1. Webdesigner
  2. Online marketingbureau
  3. Webdesigner

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

DWMWorks4u is gefocust op het succes wat u kunt bereiken met design, web en media. Ons creatieve team bestaat uit grafisch vormgevers, (marketing)communicatie experts, creative writers, systeembeheerders en programmeurs die allen een creatieve visie he...

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Benita is een oplichtster en een…

Benita is een oplichtster en een pathologische leugenaar!! Niet eens 1 ster waardig. Ga niet met haar in zee tenzij je graag geld weggeeft.

Nadat ik haar alle info en illustraties had aangeleverd en ik moest ook meteen alles betalen (dat had al een waarschuwing moeten zijn) begon ons traject.

Op een geven moment toen de vaart eruit was en ik vroeg hoe staat het ervoor begonnen de smoesjes.

Het begon met een smoes dat de server eruit lag, toen had de drukker Corona, enkele weken later lag ze (zogenaamd) zelf in het ziekenhuis. Ik ben zelfs benaderd door grafisch vormgevers waar ze mee zou werken of ik mijn boekjes al had ontvangen omdat zij nog niet betaald waren. Toen ik haar hiermee confronteerde zei ze me dat ze altijd een goede relatie had met haar zzp’ers terwijl ik feitelijk bewijs had dat dat niet zo was. Tot slot zouden de boekjes door het verzend bedrijf bij een verkeerd adres bezorgd zijn. Toen ik vroeg om het track and trace nummer kon ze me dat niet geven omdat het pakketje vanuit Duitsland (waar de drukker zou zitten) automatisch werd verstuurd. Ik heb ook meerdere keren gevraagd of ik mijn geld terug kon krijgen maar dat was niet mogelijk of anders maar 30%. Waarom alleen maar 30% wilde ze niet uitleggen. Ook heeft ze beweerd dat ze naar mijn woonplaats in gereden om alles winkels langs te gaan waar de boekjes mogelijk afgeleverd zouden kunnen zijn. Wel gek dat ze mij dan niet op heeft gebeld op de dag dat ze er was. Uiteindelijk via de bezorgdiensten vernomen dat er helemaal geen pakketje met mijn naam en adres in hun systeem stond. Dus. En zo ben je TWEE jaar verder zonder boekjes maar wel 750,- lichter. Echt deze vrouw hoort in de gevangenis thuis! Wat een walgelijke mens om zo lang en zoveel te liegen !
En jou dan ook nog wijsmaken dat het aan jezelf ligt. Ow ja toen ik haar ermee confronteerde dat ik slechte reviews over haar had gelezen vertelde ze me dat ze iemand had ontslagen en dat deze persoon al zijn familie en vrienden had opgetrommeld om een slechte review re schrijven. Jahoor geloof je het zelf.
Echt een walgelijk mens zonder geweten !!!!

18 april 2024

Benita Huurman Verhoeven Zeer slechte…

Benita Huurman Verhoeven Zeer slechte ervaring met allerlei smoesje voor de uiteindelijke betaling.
Ga hier niet mee in zee zelfs op haar privé adres geeft ze niet thuis.
Hoe is het mogelijk dat dit soort figuren maar door kunnen gaan....

23 december 2021

Wij hebben door haar een website laten…

Wij hebben door haar een website laten maken maar niks anders dan ellende
Als ze geld nodig had kwam ze al dat we moesten betalen en dat was veels te vroeg 5 mnd eerder was jaarlijks voor het onderhoud website
En alles wa
t we vroegen om aan te passen kon nooit was niet mogelijk volgens haar
En
En ze doet ook inderdaad dat ze veel personeel heeft nou ze heeft 1 iemand die de website bij werkt en meer niet

Maar hebben nu een nieuwe website laten maken tuurlijk niet bij hun en nu is wel alles mogelijk
En ze gevraagd te veel voor veel dingen
Ze is gewoon een oplichtster
En ze doet ook net of ze een pand heeft maar heeft helemaal niks
ZE BELAZERD DE BOEL
GA NIET MET HAAR IN ZEE

5 september 2020

Benita Huurman (DWMworks4u)

Benita Huurman (DWMworks4u), heeft haar zaken niet op orde!!!
Mijn advies uit ervaring, doe geen zaken met haar, zeker als freelancer of MKB. Betalingen zijn altijd laat (of nooit) en communicatie is erg slecht. Daarna veel opdrachtgever zouden moeten weten dat Benita doet als of mensen voor haar werken en dat zij groot bedrijf is, maar dat is zeker helemaal niet zo.

Let wel ook op, zijn genoeg recensie te vinden op google over Benita Huurman, dat ze een oplichter is.

31 januari 2020

Benita huurman houd van kk smoezen…

Benita huurman houd van kk smoezen verzinnen...al 2 jaar rekening open...en alleen maar kk smoezen...met dit bedrijf zeker GEEN zaken doen....wat een walgelijk bedrijf en wijf...heb er geen andere woorden voor...dus voor iedereen die lezen kan....OPLICHTERSBENDE...U bent bij deze gewaarschuuwd...hoop dat na deze revieuw men wakker wordt en gaat betalen...want binnenkort zal bezoekje volgen....u bent gewaarschuwd

22 december 2019

Benita Huurman / DWM Works4U betaald niet

Benita Huurman van DWM Works4U betaald kennelijk haar facturen niet!! Smoezen, leugens en bedrog. Ik zou met klem afraden om met haar samen te werken!! Werkte voorheen in de failliete BV's: Nice2Do en DWM Works. Oppassen dus!!

27 mei 2019

Mevr Benita Huurman - DWMWorks4u

Mevr. Benita Huurman is een oplichter. Zoals nu al blijkt bestelt zij overal producten zonder die af te rekenen. Volgens mij is dat diefstal.
Doe dus vooral geen zaken met haar. Ik vind eigenlijk 1 ster nog teveel.

21 maart 2019

Oplichters!!!!

Oplichters!!!!
Ze eisen je eerst te betalen voordat ze werk opleveren en vervolgens nadat ze het geld al binnen hebben verzinnen ze allerlei smoesjes waarom ze nog niet geleverd hebben. Probeer al ruim 2 jaar mn geld terug te krijgen omdat ik de spullen niet heb gekregen!!
Snap niet hoe dit bedrijf nog bestaat!!
Oplichters!!! Pas op!!!

4 februari 2019