Ny gruppetavle og etablering af strøm til varmepumpe. Pris/tilbud udarbejde som ønsket efter Per's besøg. Da opgaven skulle udføres kom Casper til aftalt tid. På god og konstruktiv måde foreslog han... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kan kun anbefale Elstyken. Vi har arbejdet med Jakob og Elstyrken de sidste 7 år. Både i vores privat bolig og i vores 3 afdelinger af Nebbiolo Winebar. Jakob og resten af teamet har min fulde anb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fredag eftermiddag havde vi et akut behov for at få sat lamper op i vores nyindkøbte lejlighed. Vi har ofte benyttede os af Elstyrkens gode service og denne fredag var ingen undtagelse. 45 min efter v... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vores erfarne medarbejdere løser både store og små opgaver for virksomheder og private.
Mesterlodden 40, 2820, Gentofte, Denemarken
Fantastisk service fra Vincent, der var både meget imødekommende og løsningsorienteret.
Firmaets kontormedarbejder Ghita arrangerede lynhurtigt at vi fik hjælp til den lille opgave - så herligt ! Tak - vi vender tilbage og anbefaler firmaet på det varmeste !

Antwoord van Elstyrken
Vi var meget tilfredse med den hjælp, vi fik i oktober af Omid fra Elstyrken. Så vi bad om at få ham ud igen, da vi skulle have en lampe sat op i badeværelset. Samme gode resultat. Tak, vi er glade.

Antwoord van Elstyrken
Omid fra Elstyrken har lige været her, og han var god! Effektiv, gav gode råd, hjælpsom. Vi kan kun anbefale Elstyrken.

Antwoord van Elstyrken
Vi har nu benyttet elstyrken til både store og små opgaver. Senest en montering af en loftsventilator. Super god og professionel service. Klart en anbefaling herfra.

Antwoord van Elstyrken
Tak for at fixe mit internet!!!
Jeg kan varmt anbefale Vincent – han leverede virkelig en super professionel og behagelig service. Han hjalp mig med at få internetforbindelsen op at køre igen, hvilket ellers havde drillet i noget tid. Derudover var han også forbi hos min veninde, hvor han fik både hendes lampe og lysdæmper til at fungere helt perfekt.
Vincent var hurtig til at finde fejlen, grundig i sit arbejde og meget venlig og imødekommende hele vejen igennem. Det er sjældent, man møder håndværkere, der både er dygtige, pålidelige og samtidig rigtig rare at have i sit hjem – men det var han.
5 stjerner herfra – jeg ringer helt sikkert til Vincent igen næste gang😊

Antwoord van Elstyrken
Vi kan varmt anbefale Vincent fra Elstyrken, som rykkede ud med kort varsel, fandt problemet og løste opgaven til perfektion. Vincent er utrolig venlig og behagelig. Vi kan til enhver tid anbefale Vincent på det varmeste.

Et fantastisk firma
D.d haft besøg af Mikkel som udførte kompetent arbejde.
Et firma som tager telefonen når man ringer til dem🤗

Antwoord van Elstyrken
Et firma der har den identitet, som man fandt i gamle dage, tillidsvækkende, hårdtarbejdende og holder deres aftaler. Brian var utrolig flink og nem, at kommunikere med og gik igang med det samme. Han udførte et flot stykke arbejde og vi følte os trygge. Kan kun give min bedste anbefaling.

Antwoord van Elstyrken
Jeg havde besøg af Brian fra Elstyrken, og jeg kan kun give ham de bedste anbefalinger. Brian var utrolig venlig og professionel, da han kom for at ordne min induktionskogeplade, som ikke fungerede. Han fik hurtigt og effektivt løst problemet og fik også sat en lampe op.
Elstyrken har generelt gjort et fremragende stykke arbejde i hele min lejlighed ad flere omgange, og jeg har været meget tilfreds med deres service. Jeg kan varmt anbefale både Brian og Elstyrken til alle, der har brug for elektrikerhjælp.

