Esdemarca.com Reviews

5.719
TrustScore 4 uit 5

3,9

Ik heb op 6 augustus 2026 een bestelling gedaan en gekozen voor achteraf betalen met klarna omdat ik deze webwinkel nog niet kon. Vervolgens is mijn pakket verzonden en zou ik deze volgens post.nl mo... Toon meer

De bestelling werd vlot geleverd, maar het retourneren is een ramp. Ook na herhaalde pogingen om hierover in contact te komen ben ik mijn pakket nog steeds niet kwijt. Deze tweede aankoop bij Esdema... Toon meer

Ik was ook huiverig na zoveel negatieve reviews. Toch Hispanitas schoenen besteld omdat aanbiedingen in mijn maat in Nederland niet te vinden was. Heb mijn bestelling via PostNL vandaag mogen ontvange... Toon meer

Begrijp niet goed waar de mindere recensies vandaan komen….. Afgelopen woensdag schoenen van Hey Dude besteld. Vandaag geleverd! (Zelfs eerder dan aangegeven) Ben er super blij mee. Je word tevens pr... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. ook in
  3. Laarzenwinkel
  4. Winkel in modeaccessoires

Over Esdemarca.com

Models wearing Esdemarca clothes

About Esdemarca

At Esdemarca, we celebrate fashion as a form of art and self-expression, becoming an essential partner for those looking to define their style.

As a leading ecommerce platform, we combine a sharp focus on the latest trends with an authentic and close relationship with our customers. Our permanent catalog features iconic international brands such as Blauer, GUESS, HUGO BOSS, Liu Jo, Tommy Hilfiger, UGG, Armani, and Calvin Klein, among many others that trust our vision and share our commitment to excellence.

Our mission is clear: to inspire our customers to discover and enhance their best selves through fashion, encapsulated in our claim, “Your partner in fashion.”

Goed

TrustScore 4 uit 5

6K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(5.719)

1.133 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Terugbetaling niet gehad!

Ik heb op 12 mei een bestelling geplaatst, heb hem op 2 juni retour gestuurd, en het is nu al 25 juni. Ik heb nog steeds mijn terugbetaling niet ontvangen en steeds als ik een vraag stuur naar de klantenservice, krijg ik exact hetzelfde antwoord terug: ''We zijn nog in afwachting van de ontvangst van je pakket.'' Ik denk dat ze je oplichten, en je je geld niet meer terugkrijgt.

25 juni 2025

Hallo Charlotte,

Bedankt dat je je ervaring hebt gedeeld. We betreuren de vertraging en de frustratie die deze situatie veroorzaakt. We begrijpen hoe belangrijk het voor je is om de terugbetaling op tijd te ontvangen en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

We willen je verzekeren dat we hier zijn om je te helpen en dit zo snel mogelijk op te lossen. Om je zaak in detail te kunnen bekijken en een snelle en eerlijke oplossing te bieden, neem contact met ons op via consultas@esdemarca.com of bel +34 917697217.

We waarderen je geduld en vertrouwen zeer en blijven continu werken aan het verbeteren van onze service.

Team Esdemarca

Ik wist van de reviews hier op…

Ik wist van de reviews hier op trustpilot dat ze langzaam waren en Esdemarca schrijft zelf 15 tot 20 dagen. Maar het is nu ruim drie weken en ik heb nog altijd niks gehoord over mijn retour. Ben er een beetje klaar mee :(
Het gaat om order 7359799. Waarschijnlijk krijg ik hier eerder antwoord dan op de mail

19 juni 2025

Hallo!

Vielen Dank für Ihre Nachricht und Ihre Geduld. Wir verstehen, dass die Wartezeit frustrierend sein kann, und bedauern, dass Ihre Erfahrung nicht Ihren Erwartungen entsprach.

Wir haben überprüft, dass Ihre Rücksendung derzeit unterwegs ist und der Bearbeitungsvorgang normal verläuft. Sobald das Paket in unserem Lager eintrifft, bearbeiten wir Ihre Rückerstattung umgehend.

Für weitere Informationen kontaktieren Sie uns bitte unter consultas@esdemarca.com. Wir helfen Ihnen gerne weiter.

Mit freundlichen Grüßen.

Ik ben opgelicht door dit bedrijf

Ik ben opgelicht door dit bedrijf. Een order (#7336579) geplaatst en betaald op 13 mei, maar daarna niks meer gehoord. Ook niet na 2 mails naar de klantenservice. HIER NIET KOPEN!

Edit: ondertussen nog meerdere mails gestuurd met de vraag of ze mij willen bellen. WEER GEEN ANTWOORD!

13 mei 2025

Hallo,

Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over je ervaring. We willen je echter laten weten dat we beide e-mails die je naar onze klantenservice hebt gestuurd, hebben beantwoord. Mogelijk zijn onze antwoorden in je spam- of ongewenste e-mailmap terechtgekomen — we raden aan om dit even te controleren.

