Lees wat reviewers zeggen
sprawne załatwianie przebukowań biletów; tylko opłata 15-to procentowa za pośrednictwo, szczegółnie przy droższych biletach jest zbyt wysoka; swoją drogą uważam, że powinna być stała opłata niezależn... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dziękuje Pani konsultat za pomoc w podróżÿ koleją,a zwłaszcza jak sie wyrusz na wyprawę rowerą.Nie jest to tak proste i oczywiste, zwłaszcza przy kupnie biletu na rower.Udało sie Pozdrawiam
Doskonała, przyjazna strona, bezproblemowy szybki dostęp telefoniczny do konsultanta a nie do bota. Realna pomoc konsultanta przy wymianie biletu. Nareszcie 21 wiek a nie upudrowana siermiężna komun... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Tanie bilety kolejowe online. Znajdź najlepsze oferty i zaplanuj swoją wymarzoną podróż bez wychodzenia z domu. Podróżuj koleją po Polsce i Europie z EuroPodróże.pl
Contactgegevens
Polen
- www.europodroze.pl
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
BRAK PEŁNEGO ZWROTU ZA BILET.
Zakupiłam bilet, który chciałam jednak zwrócić jeszcze tego samego dnia zakupu. Zapłaciłam 185zł a zwrotu mogłam dostać jedynie 130 zł. Czuję się oszukana. Na jakiej podstawie zatrzymujecie pieniądze? Na poczet czego one idą?
Nigdy więcej nie użyję tej strony do rezerwacji biletów.
KUPUJCIE BILETY PROSTO U PRZEWOŹNIKA A NIE U ZŁODZIEI !!!!!!!!
Musiałem zmienić godzinę wyjazdu z 16…
Musiałem zmienić godzinę wyjazdu z 16 stej na 14 stą
z 63 zł (gdzie opłata za operację jest 9zł) Zrobiono zwrot na 45zł
A miałem kupić nowy bilet w kasie za 53zł
Wiec średnio to jest zrobione dla klienta.
Płacisz extra kilkanaście zł za nic
Inwestują w reklamy google, żeby być na pierwszym miejscu wyszukiwania, w sprytny sposób dorzucają kilkanaście zł prowizji do każdej ceny biletu pociągiem. Na koleo, czy bezpośrednio na PKP Intercity jest bez narzutu.
Same pozytywy
Szybko i sprawnie dokonałam zakupu biletów w obie strony. Wszystko jasne i klarowne 🙂
Dziękuje Pani konsultat za pomoc w…
łatwe kupowanie biletu
łatwe kupowanie biletu, czytelna strona , wszystkie informacje i bilety docierają na maila i sms
Szybka podroz z Lodz Kaliska do Plocka
Szybka podroz z Lodz Kaliska do Plocka, stan toalety byl bardzo dobry, mila mloda i usmiechnieta kontrolerka biletow
Szybkość i łatwość zakupu biletów
Szybkość i łatwość zakupu biletu, bardzo sprawna wymiana biletu zakupionego na inny dzień. Wiele możliwości uregulowania płatności.
W drodzecwyjatku nie ma wyjatku
Zakupiłam dwa bilety na trasie Warszawa -Lublin. Z powodu opóźnienia samolotu nie mogliśmy skorzystać z przejazdu. Intercity nie przyjeło zgłoszenia telefonicznego bo bilet był zakupiony na Euro Podróże. Opóźnienie wynikło w ostatniej chwili a lot trwał ponad trzy godziny w tym czasie nie mogłam nic zrobić aby kontynuować zwrot biletów. Złożyłam reklamacje bezpośrednio w Euro Podróże ale nie została ona uwzględniona. Wyslali mi powiadomienie że mogłam anulować bilety osobiście przed odjazdem pociągu. Jest oczywiste że ani Intercity tam zwrocił sie sprzedawca biletow ani Euro Podróże nie zapoznał się ztreścią reklamacji co uważam jest spychologia i brakiem wyrozumiałości w wyjątkowej sytuacji.
Jestem zadowolona z podrozy
Jestem zadowolona z podrozy, z obslugi oraz profesionalnosci. jedna sprawa mi sei nie podoba, pociagi powinny byc objete rezerwacja, a jezeli nie to wagon restauracyjny powinien byc wylacznie dla pasazerow z miejscowka poniewaz nie mozna zjesc posilku, miejsca sa zajete przez osoby nie posiadajace rezerwacj - miejscowek.
pozdrawiam
Izabela Zobel
Bilet kupiłem szybko I bez problemowo
Nie polecam seniorom.
Jestem 65+. Kupiłam 4 bilety dla seniorów. Przed zakupem szukałam informacji o opłatach serwisowych. Nie znalazłam na stronie. Dopiero jak zapłaciłam blikiem zobaczyłam różnicę i teraz wiem, że informacja o opłatach była na końcu zakupu. Nie polecam korzystania z zakupu przez seniorów.
Dziękuję za wspaniałą podróż polecam
Dziękuję za wspaniałą podróż polecam
Profesjonalna obsługa
Profesjonalna obsługa . Super rozwiązanie spraw
pzdr
Krystyna Pawlak
To byla najgorsza podróż mojego życia
To byla najgorsza podróż mojego życia, a biłam się kiedyś z cyganką w dublinie.
przejrzyście- łatwość wyszukiwania…
przejrzyście- łatwość wyszukiwania połączeń

Antwoord van EuroPodróże.pl
Kilka razy korzystałem z usług i zawsze…
Kilka razy korzystałem z usług i zawsze byłem zadowolony

Antwoord van EuroPodróże.pl
Można szybko znaleźć połączenia i kupić…
Można szybko znaleźć połączenia i kupić bilety.

Antwoord van EuroPodróże.pl
Dosyć szybko można sie z tym uporać…
Dosyć szybko można sie z tym uporać ,jedyne co mnie zniechęca to możliwość sprawdzenia rozkładu tylko 30 dni wcześniej .

Dit is Trustpilot