Lees wat reviewers zeggen
Zamówiłem kuriera wybierając opcję "9-13", czyli w jakich godzinach oczekiwać na jego przybycie. W wyniku - 10 godzin czekania. Plany na cały dzień zmarnowane. Telefon kontaktowy ze Stroną Euro Pa... Toon meer
Cieżko sie doprosić o kase z pobrania 12 luty dostatczone pobranie dpd do europaki kase przelało 17 luty. Nie dodzwonisz sie do nich telefoniczne jedynie mejlowo nawet szybko odpowiadaja po 5 mejlach... Toon meer
Niby wszystko okej, paczka szybko dotarła do odbiorcy, nie naruszona. Lecz w kwestii przysłania pieniędzy na konto to duży minus, czekam już ponad 2 tygodnie na przelew za paczkę i nie mogę się doczek... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Tanie Paczki do Polski i Anglii, Dostawa 3-5 dni,Ubezpieczenie do 6000 zł, NAJLEPSZA CENA! Odbiór paczek codziennie
Contactgegevens
Ducie Street 83, M1 2JQ, Manchester, Polen
- www.euro-paka.pl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Żenada
Żenada. Paczki nie odebrali, nie przesłali. Nie można edytować zamówienia wszędzie boty na łączach a jeszcze żądają dopłaty za nie zrealizowaną usługę. Nie polecam.
Złodziejska firma
Złodziejska firma, ktora przyjmuje paczke do wysylki "platne przy odbiorze na zasadzie wysylam paczke , podaje ile wazy jakie ma rozmiary , przyjezdza kurier odbiera , nie sprawdza nic , przesylka idzie do klienta , klient placi , czekam na pieniadze swoje oczywiscie max ilosc dni roboczych okolo 15 i po prawie miesiacu przychodzi wiadomosc ze paczka jednak wazyla wiecej i musze doplacic np 50 zl , co wysylke mial pokryc kupujacy , rozumiem jakby kurier sprawdzil i bylyby niedogodnosci , ale nie po ponad miesiacu i przeciez tak to zawsze mozna wmowic ze owa przesylka sie nie zgadzala, nie polecam ! z innymi firmami wysylkowymi nigdy nie mialem problemow.
Oszuści
Oszuści, naliczają dodatkowe koszty za niby większą paczkę po 2 miesiącach i straszą sądem!! Powinni zamknąć taką działalność
Ludzie
Ludzie, nie dajcie się zrobić w wujka, jeśli chcą dopłatę, to zgodnie z obowiązującym prawem chciejcie pełnego raportu z niezgodności paczki z deklaracją, ( zdjecia itp) oni będą straszyć sądem i wezwanie słać do zapłaty, wyjebongo w idźcie w zaparte z nimi, niech sprawa idzie do sądu, przegrają, oddadzą i pokryją koszta sądowe, a prawda jest taka, że są pośrednikiem i nie mają żadnych dowodów na rzekoma niezgodność z deklaracją, banda złodziei i para pośrednicy, którzy żerują na osobach które sie tego wystraszą, składacie reklamacje, wezwanie mailowe do zaprzestania windykacji z tytułem nieakceptowania wystawionej faktury, idziecie w zaparte ze paczka była ok, bo była, odni pozytywnie rozpatrzą reklamację bo wuja mają nie raporty i dowody na niezgodności bo ich przeciez nie było, i sprawa się zamyka, jechać z nimi jak z taczką gnoju :)
Masakra
Masakra. Kurier zamówiony i opłacony, a po 3 dniach od ustalonej daty dalej nikt nie odbiera paczki. Mimo, że informują, że paczka będzie odebrana. Żart jakiś
Najgorsza firma kurierska!!!
Niestety nie mogę dać -10. Najgorsza firma z jaką się spotkałam. Paczka odebrana do mnie nigdy nie dotarła. Nie dotarła również do FedEx który był docelowym przewoźnikiem. Ja się czuję okradziona. Więc niestety ale pracują tam złodzieje.
Oszuście próbujący wyłudzić pieniędze…
Oszuście próbujący wyłudzić pieniędze na lewe faktury, powołując się na FedEx. Kontaktowałem się z FedEx zamiast z nimi i okazało się że nic nie zalegam.
Firma złodzieji.
Banda oszustów
Banda oszustów! Uciekać od nich jak najdalej! Każą płacić za własne błędy.
SCAM!!!!
Nigdy wiecej. Przesyłka polska - Szkocja, do 20kg. Nadana w formie prostokątu o wadze około 2-3kg. Opłata wyniosła 160zł.