Je bestelling is correct verwerkt en verzonden. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, neem dan gerust opnieuw contact met ons op via consultas@esdemarca.com — we helpen je graag verder.

Eind goed, al goed

Deze review schrijf ik, omdat Esdemarca mijn tegoed teruggestort heeft, maar ook PostNL veel te verwijten valt. Ik hoop dan ook echt dat dit bedrijf deze problemen met PostNL oplost, simpel omdat Esdemarca geen bonafide bedrijf is. Het was wel lang wachten. Daarom krijgen ze van mij 4 sterren.

29 mei 2025

Erg lange termijn terugbetaling factuur

Ik heb 2 weken geleden schoenen besteld en die werden netjes geleverd. Betalen via Klarna etc is niet mogelijk. Op zich geen probleem zou je zeggen. Het vervelende is nu dat ik de schoenen direct heb geretourneerd en dan niets meer hoor. Na een week heb ik contact gezocht met de klantenservice voor een ontvangstbevestiging retouren. Daarop volgt een onzinverhaal met contact logistiek centrum en dat het tot 15 tot 20 dagen kan duren dat ik mijn geld terug ga krijgen. Wel snel de factuurkosten innen maar retourneren kosten ho maar. Beetje jammer en ik zal hier ook nooit meer iets bestellen en anderen adviseren dit ook niet te doen. Wel een mooie site trouwens. Dat wel…

21 mei 2025

Hallo Marcel,

Bedankt dat u ons heeft geschreven. Het spijt ons zeer voor het ongemak dat deze situatie u bezorgt 😔. We hebben uw bestelnummer 7339871 gevonden en willen u ervan verzekeren dat we de kwestie rechtstreeks met de transportmaatschappij afhandelen om het retourproces zo snel mogelijk te laten verlopen.

Normaal gesproken duurt dit proces 15 tot 20 dagen, omdat het afhankelijk is van de fysieke ontvangst van het artikel in ons logistiek centrum. Zodra wij het ontvangen, inspecteren wij het om er zeker van te zijn dat het in perfecte staat is. Zodra uw gegevens geverifieerd zijn, brengen we u hiervan op de hoogte en verwerken we de terugbetaling binnen 48 tot 72 werkuren.

We weten dat dit soort wachttijden niet ideaal zijn en daarvoor bieden we onze excuses aan. Wij stellen uw geduld en begrip zeer op prijs 💙.

Mocht u in de tussentijd nog ergens mee zitten, dan helpen wij u graag.

Een grote hallo,

Dit is onhandig en voelt niet goed

Ik krijg een nummer om persoonlijk contact te maken over het terugstorten van mijn geld, maar krijg een Spaans sprekende mevrouw aan de telefoon die je in de wachtrij plaatst. Dan word je dus niet geholpen. Dit voelt niet goed.

22 mei 2025

Hallo Lilian,

Het spijt ons enorm dat je ervaring met onze klantenservice niet naar verwachting was. We begrijpen hoe frustrerend het is om hulp nodig te hebben en je niet goed geholpen te voelen, en bieden je daarvoor onze oprechte excuses aan.

Bij Esdemarca staan we voor je klaar en deze situatie weerspiegelt niet de service die wij willen bieden. Om je zaak te kunnen bekijken en zo snel mogelijk een oplossing te vinden, vragen we je vriendelijk om opnieuw contact met ons op te nemen via consultas@esdemarca.com of telefonisch op +34 917 697 217.

Ons team helpt je graag verder en staat klaar om eventuele vragen of problemen met je retour op te lossen.

Bedankt voor je geduld en dat je ons de kans geeft om het goed te maken.

Het Esdemarca-team

35% retour-verzendkosten (EUR 15)!!

Verkeerde maat schoenen ontvangen. Retour verzendkosten: 15 euro! Schoenen zelf waren 40 euro. Website erg rommelig over hoe te retourneren. Ik shop hier niet meer.

16 mei 2025

Hallo Gijs,

Het spijt ons enorm wat er met je bestelling is gebeurd – we begrijpen je frustratie helemaal. Een verkeerd maat ontvangen en vervolgens zulke hoge retourkosten moeten betalen, is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Bovendien: als de fout bij ons ligt, zou jij die kosten natuurlijk niet moeten dragen. We willen je situatie graag grondig bekijken om je snel en eerlijk te helpen.

Neem alsjeblieft contact met ons op via consultas@esdemarca.com of telefonisch via +34 917 697 217 en vermeld daarbij je bestelnummer. Zo kunnen we precies nagaan wat er is misgegaan en je de service bieden die je verdient.

Bedankt voor je geduld en dat je ons de kans geeft dit op te lossen.

Je Esdemarca-team

Alles perfect verlopen

Mooie webshop, goede prijzen, informatie over de status van je pakket en ruim een week eerder geleverd dan bevestigd. Top!

15 mei 2025

11-04-2025 een mail gehad over…

11-04-2025 een mail gehad over retournering met bestelnr 7272184 dat er binnen 15 werkdagen mijn bedrag wordt terug gestort.

