Douwe Egberts ijskoffie, sinds de overname door Amerika niet alleen een ander uiterlijk (wat niet erg is) maar helaas ook weer een andere smaak ... niet lekker meer, waterig en veel minder smaak.

Review over de "Nespresso"-cups van Douwe Egberts. Smaak is matig, beslist niet de ouderwetse DE-smaakkwaliteit, beetje zanderig en hard. Daarnaast een absolute ramp voor mijn Citiz-machine. Er ga... Toon meer

Altijd weer die opgedrongen BLM PROGANDA. LETTERLIJK IN IEDERE RECLAME, in ieder shot/beeld. Net als WOKEHollywood. Krijgen jullie hiervoor subsidie?? Van de EU of Soros?? In ons dorp zie... Toon meer

1. Koffiewinkel
  2. Koffie-apparaat leverancier
  3. Koffiebar
  4. Koffiebranders
  5. Koffiegroothandel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Sara Lee/DE is one of the leading coffee roasters in the world and a major supplier of coffee systems and accessories for the workplace. Famous brands include Douwe Egberts (international brand), Maison du Cafe (France), Marcilla (Spain), Merrild (Denmark, Sweden).

1,6

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,6

Alle reviews

20 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Koro machine gekocht

Koro machine gekocht. Direct na aankoop was de machine stuk. Voor de duidelijkheid eze kwam stuk uit de doos en deed na installatie door hun eigen monteur helemaal niets. Toen is deze gerepareerd. (nieuw printplaatje) Wij hebben direct verzocht om een nieuwe aangezien we geen vertrouwen hadden in een machine die uit de doos al stuk was. Toch is deze gerepareerd. En kregen we geen nieuwe. Binnen een jaar weer stuk. Weer gerepareerd. wederom verzocht om een nieuwe. Nu is die weer stuk en zegen ze doodleuk dat er maar één jaar garantie op de machine zat. Sorry maar ik had een betere after sales en garantie afhandeling verwacht van de 'professional' Ik heb vriendelijk verzocht om dit op een positieve manier op te lossen maar helaas.

2 januari 2024

Spaarzegel actie slecht voor milieu.

Voor het milieu is het een slechte zaak dat je via het spaarprogramma van Douwe Egberts en Blokker geprikkeld wordt om onzinnige dingen te kopen. Het zou op zijn minst mogelijk moeten zijn om de gespaarde punten aan een zinvol product te besteden. Een die je anders ook gekocht zou hebben. Het zou Douwe Egberts sieren als zij het ook mogelijk maken om de gespaarde punten voor contant geld in te wisselen. Zeker in deze tijd zou het naar eigen inzicht besteden van de gespaarde punten de meest eerlijke en groene optie zijn. Hierbij roep ik een ieder die het met mij eens is om dit aan Douwe Egberts en Blokker te laten weten.

18 december 2023

De cappuchino pads van DE waren door de…

De cappuchino pads van DE waren door de graaiflatie van 2,25 opgelopen naar 3,29 op een gegeven moment!!! EN 2,25 is al een ZEER stevige prijs voor slechts 8 pads.. nu ondertussen is de prijs weer terug gezakt naar 2,15 bij de Hoogvliet?? Waarschijnlijk omdat niemand de pads nog kocht. DE gaat hier waarschijnlijk een mooi verhaal van maken dat hun er echt allessssss aan gedaan hebben om de prijs terug te brengen naar het oude prijs nivo! Ik koop nu helemaal niks meer waar DE op staat, en dat terwijl ik grootverbruiker was van cappuchino pads! Het idee dat DE je eerst uitprobeert met veel te hoge prijzen om te zien tot hoever ze je zakken leeg kunnen schudden en als dat mislukt zakken ze weer terug qua prijsnivo. Nogmaals.. ik ben voorgoed klant af, ik wens niet opgelicht te worden!

24 oktober 2023

Steun aan Rusland

Jammer van een van oorsprong Nederlands bedrijf. Jullie steunen Rusland? Dan verliezen jullie mijn steun. Ik heb zelfs mijn koffie van Senseo weg gegooid. Ongelooflijk D.E. Ik schaam me dood voor jullie. Maar jullie zouden jezelf moeten schamen. Als jullie de verkoop daar belangrijker vinden... Is goed.

22 augustus 2023

Zakelijk Cafitesse - Rusland

We hebben zakelijk Cafitesse's. De apparaten hebben we gekocht en een servicecontract erop afgesloten. De monteur brengt de koffiepatronen mee dus D.E. houdt alle toegevoegde waarde zelf. En als er een storing is wordt er per minuut afgerekend. We zijn een goede klant voor D.E. Maar nu dat ze in Rusland blijven uit commerciële belangen gaan we toch op zoek naar een alternatief als het servicecontract is afgelopen. Lekkere koffie uit een bonenapparaat!

28 augustus 2023

Voor mij geen Douwe Egberts meer nu ze Rusland steunen tijdens de oorlog!

