Dit bedrijf beschermt leugenachtige verkopers. Ik kocht eegestraftn aantal kaders die beschadigd aankwamen. Na veel proberen kreeg ik wat geld terug, maar de verkoper bleef liegen en bedriegen. Ik... Toon meer
Ik heb bouwtekeningen gekocht maar deze niet ontvangen. Ik kan deze aankoop niet terugvinden in mijn account in de app. Op mijn rekening uiteraard wel zien dat het bedrag is afgeschreven. Ook vind ik... Toon meer
We kochten op 26/2/2026 een salon totaalprijs 397,47 Euro. We wachten nog steeds op de levering. De fabrikant die we meerdere malen aanschreven beweert geen zaken te doen og gedaan te hebben met Etsy.... Toon meer
Buy and sell handmade or vintage items, art and supplies on Etsy, the world's most vibrant handmade marketplace. Share stories through millions of items from around the world.
Verenigd Koninkrijk
- www.etsy.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Scam via Etsy
Via Etsy bij de verkopende partij “tindercodes’ een platinum tinder code gekocht. Maar bleek een Scam. Je kreeg een link waarna je zogenaamd je code kreeg toegestuurd. Maar dit weekt helemaal niet. Verkoper stuurde vervolgens een code waarna je met een vpn link via Nigeria (nr 5 op land met meeste internetoplichters) moest inloggen op je tinderaccount. Hoeveel alarmbellen moet je krijgen om te weten dat dit fraude is 😂. Graag geld terug Etsy en verkoper per direct blokken voordat er allemaal mensen worden opgelicht!! Spoed!!! Eea ook al gerapporteerd op site van etsy en verkoper gewaarschuwd.
Bah wat een oplichtet heb al 2 keer de…
Bah wat een oplichtet heb al 2 keer de zelfde dingen besteld en keer ol keer gezegd dat ik niks binnen heb gekregen en dan zeggen ze u bent te laat met indienen ik dacht al eat is etsy voor een naam bah bah bah niks kopen bij hun jongens is oplichterij
Let op: Unieke boeddha urnen van Urnwebshop.nl nooit meer te koop via Etsy
Wij maken als Urnwebshop.nl met veel succes en tevreden klanten al 15 jaar in eigen atelier boeddha urnen. Voor de buitenlandse markt hebben wij 12 modellen uit ons eigen assortiment aangeboden op Etsy. Ging zo'n 6 keer goed. Met tevreden klanten. Totdat wij te horen kregen dat onze boeddha asbeelden niet uniek waren. Mijn verkoperssite op Etsy werd volkomen onterecht geblokkeerd. En wat wij ook probeerde, wij kregen bij Etsy heel bot nul op rekest. Ze gingen niet in discussie. Onbenaderbaar bedrijf, ook voor verkopers. Ik geef eigenlijk nooit slechte beoordelingen, maar hier was ik zo kwaad over! Al het werk voor niets geweest!
Toch maar geen Etsy als verkoper
Dank voor alle reviews.. Ik wilde mijn bedrijf Bali Parasol in Haarlem op Etsy zetten.. maar alles goed doorlezend schrok ik wel van alle kosten die ze rekenen en je verplichten marketingadvertenties af te nemen... Wij zijn directe verkoop gepositioneerd dus heel veel marge is er al uit gesneden... Toen even op Trustpilot gekeken hoe klanten het platform ervaren. Ik blijf maar lekker alles in eigen hand houden, ben geen ster in marketing maar na 11 jaar zal het het 12e jaar ook wel goed gaan. Dank iedereen voor jullie commentaren! Groet Ilse uit het parasollen paradijs.
Etsy nooit meer!
