Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg giver kun 1 stjerne, fordi jeg ikke kan give mindre. Jeg fik mandag en besked om at jeg efterfølgende hverdag ville modtage min forsendelse og fik endda en sms med forventet tidspunkt og at c... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik en SMS igår om et leveringstidspunkt mellem 12-14 her fredag d.10 april nu er kl snart ti om aftnen har endnu ikke modtaget min levering og intet hørt om den, kæft hvor er det amatøragtigt. STRA... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte to paller sendt fra Danmark for levering så raskt som mulig til Oslo. Pallene ble hentet i Danmark 18 desember. Etter mange purringer får vi nå beskjed om de blir levert 13 januar. Fulls... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fremover vil jeg kun købe produkter online såfremt de ikke sender varen med DSV. Bestilte to tæpper hos Ellos og DSV formåede at levere det ene og glemme det andet. De laver en ny aftale med os og... Toon meer

1,5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Betalt for levering og montering af…

Betalt for levering og montering af seng.
DSV buddene oplyste at de ikke måtte løfte sengen på 1.sal pga risiko for skader.
Vi tilbød selv at bære sengen på 1.sal, så de blot skulle montere den.
Det ville de ikke.
Virkede meget lidt kompetente og servicemindede.
Tror ikke de havde begreb om at samle en seng.
Pas på at købe seng hos sengefabrikken hvis den skal monteres på 1.sal.

27 mei 2025

DSV Levering

DSV Levering: Betalt for opbæring og montering af elevationsseng fra Sengekompagniet. Håndtering og indbæring af seng samt bortskaffelse af emballage (pap) var en frygtelig dårlig oplevelse og under al kritik. Sengen blev delvis monteret - de havde ikke prøvet det før. Ingen service, inkompetente medarbejdere til at udføre opgaven, samt store sprogvanskeligheder. Det er første og sidste gang det firma kommer til at levere vare til mig.

Fik sms Grundet trafikprop er din levering op til halvanden time forsinket i forhold til dit interval.

Kan læse fra andre anmelder, at de bruger dårlige undskyldninger om bil er nedbrudt, trafikprop osv. YNKELIGT.

16 april 2025

ARGH

ARGH. Helt absurd besværligt at arrangere en genlevering af en pakke. Har nu to gange fået en leveringsdato, hvor de ikke kommer! Deres track and trace er også på randen af ubrugelig.

15 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har bestilt både en sofa og en…

Jeg har bestilt både en sofa og en seng, de skulle komme til samme adresse idag 04/04-25. jeg bliver ringet op og bliver fortalt de vil komme idag. 2 timer senere får jeg en besked med at “varevognen har oplevet et bil nedbrud” men at de bliver 2-3 forsinket. Jeg sidder nu her 4 timer efter og har stadig ikke fået noget som helt, der står også i beskeden at de ringe 30’minutter før. Det heller ikke sket. Jeg fik beskeden kl 17:05 og klokken er nu 21. altså det for dårligt. Jeg skal i endnu en weekend sove på gulvet og sidde på gulvet fordi deres levering tager så uendelig lang tid. Jeg kan ikke regne med DSV. Det alt for dårlig service. De burde være flere vognmænd til at varertage opgaven. Det lyder som den værste undskyldning , jeg er næsten sikker på de sikkert har smadret mine varer…

4 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde en fragt der gik helt galt

Jeg havde en fragt der gik helt galt, chauffør kom op at skændes med person hvor DSV skulle hente den vare jeg skulle have fragtet. Lastbil kom uden lift og løftevogn og kunne ikke tage varene med. Jeg havde ikke specificeret at der skulle bruges lift og løftevogn, jeg tog det for givet at min myDSV skabelon var sat op til at der altid skal bruges lift og løftevogn. Jeg havdeikke nærlæst kontrakt hvor der står at lift og løftevogn kun gælder optil 6 paller og her var der flere.
Det korte af det lange er at jeg skal betale 4-cifret beløb for såkaldt tomkørsel. Det der har overrasket mig er hvor ufleksible DSV har været og vil på ingen måde se bort fra regning for tomkørsel.
Jeg vil sige at risikoen for enkeltpersoner eller små virksomheder laver fejl ved bestilling med DSV er stor og der kommer en regning uanset hvad. Risikoen for at lave fejl i bestilling og betaling ved kasse 1 for ingenting er stor fordi:
DSV har en skabelon i MY DSV der er meget omfangsrig og kompliceret
DSV bruger mange engelske ord, forkortelser og fagbetegnelser
DSV organisation er stor og uoverskuelig, dvs det virker som om ingen helt har styr på det hele og ingen kan helt tage ansvar.
Jeg tror DSV er super til store virksomheder hvor dem der bestiller fragt er professionelle og er inde i fagsproget og de mange detaljer.
Jeg tror DSV altid er kede af når noget går galt og at de gerne vi hjælpe med at lave en enkel og tilpasset og idiotsikker bestillingsskabelon og at det naturligvis altid er ens eget ansvar at læse det med småt i kontrakten uanset hvad der fremgår i den skabelon du får hjælp til

13 maart 2025

3 forkerte leveringer på 2 uger

Bestilte en dobbelt madras på nettet og ventede levering med Dsv, de kom 3 gange med den forkerte madras og jeg brugte næsten 3 hele dage på at vente. de giver et langt tidsinterval så man er nødsaget til at være hjemme næsten hele dagen. En fejl, ok, men 3!! Med den mangel på organisation undrer det mig at de ikke er gået fallit endnu

16 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig service, ringe faglighed og flabet personale

Vi har bestilt en vasketørremaskine gennem Bosch, som DSV skulle have leveret, monteret samt bortskaffet den gamle maskine. Ved ankomst fortæller vi montøren hvor man lukker for vandet, men montøren mener ikke at det er muligt og efterlader derfor den nye maskine midt i køkkenet uden at montere den og tage den gamle maskine med. Vi lukker efterfølgende selv nemt vandet på en balofix under vasken og ringer til DSV for at få dem til at komme tilbage. På trods af at vi kan fortælle DSV at vandet nu er lukket, tror DSV ikke på at vi har kunne lukket for vandet, da montøren har sagt at vores rør er så gamle at det er umuligt (vi har relativt nye rør). De nægter derfor at komme tilbage. Efter at både vi og Bosch har brugt halvanden dag på torvtrækkeri med DSV, ringede vi efter en handymand som monterede vasketørremaskinen på 15min.

