Een waardeloos bedrijf waar je niks moeten kopen. Ik bestelde een spijkerbroek met wollen voering, maar kreeg er na weken wachten een zonder voering. Op mijn melding van deze fout kreeg ik eerst een o... Toon meer
Eriksøn Fasion is een onbetrouwbare dropshipper. Site ziet er goed uit. Jeans besteld voor €60,-. Na zes weken een een waardeloze slecht passende broek gekregen, die bij Aliexpres €7,- bleek te... Toon meer
Zelfs 1 ster is teveel. Dit zijn oplichters. Verkopen Temu/Aliexpres schoenen voor fashion prijzen. Schoenen waren te klein (kan gebeuren). Retour? Diverse mailtjes met mogen houden en kortingsbon kri... Toon meer
Ik moest beter direct naar de reviews zoeken voordat bestellingen deed! Na 12 dagen te wachten en e-mailen naar hun klantenservice werden ze opgestuurd. Groote teleurstelling! Als ik nu rewiew's lees,... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Koop hier absoluut niet
Koop hier absoluut niet! Dit bedrijf doet zich voor als een betrouwbaar Nederlands bedrijf, maar wat je ontvangt is goedkope Chinese rommel die niet eens lijkt op wat je hebt besteld. De kwaliteit is verschrikkelijk, levertijden zijn enorm lang, en retourneren is vrijwel onmogelijk. Als je iets wilt terugsturen, moet je de hoge retourkosten zelf betalen en wordt alle verantwoordelijkheid bij jou gelegd. Communicatie gaat alleen één kant op, en klachten worden afgeschoven. Zelfs wanneer je verkeerde maten ontvangt, zoals een XL in plaats van een M/L, wordt het probleem bij jou neergelegd. Dit is pure misleiding en oplichting. Bespaar jezelf de frustratie en koop hier niets!!!
BESTEL HIER NIET
BESTEL HIER NIET!
Ze doen zich voor als een Nederlands bedrijf met mooie producten, maar hetgeen je krijgt lijkt totaal niet op wat je dacht te bestellen.
Kwaliteit is zeer slecht, levertijd erg lang, retourneren is niet mogelijk. Pure oplichterij.
Een bedrijf wat zich voordoet…
Een bedrijf wat zich voordoet Nederlands te zijn. Nee dus gewoon een Chinees bedrijf wat je geld kost. Besteld hier niks want je krijgt de spullen niet, contact is onmogelijk en naar je geld kan je fluiten.
Bestel hier niet!!!!
Bestel hier niet!!!!
Ik heb een bestelling gedaan, het bedrijf zit in Nederland en product komt uit China voor de hoofdprijs!!!
Bestelling kwam 3 weken later aan en is nog slechter dan Ali Express kwaliteit.
Klantenservice is heel erg slecht, alleen mail contact waar je dagen op reacties moet wachten. Telefoonnummer wat op de website staat is niet in de gebruik.
Product retourneren lukt bijna niet, mits je €30-€40 retour kosten betaald en dan duurt het nog ong. 90 dagen voordat je je geld terug krijgt!!! Ik ben echt genaaid!! Nu nog steeds mail contact over het feit dat zij de retour kosten moeten betalen omdat het pakket 3 weken later aankwam… ik wacht hun reactie af..