edel-optics.deReviews

21.007
TrustScore 4 uit 5

3,8

Hier een Oakley zonnebril gekocht, deze liet ik helaas direct op de grond vallen waardoor er 1 glas beschadigd was. Contact opgenomen met de klantenservice en gevraagd of ik nieuwe glazen kon kopen.... Toon meer

Ik was wat huiverig om online een bril met multifocale glazen aan te kopen - wegens een slechte ervaring bij een optiekzaak hier in Portugal. De toenmalige bril heb ik nooit kunnen gebruiken en ik ben... Toon meer

Zonnebril van 300 euro geretourneerd. Track en trace beschikbaar, bewijs te hebben ingeleverd maar pakketje zoek. Wacht al 3 weken op mijn geld retour. Er is een onderzoek gestart maar dat laat lan... Toon meer

2 Oakley zonnebrillen online besteld die aanzienlijk goedkoper waren. Eigenlijk nu 2 voor de prijs van 1. Besteld met betalen achteraf, tussentijds goed op de hoogte gehouden over verloop van de zendi... Toon meer

1. Zonnebrillenwinkel
  2. Contactlenzen leverancier
  3. Brillengroothandelaar

Als etabliertes Hamburger Kaufmannsunternehmen bedienen wir seit 2009 unsere Kunden in über 100 Ländern weltweit. Dabei bieten wir den gehobenen Service eines Augenoptiker-Meisterbetriebs und zugleich die Vorzüge eines erfolgreichen online Händlers. Unser Angebot umfasst über 30.000 Sonnenbrillen, Korrektionsbrillen und Kontaktlinsen zu unglaublich günstigen Preisen. Bei Fragen oder Beratungswünschen rufen Sie uns gerne an, unser internationales Support Team freut sich auf Sie!

Goed

TrustScore 4 uit 5

21K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(21.007)

147 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Niks geleverd, geen uitleg en weg geld.

Aanpassing review, ik heb 3 maanden geleden een bril besteld en deze is nooit geleverd. Kreeg eerst te horen dat ze wat langer moesten wachten op de glazen. Toen was de monteur weg en opvolgend zou de bril voor de 8ste geleverd worden. Niks ontvangen. Verzoek van restitutie aangevraagd waaraan geen gehoor is gegeven. Review opvolgend achtergelaten bij trustpilot en binnen 2 werkdagen had ik me geld terug.

8 november 2022
Logo edel-optics.de

Antwoord van edel-optics.de

Hallo Edward,
allereerst bieden wij onze excuses aan voor het moeilijke contact. Het spijt ons zeer dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Inmiddels hebben wij uw bestelling geannuleerd en het bedrag teruggestort op uw rekening.
Met vriendelijke groeten,
Edel-Optics

Prada Bril (233 euro) :(

Prada bril besteld van 233 euro. Nooit ontvangen. Wel verschillende mails ontvangen dat hij vertraging heeft opgelopen. Telefonisch niet bereikbaar, geen reactie op mails. Weet niet goed meer hoe deze firma te bereiken. Schandalig is het. Afspraak bij de politie om klacht neer te leggen ligt vast voor deze vrijdag !!!

9 augustus 2022
Logo edel-optics.de

Antwoord van edel-optics.de

Hallo Els, allereerst ons excuses voor het moeilijke contact. Deze vertraging kan te wijten zijn aan het drukke zomerseizoen.
Ook onze oprechte excuses voor het langer wachten op uw bestelling.
Intussen heeft u het pakket ontvangen.  Wij bedanken uns voor uw begrip.
Met vriendelijke groeten,
Edel-Optics

Al 5 weken bezig om mijn geld terug te…

Al 5 weken bezig om mijn geld terug te krijgen. Bril besteld, niet ontvangen. Refund gekregen. Vervolgens ontvang ik een factuur met aanmaningskosten. Weer contact, 10 keer gebeld 20 minuten lang. Word maar niet geholpen. Op e-mail word ook niet gereageerd, en als ik reactie krijg na 2 weken heb ik er niets aan. Bewijs van refund zwart of wit, maar word niks mee gedaan. Jammer want eerder wel goed gegaan.

13 april 2022

Oneerlijke firma al meer dan een week…niks

Oneerlijke firma al meer dan een week bril besteld en betaald,nu al zeker 12 email gestuurd op 3 dagen tijd geen reactie telefonisch ook niks.
Nu ga ik gerechtelijke stappen ondernemen ben nu ook net buiten bij de politie.
Dus mensen koop NOOIT IETS OP DEZE WEBSITE ze zijn niet echt.

7 augustus 2021

Zeer slecht bereikbaar en geen reactie…

Zeer slecht bereikbaar en geen reactie op mails.
Defecte Gucci bril geleverd gekregen, contact opgenomen per mail voor een ontbrekend schroefje, waarop ik meteen een retourlabel ontving, zonder verdere communicatie… bril geretourneerd en bericht gehad dat er een nieuwe verstuurd ging worden en uiterlijk 27 juli geleverd ging worden. Het is ondertussen al 3 augustus en nog steeds geen bril, geen antwoord op m’n mails hierover, geen mogelijkheid tot telefonisch contact! Kort samengevat, echt SLECHT!

3 augustus 2021

Slechte levering en geld terug nog niet ont vangen

Bestel ronde 1: Verkeerde bril geleverd
Klantenservice onbereikbaar, uiteindelijk optie verkoop gekozen in het menu, en door een Engelstalige mevrouw geholpen. Verkeerde bril retouren, nieuwe bril werd verzonden.
Ronde 2: Opnieuw dezelfde verkeerde bril ontvangen. Klantservice hetzelfde verhaal.
Nu ronde 3 wachten op geld terug. Nu nog geen geld terug ontvangen. Retour is al op 22 juni ontvangen.