Ik drink mijn hele leven al Douwe Egberts maar een bedrijf die in Rusland blijft en daarmee de oorlog steunt kan ik niet blijven steunen. Dagelijks gaan er totaal onnodig mensen dood en de topman van Douwe Egberts geeft zo'n interview bizar. De 6 pakken in de kast zijn toch al betaald maar daarna ga ik over op de koffie van de Jumbo.

19 augustus 2023

storing gemeld al voor de Pinksteren

storing gemeld al voor de Pinksteren , paar dagen niets gehoord , denk even bellen, toen was de melding ineens verdwenen, nou lekker dan, weer gemeld, bleek het account te zijn opgeheven, GRRRR nu 2 juni weer gebeld voor een monteur, we zitten nu een week zonder
peperdure koffie machine in ons buurtcentrum met veel drukte in dit weekeinde , om te janken dit

27 mei 2023

Geen goede service

Geen goede service
Zeg mijn contract op,hele nare ervaring met klantenservice.
Laten je gewoon zitten en zeggen dat ze komen,gister een werknemer op zijn vrije dag laten zitten en niet op komen dagen ondanks gemaakte afspraken.
Na 7 keer telefonisch contact
Nog niet gekomen.

7 maart 2023

Hele slechte service

Hele slechte service. Er worden dingen beloofd wat niet nagekomen wordt. Wij hebben een koffiemachine bij ons in de salon gekocht, na een tijdje kregen wij elke keer de melding dat hij moest reinigen. Monteur een aantal keren langs geweest. Eerst zou het door de warmte komen, vervolgens moest er een onderdeel vervangen worden volgens de monteur. 300 euro betaald voor een onderdeel wat uiteindelijk niks geholpen heeft en dus nogsteeds die melding. Vervolgens moest er een sensor vervangen worden volgens DE. Een aantal keren gevraagd of dit onder garantie valt want wij waren er eigenlijk wel klaar mee. Zij gaven meedere keren aan via de telefoon en de monteur zelfs dat het onder garantie zal vallen. Vervolgens krijgen wij een rekening van €700,-!! Gemaild, gebeld en ineens valt het niet onder de garantie. Zeer slechte service om dingen te beloven en Vervolgens een rekening te sturen. Als wij dit hadden geweten hadden wij het onderdeel nooit laten vervangen en de machine verkocht aangezien wij er amper gebruik van maken.

21 december 2022

Wij zijn koffiedrinkers

Wij zijn koffiedrinkers, van die echte, die er op leven! Ik heb het over DE koffie. Echt generaties, mijn oma, moeder en wij. Mijn man komt uit een echt koffieland dus weet van lekkere kiffie en hij is ook al 36 jaar aan de DE. Maar nu.....wij weten het niet meer. Wij hebben van alles geprobeerd, koffie opgiet methode ( echt al 15 jaar heerlijke koffie).
Sinds 2 weken mee gestopt omdat de smaak vreselijk was, bitter, dik, zwaar. ( grove of snel filter).
Eerst nog de gouden verpakking variant, maar precies hetzelfde resultaat.
Toen overgegaan op de aankoop van een koffie apparaat denkende dat het daar aan lag. Helaas de smaak blijft echt naar. Ook hier geprobeerd om de hoeveelheid te wisselen om zo de smaak goed te krijgen maar ook niet.
Onze dochter zet koffie in een glazen perlatortje omdat zij alleen koffie drinkt en vroeg mij of wij iets aan de koffie hadden gemerkt!!!! Blijkt dat zij het ook opgemerkt had. Inmiddels zijn we van 10 kopjes naar 4 kopjes koffie gegaan met de nodige afkickverschijnselen, maar goed dat verandert de smaak natuurlijk ook niet. Gisteren een pak zonder merk gekocht van € 2.39 ipv DE voor € 7,99.
Onze gedachte is dat er veel afvalkoffie door de betere koffie gedraaid wordt zodat er toch nog een verdienmodus is voor de koffie giganten. Maar als dit goedkope pak ook niks wordt, dan gaan we aan de thee.

8 september 2022

DE Maastricht

Sorry,maar dit kan echt niet,staan in lange rij.1 dame is aan het werk haar tempo is langzaam want ze is druk met de andere dames die achter de bar constant lopen en staan, 1 staat er aan een ijsthee te lurken.Zijn druk in gesprek en wij klanten mogen mee genieten.Dan krijg ik mijn verse gember thee in goor glas ,water met een schijf gember wat een prestatie,wel vroeg de dame of ik er een koekje bij wil? Van mij krijgt zo’n zaak geen ster

9 juli 2022

Wat ik toch wel triest vindt is dat…

Wat ik toch wel triest vindt is dat Douwe Egberts nieuwe doosjes heeft van de Latte Macchiato instant, de inhoud is van 19,8 gr naar 16,3 gr gegaan per zakje en er zitten er 8 in een doosje. Voor hun een behoorlijke winst op het eind van het jaar.

Nieuwe doosjes ok... maar dan ook gelijk voor hetzelfde geld of meer dan minder in de zakjes te doen... schande

2 april 2022

Is dit jouw bedrijf?