Tot op heden niets ontvangen.

3 mei 2025

Hallo Klimmer,

Onze oprechte excuses voor de vertraging – we begrijpen volledig dat dit vervelend voor je is. Dit is absoluut niet de ervaring die we je willen bieden.

Ons team heeft al contact met je opgenomen en volgens de informatie van het transportbedrijf wachten we nog steeds op de ontvangst van je retourzending. We doen ons uiterste best om het proces te versnellen en je terugbetaling zo snel mogelijk te verwerken zodra het pakket ons magazijn bereikt.

Hartelijk dank voor je geduld en voor het vertrouwen dat je in ons stelt om dit op te lossen.

Team Esdemarca

Waarom worden de schoenen alleen maar…

Waarom worden de schoenen alleen maar duurder.
Ik bedoel de prijs stijgt elke x als ik kijk.
Jullie reviews zijn niet goed op Facebook

9 april 2025

Antwoord van Esdemarca.com

Hallo! Het spijt ons zeer dat het product u niet bevalt. Bij Esdemarca streven we ernaar om kwaliteit te garanderen in al onze producten. Wij nodigen u uit om gebruik te maken van ons retourbeleid, zodat u verzekerd bent van een positieve volgende ervaring. Wij waarderen uw vertrouwen en begrip. - Sara uit Esdemarca.

Nooit iets ontvangen!!

Bestelling geplaatst, maar ik heb nooit een bevestigingsmail ontvangen. Een pakket heb ik ook niet ontvangen. Ik heb al drie keer een e-mail gestuurd aan de klantenservice, maar die reageren gewoon niet. Hopelijk ben ik mijn 400 euro niet kwijt. Mijn advies: bestel bij een andere webshop!

26 maart 2025

Hallo,

We betreuren de situatie ten zeerste en begrijpen je bezorgdheid volledig. Geen bevestiging ontvangen en geen reactie krijgen kan veel onzekerheid veroorzaken, en het spijt ons oprecht dat dit jouw ervaring met ons is geweest.

We willen dit zo snel mogelijk voor je oplossen. Neem alsjeblieft direct contact met ons op via consultas@esdemarca.com of bel ons op +34 917 697 217. Ons team staat klaar om jouw geval met prioriteit te bekijken en je een duidelijke en snelle oplossing te bieden.

Bedankt voor je geduld en voor het geven van de kans om dit recht te zetten.

Het team van Esdemarca

Mooie aanbiedingen maar kostbare retour

Mooie aanbiedingen, goede levering en communiceren gaat prima. Toch minder sterren. Retour kost je bijna 15 euro. Dat zijn geen grappen en is eigenlijk niet te doen. Jammer, mocht dit normaliseren dan ben ik zeker weer klant

12 maart 2025

Hallo Fons,

We zijn blij om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad met onze aanbiedingen, de levering en de communicatie. We begrijpen dat verzendkosten een belangrijke factor kunnen zijn en we streven er altijd naar om de beste opties aan te bieden.

We waarderen je feedback enorm, want het helpt ons om continu te verbeteren. We hopen je in de toekomst weer te zien en dat je dan een nog betere ervaring met ons zult hebben.

Retourneren is een gedoe

Ik probeer een levering retour te sturen en dit blijkt een enorme opgave. Er zit geen retourlabel bij de zending. Retourneren kost bijna € 15,-. Ik heb gekozen voor afhalen, maar zie nergens wanneer GLS komt. Zou vandaag moeten zijn, maar hoe laat?? Geen idee. Ik heb diverse mailtjes gestuurd en krijg onvoldoende antwoord. Ze geven het telefoonnummer van GLS, maar dat nr is niet in gebruik. Track&trace via GLS met het ophaalnummer levert niets op. Kom op Esdemarca, waar blijft je service???

Inmiddels is het pakket opgehaald door GLS. Neemt niet weg dat ik het nog steeds super onhandig vindt en dat de informatieverstrekking beneden maat is.

5 maart 2025

Hallo Sylvia,

Het spijt ons enorm dat het retourproces niet zo eenvoudig en duidelijk was als het zou moeten zijn. We begrijpen maar al te goed hoe frustrerend het is wanneer de informatie niet voldoende is of de tracking niet naar verwachting werkt. Bij Esdemarca streven we ernaar om elke winkelervaring zo soepel en gemakkelijk mogelijk te maken, dus we vinden het jammer dat dit in jouw geval niet zo was.

We zijn blij om te horen dat GLS je pakket al heeft opgehaald, maar we nemen je feedback zeer serieus. We gaan onze processen herzien om de informatie die we verstrekken te verbeteren en retourzendingen veel efficiënter te maken.

Als je nog steeds hulp nodig hebt of andere vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via consultas@esdemarca.com of bel ons op +34 917 697 217. We staan voor je klaar om alles op te lossen en ervoor te zorgen dat je volgende ervaring met ons veel beter is.

Bedankt dat je je mening met ons deelt, het helpt ons elke dag te verbeteren.

Vriendelijke groeten,