Etsy nooit mer, zetel besteld en betaald van Makermoxie, hij zat zogezegd al bij deshipping compagny en dan krijgen we bericht dat ze niet meer met die firma werken..? Geld teruggekregen ok, maar nu zien we dat ze terug reclame maken voor meubelen van Makermoxie......begrijpen wie kan, die zgn ASSMA die je te woord staat is 1 of andere dude vanETSY die je constant sust. ETSY NEVER AGAIN!!!!!
waardeloos veel bedrog je betaald dan…
waardeloos veel bedrog je betaald dan zeggen ze jet verkeerde gekocht hebt 20keer chatten met computer zou zeggen is weer weg gesmeten geld .bedriegers
meest waardeloze webshop ooit
waardeloos. koop je iets dan laten ze je 9 van de 10 keer ook nog invoerkosten/ douanekosten betalen bovenop wat je koopt. stelletje afzetters. zelfs op het moment dat het in de advertentie staat dat die mensen al de invoer/douane kosten hebben berekend bij de prijs in, zegt etsy doodleuk; maar je kan alsnog gaan betalen afhangend van welk land het heen moet. maakt me razend. liegen en bedriegen heet dit. lekker nog geld aftroggelen over mensen hun ruggen. nergens anders wordt dit gedaan maar natuurlijk etsy flikt dit wel. als dit echt zo was dan zouden alle postbedrijven dit doen. nee, het is alleen etsy, vreemd niet? ik kan niet geloven dat jullie nog bestaan met al dat liegen en bedriegen. hier ver weg blijven mensen. het is sneu voor de eerlijke verkopers die erop zitten alleen etsy die kan het niets schelen wat je vindt. de klantenservice is ook onmogelijk te bereiken dus als je een probleem hebt je kan helemaal niks. ze zijn nog minder dan een ster waard. bah.
Wat een slechte verkopers op die site.
Wat een slechte verkopers op die site.
Ik kocht 5 tijger plaatjes, nou kreeg ik wel 5 afbeeldingen toegestuurd maar helaas waren 2 van 5 precies dezelfde afbeeldingen.
Hoezo gaat zoiets fout?
Erg slordig, en natuurlijk reageerd net die verkoper niet op mijn berichten.
Wat een scam zijn sommige verkopers daar!
Vervolgens hoop je dat Etsy dan haar verandwoordelijkheid neemt maar dan kan je minimaal 48uur gaan wachten voordat je uberhaubt een zaak kunt openen.
Dat zorgt alleen maar voor meer frustratie.
Erg slechte klantenservice!!
Grieks beeld
Pakketje was verstuurd maar konden niet achterhalen waar het gebleven was. Dankzij de inspanning van meneer Nurkan en veel zoekwerk is het pakketje goed aangekomen.
Hulde voor meneer Nurkan!
Wandplanken van hout grainstudio
Twee keer artikel geprobeerd te kopen wandplank eerste werd terugbetaald de shop was er niet meer de tweede ook via PayPal betaald dat terug maR etsytegoed 138 euro weg zit ik op te wachten contact slecht
Zeer slechte service!
Slechte service! Ik raad iedereen aan om nooit iets via Etsy te bestellen. Je betaalt geld extra aan Etsy, meer dan wanneer je rechtstreeks bij de verkoper bestelt. Dan mag je extra service verwachten van een tussenpersoon. Heb 6 maanden gesteggeld met Etsy over bemiddelen met de verkoper over twee onbruikbare producten die geleverd zijn door de verkoper. Het gaat om 309 Euro, ik vraag geen geld terug alleen bemiddeling tussen koper en verkoper omdat de verkopende partij niet reageert. Ik ben door Etsy letterlijk alleen maar van het kastje naar de muur gestuurd. Etsy neemt 0 verantwoordelijkheid. Zoals een ander hier ook schrijft: een waaedeloos platvorm. Een heleboel frustratie, irriratie, stress, geld en ellende voor helemaal niets.
Ervaringen van een verkoper
Ik heb twee jaar op Etsy verkocht. Mijn ervaringen waren positief, wanneer een pakketje wat ik verstuurd had een enkele keer kwijt raakte bij de post, vergoedde Etsy de schade. Ik heb in totaal meer dan 200 tevreden klanten gehad.
