Ik heb op 6 augustus 2026 een bestelling gedaan en gekozen voor achteraf betalen met klarna omdat ik deze webwinkel nog niet kon. Vervolgens is mijn pakket verzonden en zou ik deze volgens post.nl mo... Toon meer
De bestelling werd vlot geleverd, maar het retourneren is een ramp. Ook na herhaalde pogingen om hierover in contact te komen ben ik mijn pakket nog steeds niet kwijt. Deze tweede aankoop bij Esdema... Toon meer
Ik was ook huiverig na zoveel negatieve reviews. Toch Hispanitas schoenen besteld omdat aanbiedingen in mijn maat in Nederland niet te vinden was. Heb mijn bestelling via PostNL vandaag mogen ontvange... Toon meer
Begrijp niet goed waar de mindere recensies vandaan komen….. Afgelopen woensdag schoenen van Hey Dude besteld. Vandaag geleverd! (Zelfs eerder dan aangegeven) Ben er super blij mee. Je word tevens pr... Toon meer
At Esdemarca, we celebrate fashion as a form of art and self-expression, becoming an essential partner for those looking to define their style.
As a leading ecommerce platform, we combine a sharp focus on the latest trends with an authentic and close relationship with our customers. Our permanent catalog features iconic international brands such as Blauer, GUESS, HUGO BOSS, Liu Jo, Tommy Hilfiger, UGG, Armani, and Calvin Klein, among many others that trust our vision and share our commitment to excellence.
Our mission is clear: to inspire our customers to discover and enhance their best selves through fashion, encapsulated in our claim, “Your partner in fashion.”
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
23/2 een paar sportschoenen besteld. Volgens Esdemarca zijn ze op 2/3 geleverd. PostNL geeft in zijn tracking link aan het pakket tot op heden niet ontvangen te hebben. Al 2 keer nagevraagd bij het afhaalpunt, maar daar ligt het pakket ook niet. Esdemarca 4 dagen geleden gemaild op het mailadres consultas(at)esdemarca.com, maar tot op heden geen reactie gekregen. Via de website krijg ik de mededeling dat het pakket geleverd is, zie de link van postnl. Dit klopt niet. Esdemarca geeft aan dat ik zelf maar navraag moet doen bij postnl. Zeer slechte ervaring dus.
Update 29/3: Esdemarca heeft helemaal niets opgelost. Uiteindelijk heb ik de betaling betwist bij mijn creditcarduitgever, en mijn geld teruggehad. Voor mij was het de eerste keer Esdemarca, en NOOIT MEER Esdemarca!

Antwoord van Esdemarca.com
Ik heb 2 weken geleden iets besteld bij Esdemarca.
Via de mail heb ik een track & tracécode ontvangen, echter is het pakketje nooit aangekomen. Als ik op de link van PostNL klik dan staat er ook dat het track & tracénummer niet bestaat.

Antwoord van Esdemarca.com
Ik las hele slechte reviews en dacht ik zal vast niet een wat ontvangen. Ontving het product wel. En wat een mooie jas. Van savetheduck. Zo heet dat merk jas die ik bestelde. Retouren kan wel anders zijn dan je gewend bent want het is ook een bedrijf uit Spanje. Ik bestel volgend jaar op black friday weer voor 1 duiZend euro aan jassen. Ik ben verliefd op dit bedrijf. Dit geen nep recensie.shalom. ola.
Heb ralph lauren schoenen besteld. Bleken fake te zijn. Merkte het gelijk bij het aankomen van de bestelling kwaliteit was zeer zwak was er toch mee verder gegaan na 4 keer gedragen spijt "leer" begon te barsten en van het schoen te gaan zool begon ook uit elkaar te gaan. Dit is zeer onaceptabel en wil hierbij een oplossing!

Antwoord van Esdemarca.com
Retourzending waarop geen reactie komt, mail gestuurd nog altijd geen reactie, de retourzending moet toch ergens terecht gekomen zijn? Van terugbetaling uiteraard ook geen spoor.

Antwoord van Esdemarca.com
28 december bestelling geplaatst, tot op heden niets ontvangen.

Antwoord van Esdemarca.com
Wacht reeds meer dan 10 dagen op mijn bestelling.
Volgens een eerste info van de tracking werd het adres niet gevonden, niettegenstaande we bijna dagelijks pakjesleveringen ontvangen.
Op mails wordt niet geantwoord en een tel nr is niet te vinden. Heb terugbetaling gevraagd, maar ook hier komt geen antwoord op. Nooit meer Esdemarca!

Antwoord van Esdemarca.com
Ik had even hoop. Maar er wordt niet gereageerd op mijn mail die ik als titel ‘URGENT’ moest geven, zie mijn vorige review. Is inmiddels meer dan een week geleden… en ik ben niet de enige zoals je in meerdere reviews kan lezen.
UPDATE NA REACTIE: zij zeggen mij terugbetaald te hebben, ik heb geen geld terug ontvangen. Dat zou maximaal 10 dagen moeten duren staat op hun site.
UPDATE: ze hebben eindelijk het bedrag teruggestort

Antwoord van Esdemarca.com
Ik heb mijn schoenen geretourneerd want ze passen niet. Maar geen geld terug ontvangen!!!

