eCykler a/s Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Afleverede min gamle stationscykel i lørdags sammen med et Max beløb jeg ville ofre på den. Mandag fik jeg en sms om at cyklen var fixet. Og til 1/3 af mit budget. Tak for super effektiv og kompete... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg købte min Riese & Müller e-bike hos Ecykler a/s og fik god vejledning inkl. prøvetur mm. Det gik også fint da jeg skulle købe ekstra tilbehør og igennem en reklamation af sædet. Servicen er også g... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Afgav bestilling telefonisk på el-batteri til Batavus el-cykel den 23/5, straks ekspederet og afsendt fra Rødovre med Post Danmark. Pakken med batteri mod- taget her i Odense efterfølgende dag 24/... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bocsh batteri på elscykkel stjålet. Fri Bike Shop Søborg mente at det ville tage et ukendt antal uger at skaffe et nyt!!!! (for nogle år var siden var situationen den samme med Cykelexperten på... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fietsenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi er Danmarks førende forhandler af premium elcykler. Vores store butik på Islev Torv i 2610 Rødovre er sprængfyldt med lækre cykler. Vort dygtige personale står klar med råd og vejledning. Største mærker vi forhandler p.t.: Gudereit / Riese & Müller / Cube / pfautec (seniorcykler med 3 hjul) / Winther / Koga / Conway / Centurion. Vi er eneforhandler af kvalitetscykler fra tyske Gudereit, og vi er meget stor Riese & Müller forhandler med et kæmpe udvalg til omgående levering. Vi er Bosch eBike experts og generalagent for Rohloff i Danmark. Vi har nok det størst udvalg af elcykler der findes i Danmark. Og et kæmpe udvalg af elcykel batterier på lager til omgående levering fragtfrit i hele landet - og oftest til den laveste pris du kan finde. Med 23 års erfaring er der ikke meget vi ikke kan klare. Prøv os!

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

58 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Venlig betjening

Venlig betjening. Meget hurtig reparation af min cykel. Afleveret ved 17-tiden og modtaget mail næste formiddag om at cyklen var klar.

27 oktober 2023

Hej Linda,
VI er så glade for at du er tilfreds med den service du betaler for. Mange tak for din feedback og de flotte stjerner.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Arrogant service med plads til forbedringer i

Jeg tog turen fra Roskilde til Islev spændt på at få god vejledning inden for et emne jeg kender lidt til og forhåbentlig finde en elcykel oven på næsten to år med smerter hvor jeg ikke har kunne køre på cykel før nu, hvilket jeg havde glædet mig til.

Jeg følte fra start af at cykelhandleren virkede noget overfladisk og bedrevidende udadtil. Ting jeg spurgte ind til, besvarede han med en kommunikation, der virkede til at antage, at den viden var almen viden for lægmand, hvilken den ikke var. Undervejs blev der brugt udtryk som “så er der ikke så mange modeller at vælge imellem, hvis det forbandede barnesæde skal sidde på”, “du er jo lidt vertikalt udfordret” og “Gazelle cykler? ANER. det ikke. Aner det ikke - jeg aner intet om de cykler for vi sælger dem ikke!”. Ærlig talt har den kommunikation intet med service at gøre og gjorde blot at jeg i dag lagde min penge hos en anden cykelforhandler i dag, der tog min tid, penge og behov seriøst. Cyklen var dyrere end hvad den kostede hos ECykler, men servicen var trækplaster nok.

Jeg er sikker på at forhandleren havde en hel masse generalist- og specialviden om cykler. Det blev bare desværre ikke en følelse af at blive “taget i hånden” som kunde, hvilket jeg kunne have håbet på ud fra forrige anmeldelser og ærligt talt havde det været på sin plads at være en kende mere ydmyg over for en potentiel kunde, der vil ligge mellem 20-30.000kr for en cykel, som de cykler jeg spurgte ind til, kostede. Denne medarbejder mangler bedre salgstræning og en større forståelse i hvordan man møder forskellige typer kunder og deres behov. Da jeg selv er en konfliktsky person endte jeg med at gå rundt og kigge med en klump i maven over kommunikationen uden at sige fra, men en tur forbi cykelhandleren burde slet ikke give en klump i maven.

