Dit bedrijf beschermt leugenachtige verkopers. Ik kocht eegestraftn aantal kaders die beschadigd aankwamen. Na veel proberen kreeg ik wat geld terug, maar de verkoper bleef liegen en bedriegen. Ik... Toon meer

Ik heb bouwtekeningen gekocht maar deze niet ontvangen. Ik kan deze aankoop niet terugvinden in mijn account in de app. Op mijn rekening uiteraard wel zien dat het bedrag is afgeschreven. Ook vind ik... Toon meer

We kochten op 26/2/2026 een salon totaalprijs 397,47 Euro. We wachten nog steeds op de levering. De fabrikant die we meerdere malen aanschreven beweert geen zaken te doen og gedaan te hebben met Etsy.... Toon meer

Dank voor alle reviews.. Ik wilde mijn bedrijf Bali Parasol in Haarlem op Etsy zetten.. maar alles goed doorlezend schrok ik wel van alle kosten die ze rekenen en je verplichten marketingadvertenties... Toon meer

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  2. Elektronicawinkel

Buy and sell handmade or vintage items, art and supplies on Etsy, the world's most vibrant handmade marketplace. Share stories through millions of items from around the world.

1,4

20K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

1,4

echt waardeloos bedrijf

echt waardeloos bedrijf
iets besteld
betaald
en dan krijg ik te horen dat het bedrijf niet meer bestaat
en geen geld terug
maar een tegoed bon
kan dit zomaar
iemand ?

15 april 2026

Wanneer er iets mis gaat trekt Etsy al…

Wanneer er iets mis gaat trekt Etsy al snel zijn handen er vanaf en is het aan de koper zelf om het op te lossen, mits de koper zelf optijd een fout ontdekt aangezien je ook geen berichtgeving ontvangen kwa termijnen. De enigste steun waar je echt gebruik van kan maken wanneer iets mis gaat is PayPal, mits dat je betaalmethode is geweest.

21 april 2026

Probeerd onderuit te komen
Moeilijk om te retourneren
Ben al paar dagen bezig om een artikel terug te sturen
Gaat erg moeizaam
Nooit meer wat daar bestellen
Zijn oplichters

17 april 2026

ONBETROUWBAAR

Naast een onbetrouwbare leverancier is er ook een onbetrouwbare distributieketen.
In veel gevallen wordt het bestelde product niet geleverd!!
TIP: bestel je toch op deze website betaal dan met een creditcard. Jouw bank garandeerd dan dat het bedrag zonodig teruggevorderd kan worden.

4 februari 2026

Artikel kapot aangekomen.

Artikel kapot aangekomen.
Verkoper geschreven en nou krijg ik een tegoedsaldo bij etsy
Wil gewoon m'n geld terug .
Zaak starten via website werkt niet want knop "zaak openen" werkt niet

11 april 2026

Belachelijk de zaden

Belachelijk gewoon particuliertje en magere zaden koop gewoon bij 123 zaden krijg je 200 keer zoveel zaden voor weinig
Iedereen is gewaarschuwd

9 april 2026

Ik heb vragen bij mijn bestelling …

Ik heb vragen bij mijn bestelling 155.00 euro voor een fototoestel !!! verzendingskosten en al die tam tam die er rond was
Eerst bestelling op …. En daarna een mail dat ik een maand moeten wachten !!!! en dan staat plots de POSTBODE VOOR DE DEUR…..,,,,???? MAARRRRR,????? Geen bericht dat de zending in aantocht was ????

1) FOTOTOESTEL IS NIET NIEUW IS BESCHADIGD !!! achteraan
2) HOE MOET IK DE BATERIJ OPLADEN ,???? EN MET WAT (kabel) ,?
3) HOE MOET IK MIJN FOTO’S OP MIJN PC KRIJGEN ,,,???? (KABEL) ???
4) FOTO TOESTEL HEEFT AL 350 FOTO’S OP DE KAART STAAN Dus is geen nieuw toestel. En er stonden foto’S OP ,???
5) GEEN UITLEG HOE HET WERKT ,,????
6) MOET IK DAARVOOR 155.00 BETALEN EN 16 EURO VERZENDINGKOSTEN ,,,,?????
7) JE MAG ER OP REKENEN DAT IK DE MEDIA INLICHT VOOR DE MANNIER WAAROP JULLIE WERKEN.
8) DIT ZOU EEN PAASGESCHENK WORDEN MAAR IK STOND VOOR PIET SNOT !!!!!! JULLIE BESEFFEN TOCH DAT DE JEUGD SLIMMER IS DAN WIJ ………
9) WAT GAAN JULLIE HIER AAN DOEN KOMT DIT NOG IN ORDE OF NIET KLANT IS TOCH KONING OF NIET ,,????
10) IK HOOP !!!! DAT IK HIEROP EEN POSITIEVE REACTIE MAG ONTVANGEN. EN EEN DEEL VAN DE KOSTEN TERUG KRIJG ,,????

