Esdemarca.com Reviews

5.719
TrustScore 4 uit 5

3,9

Ik heb op 6 augustus 2026 een bestelling gedaan en gekozen voor achteraf betalen met klarna omdat ik deze webwinkel nog niet kon. Vervolgens is mijn pakket verzonden en zou ik deze volgens post.nl mo... Toon meer

De bestelling werd vlot geleverd, maar het retourneren is een ramp. Ook na herhaalde pogingen om hierover in contact te komen ben ik mijn pakket nog steeds niet kwijt. Deze tweede aankoop bij Esdema... Toon meer

Ik was ook huiverig na zoveel negatieve reviews. Toch Hispanitas schoenen besteld omdat aanbiedingen in mijn maat in Nederland niet te vinden was. Heb mijn bestelling via PostNL vandaag mogen ontvange... Toon meer

Begrijp niet goed waar de mindere recensies vandaan komen….. Afgelopen woensdag schoenen van Hey Dude besteld. Vandaag geleverd! (Zelfs eerder dan aangegeven) Ben er super blij mee. Je word tevens pr... Toon meer

1. Kledingwinkel
  2. ook in
  3. Laarzenwinkel
  4. Winkel in modeaccessoires

Over Esdemarca.com

Models wearing Esdemarca clothes

About Esdemarca

At Esdemarca, we celebrate fashion as a form of art and self-expression, becoming an essential partner for those looking to define their style.

As a leading ecommerce platform, we combine a sharp focus on the latest trends with an authentic and close relationship with our customers. Our permanent catalog features iconic international brands such as Blauer, GUESS, HUGO BOSS, Liu Jo, Tommy Hilfiger, UGG, Armani, and Calvin Klein, among many others that trust our vision and share our commitment to excellence.

Our mission is clear: to inspire our customers to discover and enhance their best selves through fashion, encapsulated in our claim, “Your partner in fashion.”

Goed

TrustScore 4 uit 5

6K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(5.719)

1.133 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Twee keer besteld en twee keer netjes…

Twee keer besteld en twee keer netjes geleverd. Een product geretourneerd. Ging best makkelijk, alleen je geld terug storten doen ze niet en reageren op vragen doen ze ook niet. Erg jammer, want voor de rest was alles goed. Als ik mijn geld niet terug krijg bestel ik hier nooit meer.

5 december 2025

Antwoord van Esdemarca.com

Hallo, het spijt ons zeer te horen wat er is gebeurd. Kunt u uw bestelnummer doorgeven, zodat ik de status van uw terugbetaling kan controleren? Met vriendelijke groeten

Mijn bestelde artikel ( op 24 nov) met…

Mijn bestelde artikel ( op 24 nov) met Black Friday korting nog steeds niet ontvangen. Het gaat om een artikel van €400. De verwachte leverijd was 1 december. Sinds 28-12-2025 is de track&trace niet meer geüpdate. Inmiddels wordt er niet meer gereageerd op mijn mails, terwijl ze aangegeven dat er
leveringsproblemen zijn en ze dit ter plekke opgepakt hebben.
Post.nl verwijst me terug naar webshop.
Kortom, hoop frustratie en nog steeds geen bestelling ontvangen.

24 november 2025

Hallo,

Het spijt ons zeer dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen en geen reactie van ons heeft gekregen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak. Dit is niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. Neem alstublieft contact met ons op en vermeld uw bestelnummer, zodat we kunnen nagaan wat er is gebeurd. Met vriendelijke groeten

Ik heb al 3 maal ESDEMARCA…

Ik heb al 3 maal ESDEMARCA gecontacteerd maar er wordt NIET gereageerd. Ik heb schoenen aangekocht van ART t.wv. 130 € die geleverd zouden zijn 2 weken geleden (met Black Friday) . In het afleveringspunt zijn deze niet toegekomen. Ook daar ben ik reeds drie keer gaan kijken en toch kreeg ik een mail van Mondial dat ze afgeleverd zijn. Ik ben niet te spreken over ESDEMARCA. Dit is de eerste keer dat ik bestel om zo ‘ n service (laat ons zeggen GEEN SERVICE) te mogen ervaren. Ik hoop langs deze weg reactie te mogen krijgen

