Minste of geringste krijg je een ban. De reden van je ban is nergens terug te vinden… Als je een abonnement (€3,99 per jaar) heb gaat dit binnenkort stilzwijgend naar bijna €15 per jaar… Tijd... Toon meer
Zeker vijftien jaar ben ik minstens vaste bezoeker van deze site. Ik kan me nog een filmpje herinneren van een rare kwibus die niet kon wachten tot een lange vrachttrein voorbij was en dook daar... Toon meer
Ben al van af het begin van dumpert vaste gast. Maar begin me steeds meer te irriteren aan het feit dat vooral de pvv stemmer dit platform gebruiken om reclame te maken. Elk onderwerp wat je maar te... Toon meer
Dumpert is hard achteruit gegaan. Veel te veel politieke filmpjes en juist minder grappige absurdistische filmpjes, memes, videofucks en dat soort werk. Daarnaast is vvmu met bewijsvoering en argument... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Krijg een ban en weet niet eens…
Krijg een ban en weet niet eens waarvoor. Hoe lang duurt zoiets? Verder ben ik best tevreden over de app.
slechte videosite
Ik ben al zeker 10 jaar met Dumpert aan de gang maar wat een ellendige site is dit geworden ivm reclame maar het ergste is dat ze maar 1 mening erkennen en heb jij een andere mening dan word je gewoon gebant. Ik heb zeker 10 accounts gehad en ben 10x gebant omdat ik niet de linkse mainstream mening vertoon. Volgens mij leven wij in een vrij land en zolang je niet haatzaait vind ik dat elke mening vertoont moet worden anders kunnen we met z'n allen beter naar China verhuizen.
Site is erg achteruit gegaan
Site is erg achteruit gegaan. Alleen nog reclame op de website. Voor een filmpje van 5 seconden moet je eerst 20 sec. reclame kijken.
De site word met de dag slechter
De site word met de dag slechter, vele video's doen het niet, reageren is vaak onmogelijk door allerlei errors op de pagina. Het feit dat dit slechter is geworden na het invoeren van een betaalde functie is helemaal hilarisch. Dumpert wil geld verdienen met de absoluut minimale inzet en de gebruikers staan het toe. Het kinderachtige niveau is nog tot daar aan toe, dat moet je liggen maar het feit dat dingen zelden functioneren is totaal onacceptabel.
Sinds TGM de boel heeft overgenomen is…
Sinds TGM de boel heeft overgenomen is het een extreem linkse woke bende geworden. Eerst een leuke app voor het publiek, nu een tool om je een nieuwe ideologie door je strot heen te drukken.
Zijn jullie wel helemaal goed bij…
Zijn jullie wel helemaal goed bij Dumpert.... Je moet bijna elk filmpje(gemiddeld 10 seconden) reclame kijken (gemiddeld 20 seconden)
Wat een hypocriete zooi daar
Wat een hypocriete zooi daar. Lachen om mensen die ongevraagd daar op de site gezet worden. En zich allemaal beter/verheven voelen. Geef een kritische tegenreactie en je wordt gecensureerd. Geef je daar kritiek op wordt je gebanned. Alles wat er mis gaat met de jeugd is daar duidelijk terug te vinden.
Site vol moreel verhevenen
Ik heb 2 weken geleden een account aangemaakt op deze site, 3 reacties achtergelaten en toen was ik er direct klaar mee. Ik voer geen discussies vanuit emotie, maar ik werd "aangevallen" door enkele mensen omdat mijn "toon" te hard zou zijn. Ik zou zeggen, reageer op de inhoud en niet op de "toon". Ik zit niet op internet om vrienden te maken.
Deze site geeft goed aan wat er mis is met de huidige jeugd en vooral de jonge jongens/mannen. Moreel verheven vingertje onder letterlijk elke video, elkaar napraten.
Op Dumpert hebben ze ook een "eigen" taaltje ontwikkeld. Zoals "de water", "mand" en allerlei van dat soort nietszeggende onzin. God mag weten wat het betekent. Mij maakt het in ieder geval duidelijk dat de jeugd compleet de weg kwijt is. Deze gevoelige generatie gaat geen enkele oorlog meer winnen.
Elke keer als ik refresh ben ik direct…
Elke keer als ik refresh ben ik direct weer uitgelogd. Andere sites onthouden die info wel goed.
Vrouwonvriendelijke site
Elk bericht of video dat over Jutta Leerdam wordt geplaatst staat het bol van reacties dat ze "een aandachtshoer" is en andere walgelijke dingen over deze jonge vrouw. Ik snap dat er veel eenzame jongens op Dumpert zitten die het niet kunnen verkroppen dat Jutta op haar jonge leeftijd al meer heeft bereikt dan dat de meesten mensen op Dumpert ooit in hun hele leven zullen bereiken. Maar het is gewoon pure vrouwenhaat en ik denk dat het ook uit jaloezie voortkomt. Daarnaast hypocriet, want als er 30 minuten later een ander filmpje wordt geupload van een vrouw die haar kont laat zien is het wel weer oke. Het is gewoon pure afgunst tegenover Jutta Leerdam.