3 april 2026

Netjes opgelost,

Netjes opgelost,
Ik wilde een legale software sleutel kopen, maar kreeg een link naar een illegaal software download, compleet met handleiding om het een en ander te blokkeren in firewall. Heb het van de harde schijf gegooid nadat de virusscan op tilt ging.
De verkoper 2 keer om een legale key gevraagd, maar die bleef oorverdovend stil. De derde dag na de aankoop melding gemaakt, ik krijg mijn geld terug. Dus dat is top.
Wat ik jammer vind is dat er van tevoren niet is gecontroleerd op de betrouwbaarheid van de verkoper. Maar al bij al is het netjes opgelost door Etsy.

30 maart 2026

Wrange ervaring, gebrek aan klantvriendelijkheid

Mijn recente ervaring met Etsy laat een wrange indruk na.

Bij mijn aankoop werd de btw correct voldaan via het IOSS-systeem. Desondanks werd ik bij levering geconfronteerd met bijkomende invoer- en administratiekosten via bpost. Dit wijst erop dat het IOSS-nummer niet correct werd doorgegeven of verwerkt, met als gevolg dat deze kosten onterecht bij mij als klant terechtkwamen.

In de praktijk wordt men vervolgens voor een voldongen feit geplaatst: betalen of de zending weigeren. Er is geen reële mogelijkheid om deze kosten vooraf te betwisten.

Ik heb door deze gang van zaken een aanzienlijk deel van mijn geld verloren, als gevolg van een onzorgvuldige afhandeling. De voorgestelde oplossing biedt geen echte compensatie, maar lijkt eerder een omweg die de verantwoordelijkheid bij de klant laat. Het aanbieden van een gedeeltelijke terugbetaling in de vorm van krediet op het account komt daarbij neer op een indirecte verplichting tot een nieuwe aankoop.

Dit wekt de indruk van een weinig transparante manier van zakendoen en ondermijnt het vertrouwen dat men als klant mag verwachten.

Voor mij hoeft het op deze manier niet meer.

28 maart 2026

Niet doen

Niet doen, dit platform. Je krijgt geen bevestgingsmail. Verkoper heeft ondanks mijn betaling geen bericht ontvangen. Berichten verdwijnen van het account en je kunt geen contact opnemen met etsy zelf. GROTE OPLICHTERS!

27 maart 2026

Wat moet ik met engels haakpatroon?

1 ster voor het haakpatroon dat ik bestelde van ruim 7 euro...Is in het engels. Al vaker vanaf engels patroon gehaakt, maar dit was echt niet te begrijpen. Waarom patronen in het engels?? Er stond ook een haakschema bij. Had het gevoel dat dat niet klopte. Verkoopster gaf een link naar haken vanaf filmpje. Ook engels. Moeten ze niet aan nederlanders verkopen. Teleurstellend. Koop daar nooit meer een haakpatroon.

25 maart 2026

Ik heb een bestelling gedaan voor 87…

Ik heb een bestelling gedaan voor 87 euro na bestelling krijg ik geen bevestiging van mijn order maar wel mijn geld gepakt van mijn rekening nu heeft Etsy mijn order verwijderd en zeggen ze je heb geen bestelling gedaan na veel irritatie met hun support en heen en weer ge app ben ik uiteindelijk mijn geld kwijt en weten ze ineens van niets. DUS MENSEN BESTEL HIER NOOIT WAT WANT ZE PIKKEN JE GELD !!! PAS OP

24 maart 2026

Heb een vloerkleed besteld bij etsy en…

Ik had eerder een negatief verhaal, maar ik kom er op terug Etsy en het bedrijf loomi waar ik het vloerkleed van heb gekocht hebben mij perfect geholpen en ik ben er zeer tevreden over mijn klacht namen ze serieus ben ik blij mee het is wel zo dat je als je wat bestel bij etsy dat je alles goed moet nalezen want als je iets terug moet sturen kost dat echt veel geld vooral met bv het vloerkleed wat ik besteld heb maar ik ben naar tevredenheid geholpen

24 maart 2026

oplichters

oplichters. Voor de zoveelste keer krijg mijn spullen binnen die niet werken. lay out klopt niet met de site. Zal ook nooit je geld terug krijgen of iets.

11 februari 2026

zaak gesloten en onmogelijk verweer aan…

zaak gesloten en onmogelijk verweer aan te tekenen(is dat kopersbescherming?)
ik kocht op 20/02/2026 EEN tapijt bij een shop/ toen het op 6 maart geleverd werd en ik het opendeed en op de vloer legde wist ik al wat er mis was; het had de structuur van velours dat stond niet vermeld in de beschrijving ik heb dan etsy de zaak laten onderzoeken met deze uitleg
in de info staat nergens dat elke stap op dit tapijt sporen nalaat en je deze door met je voet te wrijven meestal weer herstelt!! ik moet geen tapijt waar je iedere stap op ziet, had dat in uw beschrijving gestaan had ik dit niet gekocht. ik heb ook nog eens 107,27€ tax betaald!! ik wil u dit terugzenden maar u betaalt de verzending EN de tax en dit tapijt terug!!

de zaak werd in mijn nadeel gesloten met de volgebde bewering

Volgens ons Casebeleid komen artikelen die na ontvangst zijn gewijzigd, gebruikt, gedragen, gewassen of weggegooid niet in aanmerking voor oplossing van de case. Om deze reden hebben we deze zaak gesloten

????? het is niet gebruikt, niet gewassen enz

koop niets bij etsy is mijn raad

10 maart 2026