28 november 2025

Hallo,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons oprecht dat je tot nu toe geen reactie hebt ontvangen en dat je bestelling nog steeds niet is aangekomen. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Wij willen dit graag met maximale prioriteit voor je oplossen. Om je dossier te kunnen nakijken en het incident met de vervoerder te onderzoeken, hebben we je ordernummer nodig. Kun je dit alsjeblieft naar ons sturen op consultas@esdemarca.com
? Zodra we het ontvangen, bekijken we onmiddellijk wat er is misgelopen en zorgen we voor een passende oplossing.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We staan klaar om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

Schoenen besteld en deze nog niet…

Schoenen besteld en deze nog niet ontvangen. Ze geven aan dat er een probleem is met het transport bedrijf en dit wellicht voor vertraging kan zorgen (drukte) ? Inmiddels zijn alle andere pakketjes wel binnengekomen…vreemd.

Zelf contact opgenomen met postnl en zie dat mijn pakket status op: pakket (nog) niet gevonden. Dit is helemaal niet doorgegeven aan mij! Dit doorgegeven aan esdemerca, echter geen reactie. (Terwijl hiervoor ik elke dag een berichtje kreeg met excuses voor de vertraging) … apart allemaal. Morgen maar weer contact opnemen met postnl.. je moet er zelf achter aan.

27 november 2025

Hallo Ikram,

Het spijt ons enorm voor alle verwarring die deze situatie heeft veroorzaakt. We begrijpen volledig hoe frustrerend het is om op een bestelling te wachten zonder duidelijke en consistente informatie over de status ervan.

We willen graag verduidelijken dat, volgens de laatste update van het transportbedrijf, je bestelling klaarligt bij het afhaalpunt dat je tijdens het bestelproces hebt geselecteerd. Ons klantenserviceteam heeft al contact met je opgenomen om je alle benodigde informatie te geven, zodat je het pakket zonder problemen kunt ophalen.

We vinden het jammer dat je extra stappen hebt moeten zetten met PostNL en dat de informatie niet zo duidelijk was als je had mogen verwachten. We nemen je feedback ter harte om onze communicatie in dit soort gevallen te verbeteren.

Als je nog verdere vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via consultas@esdemarca.com
en vermeld je ordernummer. We helpen je graag verder.

Team Esdemarca

Lees dat het toch niet zo'n goede sevice is.

Probeer d.m.v van emails en telefoneren( Spaans) dus dat lukt sowieso niet
Het adres te krijgen om schoenen te retourneren.

30 november 2025

Hallo Lucia,

Het spijt ons dat je ervaring niet naar wens is geweest en we begrijpen je frustratie omdat je de benodigde informatie nog niet hebt kunnen krijgen. We willen je graag informeren dat je de retour eenvoudig kunt aanvragen via je account, waar je het specifieke gedeelte vindt om de retour aan te melden en het etiket of de juiste instructies te ontvangen.

Mocht je problemen ondervinden met het proces of wil je liever dat wij je rechtstreeks helpen, stuur ons dan een e-mail naar consultas@esdemarca.com
met je ordernummer. Ons team helpt je graag verder en zorgt ervoor dat je de retour zonder problemen kunt afronden.

Bedankt voor je feedback, het helpt ons om onze service en communicatie verder te verbeteren.

Team Esdemarca

Op retour wordt niet gereageerd

Schoenen besteld maar deze zijn te groot. Vier keer een mail gestuurd maar alleen de eerste keer een reactie. Ze versturen de retour label gewoon niet nadat ik bewijs heb gestuurd. Mooie schoenen maar zeer slechte klantenservice, ik bestel hier nooit meer.

29 november 2025

Hallo,

Wir bedauern die von Ihnen geschilderte Situation sehr und verstehen Ihren Ärger vollkommen. Dies entspricht nicht unserem Anspruch an Kundenzufriedenheit, und es tut uns sehr leid, dass Sie nach Ihren letzten Nachrichten keine Antwort erhalten haben.