Dostarczona niemal po 2 tygodniach (miała dotrzeć w max 5 dni), pierwsza dopłata za paczkę niestandardową (bez wyjaśnienia prawdziwego problemu) 160zł. Zapłaciłam bo oczywiście straszą drogą prawną… żenada… po miesiącu druga dopłata 313zł za cło…. Ty to sposobem zapłaciłam za przesyłkę o wartości niespełna 1 tysiąca, ponad 600 zł. Nieprawdopodobny SCAM!
Zero profesjonalizmu
Zero profesjonalizmu. Pomylili adresata z odbiorcą. Brak zwrotu za źle wykonaną usługę. Lepiej zamawiać bezpisrednio przez i nadawać punkty nadania inne jak żabka.
Słaba obsługa klienta i zniszczone mienie
Radzę poprawić obslugę klienta. Zamiast skomplikowanego portalu i wielu oświadczeń i upoważnień, jeden prosty formularz, który pobierze dane z numeru przesyłki. Nie dość, że uszkodzono zawartosć, to jeszcze trzeba się namęczyć by odzyskać koszty
Pilnie zgłosić do odpowiednich organów totalna olewka
Zamówiłem odbiór paczki pod adres opłaciłem wyznaczyłem dzień kurier zjawił się 27h po wyznaczonym terminie oczywiscie gdyby nie wysłał @ z zapytaniem to żadnej informacji nie otrzymałem wcześniej robia sobie jaja z ludzi moim zdaniem firma powinna być zgłoszona już dawno do odpowiednich organów
Firma oszustwo
Firma oszustwo
Nie dość że nie zabrno paczki to nsliczono dodatkowych kosztów za zwrot a paczka w miejscu
Z daleka od tej firmy
Kontakt z firmą jest tragiczny
Kontakt z firmą jest tragiczny.
Paczka wysłana - po miesiącu chcą dopłatę większą niż koszt wysyłki, powołując się na regulamin, z powodu niewymiarowej paczki(szkoda tylko że była w odpowiednim wymiarze XD).
Teraz straszą windykacją - nie polecam.
Przesyłka nie została dostarczona mimo…
Przesyłka nie została dostarczona mimo że odbiorca był cały czas w domu,zwrócona do nadawcy po 2 tygodniach i naliczone zostały opłaty 205 zł za owinięcie streczem kartonu i 230 zł za zwrot do nadawcy.
Ludzie jak nie chcecie stracić zdrowia i pieniędzy omijajcie to firmę z daleka !
Firma dziad zawsze dolicza po wysłaniu…
Firma dziad zawsze dolicza po wysłaniu że się rozmiar nie zgadza .Lotnicze paczki po miesiąc siedzą gdzieś a potem jest dopłata !! Szkoda że nie ma zera w ocenie bo nie zasługują na 1 gwiazdkę.
Firma dramat
Firma dramat, zamówiłam kuriera, który nie przyjechał w wyznaczonych godzinach, kolejnego dnia nadałam z punktu a i tak dostałam fakturę do zapłaty za to , że niby kurier był po paczkę. Ściema, nie polecam.
Dla przestrogi:
Dla przestrogi:
To nie jest tak, ze ten przewoźnik bedzie robił co chce a opinie się nie liczą. No to się przeliczył bo będę tak drążyła dlugo aż dojdę do celu. Wszystkie te opinie jak czytam, to sie widać zgadza. Zgodnie z regulaminem, wytycznymi, paczka moja byla właściwie opisana, opakowania i w gabarytach odpowiednich jak I ciężarze. Zapłaciłam z odbiorem z domu 170 zl. Paczka dotarła a potem ja jeszcze musialam dopłacić ponad 200 zl. Karton ktory był oklejony, istreczowany i jeszcze raz odpowiednio zaklejony. Podobno przez taśmę nie chciali przejsc;) jezeli ktoś ją rozpakował i nie potrafił moze prawidłowo zapakować ponownie, bo na styk byla zapakowana, to moze rzeczywiście cos odstawalo albo cos innego. Dla mnie tj : " okradanie" klienta z domyślam firmy jakoby cis źle zapakowane Media, ministerstwo, prokuratura musi tu do tyljow ich zajrzeć. Wystarczy poczytać opinie, by wywnioskować ze ktoś tu szachrai- wiec firma do kontroli. Nie odpuszczę. Omijac łukiem euro paka pl. !!!!
Firma nie bierze żadnej…
Firma nie bierze żadnej odpowiedzialności za zgubiony przesyłkę doszukując się winy w nieprawidłowo złożonym formularzu reklamacyjnym.
Jak najdalej!
Jak najdalej!! Zamawiasz paczkę a w razie problemów nie ma już z nimi kontaktu. DHL odsyła do nich oni nie odbierają i odrzucają połączenie
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.