Een waardeloos bedrijf waar je niks moeten kopen. Ik bestelde een spijkerbroek met wollen voering, maar kreeg er na weken wachten een zonder voering. Op mijn melding van deze fout kreeg ik eerst een o... Toon meer
Eriksøn Fasion is een onbetrouwbare dropshipper. Site ziet er goed uit. Jeans besteld voor €60,-. Na zes weken een een waardeloze slecht passende broek gekregen, die bij Aliexpres €7,- bleek te... Toon meer
Zelfs 1 ster is teveel. Dit zijn oplichters. Verkopen Temu/Aliexpres schoenen voor fashion prijzen. Schoenen waren te klein (kan gebeuren). Retour? Diverse mailtjes met mogen houden en kortingsbon kri... Toon meer
Ik moest beter direct naar de reviews zoeken voordat bestellingen deed! Na 12 dagen te wachten en e-mailen naar hun klantenservice werden ze opgestuurd. Groote teleurstelling! Als ik nu rewiew's lees,... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Oplichting/spullen uit China
Men adverteert "niet goed, geld terug".
Pas na 3 weken kreeg ik goedkope laarzen uit CHINA i.p.v. de degelijke laarzen die te koop zijn aangeboden. Terug sturen zou € 30 á € 40 moeten gaan kosten. Het zou minimaal 80 dagen duren voor het bij de leverancier in China was. Mijn geld zou pas na goedkeuring terug worden betaald. Deze informatie van retourneren staat er helaas niet bij op de site. Ik ben mijn geld kwijt. Ik voel me misleid/opgelicht.
Drama bedrijf
Drama bedrijf, dropshipping, verkeerde werkbroek leveren na 4 weken terwijl ze reclame maken met niet goed geld terug.
Proberen ze je af te kopen met waarde coupon van 25 % korting op volgonde bestelling die ik nooit ga gebruiken
dropshipping - afzetterij
dropshipping : je bestelt in nederland en krijgt een artikel uit china dat je rechtstreeks daar kan kopen voor de helft van de prijs (Temu) - het duurt vier weken eer je het hebt en als je het wil terugsturen omdat het te klein is vragen ze bedragen 30-40 euro (de prijs van het artikel dus) Het artikel was best oké maar te klein. Afzetters ! Je koopt bij een nederlands bedrijf en moet het daar ook kunnen retourneren wettelijk zonder verzendkosten naar china te moeten betalen !
Koop hier niets!!
Koop hier niets! Foto’s lijken niet op het product dat je uiteindelijk krijgt en de verzending duurde bijna een maand. Onderstaande reacties gelezen en ik ben bang dat het geen zin heeft om het terug te sturen. €70,- betaald voor iets wat echt nog geen €5,- heeft gekost
Pantoffels die ik besteld had werden na…
Pantoffels die ik besteld had werden na een lange tijd geleverd. Helaas vielen ze klein en paste ik deze niet. Ik contact opgenomen met Erikson Fashion en gevraagd om het retour te sturen. Na meerdere malen korting te krijgen op mijn volgende bestelling had ik de medewerker eindelijk zover dat ze door had dat ik het gewoon retour wilde sturen. Dit ging met een niet zo nette mail waarin ze min of meer dreigend overkomen dat de verzendkosten tussen de 30 en 40 euro gaan kosten en dan moet alles goed gaan.
Ik voel me behoorlijk opgelicht door deze organisatie en ga hier nooit meer wat bestellen.
Iets anders geleverd gekregen dan…
Iets anders geleverd gekregen dan besteld. Er wordt niet meegewerkt aan retourneren. Aanbod van korting op een volgende aanschaf is door mij afgewezen, en nu reageren ze niet meer.
Dit is echt mensen bedotten en doelbewust onder valse voorwendselen mensen geld afhandig maken. Bah!
Ik meld het ook bij Consumentenbond
Deze site is niet betrouwbaar
Deze site is niet betrouwbaar! Lange levertijd omdat de kleding uit China komt. De kleding ziet er echt niet zo uit als op de website. Ik had een fleece gevoerde broek gekocht die ik na bijna 2 weken wachten ontvangen heb. De broek is gewoon van katoen zonder fleece!
Verkeerd product - komt niet overeen met foto op site
Verkeerd product. Advertentie en geleverd product komen totaal niet overeen.
Klantendienst is niet behulpzaam, bieden een korting aan op een volgende koop van een minderwaardig item.