Um dies schnellstmöglich zu klären, können Sie eine Rücksendung direkt über Ihr Konto unter „Mein Konto“ > „Rücksendungen“ veranlassen. Wählen Sie dort die Bestellung und den Artikel aus. Anschließend können Sie den gesamten Vorgang selbst verwalten, ohne auf unser Rücksendeetikett warten zu müssen.

Falls Sie eine Überprüfung durch uns wünschen oder weitere Unterstützung benötigen, können Sie uns auch per E-Mail unter consultas@esdemarca.com kontaktieren oder uns unter +34 917 697 217 anrufen.

Wir entschuldigen uns aufrichtig für die entstandenen Unannehmlichkeiten. Mit freundlichen Grüßen,
ESDEMARCA

Wacht al bijna 2maanden op mijn geld!!

Wacht al bijna 2maanden op mijn geld!!! Heb een retour gedaan maar tot op heden geen geld ontvangen!!

26 november 2025

Beste klant,

Het spijt ons dat u nog steeds op uw terugbetaling wacht. Dit is niet wat we willen. We zullen uw zaak graag beoordelen en zo snel mogelijk een oplossing bieden.

Neem contact met ons op zodat we uw retourzending kunnen controleren.

Met vriendelijke groet.

Adressering goed controleren voor de bestelling geplaatst wordt

21/11: Let op! Geen trackings nummer of verzendbedrijf doorgekregen. Er werd wel binnen paar dagen aangegeven dat er geleverd zou zijn bij pakketautomaat. Maar geen code doorgekregen om het op te halen en zelfs geen verzendbedrijf bekend. Ook nog geen reactie van de klantenservice. Ze zijn telefonisch ook niet bereikbaar. Het lijkt er op dat we opgelicht zijn. Mocht het toch anders blijken te zijn, zal ik dit nog laten weten. Voor nu voelt het iig niet goed.

Toevoeging 24/11: via reactie van klantenservice doorgekregen op welke locatie het pakket zich nu bevond. Zonder track en trace code en met verkeerde adressering gelukkig toch het pakket te pakken gekregen op deze locatie. Door de verkeerde adressering is het niet naar de pakketautomaat gegaan maar naar nabijgelegen sigarenwinkel. Heel gedoe, maar dus wel goed gekomen. Mijn eigen adresgegevens zijn niet op het adreslabel gezet, alleen de gegevens van de pakketautomaat en mijn achternaam. Esdemarca is dus wel betrouwbaar, maar het adreslabel moet anders bij verzending naar afhaalpunt. En het zou fijner zijn als je een trackingnummer ontvangt.

20 november 2025

Antwoord van Esdemarca.com

Het spijt ons te lezen dat je deze ervaring als zo negatief en verontrustend hebt ervaren. Wij begrijpen je bezorgdheid volledig wanneer je geen trackingnummer, verzendbedrijf of afhaalcode ontvangt, en daarnaast geen reactie van de klantenservice krijgt.

Om je situatie zo snel en nauwkeurig mogelijk te kunnen onderzoeken, verzoeken wij je vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice via:

📧 consultas@esdemarca.com

📞 +34 917 69 72 17

Vermeld daarbij alstublieft je bestelnummer, zodat wij je dossier in detail kunnen bekijken en je een duidelijke update kunnen geven over de status van je zending.

Wij verzekeren je dat wij je aanvraag serieus nemen en je zo snel mogelijk zullen helpen om dit probleem op te lossen.

Wij van Esdemarca

Een jas hier gekocht die heel anders…

Een jas hier gekocht die heel anders uitziet dan dezelfde jas van andere winkels.
Het zag er heel nep uit ook van een hele andere materiaal gemaakt.
Ik heb de jas teruggestuurd.

6 november 2025

Hallo Sarosa,

Het spijt ons dat de jas niet aan je verwachtingen voldeed.