5 december 2024

Har idag d

Har idag d. 8/11-24 skulle have en levering på en reol. Jeg har været hjemme hele dagen, og ingen reol set, eller ringet op 30 min før ankomst. Når jeg søger efter min pakke står den som "Not delivered at customer". Til trods for jeg har været hjemme hele dagen og ingen opkald modtaget. Nu skal jeg så vente hele weekenden før jeg ved noget i forhold til min pakke og hvornår det så kan leveres.

8 november 2024

Værste fragtservice nogensinde!

Værste fragtservice nogensinde!! Vi har bestilt en seng som skulle leveres af DSV. Fragtmanden der kom med sengen var alt andet end forsigtig og formåede at ødelægge et arvestykke i form af en vase. Vi har ringet uttalige gange til deres kundeservice og blevet omstillet rundt uden nogen vil svare. Til sidst fik vi oplyst en mail og en sagsnr. På vores erstatningssag. Vi henvendte os, men hører ikke fra dem i flere måneder. Vi skriver igen men stadig intet svar. Til sidst må vi ringe utalllige gange igen for at få dem til at svare. Vi modtager et kort og fuldstændig uempatisk svar om at vi skulle have skrevet til dem på dagen (vi skrev 3 dage efter) og at de derfor intet kan gøre. Selvom vi på intet tidspunkt har fået fortalt at de skal modtage noget på skrift på dagen. Deres fragtmand sagde selv vi blot skulle ringe til kundeservice. Vi står nu med et ødelagt arvestykke vi aldrig får igen og den værste oplevelse med en kundeservice jeg nogensinde har haft.. Brug ALDRIG dette firma. Desværre havde jeg ikke tjekket trustpilot først..

1 oktober 2024

Meget utilregnelig

Meget utilregnelig! Leverer ikke om aftalt og som de selv giver besked på.
Ikke god service når man kontakter dem i forhold til enes pakke. Man bliver sendt videre til mange forskellige som ingenting ved!

1 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan man give nul i kundeservice

Kan man give nul i kundeservice.
Aldrig har jeg oplevet så dårlig kundeservice.
Chauffør som dårligt nok vil tage en seng på ud af lastbilen.
Det er sådan set mit problem (ældre dame) som blot beder om at varen kan lægges ind i carport, da det ser ud til regnvejr. (Der er 1 m til carporten) nej, det må han ikke for sin chef.

30 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De kører som sindssyge holder…

De kører som sindssyge holder overhovedet ikke afstand.
Der er rigtig mange af deres lastbiler omkring Horsens afkørslen og mange af dem laver utrolig mange farlige situationer. Hold nu afstand til andre biler en lille bil mellem to store lastbiler er altså farligt.

22 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er på 2 mdr med mails frem og tilbage…

Er på 2 mdr med mails frem og tilbage med deres claim afd. i Polen som ikke taler eller skriver Dansk og med skiftende medarbejdere. De har smadret 4 forsendelser uagtet at de var pakket ind i 3 lag pap og vejede 20 kg. Nogle af dem er ekstra forsikret det gør dem bare mere uvillige til at afslutte klagerne. Tror deres problem er at de hovedsagelig bruger GLS som transportør af deres varer. Jeg er ekstrem skuffet over DSV som jeg ellers har med glæde har brugt som transportør siden 2019. Jeg har nok brugt hvad der svarer til 20 timer med mails, telefon opkald og interne Excel ark over de forskellige shipment id på fragter og erstatnings fragter til mine kunder. De bliver ligeledes mistænkeliggjort for at have modtaget forsendelser som DSV har ødelagt, det er pinligt at skulle bede mine kunder om ekstra billeder og forklaringer på DSV s rod.

29 augustus 2024

Desværre kan der ikke gives nul ⭐️

Desværre kan der ikke gives nul ⭐️
Modtog en besked om en fredags levering af sofa og bord var forsinket 2 timer. Efter endnu en forsinkelse ringede DSV igen og sagde sofa og bord var forsvundet. Så ingen sofa til min mor, der skulle flytte på plejehjem.
Efter at have klaget til Daells Bolighus om mandagen, skulle varerne nu komme tirsdag, men intet skete. Om tirsdagen klagede jeg igen og varerne ville nu komme om torsdagen. Igen blev der blev ringet kort før leveringstidspunktet var overskredet med besked om varerne ville komme indenfor 20 minutter.
Aldrig før har jeg prøvet så dårlig levering.

Dsv kan være glade for venlige chauffører for alt andet hos DSVvar en dårlig oplevelse 🤬

11 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt en meget dyr…

Jeg havde bestilt en meget dyr landevejscykel, som jeg har gået og glædet mig til skulle komme. leveringen passede perfekt, da jeg dagen efter leveringen skulle på en cykelferie, med den nye cykel. nu står jeg så på ferien uden nogen ny cykel, uvidende om hvornår de levere den. nøj hvor er det en ærgerlig oplevelse at have med DSV!

18 oktober 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.