Na het plaatsen van een aanbieding (pokemon kaart) en het gebruiken van de app voor hoogstens een uur, wordt ik permanent geschorst zonder enige reden en bracht ik zogezegd de ebay-community i... Toon meer

Mijn account is geschorst om onderstaande reden: We hebben uw account geschorst, omdat het een risico vormt voor eBay en zijn community. Omdat eBay een onlineplatform is met leden die ook onze k... Toon meer

213 € doune, btw+verzendingkosten, bovenop wat ik al betaald heb. Terwijl waneer je aankoop en ga naar de betaling process: ebay zeg nee hoor dit is al inclusief, stuur kosten inclusief prijs van X,... Toon meer

Waardeloze klantenservice. Na betaling niets ontvangen vervolgens gemeld bij klanten service. Mailtje terug komt er op neer dat je het zelf maar op moet lossen. Net mailtje terug zonder oplossing... Toon meer

1. Online marktplaats
  2. Couponservice
  3. Online veilingwebsite
  4. Prijsvergelijkingswebsite

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De leukste manier om te kopen en te verkopen op het Internet! Probeer het en vind de duizenden koopjes vanaf 1 euro!

1,3

Zeer slecht

Geen pakje

Ondanks de track and tracé mijn pakje uit de VS nooit ontvangen. Via welk bedrijf het geleverd zou worden ook onduidelijk. Heel zonde van het geld. Was al met al duur. Af te raden te gokken dat je een pakjeook daadwerkelijk krijgt

2 oktober 2023

Slecht

Vroeger hier prima verkocht en leuk verdiend. Ebay is echter steeds verder achteruit gehold en steeds duurder geworden. Plaatsingskosten en dan ook nog eens 10 % commissie rekenen. Alle risicofactoren worden bij de verkoper gelegd. Verkopen zijn ook steeds verder afgenomen. Ik kan helaas niemand meer aanraden dit platform te gebruiken.

1 oktober 2023

Bescherming Ebay niets waard

Let op: Ebay bescherming is niets waard! Product gekocht, uiteindelijk niet levert. Blijkt ook uit de track and trace gegevens. Ebay zegt: verkoper heeft het artikel verstuurd dus einde verhaal. Paypal zegt: je valt onder de Ebay bescherming dus wij doen niets. Vervolgens blijkt het pakket te liggen bij PostNL die geen informatie wilt gegeven omdat ik de afzender niet ben. Betaal ik 80 euro verzendkosten voor! Bestel de volgende keer wel weer bij Ali-express, (bijna) geen verzendkosten en weinig problemen. Blijft dus zoveel mogelijk bij Ebay vandaan!

1 september 2023

Waardeloos platform

Als verkoper op Ebay word je met onverwachte kosten opgezadeld. Account sluiten natuurlijk moeilijk gemaakt. Waardeloos platform, zorg dat je er niet gaat verkopen.

28 augustus 2023

Ik bestel regelmatig via Ebay

Ik bestel regelmatig via Ebay omdat het verzekerd is als ze een product niet aankomt. Op 6/8 vitaminen HemoHIM besteld. Na een dag gaf de verkoper aan dat deze afgeleverd was. Dat is onmogelijk want binnen een dag kan het nooit bezorgd worden. Via contact formulier met verkoper beklag gedaan. Omdat de correspondentie via Ebay systeem verliep nam Ebay gelijk actie. Op 11/8 volledige terug betaling gekregen. Ik kan alleen zeggen en ik koop al jaren via Ebay dat als producten niet aankomen ik mijn geld terug krijg. Ik heb bij een andere verkoper op Ebay nu hetzelfde besteld en dat is nu afgestuurd dus nu afwachten. Ik koop al jaren via Ebay en ik heb alleen maar goede ervaringen.

6 augustus 2023

Iets gekocht via eBay voor mijn auto

Iets gekocht via eBay voor mijn auto. Is stuk gegaan in de garantie termijn… maar niet die reageerd!!! Nooit meer via eBay wat kopen!!’ Slechte service en stelletje dieven.!

13 juli 2023

Een ramp

Een ramp. Inverter gekocht met jaar garantie. Na 2 maanden stuk. Men kan nergens terecht dus geen garantie. 300€ in de vuilbak. Koop nooit iets met garantie op ebay !