Een paar maanden geleden ontstonden problemen met de website en konden mensen niks meer bij me bestellen omdat ik zogenaamd niet naar het buitenland zou verzenden terwijl ik dat wel zo ingesteld had en al anderhalf jaar deed. Het heeft me veel stress gekost om dit opgelost te krijgen, van het kastje naar de muur en niemand die je kunt spreken. Na drie weken was het in een keer opgelost zonder dat me duidelijk is gemaakt waar het aan lag en hoe ik dit kon voorkomen voor een volgende keer. Wat ik aan klanten had opgebouwd liep door de pauze van drie weken flink terug. Ik bleef positief en langzaam gingen de verkopen weer in stijgende lijn totdat ik mijn identiteit op Etsy moest verifiëren. Na vier pogingen waarbij ik duidelijke foto’s van mijn paspoort en een selfie heb gestuurd die telkens niet goed werden bevonden, werd me verteld dat ik niet langer op Etsy kon verkopen. Ik kon nog bezwaar maken, maar heb het opgegeven. Heb geen zin in weer alle frustraties waar ik mee te maken ga krijgen wanneer ik een poging doe dit op te kunnen lossen. Heel erg jammer dit.
Zolang alles goed gaat is Etsy een prima platform om te kopen en verkopen, maar ontstaan er problemen is er geen adequate oplossing en sta je er alleen voor.
Etsy is een waardeloos platvorm ik heb…
Etsy is een waardeloos platvorm ik heb nu tot 2x toe iets besteld en betaald en vervolgens krijg je te horen dat de verkoper niet leverd voa Etsy en krijg je geen geld terug maar een shop tegord waar je dus niets mee kan
Nooit meer iets bestellen daar
En je kan bij hun zelf ook niet klagen over Etsy
Als iemand niet verkoppt via jouw platvorm hoor je ook niet te kunnen bestellen en betalen via jouw platvorm beste mensen van Etsy
Waardeloos dit
Heb 9 april een gepersonaliseerde…
Heb 9 april een gepersonaliseerde Bijbel gekocht (€ 86,32)maar nog steeds niets ontvangen. Op.mijn emails wordt niet grlereageerd! Vandaag mailde 'ze' dat de medewerkers geen Nederlands spreken en dat ik in het Engels moet mailen. Geen reactie op.mijn steeds weer terugkerende vraag waarom nog niet
Voel.me belazerd en bedonderd. Als dit zo blijft zet ik er een advocaat op want dan zijn het een stelletje oplichters van heb ik.me jou daar!
In januari een ledkaars met…
In januari een ledkaars met naambesteld, persoonlijk kado. Niet goedkoop en flinke verzendkosten betaald. Kaars is nooit geleverd!!! Heel erg teleurgesteld!!
De afbeelding haakpatroon komt niet overeen met de beschrijving
De afbeelding van een gehaakt patroon had helemaal niets te maken met de omschrijving van de gemaakte haaksteken.
OPGELICHT DOOR ETSY
Sticker besteld. Na 1 maand nog niks ontvangen en geen track and trace terwijl er staat onderweg. Vervolgens contact opgenomen met verkoper en etsy. Verkoper reageert niet en etsy zoekt niet naar oplissingen. Weg is je geld niemand reageert meer. BESTEL HIER NIET!!!!!
Verkopen via ETSY is vooral winst voor etsy zelf
als klein bedrijf verkocht ik via ETSY. In het begin adverteerde etsy via diverse platforms, en had ik best redelijk wat verkoop. Maar een jaar later werd er gestopt met de promotie, en was de shop op etsy vooral voor de organisatie zelf een verdienmodel. Volop kosten die werden berekend, maar geen enkele bestelling meer. Dus ik ben helemaal klaar met etsy.
Bestellen en betalen met een ontoegankelijk account.
Ik had een bestelling gedaan via de site in de vorm van een digitaal bestand. Netjes betaald dus ik verwacht een download link in mn email of direct op hun site. Blijkt dat ie te downloaden is via mijn Etsy account. Dat account is door Etsy om onbekende reden ontoegankelijk gemaakt.
Dus ze maken een account ontoegankelijk maar laten je er wel mee bestellen en betalen.