Aanvulling 27-7 geld eindelijk ontvangen. Na mailen en berichtjes hier

19 juli 2021

Niet gehouden aan de snelle levering

Ik heb een bril besteld via edel optics met ups snelle service deze zou geleverd worden vanmorgen! Maar volgens ups is de levering nog niet eens bij hen aangekomen! De klanten service is vreselijk en ik heb ookal een mail gestuurd! Graag zou ik iemand te woord staan en wil ik dat deze kwestie zo snel mogelijk word opgelost en ik de verzend kosten van €10 euro netjes terug krijg!

1 juli 2021

Waardeloze bereikbaarheid van de…

Waardeloze bereikbaarheid van de klantenservice.

Terwijl ik dit type sta ik al voor de zoveelste keer langer dan een half uur in de wacht.
Ik heb de verkeerde bril ontvangen. En aangezien ik de bril voor mijn vakantie dat weekend had besteld wilde ik deze graag zsm wisselen.
De eerste keer dat ik belde kreeg ik snel een dame aan de telefoon die mijn verhaal snapte en me goed hielp. We maakte een afspraak, ik moest zorgen dat ik de bril voor 3 uur bij een retour punt inleverde(om 2 uur gedaan) en zij zou zorgen dat de juiste bril met UPS Expres verstuurd zou worden zodat ik deze vandaag in huis had.
Nadat ik de bril retour had gedaan ben ik gaan bellen naar edel optics om te checken of ze mij niet vergeten waren.
Na 10x bellen. De ene keer werd de verbinding verbroken na 12 minuten en de andere keer na langer dan 30 minuten. Ook heb ik gemaild en heb ik digitaal een terugbelverzoek ingediend.
Vandaag ook weer 2x langer dan 30 minuten.
Als ik moet schatten ben ik hier de laatste dagen al 5+ uur mee bezig.

Tot mijn verbazing krijg ik vanochtend een mail met een bevestiging dat mijn bestelling verwerkt is en verwachte levering a.s. Maandag.

Ook wel, ze hebben die expres zending gewoon niet gedaan. Ik ben hier echt klaar mee. Wat een waardeloze service zo.

11 juni 2021

Zonnebril retour gedaan, geld niet terug gekregen!

Zonnebril WEKEN geleden retour gedaan. Nog steeds mijn aankoopbedrag(€90,-)niet terug gekregen. Ik heb ze hierover gemaild, een reactie ontbreekt. Ik zie dat andere consumenten hier een reactie achterlaten en wel geholpen worden. Hopelijk word ik ook geholpen, anders zal ik helaas vervolg stappen moeten ondernemen.

Update: Inmiddels is het bedrag teruggestort. Bedankt daarvoor. Ik zie wel dat dergelijke situaties vaker voorkomen. Dit lijkt mij een belangrijk punt waarop Edel optics zich moet gaan verbeteren. Het moet niet zo zijn dat de klant zijn geld pas terug krijgt als hij een klacht meldt bij Trust Pilot.

2 mei 2021

Zonnebril gekocht 25/12/20

Zonnebril gekocht 25/12/20, niks ontvangen, geen antwoord via mail noch mogelijkheid tot bellen.
Vrees dat ik centen kwijt ben😡

19/1/2021: opgebeld door dame van Edeloptics, de moeilijke telefonische bereikbaarheid zou te wijten zijn aan het telewerk. Dit is me vriendelijk uitgelegd en kan daar alle begrip voor opbrengen. Mijn issue is ondertussen opgelost waarvoor dank!

21/1/2021: bril ontvangen, totaal niet de bril die ik heb besteld, zwaar teleurgesteld na het lange wachten, nu opnieuw tijd steken in terugsturen:(

14 januari 2021

Zonnebril besteld voor mijn dochter

Zonnebril besteld voor mijn dochter, die werd snel geleverd.
Het was echter het verkeerde model, dus met retourlabel bril teruggestuurd.
Door de verschillende mindere reviews, wel aan t twijfelen gebracht om eerlijk te zijn.
Keurig op de hoogte gehouden van de retourzending en het geld terug op de rekening gekregen.
Voor niets zorgen gemaakt.

15 december 2020

Veryyy BAD service!!!

Veryyy BAD service!!!! Ik heb 2 brillen besteld en een mail gekregen dat t uiterlijk 13 juni binnenkomt! 12 juni mail van UPS dat t 13 juni binnenkomt... hele dag thuis gezeten niks binnen natuurlijk! 14 juni weer thuis gezeten dus maar UPS gebeld die hebben t pakketje geeneens ontvangen!! Bel ik net Edel Optics zeggen ze ja er is een delay maar niet de moeite nemen om een mail te sturen of iets!!! en gaat ze ook nog een bijdehand doen!! Brutale medewerkers en erg slechte service!!! NOOIT meer edel optics!!!

14 juni 2019

Ontvang geen retourlabel

Wil mijn bestelling retoursturen, ben nu een week bezig om een retourlabel te ontvangen, lukt niet via de site, bestelnummer wordt niet herkend ( staat duidelijk op de bon dus moet goed zijn) meerdere e-mails gestuurd geen reactie, ook telefonisch kom ik niet verder dan het antwoordapparaat...

6 juni 2019