8 jaar geleden vond ik deze site leuk om filmpjes te kijken maar nu zit er weinig leuks meer bij. Ook een stel gigantische moraalridders bij elkaar in de reacties onder elk filmpje.
Dus... dumpert houdt niet meer van humor.
Dus... zelfs grapjes over joris die het druk heeft mogen niet meer. En de "customer care" schrijft "rot dan op met je gejank". Erg professioneel, echt customer care waardig... 20 seconden reclame op een filmpje van 15 seconden en een redactie die een huid van rijstpapier heeft. Die "anita van customer care" doet haar naam eer aan in ieder geval.
Dumpert is tegenwoordig één grote…
Dumpert is tegenwoordig één grote baggerzooi. Vroeger kon je hier nog zeggen wat je dacht (vrijheid van meningsuiting). Helaas wordt je reactie tegenwoordig meteen verwijderd en krijg je een permanente baan, als het niet in het linkse woke straatje past. Dumpert is nu net zo waardeloos (ik wilde hier wat anders neerzetten, maar dat kan niet door de censuur) als Joop.nl of de Volkskrant. Een tip: blijf hier weg!
Dumpert
Dumpert, de plek waar je als bange man lekker kan gaan zeiken op alles wat niet wit /hetero of man is. Ben je een kleurling? Dan ben je volgens hun zowieso crimineel of uitkerings trekker. Ben je vrouw? Dan is jouw enige recht het aanrecht. Behalve als je je tieten laat zien natuurlijk. Heb je een andere mening dan die simpele zielen die er op zitten? MAG NIET, BAN VOOR JOUW! Maar opzich hebben ze wel grappige filmpjes die je ook op reddit kan zien.
Laat je kind niet op deze site
De tendens in de reviews lijkt te zijn dat Dumpert links is geworden, maar mijn ervaring is compleet anders. Mensen van kleur worden aan de lopende band met apen vergeleken en daar wordt nauwelijks iets aan gedaan. Racisme, extreme vrouwonvriendelijkheid, complottheorieën krijgen allen ruim baan. Als je er tegenin gaat, krijg je een permaban. Ik zou mijn kinderen niet op deze site laten.
Is een gecensureerde app geworden met tiktok troep
Het is niet meer de Dumpert van wat het was. Je wordt als je kritiek levert gebanned. De oude Joris is weg en nu staat een Anita aan het roer. Voor Anita is snel iets racistisch. Tegenwoordig is een scooterrijder een ras volgens Anita. Sinds Anita aan de knoppen zit is dumpert toch een linkse dictatuur geworden. De k*nker genaamd tiktok wat constant erdoor word gepompt waar iedereen over klaagt, welke overigens gejorist worden want het is commentaar op tiktok, is waar bijna niemand op staat te wachten. Bann voor eigenrichting? Volgens mij sla je onzin uit, want dan snap je niet wat eigenrichting is. De bann is natuurlijk prima, want het staat jullie vrij wat jullie met jullie platform doen. Ga niet populair doen dat commentaar goed is, want dat is duidelijk niet zo. Succes met het platform wat overgenomen word door tiktok troep, linkse jankerds en censurerende Anita wannabe Stalin.
Letterlijk voor elk fimpje aan eerst…
Letterlijk voor elk fimpje aan eerst reclame. Waardeloos dit. App weer verwijderd.
Hou je van reclame kijken
Hou je van reclame kijken? Dan is deze app perfect voor u!
Helaas heb u wel bij elk reaguursel wat iets te veel rechts is een permaban te pakken.
Geen vrijheid van meningsuiting op Dumpert.
Zeer frustrerend
Zeer frustrerend, ik denk dat iedereen al een keer ban heeft gehad. Elk stapje naar rechts wordt veroordeeld. De makers mogen iedereen afmaken en zeer flauwe grappen maken en als je ze er op wijst krijg je een permanente ban. Hoe triest dit clubje is geworden is niet in één review te melden.
Gauw vergeten en nooit meer bespreken.
Urk altiet +10
Kreeg een ban voor deze tekst
REAGUREN
Ingelogd als HouOokVanJou
Klik hier om uit te loggen.
Jij mag niet meer reageren omdat je de HUISREGELS hebt overtreden.
Je hebt een permanente ban wegens het plaatsen van: “Urk altiet +10 (:” bij het item Opa durft niet verder.
Ging verder nergens over maar oké het zal, diverse x gemaild maar jho laat maar :) moest het wel ff kwijt :)
Niks anders dan reclame