23 juli 2023

Verkopers benadeelt

Ebay is hét platform om in contact te komen met internationale (ver)kopers. Ik heb mijn racefiets aangeboden en verkocht aan iemand uit Athene. Dit was mijn eerste verkoop via Ebay. Dit houdt in dat je pas recht hebt op uitkering van de verkoopprijs na 1,5 maand. Absoluut een te lange periode. Daarnaast vraagt Ebay een commissie van 10%. Dit is vooraf niet transparant gecommuniceerd.

7 juli 2023

Heb op Ebay.it bromfietsonderdelen(2…

Heb op Ebay.it bromfietsonderdelen(2 schokbrekers) besteld en met Paypal betaald bij een Italiaans bedrijf.Het bestelde kwam maar niet en heb toen gevraagd waar het bleef.Kreeg bericht terug dat de bestelling geannuleerd was omdat het onderdeel defect was.Heb Ebay gevraagd waar mijn geld bleef.Nu kreeg ik bericht dat de transactiedatum verlopen is en dat de zaak is afgehandeld.Smerige dievenbende!

5 juli 2023

Het is flink waardeloos geworden sinds…

Het is flink waardeloos geworden sinds je je bankrekeningnummer moest koppelen , weken op geld wachten terwijl ik vroeger met Paypal het dezelfde dag nog had (ik verkocht veel naar het Buitenland en ik krijg geregeld te horen dat de kopers nu afhaken vanwege die bankoverschrijvingen) , nee EBay is knap s*it geworden

3 juli 2023

Ebay account geschorst zonder reden!

Krijg gisteren de mededeling dat mijn account op Ebay is geschorst. Account bestaat al meer dan 10jaar en nooit is er een issue geweest. Wanneer je vraagt wat de reden is, krijg je een standaard antwoord dat ze over de veiligheid van de Ebay community dienen te waken… Ebay, als je dit leest dit trekt op niets! Grtz Memphis-7983

17 juni 2023

pakket niet terug te vinden

22 april j.l. een magnetron besteld uit Amerika.De tracking code liet zien dat deze 28 mei j.l. geleverd was op het aangegeven adres.Je raad het al; niets ontvangen.Geprobeerd via de chatbot ( een andere manier is er niet) met de item ID ,seller number en trackingcode hetpakket op te sporen.Alle gegevens zijn onbekend,dus niets ontvangen.Ook het Ebay-telefoonnummer in Leeuwarden bestaat niet,dus daarmee óók geen contact mogelijk.Wat ik nú moet doen weet ik niet.zending foetsie.Voor mij nooit Ebay meer!!!

2 juni 2023

Ebay heeft een lage beoordeling maar ik…

Ebay heeft een lage beoordeling maar ik heb nog nooit problemen gehad. Altijd mijn spullen netjes gekregen in tegenstelling tot Marktplaats waar ik al een aantal keer ben opgelicht.

Ook al een aantal keer wat verkocht via Ebay allemaal prima.

21 april 2023

via ebay.com 2 transmitters voor mn…

via ebay.com 2 transmitters voor mn auto gekocht waarvan de ene stuk is en de ander niet geprogrammeerd wordt. Alleen het aankoopbedrag terug gekregen en niet de verzendkosten. Bij een retour hoort de klant ook de verzendkosten terug te krijgen.

18 april 2023

Ik ben onterecht weggezet als fraudeur

Een aantal dagen geleden heb ik een Ebay account aangemaakt om een tweedehands horloge te kopen. Met een halve dag is mijn account geschorst. Ik heb contact opgenomen met Ebay en kreeg te horen dat er een patroon van activiteiten is waargenomen dat een gevaar vormt voor de community. Wat een onzin is dat. Ik ben een keurig getrouwde vrouw van middelbare leeftijd die een tweedehands product wil kopen. En nee, ik ben nog nooit betrokken geweest bij frauduleuze praktijken. Hou je ver van dit bedrijf want het is schandalig hoe ze met je omgaan.

17 april 2023

mijn account bestond de volle 2 uur…

mijn account bestond de volle 2 uur toen het geschorst werd. Ik had nog niet eens tijd gehad iets mis te doen.... Ze geven geen reden, je krijgt elke keer gewoon hetzelfde onozele basistekstje. Niets aan te doen want een echte helpdesk is er blijkbaar niet en hun AI-antwoordapparaat loopt vast in dezelfde lus. Hoe je zo als bedrijf kan blijven bestaan is verbazingwekkend.

15 april 2023

Is dit jouw bedrijf?