Jeg giver kun 1 stjerne, fordi jeg ikke kan give mindre. Jeg fik mandag en besked om at jeg efterfølgende hverdag ville modtage min forsendelse og fik endda en sms med forventet tidspunkt og at c... Toon meer
Fik en SMS igår om et leveringstidspunkt mellem 12-14 her fredag d.10 april nu er kl snart ti om aftnen har endnu ikke modtaget min levering og intet hørt om den, kæft hvor er det amatøragtigt. STRA... Toon meer
Bestilte to paller sendt fra Danmark for levering så raskt som mulig til Oslo. Pallene ble hentet i Danmark 18 desember. Etter mange purringer får vi nå beskjed om de blir levert 13 januar. Fulls... Toon meer
Fremover vil jeg kun købe produkter online såfremt de ikke sender varen med DSV. Bestilte to tæpper hos Ellos og DSV formåede at levere det ene og glemme det andet. De laver en ny aftale med os og... Toon meer
Levering af styk gods
Levering af styk gods. Ifølge tracking skulle de levere et køleskab til vores forening d. 21/1 mellem kl. 13:54 og 15:55 og ring til os 15 minutter før ankomst. Varen er stadig ikke kommet her den 22/1 ved kontakt er der ingen der tager ansvar for levering og efter gentagende samtaler få jeg af vide at chaufføren har været på adressen ved foreningshuset den 22/1 kl. 11:16 alt så ca. 2,5 time før tid men kørt igen da der ikke var nogen. Ingen opkald til kunden. Dette er pænt sagt SJUSK!!!! og dårlig kunde service.
Sidste svar ved telefon samtale er at den måske kommer i dag eller i morgen???????
Har nu ventet på at få min pakke…
Har nu ventet på at få min pakke leveret siden 13/1-26 og fik i første omgang at vide at den slet ikke var kommet med lastbilen, næste dag kunne de ikke finde den og så fandt den den og den skulle være på vej ud for at blive leveret, men ak nej, intet leveret endnu. Man må selv ringe for at følge op og selvom de lover at vende tilbage så hører man intet.. udueligt firma
Inkompetent chauffør og fejl i samme levering af to omgange
Skulle have leveret en seng, den kom i 13 pakker. Chaufføren var yderst ubehøvlet, oven i det havde han kun 9 af de 13 pakker med hvor kun 2 af dem var mine. De resterende var til en anden kunde, men var dog også en seng så chaufføren sagde at vi skulle beholde alle 9 pakker - også dem der ikke tilhørte os (det at tage imod og åbne andres pakker er desuden også imod loven)
Da vi bad ham om at tage det hele med tilbage smed han det ind i lastbilen uden at tænke over at det er en mega dyr varer som kan gå i stykker. Der går så en hel uge, fra vi sku have haft vores seng, og vi er lige flyttet så vi havde ingen seng, der kommer nogle nye chauffører (som var meget flinke) men der kom så kun 11 af de 13 pakker vi havde bestilt, så vi endte stadig med at stå med en seng der mangler en madras i den ene side og ikke kan samles færdig - EFTER at have ventet en HEL uge, uden nogen seng. Forfærdelig oplevelse, totalt uansvarligt og uacceptabelt. Ville aldrig anbefale at bruge DSV (har hørt mange andre har haft den samme oplevelse med dem)
Der er tydeligvis nogen øverst oppe der ikke følger med i hvordan forretningen bliver drevet af deres inkompetente medarbejdere.
Derudover er der ingen kundeservice, de vil følge op og vender aldrig tilbage
leveringen for bedre nætter, står nu uden seng, da DSV ikke kunne klare opgaven!
Kan ikke finde ud af lever. En stjerne er endda alt for meget.
Får bedsked om deres fragtmænd har forsøgt at levere en seng i dag, men uden held. Jeg har været hjemme hele dagen uden opklad eller blevet ringet på døren. Har bevis i billeder for de har ringet, men er bare det forkert tlf nr. De mener også et billede af opgangsdøren er bevis de har ringet på. De kan jo have ringet på et forkert lejlighed. De kommer ud igen samme dag siger de, men igen ikke ringet på eller et opkald. Vil ikke anbefalde at bruge DSV til noget overhovedet.
Det er visst veldig langt mellom Danmark og Norge.
Bestilte to paller sendt fra Danmark for levering så raskt som mulig til Oslo.
Pallene ble hentet i Danmark 18 desember. Etter mange purringer får vi nå beskjed om de blir levert 13 januar. Fullstendig krise da det er hundemat og mange som venter på maten sin.... Ingen mulighet til å endre leveringstidspunkt...
Det er visst veldig langt mellom Danmark og Norge.