5 stjerner!
Jeg havde fornøjelsen af at have Elstyrken komme forbi og hjælpe mig med 6-7 lys i min lejlighed og i den forbindelse gjorde Vincent fra Elstyrken en helt aldeles perfekt job! Vincent havde overblik og gjorde alt velovervejet med gode diskussioner! Det var en rigtig fed og rar oplevelse! Jeg vil klart anbefale Elstyrken på grund af det hjælp jeg har fået! Min lejlighed skinner og det er takket være dem 🥳

Antwoord van Elstyrken
The electricity in the apartment we just bought was completely wrongly made. We called El-Styrken completely by chance, and we've been delighted with this choice since then: Stine is a top notch contact, super nice and reactive, and she sent over Vincent, a very efficient, pedagogical, friendly and experienced electrician. He fixed all the things that were going wrong in the most diligent way.
I can only warmly recommend this company!!

Antwoord van Elstyrken
Jeg havde i sidste uge en elektrikersvend ude for at skifte stofledninger i en en del af mit gamle hus. Jeg havde frygtet at det ville blive noget bøvl, og at der skulle indfræses nye kabler i vægge og loft. Det lykkedes elektrikeren at få trukket nye kabler gennem de gamle føringsrør på et par timer, og alt fungerer igen. Super flink mand i øvrigt...

Kan varmt anbefales
Vi havde brug for hurtig hjælp til en ny kontakt med jord til fjernvarme
Vincent kom dagen efter, flink fyr dygtig og hurtig

Antwoord van Elstyrken
Vi har også haft besøg af Vincent to gange. Han er meget behagelig og gør et godt stykke arbejde. Stor anbefaling af Elstyrken herfra.

Antwoord van Elstyrken
Brian rykker altid hurtigt ud på vores lokation ved behov og yder kompetent service med et smil. Han lægger stolthed i sit arbejde og er detaljeorienteret.

Antwoord van Elstyrken
Vi får altid kvalificeret og hurtig hjælp af Brian, som arbejder ved Elstyrken. Fantastisk at have en leverandør, der altid er klar, når man ringer.

Antwoord van Elstyrken
I dag havde vi besøg af Casper Hansen, som udover at udføre det arbejde, han var bestilt til, også tog sig tid til på sædvanlig professionel og venlig vis at løse et andet problem, som ellers ville have krævet et servicebesøg fra en leverandør. Og det ville jo have kostet en del ekstra for os. Så tre opgaver løst på én gang. Et rigtigt Kinder Egg!🙏🥇👏

Antwoord van Elstyrken
Vi har netop haft besøg af Vincent fra Elstyrken. Det var simpelthen sådan en god oplevelse. Han skulle afløse for sygdom og var lynhurtigt med på opgaven med ordene "Det fikser vi!" Lige hvad man har brug for at høre som kunde! 1000 tak for veludført arbejde! Det bliver også Elstyrken, vi bruger, næste gang vi har behov for en elektriker.

Antwoord van Elstyrken
Elstyrken udfører et rigtig godt stykke arbejde og har en fantastisk service.
Har en fantastisk kontakt til en medarbejder, Brian. Er der opstået et problem, eller en akut situation, plejer jeg gerne at ringe til Brian. Og vupti så har han fået arrangeret et eller andet. Som regel betyder det at inden for en 1/2 times tid så holder Brian på pladsen. Så alt i alt et stjerne firma med Brian og de andre rare medarbejdere som stjerne spillere.

Antwoord van Elstyrken
Brian var i dag at sætte lamper op hos mig. Det var en super behagelig oplevelse og alt blev gjort til punkt og prikke og med sans og indføling for rummet og hvad lampen skulle bruges til. Bedre elektriker fås ikke!!!

Antwoord van Elstyrken
Lees meer over geverifieerde reviews.