We willen je ervan verzekeren dat alle Esdemarca-artikelen 100% authentiek zijn. We werken uitsluitend met officiële merken en geautoriseerde distributeurs, dus je vindt hier geen namaak- of replicaproducten.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Met vriendelijke groet, Het Esdemarca-team

Super snel geleverd

Kreeg in de mail te lezen dat ik de doos open moest maken want er kon iets anders inzitten , was dus al sceptisch maar gedaan ✅ en supersnel geleverd , en de schoenen waren netjes verpakt

6 november 2025

retourneren

Wil retourneren, houden €20,- in en sturen geen retourlabel. Dus ook zelf betalen voor de label.
AFRADER! Ik zal er niks meer bestellen.

19 september 2025

Hallo!

Het spijt ons zeer dat u ongemak ondervindt bij het retourneren. We willen u graag laten weten dat er een vast bedrag aan retourkosten verbonden is, dat op onze website staat aangegeven. We voegen altijd het bijbehorende label toe om het proces te vergemakkelijken. We betreuren het dat uw ervaring niet positief was en we nemen uw opmerkingen ter harte om onze producten te blijven verbeteren.

U kunt ons ook schrijven op consultas@esdemarca.com, onder vermelding van uw bestelnummer. We zullen dit dan met u bespreken.

– Esdemarca Team

Artikelen in orde - levertermijn te lang

Artikelen in orde, maar de levertermijn duurt veel te lang. (Mondial Relay)
22/08 besteld en pas 08/09 geleverd
Er stond al

8 september 2025

Hallo,

vielen Dank für Ihre Bewertung und Ihr Feedback.

Es tut uns aufrichtig leid, dass das Transportunternehmen Hermes in diesem Fall die Lieferfristen nicht eingehalten hat. Wir verstehen die Unannehmlichkeiten, die Ihnen dadurch entstanden sind, und möchten uns im Namen von Esdemarca bei Ihnen entschuldigen.

Wir möchten Ihnen versichern, dass wir kontinuierlich mit unseren Versanddienstleistern daran arbeiten, sowohl die Qualität als auch die Pünktlichkeit der Lieferungen zu verbessern. Unser Ziel ist es, dass jede Bestellung rechtzeitig und in einwandfreiem Zustand bei unseren Kunden ankommt.

Wir bedauern den Vorfall sehr und hoffen, Ihnen bei Ihrer nächsten Bestellung ein deutlich besseres Erlebnis bieten zu können.

Wenn Sie möchten, können Sie uns unter consultas@esdemarca.com
unter Angabe Ihrer Bestellnummer kontaktieren. Wir prüfen Ihren Fall gerne im Detail.

Vielen Dank für Ihr Vertrauen in Esdemarca.

Mit freundlichen Grüßen
Ihr Esdemarca-Team

Prachtig!!

Wat een onwijs gave sieraden !!! Twee armbanden gekocht. Gelijk verliefd!!! Nooit mee ergens anders !!! Mooi en betaalbaar

Kiki

3 september 2025

Geen terugbetaling ontvangen van retour…

Geen terugbetaling ontvangen van retour gestuurde aankoop!

Sandra

13 augustus 2025

Hallo Sandra,

Bedankt voor je bericht. We begrijpen je bezorgdheid en willen je geruststellen: we wachten momenteel op de ontvangst van je retourzending via het transportbedrijf. Zoals aangegeven in ons retourbeleid, kan dit proces 15 tot 20 dagen duren vanaf het moment dat het pakket is afgegeven.

Zodra we het in ons magazijn ontvangen, brengen we je per e-mail op de hoogte en verwerken we de terugbetaling direct.

Als je meer informatie nodig hebt, kun je ons gerust mailen op consultas@esdemarca.com of bellen naar +34 917 697 217. We helpen je graag verder.

Het Esdemarca-team

Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit

Wat een naar bedrijf is dit ik had sandalen gekocht maar die pasten niet ik heb een visus probleem dus ik vroeg aan buurvrouw weet jij hoe dit retour moet nou ik kijk even naar de afzender afzender Esdemarca Den Haag moest ruim 8 euro betalen maar op de afzender stond wel esdemarca Den Haag maar dat klopte eigenlijk niet waarom zet Esdemarca het er dan op?Nu ben ik en het geld van mijn schoenen kwijt en de retourkosten. De opmerking van esdemarca was ja ik begrijp uw vergissing maar helaas……

4 juli 2025

Hallo Lia,

Het spijt ons oprecht wat er is gebeurd en we begrijpen je frustratie volledig, zeker gezien de omstandigheden die je met ons gedeeld hebt. We vinden het erg jammer dat deze situatie je overlast heeft bezorgd.

