Domica Arnhem is veruit het slechtste beheerbedrijf dat er momenteel is in de Nederlandse huurmarkt. Staan plots in je huis, sluiten zonder aantegeven water af, laten de voordeur open staan, geen comm... Toon meer
Slechte ervaring met Amersfoort, Reurts. Opdracht was te ingewikkeld, hij heeft de opdracht teruggegeven, de slapjanus. Reurts is zo pissig op mij dat ik een negatieve review heb gegeven, dat hij al... Toon meer
Ik had me ingeschreven bij Domica Zwolle, €40 betaald voor premium account. Ik heb meerdere weken contact geprobeerd te zoeken, zowel telefonisch als langs het kantoor gaan. Geen enkele keer mensen o... Toon meer
Heb via Domica Amersfoort een flat gehuurd. Zij treden op namens en behartigen de belangen van de verhuurder (logisch). Heb geen enkel moment het gevoel gehad dat dit nadelig was voor mij. H... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slechte ervaring met Reurts Amersfoort
Slechte ervaring met Amersfoort, Reurts.
Opdracht was te ingewikkeld, hij heeft de opdracht teruggegeven, de slapjanus.
Reurts is zo pissig op mij dat ik een negatieve review heb gegeven, dat hij al ons app verkeer naar alle makelaars in Amersfoort gast sturen. Dit onderschrijft en bevestigd zijn professionaliteit, haha. Zo zullen zijn collega"s ook wel over hem denken. Uiteraard heb ik hem geblokkeerd, de stumper...
Erg gebrand op snel betalen van hun bemiddelingsfee en de borg, grootste gedeelte van de borg niet teruggekregen en huis veel mankementen.
We hebben 1,5 jaar een woning gehuurd aan de gasthuizen in Nuenen via Domica. Voor aanvang zijn ze erg opdringerig als het gaat over het beslissen of je het huis wilt gaan huren of niet. Als je hebt besloten dat je dat wil, zijn ze erg opdringerig als het gaat over het betalen van hun fee, zonder dat je het huurcontract gezien hebt. Als je eenmaal betaald hebt, doen ze nog erg veel moeite om de borg te pakken te krijgen en de huur, maar daarna zijn ze niet meer thuis. Bij oplevering laten ze je een inspectieformulier tekenen: tip: maak hier een foto van, want je krijgt geen blauwdruk, en achteraf heb je geen poot meer om op te staan. Ook voor de eindinspectie geld dit: maak een foto van het formulier. Bij ons besloot de eigenaar een waslijst aan zaken in kosten te brengen, die we bij aanvang niet hadden gekregen, ook al hadden geconstateerd, of gewoonweg al weg of kapot waren toen we het huis betrokken. Gelukkig hadden we de meeste zaken bij aanvang van de huurperiode al gemeld per email. Echter, toen de eigenaar bleef zoeken naar een reden om de borg niet terug te betalen, heeft hij, met goedkeuring van Domica en de beheermaatschappij Vivenda, de gehele zolder opnieuw laten bekleden met peperdure vloerbedekking omdat hij een streep had gezien op de vloerbedekking... Hier kregen we in eerste instantie geen foto van, maar 4 maanden laten na dreigementen en wekelijks vele malen gebeld te hebben, wel. Het was nauwelijks te zien, ook door Domica was dit niet geconstateerd. Maar wel later erbij gezet in het inspectierapport.
Dus.. konden we fluiten naar onze borg... we hebben een paar honderd euro terug gekregen op 1300 euro borg. Schandalig. U bent dus gewaarschuwd voor deze praktijken van Domica, Vivenda en de eigenaar van de Gasthuizen 25 te Nuenen. Liever kiezen voor een andere verhuurmakelaar en een andere woning.
Geen communicatie
Geen communicatie, illegaal hoge servicekosten, waardeloos personeel want het boeit ze allemaal niet, draait hun om geld niet om service, gelogen over kamergrootte, informatie achtergehouden zoals schimmel in de kamer.
geen reactie op mails
Zeer slechte communicatie!!!!!!!!
Zeer onbeschoft en gevaarlijk gedrag
Ik ben net bijna doodgereden door een medewerker van Domica Amsterdam. Hij reed met veel hogere snelheid dan toegestaan door het rode licht terwijl ik groen had en net de straat wou oversteken. Ik kon nog net op tijd stoppen. Het betreft een blanke man met bruin haar van een jaar of 30. Hij reed van Osdorp richting Amsterdam Centrum. Het gebeurde ten hoogte van station Lelylaan.