19 oktober 2023

Hej Julia,
Det er meget trist læsning for mig. Nu har vi i næsten et år kun haft positive anmeldelser...

Jeg beklager dybt at du har haft en sådan oplevelse. Jeg må finde frem til den pågældende medarbejder og tage en snak om at undgå en mulig gentagelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg får ordnet min cykel.

Jeg får ordnet min cykel.
Og i ringer og siger, når det ikke
Er nødvendigt, så i kun ordner det der er nødvendigt

9 oktober 2023

Antwoord van eCykler a/s

Hej Mogens. Mange tak for din anmeldelse. Jeg læser det som om du er godt tilfreds. Så må vi arbejde på at få den 5. stjerne ;-) VH Torben, eCykler
------
Tak for den sidste også ;-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og cykler i høj kvalitet

Fremragende service og elcykler i høj kvalitet. Et virkelig sødt og venligt personale, der tager sig god tid til vejledning og at finde den helt rigtige cykel til ens behov. Kan i høj grad anbefale at købe el-cykel her.

6 oktober 2023

Mange tak for de rosende ord og funklende stjerner :-) VH Torben, eCykler

Altid imødekommende

Bruger stort set altid denne forretning. Har købt min nye cykel der, da den gamle gav op. Det er også perfekt at de har lånecykler, da jeg ikke kan undvære en cykel.

22 september 2023

Hej Ann,
Mange tak fordi du lige bruger lidt af din tid på at rose os offentligt. Det er vi faktisk meget glade for.

hurtig nem handel.

hurtig nem handel.
og varer passer perfekt til beskrivelse
tak for handlen
var for øvrigt det billigste sted og få denne vare

12 september 2023

Hej Jørgen. Tak for din anmeldelse. Det glæder os at du er tilfreds. VH eCykler

Super oplevelse

Super oplevelse
Købte en lækker elcykel og blev ringet op og spurgt, hvornår jeg gerne ville modtage den. Alt gik uden problemer og jeg er rigtig glad for cyklen, som var helt klar til brug, da jeg modtog den

15 september 2023

Antwoord van eCykler a/s

Hej Lotte. Dejligt at høre du er glad. Rigtig god fornøjelse med cyklen og tak for stjernerne. Vh Torben, eCykler

5 stjerner - Hurtig levering

Hurtig levering (bestilte 1 dag og fik leveret den næste (under 24 timer)), fin hjemmeside og god mulighed for at kontakte firmaet 👍

14 september 2023

Hej Poul-Erik,

Mange tak fordi du deler din tilfreds med dit køb. Det er vi glade for. VH Torben, eCykler.

Tak for en god handel

Tak for en god handel, cykel ankom samlet og kone strøg ret ud og køre.

21 augustus 2023

Antwoord van eCykler a/s

Tillykke til konen med den fine nye cykel og mange tak til dig for de 5 stjerner :-) VH Torben, eCykler

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En helt igennem positiv oplevelse

En helt igennem positiv oplevelse med Jannik og Torben hos eCykler i Rødovre. Saglige, faglige, imødekommende og konkurrencedygtige - og stor tålmodighed. Vi endte med to stk. Riese & Müller cykler. Kan absolut kun anbefale at man lægger turen forbi eCykler.

5 augustus 2023

Antwoord van eCykler a/s

Hej Niels. Mange tak for de pæne ord og mange stjerner! Rigtig god fornøjelse med Jeres fine nye cykler. VH Torben, eCykler

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Her kan du roligt handle

Jeg har efterhånden købt cykler til hele familien hos E-cykler, og kan kun anbefale at handle her. Priserne er skarpe, og drengene på værkstedet er super kompetente og løser de fleste problemer på stedet.

Tak fra en glad kunde

24 juli 2023

Antwoord van eCykler a/s

Hej Rasmus. Tak for de pæne ord. Dejligt at høre du fortsat er en glad kunde. VH Torben, eCykler

Lees meer over geverifieerde reviews.