Ny gruppetavle og etablering af strøm til varmepumpe. Pris/tilbud udarbejde som ønsket efter Per's besøg. Da opgaven skulle udføres kom Casper til aftalt tid. På god og konstruktiv måde foreslog han... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kan kun anbefale Elstyken. Vi har arbejdet med Jakob og Elstyrken de sidste 7 år. Både i vores privat bolig og i vores 3 afdelinger af Nebbiolo Winebar. Jakob og resten af teamet har min fulde anb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
The electricity in the apartment we just bought was completely wrongly made. We called El-Styrken completely by chance, and we've been delighted with this choice since then: Stine is a top notch cont... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vores erfarne medarbejdere løser både store og små opgaver for virksomheder og private.
Mesterlodden 40, 2820, Gentofte, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Brian var i dag at sætte lamper op hos mig. Det var en super behagelig oplevelse og alt blev gjort til punkt og prikke og med sans og indføling for rummet og hvad lampen skulle bruges til. Bedre elektriker fås ikke!!!

Meget imødekommende service fra Brian fra Elstyrken
Hurtig og smidig hjælp.
Klar anbefaling herfra.

Antwoord van Elstyrken
Fredag eftermiddag havde vi et akut behov for at få sat lamper op i vores nyindkøbte lejlighed. Vi har ofte benyttede os af Elstyrkens gode service og denne fredag var ingen undtagelse. 45 min efter vores kald stod Vincent klar til at hjælpe. Han er hurtig, venlig, professionel og fremfor alt løste han vores problem. Stor ros herfra til Vincent og Elstyrken.

Antwoord van Elstyrken
En Telefon opringning. Foto af problem. 14 timer senere var problemet væk gennem en høflig, venlig og effektiv indsats af Elstyrken. Vi takker og ringer igen - som altid - til Elstyrken, når vi har et el problem.

Antwoord van Elstyrken
Har haft dialog med 3 fyre i ELSTYRKEN og de arbejder effektivt - er super behagelige og pålidelige 🥇🥇🥇 De kan varmt anbefales 👍

Antwoord van Elstyrken
Vi skulle have en ny stikkontakt (og nedlagt en gammel stikkontakt), på modsatte væg ved en trappe i entreen. Hurtig besigtigelse og en fornuftig pris på opgaven, inden for få dage.
Da arbejdet skulle udføres var Casper virkelig god til at gå i dialog om de muligheder der kunne være, da strøm skulle etableres gennem gulv og ned gennem loft i kælder. Lidt af en tillidserklæring, men alt blev udført på bedste vis - med et resultat vi er meget tilfredse med.

Antwoord van Elstyrken
Brian fra Elstyrken er blevet vores faste elektriker, og det er vi rigtig glade for. Vi har kun haft positive oplevelser i den tid, han har været tilknyttet og føler os altid prioriteret. Brian bringer et nyt niveau til at være service-minded og effektiv udførsel af opgaverne.
Han er altid hjælpsom, har en fantastisk energi og er altid i godt humør.
Hvis vi kunne … så ville vi tage 2 af ham! 😊

Antwoord van Elstyrken
Casper fra Elstyrken har styr på det.
Jeg har fået lavet noget gennemgang og ombytning af noget adgangskontrol/dørtelefon på garanti af Casper fra Elstyrken.
Siden har tingene bare virket og jeg er blevet klogere.
Casper er servicemindet og er villig til at assistere i funktionalitets undersøgelse hos grossisten og dét er noget jeg værdsætter. Det gør at jeg ringer igen når jeg har lign. problematikker.

Antwoord van Elstyrken
Casper fra Elstyrken stillede med det samme og løste opgaven til fuld tilfredshed. Bedre kan det ikke være.

Antwoord van Elstyrken
Hermed min varmest anbefaling til Elstyrken som jeg bruger på de ejendomme jeg passer i mit virke som vicevært.
Særligt Brian som er god til og komme med respons på det udførte arbejde, under og efter.
En god samarbejdspartner, med forståelse for kunden.
Også kun gode oplevelser med kundeservice og bogholderi 👍🏻

Antwoord van Elstyrken
Jeg havde Brian ude fra Elstyrken til at løse en opgave og da han kom endte det med han fandt en enklere og hurtigere måde at løse opgaven på. Kan varmt anbefale Brian og Elstyrken.

Antwoord van Elstyrken
Varmepumpetjek ved Morten. Super sød, meget meget grundig og ordentlig. En rigtig positiv oplevelse - vil helt klart anbefale til andre !

Antwoord van Elstyrken
Havde et projekt med Brian fra Elstyrken og oplevede stor Faglighed, professionel tilgang til projektet og ikke mindst en god service. Kan derfor varmt anbefale
Elstyrken.

Antwoord van Elstyrken
Brian er bare den bedste elektriker :-)
Har igennem 3 år benyttet Elstyrken som vores leverandør for vores portefølje af strøgejendomme i kbh. Om det har været projektarbejde eller daglig reparationer og vedligehold, har Brian altid leveret på øverste hylde, detalje orienteret, lovgivning og kvalitet er altid til perfektion, derudover er Brian altid en raket til at komme farende når der er et pludseligt opstået problem, derfor er han også meget vellidt hos vores erhvervslejere. De absolut allerbedste anbefalinger herfra.

Antwoord van Elstyrken
Fantastisk udført arbejde af Brian - Altid! Vi bruger Elstyrken erhvervsmæssigt hos KIRKBI. Brian er ekstrem dygtig, serviceminded og pålidelig. Alt arbejde udføres hurtigt og altid perfekt!
Mine varmeste anbefalinger til Elstyrken og Brian!

Antwoord van Elstyrken
Hos Rosendahl Design Group A/S har vi anvendt Elstyrken som huselektriker gennem en lang årrække til såvel vedligeholdelsesopgaver, reparation og nyinstallationer.
Vi kan varmt anbefale Elstyrken, hvis medarbejdere altid har fokus på kvalitet til tiden og til en rimelig pris.

Antwoord van Elstyrken
Vi har haft fornøjelsen af at bruge Casper som elektriker🙌 og vi kunne ikke være mere tilfredse. Casper er yderst professionel, punktlig og meget grundig i sit arbejde👌🏼
Hans håndværk er af høj kvalitet, og han har en stærk sans for detaljer. han vores løste problem hurtigt, men han sørgede også for, at alt blev installeret sikkert og efter de nyeste standarder. Tydeligt, at Casper går op i sit arbejde og i at levere et godt resultat.
kan varmt anbefale Casper, hvis du leder efter en pålidelig og kompetent elektriker!

Antwoord van Elstyrken
Tak for et meget flot stykke arbejde med udskiftning af spot, udbedring af el tavle mm.
Vi giver gerne 5 stjerner ud af 5 mulige.
Huset er forladt i meget flot stand uden spor efter arbejdet.
Vi vil anbefale jer til andre.
Birgit

Antwoord van Elstyrken
Elstyrken løste et stort problem med lyset i vores have og indkørslen. Det tog godt 1 arbejdsdag.
Opgaven blev løst glimrende og til aftalt tid.
Regningen var særdeles velspecificeret. Jeg giver min bedste anbefaling.

Antwoord van Elstyrken
Brugte Elstyrken i forbindelse med renovering af lejlighed.. Super rådgivning, hurtigt tilbud, fleksibel i arbejdet med andre håndværkere... og super installatør, som undervejs fandt rigtig gode løsninger og kommunikerede hele vejen !-)