DSV efterlader kunder i ingenmandsland
Skulle have en større forsendelse hjem fra usa som privatperson, og det var firmaet i usa, som booker shipping, og da de tidligere har brugt schenker og dette har forløbet perfekt, tænkte jeg alt var godt. Men jeg skal da love for det er lykkedes for dsv og få ødelagt en en fragtmulighed som tidligere fungerede. Da min forsendelse ramte Danmark, ville de ikke håndtere tolddeklaration m.v. da de ikke behandler privatkunder. Fik blot den besked, at jeg selv skulle booke en speditør til dette. Ja go´dav mand økseskaft. Kære dsv,- prøv i lige selv og få en dansk speditør til at påtage sig den opgave, og toldbehandle en forsendelse de ikke selv har stået for. Der var efterfølgende nærmest absolut ingen hjælp og hente fra dsv´s side, medmindre jeg lige diskede op med et cvr nummer. Kære DSV - tak for absolut ingenting. Trist i fik ødelagt Schenker og den fine kundeservice de stod for…
De er nogle arrogante amatører som blot…
De er nogle arrogante amatører som blot forventer at man sidder og rådner op mens man venter på dem.
Kun fordi at jeg selv ringer flere gange 3 timer efter min vare skulle have været leveret, får jeg at vide at den er 5 timer forsinket.
Dette har de jo så vidst i minimum 2 timer allerede. Her har jeg betalt en fridag til ingen verdens nytte.
I burde skamme jer.
Vi havde i dag en fantastisk oplevelse…
Vi havde i dag en fantastisk oplevelse med DSV - en service orienteret chauffør, som leverede mere service, end vi overhovedet kunne forvente.
Så 5 stjerner fra os👏👏👏
Levering mellem 8–21… og så kom de ikke engang
Vi blev bedt om at vælge en leveringsdag – fint nok.
DSV kvitterede så med et “tidsinterval” på 8 - 21. Altså… et helt arbejdsdag + en halv aftenvagt. Man føler sig som en fange, der venter på sin opsynsmand – bare uden de varme måltider.
Og det bedste?
Kl. 20.40 skriver de, at de alligevel ikke kommer.
Tak for ingenting. Vi glæder os nu til det nye interval i morgen: 14.30–16.30. Vi håber, de dukker op – det føles lidt som at spille lotto. Lav sandsynlighed, men man krydser alligevel fingre.
Det er helt absurd at bede kunder rydde en hel dag… for så at ghoste dem.
Man bliver næsten rørstrømsk, når man tænker på andre firmaer, der “kun” giver et 4-timers interval. Luksus!
Hvis DSV leverer jeres varer: Sørg for en god stol og måske en madpakke.
I kommer til at vente længe.
Dsv/Db schenker noget skød.
Min kammerat og jeg har siddet i mere 1 time i deres omstilling og blevet kastet rundt i som en boldt, og det hele går på at en pakke som er sendt fra Tyskland som skulle have leveret den 06.11.2025 imellem kl 07:00 og 17:00 , den kom så ikke . Men i dag d. 07.11.2025 stod pakke ude til levering kl 07:08 men kl 12:32 blev den scannet igen som arrived in Kolding. Vi ringer så til dsv og bliver lovet vi blive ringet op , det sket heller ikke , så vi ringede dem op igen og blevet som sagt en kaste boldt i deres afdeling system lige ind til deres telefon system sagde vi havde ringet uden for deres telefon tid på det tidspunkt have vi siddet i telefonen vente på en medarbejder der kunne fortælle hvad. Der var grunden til pakke ikke blev leveret i dag , men det kunne de så heller ikke finde ud af men når man har betalt 1150+ kroner i fragt og firmaet ikke gang kan finde ud af tage ansvar for det problem de selv har genereret så fortjener de ikke en stjerne men jeg kan ikke give mindre , vil håbe at trustpilot snart kan give os lov til give minus stjerner for det er var dsv/db schenker fortjener.
Det jo temlig svært at forstå at firma som lever af fragt ting for folk kan have så lidt respekt for ders kunder .
Det også lidt latterligt at dere chef føre bare kører pakken tilbage til.koldning midt under turen .
Man kan da forklare hvad der sket som det midste til kunden der skal modtage pakken .
Dsv/Db schenker i er skod firma og vores anbefalinger er at man ikke får sendt med jer i fremtiden.
Vi Vil ligeledes kontakte den tyske butik hvor varen er købt og betalt igennem med anbefaling om at se ikke sender via dsv/Db schenker efter denne behandling.
Deres chauffør kører med hovedet under…
Deres chauffør kører med hovedet under armen.
Deres chauffør kørte lige ud foran mig så jeg var nødt til at blogge bremserne for at stoppe i tide.
Og når man ringer til kontoret og beder dem om at tage en snak med deres chauffør bliver man bare ignoreret
Utrolig søde og venlige chauffører
Utrolig søde, smilende og venlige chauffører, som skulle levere en seng ved mig. Sengen var desværre blevet skadet under overleveringen til dem. Men de reddede alligevel min dag med deres venlighed. Jeg mener den ene hed Mark.
5 stjerner til de 2.
