer, geen factuur, wordt van kastje naar de muur gestuurd. ZAKELIJK HUREN , NIET DOEN DUS!! smoesjes om geen factuur te maken.
Derde keer.... DIE KOMT DUS NOOIT!!!!
FRAUDULEUS
Op 13 december 2016 boekten en betaalden wij (1182,53 euro) een huurauto via Auto Europe bij Dollar Denver.
Net zoals 3 jaar terug (toen bij Alamo Phoenix via Rentalcars) boekten we een Jeep Grand Cherokee Laredo of gelijkwaardig
SUV automatik met airco. Toen kregen we een Dodge Durango SUV toegewezen, even ruim als de auto nu.
Alle (voor ons) belangrijke elementen waren inbegrepen: airco, geen franchise, extra bestuurder.
Bij aankomst in Dollar vestiging nabij luchthaven Denver werd onze reservering getoond.
Er werd door de (jonge en vriendelijke) mannelijke bediende (schijn bedriegt bleek dus later) geen vragen gesteld, niet ivm extra verzekering
of niet ivm tol toestel
maar er was ook op GEEN ENKEL MOMENT sprake van een upgrade en de extra kosten die we zouden moeten betalen hiervoor.
Er werd ons enkel gevraagd het contract te tekenen via hun toestelletje waarmee je zelfs niet weet wat je juist tekent.
Er wordt vooraf niets afgeprint om te doorlezen.
Vol vertrouwen wordt de creditcard ook gegeven want tenslotte moet er een waarborg worden gegeven
(alhoewel het een contract is zonder franchise)
dit bedrag van 1355,60 dollar wordt gereserveerd op de mastercard - dit vinden wij normaal
Na thuiskomst, bij de afsluiting van de creditcard op 7 augustus, zien we het bedrag van 1355,60 werkelijk op de uitgavenstaat komen te staan
Op dinsdag 8 augustus wordt er naar het filiaal van Dollar in Denver gebeld om dit te melden. De vrouw aan de telefoon bekijkt dit en zegt
dat dit komt omdat we een upgrade hebben gekregen. Wij zeggen dat hier geen enkel moment werd over gesproken,
dat we een Jeep Grand Cherokee hebben gevraagd en vooraf betaald en een KIA Sorento werden toegewezen, hetgeen wij toch
gelijkwaardig vinden aan die Jeep Grand Cherokee. De vrouw zegt ons dat ze zal zorgen voor een refund binnen de 14 dagen.
Op 31 augustus bellen we terug naar Dollar en krijgen te horen dat deze refund 'was denied'.
We kregen een upgrade van L naar L4 en hebben dit ondertekend.
Pas nu, na opzoekingswerk op internet, weten we wat deze letters betekenen (blijkbaar een aanduiding van het aantal plaatsen in de auto:5 of 7)
Dit werd inderdaad ondertekend door ons, maar tot op het moment dat de auto voorgereden wordt, weet je zelfs niet welke auto je krijgt,
dus als je niet akkoord bent met de auto heb je ondertussen ook al getekend
dus … heb je nooit recht van spreken ???
Zonder overleg met ons vier (onze vrienden zijn getuige van dit gebeuren) werd deze 'upgrade' voor ons beslist.
Dollar = BEDRIEGERS die profiteren van het feit dat je toerist bent en de taal niet machtig bent, na een lange vlucht moe bij hen terecht komt
en hun interne terminologie op het contract niet kan volgen.
BESLUIT
Dit supplement van de autohuur (gelijk aan het reeds door ons betaalde bedrag!) werd op frauduleuze wijze van onze rekening genomen.
Wij boeken alles op voorhand zodat we ons budget in handen hebben, waarom zouden we dus toestemmen om gewoon het dubbel te betalen
(bijna 2400 euro ipv 1200 euro)
Voor deze prijs hadden we op voorhand al een 'bus' kunnen boeken…
BLIJF UIT DE BUURT VAN DOLLAR - zeker in Denver!
Dollar in Dubai belazeren waar je bij bent
Dollar in Dubai heeft ons tot 2x toe benadeeld in de benzinekosten. Bij het ophalen hebben wij de auto 3/4 ontvangen, met de mededeling dat wij het ook 3/4 mochten inleveren. Bij aflevering was dit ook prima. En nu bij eindafrekening wordt alsnog extra benzinekosten berekend. Voortaan alles op papier vastleggen en foto's maken!