Antwoord van Esdemarca.com
Scherp geprijsd. Bestelling vlot, produkt geleverd voor de beloofde datum. Prima verlopen!
Tracking systeem is helemaal in orde verwachte datum 5 - 6 jan gekregen op 31 dec zeer nette werk geen schade aan het doos alleen moet je opassen met de maten iets groter dan verwacht een 42 is meer een 42.5 voor de rest alles in orde zal zeker nogmaals bestellen
Track and tracé code werkte niet. Bezorg datum zou paar dagen later zijn. Bestelling klaarblijkelijk al eerder op pakketpunt afgegeven, zo bleek later. Hier geen melding van ontvangen.
Na circa 1,5 week deed de track and tracé code het wél, hieruit bleek dat het pakket dus al eerder afgeleverd was, maar omdat het pakket niet opgehaald werd, is deze na een paar dagen retour gezonden aan de afzender. Dit betreft nu zo'n 3 weken geleden. Inmiddels 2 mails verstuurd en totaal géén reactie mogen ontvangen van esdemarca. Ook is mijn aankoopbedrag niet terug gestort. Het gaat om bijna 300 euro, dus u zult begrijpen dat ik zeer ontevreden ben over deze gang van zaken
Update: de reactie van dit bedrijf op mijn review is een standaard niks zeggend bericht, totaal niet oplossing gericht.
Indien nodig ga ik juridische stappen doorlopen om dit bedrijf aan te klagen voor hun louche gang van zaken.

Antwoord van Esdemarca.com
Wij hebben op 28 november een jas besteld voor onze dochter. De (geschatte) bezorgdatum was 1 december. Het is inmiddels 19 december en nog steeds niks ontvangen. Ze geven nota bene aan dat er logistieke problemen zijn maar lossen het probleem niet op.
Postnl verwijst naar de webshop en Esdemarca verwijst naar het afhaalpunt waar de bestelling naartoe zou gaan. Deze zeggen weer niks te hebben ontvangen (2x gebeld)
Inmiddels is het akelig stil en zitten wij in de maag met een niet geleverde jas. Dit is mijn eerste en laatste bestelling bij deze webshop.
Edit: 22-12 geld terug gekregen. Vandaar toch 3 sterren

Antwoord van Esdemarca.com
Ik heb een bestelling gedaan bij Esdemarca. Mijn bestelling is nooit aangekomen. Volgens PostNL automatisch teruggestuurd. Ik heb Esdemarca gemaild maar een reactie blijft uitgesloten.

Antwoord van Esdemarca.com
Heb nu meerdere malen bij Esdemarca besteld en iedere keer geen track & trace code ontvangen. Het is zelfs zo als je het bij een postNL punt laat aankomen er getekend word dat het daar ontvangen is en het dus lijkt dat je pakket is uitgegeven en ontvangen terwijl jij het niet hebt, iets klopt hier niet tussen Esdemarca en postNL. Vervolgens koop ik een jas van Polo Ralph lauren in de black friday deal voor een mooie prijs, maar Jas heeft aan de capuchon een stukje stof kapot. Ik krijg een track&trace van Esdemarca om de jas te retourneren en vraag of ik een nieuwe krijg. Hun antwoord is nee als de jas terug is in hun magazijn krijg ik het geld volledig terug en kan ik een nieuwe kopen! De jas is dus flink duurder is dan in de black friday deals. Vervolgens ben je al die tijd je geld kwijt van bestellen tot leveren en retourneren. Dus eigenlijk financier ik Esdemarca en is de service rond uit waardeloos dat je niet kan kiezen voor vervangend product terwijl het nog in voorraad is. Volgens de track & trace zou mijn pakket al bij hen aanwezig moeten zijn en nog steeds niks gehoord! Zeer teleurstellend.

Antwoord van Esdemarca.com
Koop hier niks. Een super slecht bedrijf. Klantenservice is heel arrogant. Er is volgens hun een pakje afgeleverd bij ons. Wij waren niet thuis. Daarna zeiden ze bij de buren op een huisnummer die niet bestaat. Daarna weer de naaste buren. Ze weigeren een nieuw pakket op te sturen. Het zijn oplichters!!
Uiteindelijk na veel gepingpong ons geld terug gekregen. We hebben voet bij stuk gehouden.

Antwoord van Esdemarca.com
Geen retourlabel ontvangen. Mocht het pakket na telefonische afspraak aan een ander pakket van bol.com vastmaken voor retour. Nadien werd zichtbaar dat het retour geannuleerd was. Nu zou ik dan alsnog moeten betalen.

Antwoord van Esdemarca.com
Halverwege november een bestelling geplaatst voor UGGS pantoffels. Vandaag de dag niets ontvangen. Bericht gehad van de verkoper dat mijn pakketje moet worden gelokaliseerd en zojuist bij PostNL te horen gekregen dat mijn pakketje retour is verzonden. Zeker niet aan te raden. Er wordt aangegeven dat er een levertijd was van drie werkdagen en ik wacht al bijna een maand en kan ook niets annuleren. Zeer slecht.

Antwoord van Esdemarca.com
Schoenen besteld die niet op voorraad waren. De leverancier heeft ze niet geleverd en daar kunnen ze niets aan doen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Toen bleek dat de leverancier ze niet kon leveren is onmiddellijk mijn aankoopbedrag teruggestort. En een korting gekregen voor een volgende bestelling.
Ik heb 2 paar schoenen besteld in maat 46. Redelijk snel ontvangen alleen een paar was maat 45 dus deze teruggestuurd. Dat was snel geregeld. Jammer dat het bijna 2 maanden geduurd heeft diverse mails, en uiteindelijk is het bedrag na toezegging uitbetaald!