Zoals we je eerder al uitlegden, is het pakket verzonden naar een verkeerd adres dat niet tot onze faciliteiten behoort. Het afzenderadres op het etiket verwijst naar een logistiek platform van de vervoerder en mag niet worden gebruikt voor retourzendingen. Deze informatie staat duidelijk vermeld op onze website, zowel in de algemene voorwaarden als in het retourbeleid.

Daarom raden we altijd aan om vóór het retourneren contact op te nemen met ons team. Zo kunnen we je stap voor stap begeleiden en fouten voorkomen.

Als we je nog ergens mee kunnen helpen, doen we dat graag. Je kunt ons bereiken via consultas@esdemarca.com of telefonisch op +34 917 697 217.

Het Esdemarca-team

Wat een schandalige site is Esdemarca.

Wat een schandalige site is Esdemarca.
Mijn adres was juist,nooit aangekomen. Maar wel 11euro betalen omdat mijn schoenen retour terug naar Spanje .
NOOIT MEER!!!

9 augustus 2025

Antwoord van Esdemarca.com

Hallo! Het spijt ons dat uw ervaring niet was wat u verwachtte. We willen graag beter begrijpen wat er is gebeurd en bekijken hoe we u kunnen helpen bij het oplossen van eventuele problemen. Neem contact met ons op via consultas@esdemarca.com, zodat we uw zaak kunnen beoordelen en u een oplossing kunnen bieden. We willen ervoor zorgen dat u de best mogelijke ervaring met ons heeft. We hopen uw vertrouwen terug te winnen. Met vriendelijke groet.

Bijna 20 euro betalen voor een retour

Bijna 20 euro betalen voor een retour? Wat een oplichters. Dit was 1 keer maar nooit weer!

7 augustus 2025

Hallo!
Het spijt ons dat uw retourervaring niet naar wens was. We bieden verschillende opties voor het verwerken van retouren in verschillende landen en we begrijpen dat u in uw geval voor thuis ophalen heeft gekozen, wat hogere kosten met zich meebrengt. Het spijt ons dat deze optie niet de meest geschikte optie voor u was. We stellen uw feedback op prijs en zullen hiermee rekening houden om onze dienstverlening in de toekomst te verbeteren.

Esdemarca Klantenserviceteam

Bedrijf is prima, retourneren niet

Het bedrijf leverde snel de door mij bestelde schoenen, helaas had ik een fout gemaakt dus moeten ze weer terug. En dat is de verklaring voor maar drie sterren. Wat een gedoe en wat een kosten.
Dit kleine foutje gaat me in totaal bijna 20 euro kosten. Je verzendkosten ben je kwijt en je moet het pakket naar Spanje terugsturen.
Leuk bedrijf maar voor mij de laatste keer.

27 juli 2025

Hallo,

Bedankt voor uw positieve beoordeling van onze service en de snelheid van levering. Het spijt ons dat het retourproces niet handig voor u was en we begrijpen uw frustratie over de bijbehorende kosten.

We werken er voortdurend aan om onze klantervaring te verbeteren, inclusief internationale verzending en retourzendingen, hoewel in sommige gevallen de logistieke kosten niet door het bedrijf worden gedekt.

Het spijt ons dat deze ervaring doorslaggevend voor u was en we hopen uw vertrouwen in de toekomst weer te winnen.

Klantenserviceteam
Esdemarca

Snel en de beste prijs van heel Europa

Beste prijs van heel Europa en de vierde werkdag werden de schoenen al vanuit Spanje geleverd in Nederland. Goed verpakt. Omdat dit bedrijf nieuw voor me is had ik het wel op prijs gesteld als er tussentijds een verzendlabel was gestuurd.

1 juli 2025