2 søde arbejdsomme fyre der knoklede…
2 søde arbejdsomme fyre der knoklede for at få gl sofa ud og ny ind, det gik ikke helt som planlagt, men fyrerne fandt en løsning og kom igen,
Stor respekt for deres hårde arbejde som de tager med et smil
Tager ikke ansvar for at forvolde skader i ens hjem
De leverede en sofa tilbage i januar hvor de beskadigede min dørkarm. Da jeg henvendte mig flere gange blev det forklaret at der var en forsikringssag igang. Da jeg så igen henvendte mig sagde de pludseligt at jeg selv skulle sætte en forsikringssag igang? Så har oplevet ansvarsfralæggelse af skaden og vildledende information gennem hele forløbet og gav til sidst op da jeg fik at vide det var en meget lille skade. Ingen aktieinvestering fra min side i fremtiden. Endte med at sælge dem i trods pga. den tåbelige håndtering i deres kundeservice.
Man venter i blinde i flere dage på sin…
Man venter i blinde i flere dage på sin ordre og der er ingen kontakt mellem kundeservice og deres chauffører. Elendigt !
Vi afventer en forsendelse med DSV
Vi afventer en forsendelse med DSV, som foreløbigt er 2 1/2 time forsinket. Vi har intet hørt fra firmaet, og aner reelt ikke, om de har tænkt sig at komme. Vores forsendelse er flere større møbler, og vores hjælpere er stort set alle taget hjem her kl 2015. Det er sindssygt irriterende og absolut respektløst. Man kan vel i det mindste give lyd fra sig.
DSV leverer pakker uden at ringe på
Fik leveret en pakke med DSV. Pakken blev stillet udenfor uden at vi blev gjort opmærksom på leveringen.
Jeg kontaktede DSV med feedback om, at det kunne være en god idé om chaufføren lige ringede på, når han leverede pakken, så vi vidste, at den var kommet. (Vi var tydeligvis hjemme)
Svaret var: "GLS ringer ikke inden leveringen af pakken. Men godt I fandt pakken. God dag.".
Det var sådan set heller ikke det, jeg havde foreslået. Det overraskede mig også en lille smule, at der blev refereret til GLS. Men DSV bruger måske GLS til levering af pakker...
Levering af sofa i rigtig god stil
Vi fik besked om levering, og på dagen ringer kurererne ca 20 minutter før ankomst som aftalt. Sofaen bliver båret ind og passet godt på, så der ikke sker noget med den. Begge kurerer er meget venlige, fleksible og hjælpsomme. Vi har kun stor ros til DSV for denne service som fungerer absolut upåklageligt.
Brug ALDRIG DSV TRANSPORT
Brug ALDRIG DSV TRANSPORT
Vi har bestilt en professionel malersprøjte og blev lovet levering den 5/6-2025. Vi modtager ikke vores forsendelse og i dag skriver vi den 11/6-2025. DSV opdaterer ikke leveringsdetaljer. Vi modtager så endelig ensms om, at varen vil blive leveret d. 11/6-25 mellem 9.00-11.00 Vi holder fri fra job for at være hjemme. Jeg kontakter så DSV der lover at vi modtager vores ordre kl. 13.28 nu er klokken 14.05 og vi har stadig intet modtaget. De giver ikke besked men lader bare kunden i stikken. Nu har jeg igen kontaktet DSV transport og nu er vores levering rykket til kl. 17.00 jeg er spændt på om vi modtager vores pakke!
Det er ikke at leveringstiden ændre sig, jeg er rystet over heller ikke at den er forsinket med 8 timer, men at de ikke lige sender en SMS opdatering med ændringerne så deres kunder ved besked. Vi har måttet ændre vores aftale med vores arbejdsplads 3 gange hvilket bare stiller os i et dårligt lys og virker utroværdigt!
Da pakken endelig kom var den slået i stykker flere steder, helt igennem beskyttelses flamingo mv. Chaufføren var ubehøvlet og kunne ikke forstå dansk. Dette medførte at vi ikke kunne nå, at tjekke, at alt var med i kassen og at tingene ikke var slået i stykker. De skriver ellers i deres fragtbrev at man skal huske at tjekke at alt er i orden og at der ikke er skader på produktet. Det nåede vi ikke før chaufføren var kørt. ALTSÅ VIRKELIG DÅRLIG SERVICE FRA ENDE TIL ANDEN!
Virkelig dårlig oplevelse med DSV
Virkelig dårlig oplevelse med DSV. De skulle levere en seng med opbæring til 1. Sal. Deres chauffør sagde så, at der var for smalt på trods af, at sengen kom i flere dele og kun var 2x90 cm. bred. Chaufføren var på ingen måde serviceminded og meget flabet. Jeg bad om at få lov til at tage et billede af sengen for at kunne klage over oplevelsen, men han sagde det var imod DSVs politik, at kunden måtte tage billeder af varen og ville ikke lukke lastbilen op, så jeg kunne tage et billede til dokumentation. Herefter annullerer chaufføren leveringen, selvom jeg beder ham om IKKE at gøre det, men han fortsætter med at være meget ubehøvlet og kører med varen, som jeg IKKE har annulleret. Jeg håber DSV overvejer samarbejdet med denne chauffør i fremtiden og overfører penge for levering tilbage med det samme.
Lees meer over geverifieerde reviews.