Levertermijn is vals. Duurt een maand voor levering.
Het zijn oplichters koop hier niet
Dit is "drop-shipping"
Dit is "drop-shipping". Je krijgt wel wat geleverd, maar inferieure kwaliteit. Duurt een tijd voor je wat geleverd krijgt, maar komt dan ook rechtstreeks uit China. Het is een verdienmodel, slapend rijk worden.
Graag melden bij Autoriteit Cosument & Markt
Eriksøn-Fashion doet alsof het kleding verkoopt van goede kwaliteit. Laat je niet misleiden door de indicatie "op voorraad", de kleding moet na bestelling uit China komen wat lang duurt (voor mij 22 dagen) en waarvan de kwaliteit laag is. Als je ontevreden bent wordt het praktisch en economisch heel lastig gemaakt om het terug te sturen. Je moet een email sturen om een link te krijgen naar een afbeelding van een formulier dat je moet invullen. Het formulier bevat velden waarvan de informatie niet beschikbaar is. Dit formulier kan je niet online invullen. Vervolgens moet je je produkten terugsturen naar een adres in China waarvan de kosten voor een onverzekerde envelop starten bij 50 euro.
Voor mede-lotgenoten doe een melding bij Autoriteit Consument en Markt: consuwijzer punt nl
Ook ik was beter eerst komen zien
Ook ik was beter eerst komen zien. Les weeral geleerd dat men werkelijk iedere site moet checken alvorens iets aan te kopen. Hoe mooi de website er ook uitziet. 80€ voor chinese rommel. Onmogelijk om terug te sturen
deze zaak wordt aangeklaagd
Ook mijn minderjarige zoon is centen kwijt aan minderwaardige goederen die hij als cadeau had gekocht.
Retour sturen is idd op eigen kost naar China.
Niettegenstaande kan dit enkel worden afgedwongen als dat duidelijk in het retourbeleid staat. Bij Erikson-fashion staat het nergens, maar dan ook nergens op hun website vermeld. Klantendienst is geen echte klantendienst en je wordt continu aan het lijntje gehouden. Het ruikt echt naar illegale praktijken van een malafide éénmanszaakje. Er wordt een strafklacht neergelegd tegen die achterliggende eenmanszaak.
slechte kwaliteit
slechte kwaliteit, verkeerde maat, geen retour mogelijk.
Tip! niets kopen daar !!
Tip niets kopen !!
Dropshipping
Pas op
Geen service. Slechte kwaliteit kleding
Reageren niet of nauwelijks op mail
Retourneren van deze China kwaliteit is vrijwel niet mogelijk
Hoop dat radar en Consumentenbond er snel aandacht aan gaan besteden
Om consumenten te waarschuwen
Eriksøn Fasion is een dropshipper.
Eriksøn Fasion is een onbetrouwbare dropshipper.
Site ziet er goed uit. Jeans besteld voor €60,-.
Na zes weken een een waardeloze slecht passende broek gekregen, die bij Aliexpres €7,- bleek te kosten.
Retourzending zou 30 a 40 euro gaan kosten, met een vage retourinstructie.
Daarna antwoordde deze dubieuze onderneming niet meer op mijn mail.
HIER NIETS BESTELLEN!
Wat een slechte toko is dit
Wat een slechte toko is dit. Bestelling leveren duurt heel lang. Tis chinese troep. Kreeg uiteindelijk m'n bestelling en dit was niet goed. Dan denk je 'ik vraag een retour aan' via mail, zoals de instructie aangeeft. Een mail terug ontvangen met daarin de instructies is nog niet door mij ontvangen. Dit zijn echt een stel oplichters. Denk goed na voordat je hier iets koopt. Ik ben 73 euro lichter door dit malafide bedrijf.
Bedrijf Erikson criminelen
Bedrijf Erikson, fake bedrijf met complimenten aan de web designer. Iedereen trapte erin . Jas besteld en betaald €78,35. Op 11 november.na vele mails track nummer . Maar wordt niet geupdate , pakket zou nog in de haven moeten liggen. Geld ben ik kwijt zoals bij vele anderen .
Niet bestellen!!!
Niet bestellen!!!
Troep uit China 3.5 weken gewacht en niet de warm gevoerde broek zoals op de foto's oplichters.
Ze zitten in zwolle bezoek van Radar of opgelicht wordt ingeschakeld.
Dit bedrijf moet hard aangepakt worden.