Ruim een jaar geleden heb ik bij Eccellente een Siemens zetgroep gekocht. Helaas ging deze onlangs kapot, waardoor ik hem niet meer kon gebruiken. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice (Wilm... Toon meer
Op zoek naar originele Melitta reinigingsmiddelen op diverse sites geweest O.a. Bol.com. Normaal bestel ik alleen daar waar ik ervaring mee heb of over hebt gehoord. Echter doordat eccelente e... Toon meer
Zeer snelle levering van de Bosch Tassimo ontkalkingstabletten tegen een schappelijke prijs. (De volgende dag). Kan dit adres iedereen van harte aanbevelen. Rest alleen de vraag aan BOSCH waarom ze d... Toon meer
Uw telefonische verkopers waren vriendelijk en aan uw voorwaarden werd correct voldaan (bezorging op tijd !!) De betaling via Ideal werkte niet en toren heeft Feike een nieuwe e-mail met link gezon... Toon meer
Verkoop van koffiemachine onderhoud. Marktleider in ontkalker, reinigingstabletten en waterfilters.
Selfhelpweg 121, 8607AC, Sneek, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Prima producten voor een prima prijs, snel geleverd. Ga zo door
Prima bedrijf maar zeg niet 'voor 21.30 besteld morgen in huis' als je dit niet waar kunt maken. Zondag 21.30 uur bestelde ik ontkalker voor koffiezetapparaat en woensdag in huis. Dat is drie dagen later......

Antwoord van Eccellente.nl
Reinigingstabletten besteld voor een scherpe prijs.
Duidelijke site en snelle levering.
Kortom: zeer tevreden!
Niets aan de titel toe te voegen.
Bestelproces verliep prima en is zeer eenvoudig. Duidelijke statusupdates via e-mail en supersnelle verzending (volgende dag al in huis). Heel erg tevreden dus!
Eerste bestelling, Keurig en vakkundig afgehandeld.
Makkelijk te vinden op de site, ontvangst volgende dag. Handig om automatische incasso te kunnen gebruiken.
Omdat wij hier hard water hebben moet je regelmatig ontkalken.
Daarom 2,5 liter besteld voor een nette prijs.
Kunnen we jaren verder.
alles is netjes afgeleverd en inderdaad voor 21.30 bestellen volgende dag geleverd
fijn dat er vergelijkbare producten van andere merken worden vermeld, dat scheelt weer in de portemonnee.
Alles is naar wens verlopen, zeer snelle levering!
Ik heb totaal niets negatiefs ervaren, ook vond ik de chat heel goed en mijn vraag was zeer snel beantwoord.
Dank u wel,
Lieve groetjes,
Carina Schelkens
Prima opgelost na vreemde aflevering Postnl. Uitstekende service.
3 dingen voor onze Melitta solo besteld.
Snelle levering en ook nog eens goed.
Snelle bezorging, goede service. Ik ben zeer tevreden over de alternatieven. Het is fijn dat je niet altijd een A-merk moet kopen. Super!
Ontkalker voor Saeco besteld, in voordeel verpakking Snelle levering voor een goede prijs nergens goedkoper te krijgen
vandaag besteld de andere dag al afgelevert zeer netjes verpakt om beschadigingen ten voorkomen
snelle levering van het bestelde product.
goed verpakt.
tot de volgende bestelling
Goed gedaan hoor vertel het Door
alles perfect verlopen,op vrijdag besteld en op zaterdag al geleverd kortom prima